Další články

Puyol bude po konci kariéry pracovat v managamentu Barcelony

Bývalý kapitán Barcelony Carles Puyol, který po uplynulé sezoně ukončil kariéru, bude pracovat v managementu katalánského klubu. Šestatřicetiletý obránce se od září stane asistentem v týmu sportovního ředitele Andoniho Zubizarrety.

Puyol: Prožil jsem sen spousty mladých kluků

Zítřejší utkání mezi Barcelonou a Atléticem Madrid rozhodne o majiteli španělského titulu pro sezonu 2013/2014, korunovace mistra ovšem nebude jedinou velkou událostí, kvůli níž půjdou v Katalánsku fanoušci na fotbal. S klubem se budou loučit brankář Víctor Valdés a obránce a dlouholetý kapitán Carles Puyol...

Puyol se rozhodl opustit po sezoně Barcelonu

Jedno velké loučení mohou s předstihem začít chystat v Barceloně, po letošní sezoně se s katalánským klubem rozloučí zkušený obránce Carles Puyol. 35letý fotbalista to oznámil na dnešní odpolední tiskové konferenci...

Bude to mít těžké, říká o Puyolově účasti na MS Grande

Carles Puyol má v posledních letech problémy především s kolenem a je možné, že přijde o druhou velkou reprezentační akci v řadě. Španělé bez něho dost možná pocestují obhajovat titul mistra světa do Brazílie, naznačil to asistent trenéra Toni Grande...

Barceloně se uzdravili Messi i Puyol

Po nucené zdravotní pauze jsou kanonýr Lionel Messi i kapitán Barcelony Carles Puyol připraveni vrátit se do zápasového kolotoče. Nejlepší hráč světa Messi pauzíroval se stehenním svalem tři týdny, obránce Puyola zlobilo koleno a mimo hru byl sedm měsíců. Oba budou mistrovi španělské ligy k dispozici pro sobotní zápas proti Osasuně.

Návrat kapitána Barcelony Puyola se odkládá na říjen

Návrat kapitána Barcelony Carlese Puyola na trávník se opět odkládá. Pětatřicetiletý obránce má podle španělského deníku AS stále problémy s kolenem a k tréninku se proto vrátí nejdříve začátkem října.

Kapitán Barcelony Puyol musí na další operaci

Obránce a kapitán Barcelony Carles Puyol musí na operaci s kolenem. Lékaři mu ve středu odstraní z kloubu na pravé noze cystu, poté vypadne z přípravy na tři až čtyři týdny.

Puyol plánuje hrát až do čtyřiceti. Budoucnost vidí v Barceloně

Zcela rezolutně odmítl Carles Puyol o svém možném odchodu do důchodu. Kapitán Barcelony sice již téměř tři měsíce nehraje kvůli zraněnému kolenu, ale o konci kariéry vůbec nepřemýšlí. Ve svých pětatřiceti letech má jasný plán, vydržet chce hrát na nejvyšší úrovni až do čtyřiceti...

Kapitán Barcelony Puyol musel na operaci s kolenem

Kapitán fotbalistů Barcelony Carles Puyol se v pátek podrobil artroskopické operaci pravého kolena. Podle lékařů katalánského celku bude čtyřiatřicetiletý obránce mimo hru šest týdnů až tři měsíce.

Barcelona si pojistí Messiho, na nové smlouvě se dohodl i Puyol

Lionel Messi se dohodl s Barcelonou na prodloužení smlouvy až do června 2018. Katalánský klub o tom informoval na svých internetových stránkách s tím, že nový kontrakt pětadvacetiletá hvězda podepíše v nejbližších dnech.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Messi je potřetí za sebou nejlepším hráčem španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi byl vyhlášen nejlepším hráčem minulé sezony španělské ligy. Pětadvacetiletá hvězda Barcelony v anketě Profesionální fotbalové ligy (LFP), ve které hlasují fotbalisté a trenéři, triumfovala potřetí za sebou.

Barcelona na osm týdnů přišla o kapitána Puyola

Sotva se obránce Carles Puyol vrátil do sestavy Barcelony po problémech s kolenem, je opět na marodce. Kapitán katalánského celku si v úterním zápase Ligy mistrů v Lisabonu vykloubil loket a bude svému týmu chybět zhruba osm týdnů.

Puyol si poranil koleno, chybět může měsíc a půl

Velkou smůlu na zranění má v posledních měsících a letech Carles Puyol. Kapitán Barcelony se včera vrátil na hřiště a těšit ho může výhra 4:1 na půdě Getafe, zkušený obránce ale na hřišti nevydržel až do konce - v úvodu druhé půle si poranil koleno a mimo hru bude možná až šest týdnů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele