Pudil znovu do Sheffieldu Wednesday, tentokráte na přestup

Daniel Pudil si ani v nové sezoně nezahraje anglickou Premier League. Český reprezentační obránce strávil loňský ligový ročník na hostování v Sheffieldu Wednesday, kam míří i nyní, tentokráte byla s Watfordem uzavřena dohoda o trvalém přestupu...

Pudil se dočkal debutu na ME a na Euro bude vzpomínat rád

Obránci Danielu Pudilovi dvakrát těsně unikla nominace na evropský šampionát, dočkal se až do třetice letos a v úterním závěrečném utkání skupiny s Tureckem si připsal premiérový start na ME. Přestože čeští fotbalisté prohráli 0:2 a jsou vyřazeni, třicetiletý bek bude na turnaj vzpomínat jen v dobrém. Národní tým se podle něj za výkon nemusí stydět a opouští mistrovství se vztyčenou hlavou.

Pudil se do třetice dočkal nominace na ME a věří v úspěch

Obránce Daniel Pudil se na třetí pokus dočkal a může se těšit na mistrovství Evropy. Šampionáty v letech 2008 a 2012 mu těsně unikly, protože se nevešel do konečné nominace. Nebyla by pro něj ale žádná tragédie, kdyby i tentokrát zůstal při výběru trenéra Pavla Vrby pod čarou.

Snažím se euforii krotit, říká Pudil před zápasem o postup

Velká euforie zavládla mezi hráči Sheffieldu Wednesday poté, co postoupili do finále play off o postup do anglické Premier League. Český reprezentant Daniel Pudil se však snaží jako jeden z nejzkušenějších hráčů týmu euforii krotit. Zatím prý není co slavit. Sám už jednou zažil v dresu Watfordu, že finále nevyšlo a postup se nekonal.

Pudil chce v Sheffieldu zůstat natrvalo, klub jedná s Watfordem

Reprezentant Daniel Pudil by rád natrvalo zůstal v druholigovém anglickém Sheffieldu, kam před sezonou zamířil na hostování z Watfordu. Krajní obránce či záložník doufá, že se už v lednu oba kluby dohodnou.

Pudil připravil dva góly a bojuje o vytouženou nominaci na Euro

Reprezentantovi Danielu Pudilovi dvakrát těsně unikla nominace na mistrovství Evropy, nyní věří, že do třetice už to vyjde. Že boj o nominaci myslí vážně, ukázal svým výkonem v pátečním přípravném utkání se Srbskem, v němž vedle dobré obrany zařídil z pozice beka dva góly při výhře 4:1.

Pudil zažil nejlepší den v životě, narození dcery oslavil gólem

Daniel Pudil zažil v sobotu nejkrásnější den v životě. Brzy ráno se mu narodila dcera Elly a odpoledne příchod druhého potomka stylově oslavil svým prvním gólem v dresu anglického druholigového Sheffieldu Wednesday, jímž pomohl k výhře 3:1 na Prestonem.

Pudil bude hostovat v druholigovém Sheffieldu Wednesday

Český fotbalista Daniel Pudil bude v této sezoně hrát druhou anglickou ligu za Sheffield Wednesday. Hráč Watfordu, v jehož dresu zatím v novém ročníku Premier League nedostal příležitost, se v klubu dohodl na ročním hostování. Odchod do Sheffieldu oznámil Pudil na sociálních sítích.

Pudil může zažít velký návrat do základní sestavy reprezentace

V základní sestavě české reprezentace nastoupil Daniel Pudil naposledy v květnu 2012, teď by ale mohl dostat po dlouhé době zase šanci. Jeho nasazení je totiž jednou z variant, jak v nedělním utkání kvalifikace mistrovství Evropy s Islandem nahradit na levé straně obrany zraněného Davida Limberského.

Za Bílka bych se v reprezentaci už asi neobjevil, řekl Pudil

Přestože v aktuální nominaci je Daniel Pudil druhým nejzkušenějším hráčem, nyní si užívá comeback po dvou letech. Kvůli sporům s bývalým trenérem národního týmu Michalem Bílkem totiž dlouho nedostával pozvánku a připouští, že kdyby Bílek u týmu zůstal, nominace by se ho nadále netýkala.

Pudil prý zažil osobně nejlepší sezonu a těší se na reprezentaci

Přestože s Watfordem obsadil v druhé anglické lize až třinácté místo, považuje Daniel Pudil uplynulou sezonu z osobního hlediska za nejlepší v kariéře. Odehrál 37 z 46 kol, většinou v základní sestavě, a dobré výkony korunoval tím, že se stal třetím nejlepším hráčem týmu.

Zraněného sparťana Krejčího nahradil v nominaci na Norsko Pudil

Z nominace české reprezentace pro přípravný zápas s Norskem (5. března) vypadl kvůli svalovému zranění Ladislav Krejčí. Sparťanského záložníka ve výběru nového trenéra Pavla Vrby nahradí Daniel Pudil z druholigového anglického Watfordu.

Pudil má z Vrby skvělý pocit a cítí šanci na návrat do týmu

Předloni v květnu vypadl Daniel Pudil z národního mužstva a smířil se s tím, že pod trenérem Michalem Bílkem je pro něj reprezentace uzavřená kapitola. S nástupem kouče Pavla Vrby ale osmadvacetiletý obránce či záložník Watfordu znovu cítí šanci. Pochvaluje si nedělní schůzku s novým trenérem.

Pudil věří, že s Watfordem opět zabojuje o Premier League

Český fotbalista ve službách druholigového anglického Watfordu Daniel Pudil věří, že se svým týmem v nové sezoně opět zabojuje o postup do elitní Premier League. Ten "sršňům" v minulém ročníku utekl až v závěrečném utkání play off po prohře s Crystal Palace.

Pudil zůstane ve Watfordu, klubu se upsal na čtyři roky

Bývalý český reprezentant Daniel Pudil přestoupil do Watfordu, kde v minulé sezoně hostoval ze španělské Granady. S druholigovým anglickým klubem dnes podepsal smlouvu do roku 2017.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele