Pudil: Zklamání je veliké, ale můžeme být na sebe hrdí

Daniel Pudil v pondělí zažil jedno z největších zklamání kariéry. Ve finále play off druhé anglické ligy musel s Watfordem skousnout porážku 0:1 s Crystal Palace, po které se mu rozplynul sen o postupu do elitní Premier League. Sedmadvacetiletý hráč neskrývá rozčarování

Pudil s Vydrou věří, že Watford zvládne zápas roku o postup

Čeští fotbalisté Daniel Pudil s Matějem Vydrou věří, že s Watfordem zvládnou nejdůležitější zápas roku a zřejmě i své dosavadní kariéry. V pondělním finále play off druhé anglické ligy se na londýnském Wembley utkají s Crystal Palace o postup do Premier League.

Vydra a Pudil prožili po bláznivém duelu euforii a věří v postup

Matěj Vydra a Daniel Pudil z Watfordu prožili v neděli nejbláznivější zápas v kariéře. Se svým klubem se v semifinálové odvetě play off druhé anglické ligy nejprve ocitli na pokraji vyřazení, když soupeř z Leicesteru zahrával v 97. minutě penaltu. Pokutový kop ale neproměnil a z protiútoku vstřelil Watford "postupový" gól na 3:1.

Pudila s Vydrou mrzelo, že Watford nevyužil šanci na přímý postup

České fotbalisty druholigového anglického Watfordu Daniela Pudila a Matěje Vydru hodně mrzelo, že s týmem v sobotu nevyužili poslední šanci na přímý postup do Premier League. V případě remízy Hullu s vedoucím Cardiffem by totiž v posledním kole stačilo porazit Leeds, kterému ale "Sršni" doma podlehli 1:2.

Pudil věří, že Watford vybojuje přímý postup do Premier League

Daniel Pudil netrpělivě očekává sobotní poslední kolo druhé anglické ligy, ve kterém má Watford šanci na přímý postup do elitní Premier League. Krajní obránce či záložník věří, že se splní dva předpoklady: aktuálně třetí Watford uspěje nad Leedsem a druhý Hull nezvítězí nad už jistým postupujícím Cardiffem.

Pudil: Watford už se připravil o přímý postup do Premier League

Český fotbalista Daniel Pudil se už smířil s tím, že s druholigovým anglickým Watfordem nevybojuje druhé místo zaručující přímý postup do elitní Premier League. Krajní bek či záložník nicméně doufá, že jeho tým zvládne závěr sezony a dobře se připraví na klíčové boje v play off.

Pudil by premiérový gól v Anglii vyměnil za výhru

Daniel Pudil vstřelil v druhé anglické lize premiérový gól v sezoně, který by však raději vyměnil za výhru. Český obránce litoval, že Watford vstoupil do nového roku domácí porážkou 3:4 s Charltonem a špatným výkonem s velkými chybami.

Pudil vybojoval pro Vydru penaltu a pak si připili s manažerem

Obránce Daniel Pudil z Watfordu se může radovat z toho, jak mu vyšel sobotní zápas druhé anglické ligy proti Peterborough. V poslední minutě vybojoval penaltu, z níž další český hráč Matěj Vydra rozhodl o výhře 1:0. Povedený večer zakončili přípitkem s manažerem Gianfrankem Zolou.

Pudilův debut v dresu Watfordu trval jen sedm minut

Český reprezentační obránce Daniel Pudil vydržel při svém debutu v dresu Watfordu na hřišti jen sedm minut. Šestadvacetiletý fotbalista musel v přípravném duelu s Tottenhamem (0:1) střídat kvůli svalovému zranění. Podle agenta Ondreje Chovance by měl chybět jen zhruba týden.

Pudil s Vydrou budou rok hostovat v druholigovém Watfordu

Čeští fotbalisté Daniel Pudil a Matěj Vydra si zahrají druhou anglickou ligu za Watford, který nově trénuje bývalá hvězda Chelsea Gianfranco Zola. Oba přicházejí do klubu na roční hostování, Pudil z Granady a Vydra z Udinese. Informoval o tom manažer hráčů Ondrej Chovanec.

Pudil je z vyřazení před ME smutný, týmu bude fandit na dálku

Sen o místě v základní sestavě reprezentace na evropském šampionátu je pryč, Daniela Pudila po čtyřech letech naopak zasáhlo déja vu: opět na poslední chvíli vypadl ze závěrečné nominace. Pudil se těžce smiřuje s tím, že o turnaj znovu přijde. Spoluhráčům ale bude prý i na dálku držet palce.

Trenér Bílek vezme na ME Daridu, doma zůstane Pudil

Trenér Michal Bílek dal v konečné nominaci české reprezentace na mistrovství Evropy přednost Vladimíru Daridovi před Danielem Pudilem. Fotbalová asociace ČR to dnes oznámila v tiskové zprávě, konečná nominace 23 hráčů bude oficiálně představena na úterní tiskové konferenci.

Pudil se už vzpomínkami na ztracené Euro 2008 netrápí

Kdyby se fotbalový reprezentant Daniel Pudil vrátil ve vzpomínkách o čtyři roky zpátky, vybavil by si zklamání a vztek, které prožíval, když na poslední chvíli přišel o evropský šampionát. Pudila o minulé Euro připravila zlomenina ruky, kterou si přivodil při rvačce během oslav slávistického titulu.

Pudilovu radost z trefy proti AC Milán zkalila další prohra

První gól v italské lize a hned proti slavnému AC Milán. Reprezentantovi Danielu Pudilovi ale nevšední zážitek pokazila porážka Ceseny. Pudil jen snížil na konečných 1:3 a nezabránil tak pádu svého týmu na poslední místo v tabulce. Přesto věří, že Cesena ve zbytku sezony zabere a opustí sestupové příčky.

Pudil si užil premiéru v Itálii a věří, že se Cesena zvedne

Daniel Pudil si pochvaluje úspěšnou premiéru v dresu italské Ceseny. Šestadvacetiletý obránce ve středu večer při svém debutu v Serii A dosáhl s předposledním týmem tabulky na cennou bezbrankovou remízu na hřišti Neapole a věří, že jeho nový celek nečekaný bodový zisk nastartuje k posunu ze dna soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele