Pudil se už v Ceseně seznámil se spoluhráči včetně hvězdy Mutua

Daniel Pudil už má za sebou první trénink ve svém novém působišti v Ceseně, kde stráví jaro na hostování. První dojmy z nového prostředí jsou prý výtečné. Už poznal nové spoluhráče a popovídal si i s největší hvězdou týmu rumunským střelcem Adrianem Mutuem.

Pudil přestoupil do Granady, jaro ale stráví v Ceseně

Daniel Pudil přestoupil z belgického Genku do španělské Granady, kde uzavřel pětiletou smlouvu s platností od léta. Na jaře bude hostovat v italské Ceseně. ČTK to řekl Pudilův agent Ondřej Chovanec.

Pudil se těší na souboje s Barcelonou a Realem

Daniel Pudil se těší na novou výzvu v podobě angažmá v Granadě, kam má namířeno po třech a půl letech strávených v Genku. O španělské lize snil a už se nemůže dočkat soubojů se slavnými kluby Barcelonou a Realem Madrid.

Reprezentant Pudil má namířeno z Genku do Granady

Český reprezentant Daniel Pudil v lednovém přestupním termínu možná opustí Genk a po téměř čtyřech letech strávených v belgickém klubu zamíří do španělské Granady. Patnáctý tým La Ligy má o levého záložníka či obránce eminentní zájem, pro Pudila je prý nachystána pětiletá smlouva.

Pudil: Tým má pořád velkou kvalitu a ve Skotsku to chceme ukázat

Daniel Pudil je přesvědčen, že národní tým má větší kvalitu, než jakou v poslední době předvádí. Nepochybuje o tom, že to se spoluhráči ukáže již v klíčovém kvalifikačním utkání se Skotskem. Sám měl v létě změnit dres, ale vzhledem k postupu Genku do Ligy mistrů již přestup hodil za hlavu s tím, že belgický klub zřejmě opustí až v zimě.

Pudil měl po postupové penaltě "zatmění v mozku"

Genk oslavuje českého reprezentanta Daniela Pudila. Právě jeho proměněná penalta v úterním rozstřelu v odvetě 4. předkola Ligy mistrů poslala belgické šampiony po devíti letech do hlavní fáze soutěže na úkor izraelského Maccabi Haifa. Pudil se během dramatického dvojzápasu několikrát strachoval o osud svého týmu...

Pudila chce španělská Osasuna

Daniel Pudil je v hledáčku španělské Osasuny. Ta už začala o přestupu levého záložníka nebo obránce vyjednávat s belgickým Genkem, kterému Pudil patří a kde má ještě rok platnou smlouvu. Osasuna už prý Genku předložila konkrétní nabídku, v nejbližších dnech by transfer mohl být zpečetěn.

Pudil prožíval na lavičce muka, pak ale slavil titul až do rána

Šílená muka prý prožíval český reprezentant Daniel Pudil, když sledoval své spoluhráče z Genku, jak bojují s Lutychem o belgický titul. Sám jim kvůli zranění břišních svalů nemohl pomoci, o to více fandil, aby vybojovali potřebnou remízu 1:1. Svůj třetí titul v kariéře pak slavil až do rána.

Pudil slaví s Genkem belgický titul

Český reprezentant Daniel Pudil získal s Genkem belgický titul. Racing v přímém duelu o své třetí ligové prvenství v historii remizoval v posledním kole play off s Lutychem a udržel první místo. K tomu mu pomohl fakt, že Lutychu byl v konečné tabulce odečten půlbod, který mu byl před startem playoff kvůli zaokrouhlení přidán.

Pudil kvůli břišním svalům chybí Genku v boji o titul

Český reprezentant Daniel Pudil sleduje boj Genku o belgický titul převážně z lavičky náhradníků. Důvodem je zranění břišních svalů, které mu nedovoluje odehrát celá utkání. Při nedělním vítězství 2:0 nad Lokerenem odehrál posledních patnáct minut.

Češi odletěli do Španělska. Pudil moc neřeší, jestli bude v základu

Čeští reprezentanti se dnes odpoledne krátce po půl třetí vydali z vojenského letiště v pražských Kbelích do Granady, kde se v pátek večer pokusí v duelu evropské kvalifikace zaskočit favorizované domácí Španěly. Na palubě vládního speciálu bylo 22 hráčů. Trenéra Michala Bílka potěšilo, že nikoho z nich netrápí zdravotní potíže.

Pudil čeká, že Dánové více prověří českou defenzivu

Jako lídr belgické ligy dorazil k přípravnému duelu české reprezentace v Dánsku obránce Genku Daniel Pudil. V klubu zažívá skvělý podzim, neodmyslitelně patří do základní sestavy a věří, že se mu bude dařit i v letošní derniéře národního týmu.

Pudil prožívá s Genkem skvělý start do sezony a vládne Belgii

Příjemným překvapením belgické ligy jsou fotbalisté Genku, kteří vyhráli sedm z osmi úvodních zápasů sezony a s 22 body z 24 možných vedou tabulku před obhájcem titulu Anderlechtem. Výrazně jim k tomu pomáhá i český reprezentant Daniel Pudil, který má na postu levého beka zásluhu na tom, že tým inkasoval zatím jen šest branek.

Remízy je škoda, ale obstáli jsme se ctí, uvedl Čech

Žádné nadšení nezavládlo mezi českými fotbalisty poté, co si z dnešního duelu světové kvalifikace na Slovensku odvezli remízu 2:2. Češi si uvědomují, že si znovu o něco víc zkomplikovali cestu na šampionát do Jižní Afriky, protože podle svých slov nesplnili základní cíl bratislavské mise: nesnížili ztrátu na lídra skupiny a dál zaostávají o sedm bodů.

Pudil se vrací do národního celku a věří v postup na MS

Po roce a půl se na zápas s Maltou vrátil do české reprezentace třiadvacetiletý Daniel Pudil. Pozvánku mu do belgického týmu RSC Genk, kam přestoupil před rokem po zisku mistrovského titulu se Slavií Praha, poslal nový kouč František Straka. Záložník doufá, že se v týmu udrží a postoupí s ním na mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele