Brankář Zítka nemá jasno o budoucnosti, možná Anderlecht opustí

19.04.2010, 14:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

už by mu možno táá zmena aj prospela alebo to dake hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

do Německa ? Jo příští sezonu do Herty místo Drobnýho... dobrá náhrada na 2 Bundesligu stačí....

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Dívali jste se na zbývající los Herthy Berlín ??dobrá sranda

Reagovat
Usty

tak ti už jsou prakticky ve druhý lize.. :)

Reagovat
jv

Nepřebbíhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Idealny klub pre Almuniu!

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, jak se to tady v poslední době maže. A třeba tohle bez povšimnutí.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nakamura-priznal-ze-na-spanelskou-ligu-nestacil-114368/

Reagovat
Kily

1. už se to tu řešilo několikrát, takže ještě jednou - není tady nikdo, kdo by kontroloval diskuze příspěvek od příspěvku, když vidim něco podivného, tak to smažu. Což mě přivádí k bodu 2 - přišlo ti, že ta diskuze byla opravdu k tématu? Mně ne, navíc měl onen uživatel potřebu řešit podobné téma i u jiného článku, toť důvod, proč to bylo smazáno. Měl jsem za to, že třeba pro tebe nebude zase takový problém to pochopit, jak vidno, tak jsem se spletl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba zajímalo, jak se prezentuje mladý nadějný kluk, který si asi opravdu nedělal ze své identity srandu, protože o něm byla zmínka i tady na EF. Nepřišlo mi, že by to nebylo v mezích. Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že jestli bys to chtěl takhle mazat, tak musíš v KAŽDÉ diskuzi smazat polovinu příspěvků.

Reagovat
Kily

samozřejmě že by se pak mazalo v každé diskuzi, ale důvod, proč se to všude nemaže, jsem se ti už snažil vysvětlit. Nějakých 85% příspěvků nemělo s článkem nic společného a mohl jsi tak čekat, že by se diskuze mohla smazat, klidně jsi sem mohl hodit link na nějaký starý článek a tam to s ním řešit, stejně jako si na něho obstarat kontakt a pořešit to na ICQ

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že nemůžeš kontrolovat každou diskuzi pod každým článkem, ale dost často to tady funguje jako chat, takže nějakými kontakty na icq se moc neoháněj. Ale to je jedno. Mimochodem já jsem s ním nic neřešil, jen jsem sledoval jak se předvádí. Ale to tu dělá každý druhý. Prostě si myslím, že někdy máš zvláštní měřítko, to je vše.

Reagovat
Kily

to měřítko je dané spíš tím, jak moc je možné tady diskuze sledovat. Jinak jeho chování a kvalita jeho příspěvků byla taky důvodem, proč jsem to smazal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
milan78

Zítka by si taky zasloužil, aby se tento vocas/vlákno smazal/o, není to k věci

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď zpátky domů, do Havířova!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do BANÍKU!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele