Zítka po roce znovu nastoupil k zápasu, návrat po zranění si užil

27.11.2009, 13:43
Aktuality
Po roční přestávce si Daniel Zítka znovu vyzkoušel, jaké to je postavit se mezi tři tyče v rámci nějakého utkání. Český reprezentační gólman ve službách Anderlechtu nastoupit ve středu k přátelskému duelu proti Unionu, v němž jeho tým vyhrál 3:1. Zítka si zápas užil a byl po něm velmi spokojený...

Zítka utrpěl loni v zápase s Denderem několik zranění a ze vzdušného souboje s protihráčem si odnesl přetrhané vazy v kotníku, zlomenou lýtkovou kost a aby toho nebylo málo, přišel i o dva zuby. Během operace na začátku prosince mu lékaři spravili i pochroumané koleno.

"Opravdu jem si užil to, že jsem konečně nastoupil k nějakému zápasu. Je to něco úplně jiného, než jenom trénink. Nemůžete si toho tolik dovolit a musíte zůstat soustředění celých devadesát minut," popisoval Zítka.

"O tom nastupovat pravidelně v soutěžních zápasech zatím nepřemýšlím. Stále před sebou mám hodně práce, než se znovu dostanu do formy. Pro tuto chvíli jsem spokojen s tím, že jsem nastoupil za rezervní tým," dodal Zítka.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konecne dane

Reagovat
smazaný uživatel

po kinskem dalsi z zijicich ikon sveho klubu to jen dokazuje vybornou uroven ceske brankarske skoly...

Reagovat
Pipo123

nepovedal by som že je ikona, ale na druhej strane pôsobí tam už dlho aj ked nie v pozicii jednotky

Reagovat
smazaný uživatel

praveze v pozici jednicky je tam temer nepretrzite...

Reagovat
Pipo123

on bol jednotkou nejaké 3-4 sezóny odkedy snočil Filip ale myslí že už sa na jednotku nevráti lebo Silvio Proto chytá veľmi dobre a dokonca bojuje o poste jednotky v rerpe, ale Zitka je kvalitný brankár to určite

Reagovat
smazaný uživatel

silvio proto chyta na postu jedicky jen tuto sezonu, protoze zitka byl skoro rok zraneny. pred zranenim byl jednickou zitka a to uz nekolik let...

Reagovat
Pipo123

jj ved to som napísal... že Zitka tam bol jednotkou od kedy skončil FIlip, ale podla mna asi dajú šancu aj nadalej Protovi ekdže je to Belgičan a je v repre vieš ako to je skôr dajú šacu domácemu hráčovi ako zahraničnému

Reagovat
smazaný uživatel

tak to promin, nejak spatne jsem to pochopil...

ja bych si tou pozici prota tak jisty nebyl, zitka je velmi kvalitni a za takovou ikonu ho tam uz pry povazuji. a jednickou v repre belgie je navic snad bailly z gladbachu, ne?

Reagovat
Pipo123

jj ale Proto tam bojuje o poziciu jednokty.. ale ono ide o to ako to postaví tréner kedže Proto má fakt dobrú formu a Zitka má skúsenosti a svoje kvality. Asi nečakali že pri zranený Zitku sa tak chytí Proto. To už je ale na trénerovi ako to vyrieši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

A ještě je tam Gillet..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda, ale ani sem si nevsim ze chyby

No trochu vsim, nebyl v cesky reprezentaci, to mi bylo trochu divny

Reagovat
smazaný uživatel

To boli časy, keď ešte chytal za Tatran

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je Zítkovi ?? jinak je super, že je mezi tyčemi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele