Pudil se vrací do národního celku a věří v postup na MS

03.06.2009, 08:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dan Pudil

Reagovat
j_mrazik

Jako ženě chápu, že se líbí. Vysokej, sympaťák, ale na mezinárodní fotbal je na záložníka hrozně pomalej. Navíc ty palce nahoru při běhu. Ale třeba v Belgii zrychlil. Celkově na levou stranu nejsou v repre žádní rychlíci.

Reagovat
smazaný uživatel

noo tak pomalej mi rozhodně nepříjde teda..umí taky skvěle vystřelit a já si myslím, že pro repre může být hodně platnej v Genku se mu daří tak proč by nemohl reprezentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

"protože má malý p..o"

Reagovat
smazaný uživatel

i s malym kašpárkem se dá zahrát velký divadlo... nevíš?

Ja naopak jsem moc rád ze se opět dostal do repre, rozhodně nemáme tak širokej kádr aby jsme si mohli vybírat a opovrhovat nekym protoze při běhu má palce nahoru

Naviíc technicky je velice dobře vybavenej,kvalitní přihravky i centry do vápna a hlavne jeho silná stránka jsou střely z větsích vzdálenosti,přímáky a rohy...

takže bych to shrnul "Dane vítej zpět"

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak ..ve všech bodech..

Reagovat
j_mrazik

Mně nešlo o palce. Jenom jsem se přitom vždycky pousmál. Jinak střely a centry má hodně kvalitní, to určitě. Ale mně by se líbil na levo nějaký rychlostní typ. Nějaké nápady?

Reagovat
Bakary3

Zeman, Milan Černý ( ), ale pravák, to samý Fillo.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Bude to nový Jankulovski.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to že teďka na Strakovu nominaci každej sype popel,ale to že ti hráči se znají a už je potřeba fakt nový hráče,ne ty co to váleli před 3 rokama a teďka jsou z formy,a co se týče Dana on byl už tenkrát dobrej a myslím že reprezentaci pomůže....Nedivil bych se kdyby všechny zápasy dokázali vyhrát.Ale co pak budete dělat vy co si jenom pořád stěžujete,přijmete to nebo co?..

Všichni jsou chytří jak kdyby chtěli repre trénovat,ale kdyby se tam dostali tak nevím nevím koho by povolali

Reagovat
smazaný uživatel

myslím znají se tak že už byli spolu někteří v U-21 nebo spolu v týmech a tak,a třeba se s ostatníma podaří rychle sehrát a utvořit dobrej tým,samozřejmě že všichni tam zůstat nemůžou,je to jen na přátelák,ale myslím že udělal dobře že chce vyzkoušet tyhle hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, ty mi chces rict, ze s tema hracema co ted povolal na maltu, by vyhral i zbyvajici utkani kvaldy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele