Další články

Brankář Zítka při střídání kolegy Blažka strach necítil

Sparťanský brankářský náhradník Daniel Zítka měl před sebou v ligovém duelu proti Olomouci těžký úkol. V poločase musel střídat gólmana Jaromíra Blažka a jeho pozice byla o to těžší, že jeho kolega byl do té doby největší sparťanskou oporou. Nakonec ale mohl slavit vítězství a po utkání se dočkal ovací od fanoušků.

Dojatý Zítka se na skok vrátil do Anderlechtu, aby se rozloučil

Brankářská dvojka Sparty Praha Daniel Zítka má za sebou emotivní rozlučku s bývalým klubem Anderlechtem Brusel, kde strávil osm sezon. V belgické metropoli jako host sledoval výhru 4:1 nad Charleroi, po níž se jeho někdejší tým posunul do čela tabulky.

Zítka po dojemném loučení v Anderlechtu vyhlíží sparťanskou výzvu

V pátek po osmi letech Daniel Zítka definitivně ukončil svůj osudový svazek s Anderlechtem Brusel, kde se vypracoval v respektovaného brankáře. A když belgickou metropoli opouštěl, pocítil prý velkou nostalgii. Ta už dnes ale šla stranou, když se čtyřiatřicetiletý gólman upsal Spartě.

Sparta zahájila přípravu, s mistry už trénoval i gólman Zítka

Fotbalisté pražské Sparty zahájili letní přípravu. S úřadujícími ligovými šampiony už trénoval i brankář Daniel Zítka, který na Letnou přichází z Anderlechtu Brusel a dnes podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.

Zítka v Anderlechtu skončil, v pondělí nastoupí ve Spartě

Brankář Daniel Zítka se dnes dohodl na předčasném ukončení smlouvy v Anderlechtu Brusel, kde měl ještě roční kontrakt. Nic tak už nebrání tomu, aby přestoupil do pražské Sparty. Podle jejího personálního ředitele Jakuba Otavy by měl čtyřiatřicetiletý gólman v pondělí podepsat smlouvu a zapojit se do letní přípravy.

Brankář Zítka je blízko přestupu do Sparty

Sparta Praha je blízko angažování brankáře Daniela Zítky. Zkušený gólman už v pátek prošel zdravotní prohlídkou a pražský klub je na jeho uvolnění předběžně domluven s Anderlechtem Brusel, kde Zítka posledních osm let hrál. V belgickém klubu má ještě rok platnou smlouvu, všechno ale nasvědčuje tomu, že příští pondělí nastoupí do přípravy ve Spartě.

Anderlecht, či přestup do Sparty? Zítka má mít brzy jasno

Do konce týdne, ale možná už v pátek by brankář Daniel Zítka mohl mít vyřešenou důležitou otázku týkající se pokračování kariéry. Podle zkušeného gólmana přicházejí v úvahu pouze dvě alternativy: buď zamíří do pražské Sparty, nebo ještě rok setrvá v Anderlechtu, kde působí už osm let.

Sparta láká brankáře Zítku z Anderlechtu

Sparta Praha má zájem o brankáře Daniela Zítku z Anderlechtu Brusel. Pražané v příštím týdnu budou jednat s vedením belgického klubu o podmínkách Zítkova uvolnění, protože čtyřiatřicetiletý gólman má v týmu belgických šampionů smlouvu ještě na další sezonu.

Brankář Zítka nemá jasno o budoucnosti, možná Anderlecht opustí

Český brankář Anderlechtu Brusel Daniel Zítka, jehož tým si v neděli s předstihem zajistil další ligový titul, ve slavném klubu po sezoně možná skončí. Zamířit by mohl do jiného belgického týmu, vyloučen ale není ani jeho odchod do Turecka či Německa.

Zítka chce chytat i příští rok, studuje už ale i na trenéra

Český brankář Daniel Zítka z bruselského Anderlechtu chce hrát fotbal na vrcholové úrovni ještě minimálně příští sezonu, avšak současně už navštěvuje i trenérské kurzy a připravuje se na další kariéru.

Zítka po zranění nechytá, Anderlecht mu nebude bránit v odchodu

Daniel Zítka měl jistou pozici gólmanské jedničky v Anderlechtu a byl i součástí české reprezentace, to vše ovšem změnilo jedno zranění. 34letý brankář se po vážném zranění již zotavil, v klubu ovšem vysedává na lavičce a je možné, že v létě odejde...

Zítka po roce znovu nastoupil k zápasu, návrat po zranění si užil

Po roční přestávce si Daniel Zítka znovu vyzkoušel, jaké to je postavit se mezi tři tyče v rámci nějakého utkání. Český reprezentační gólman ve službách Anderlechtu nastoupit ve středu k přátelskému duelu proti Unionu, v němž jeho tým vyhrál 3:1. Zítka si zápas užil a byl po něm velmi spokojený...

Zítku letos čeká asi jen příprava, ostré zápasy až příští rok

Návrat zraněného gólmana české fotbalové reprezentace a Anderlechtu Daniela Zítky do plného tréninku se oproti nedávným očekáváním o něco prodloužil. K prvním přípravným zápasům by Zítka mohl nastoupit někdy v listopadu a ostrá mistrovská utkání ho zřejmě čekají až počátkem příštího roku.

Zítka stále neví, kdy se vrátí na trávník

Zraněný gólman Anderlechtu a české fotbalové reprezentace Daniel Zítka zatím neví, kdy opět bude chytat v zápasech. Věří však, že na konci června by mohl začít s brankářským tréninkem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele