Podle Casillase je Puyolova absence na Euru velká rána

Kapitán Španělska Iker Casillas připustil, že absence obránce Carlese Puyola na červnovém mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině je pro tým úřadujících šampionů velkou ránou. Čtyřiatřicetiletý stoper Barcelony musí na operaci s kolenem a čeká ho zhruba šestitýdenní léčba.

Puyol jde na operaci kolena a přijde o Euro

Španělská reprezentace se bude muset na mistrovství Evropy obejít bez obránce Carlese Puyola. Fotbalista Barcelony musí na operaci s kolenem a podle agentury AP ho poté čeká zhruba šestitýdenní léčba.

Budeme bojovat až do konce, hlásí Puyol

I po čtyřiadvaceti odehraných kolech španělské nejvyšší soutěže má Real Madrid desetibodový náskok před Barcelonou, tu ale posílilo včerejší vydřené vítězství na hřišti Atlética Madrid a kapitán Carles Puyol ujišťuje, že se jeho tým vidiny obhajoby ligového titulu ještě nevzdává...

Puyol při dlouhém zranění zvažoval konec kariéry

Španělský stoper Carles Puyol se po téměř jedenácti měsících vrátil do reprezentace a v dnešním utkání evropské kvalifikace proti českému výběru pravděpodobně nastoupí v základní sestavě. Před zápasem v Praze kapitán Barcelony přiznal, že při zranění levého kolena, které ho trápilo posledních osmi měsíců, uvažoval o konci sportovní kariéry.

Puyol stále není fit. Musí být trpělivý, říká Guardiola

Barcelona velmi úspěšně proplouvá letošní sezonou, ty nejtěžší zkoušky na ní ale stále ještě čekají a je otázkou, zda kouč Pep Guardiola bude moci počítat i s kapitánem Carlesem Puyolem. Španělský obránce už dlouhé týdny laboruje s poraněným kolenem a stále není jisté, kdy se vrátí...

Puyol bude pokračovat ve španělské reprezentaci ještě dva roky

Kapitán Barcelony Carles Puyol bude pokračovat další dva roky ve španělské reprezentaci, která se v kvalifikaci mistrovství Evropy dvakrát utká s českým týmem. Dvaatřicetiletý obránce si dal čas na rozmyšlenou po zisku titulu mistra světa a dnes na svém blogu oznámil, že ještě nekončí.

Puyol po titulu na MS skončil v reprezentaci

Španělský fotbalista Carles Puyol ukončil tři dny po triumfu na mistrovství světa reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý stoper o odchodu z národního týmu po šampionátu v Jihoafrické republice mluvil už od loňského listopadu a teď se podle listu Marca definitivně rozhodl.

Puyol se po finále rozhodne, zda bude v reprezentaci pokračovat

Obránce Carles Puyol, který svým gólem zajistil španělské reprezentaci výhru 1:0 v semifinále světového šampionátu proti Německu, zatím neví, zda bude po skončení turnaje v Jižní Africe v národním týmu pokračovat. Rozhodnout se chce po nedělním finále proti Nizozemsku.

Puyol se nakonec s Barcelonou na nové smlouvě dohodl

Kapitán Barcelony Carles Puyol se v dohodl s vítězem Ligy mistrů na prodloužení smlouvy do roku 2013. Současný kontrakt vyprší jednatřicetiletému obránci na konci této sezony.

Puyol půjde žluté kartě naproti, nechce zmeškat úvod MS

Španělsko má sice postup na mistrovství světa už jistý, sedmi reprezentantům ale hrozí karetní trest. Mezi hráči, kteří by teoreticky mohli zmeškat úvodní utkání závěrečného turnaje, je i Carles Puyol. Ten prý udělá vše pro to, aby kartu dostal v sobotu a ne až ve středu v Bosně.

Carles Puyol: 10 let v áčku Barcelony

Pro klub je více než jen zaměstnanec, pro hráče více než jen spolupracovník. A pro fanoušky mnohem, mnohem více než jen dobrý obránce. Carles Puyol je zosobnění Barcelony a dnes je tomu přesně deset let od chvíle, kdy poprvé nastoupil za A tým katalánského velkoklubu. "Jsem teprve v polovině, čeká mě dalších deset let," řekl novinářům na půl v žertu.

Puyol o smlouvě nepřemýšlí a těší se na Eto'oa

Sportovní ředitel Barcelony Txiki Begiristain nedávno vzkázal veřejnosti, že klub má v úmyslu s Carlesem Puyolem prodloužit smlouvu. Sám kapitán týmu však na tuto informaci nyní reagoval slovy, že podobné záležitosti ho v současné době nechávají chladným.

Jak dlouho ještě bude tlouct srdce Barcelony?

Carlesi Puyolovi za rok končí smlouva a nad budoucností hrající legendy Barcelony se začínají vznášet otazníky. Stále se sice mezi Culés věří, že kapitán týmu přijme nabídku na další spolupráci, ale ani zdaleka se to již nedá považovat za samozřejmost. Puyol nyní dost možná stojí před nejtěžším rozhodnutím kariéry.

Puyol se o spekulace nestará, chce zůstat v Barceloně

Poté, co Manchester City neuspěl se snahou získat z Chelsea Johna Terryho, se údajně bohatý anglický klub zaměřil na Carlese Puyola. Ten dal ale jasně najevo nezájem a naopak prozradil, že v nejbližší době možná prodlouží v Barceloně smlouvu...

Barcelona bez Puyola, Lyonu by v odvetě mohl chybět Benzema

Bez svých klíčových postav se budou muset obejít Barcelona a Lyon v odvetě osmifinále Ligy mistrů. Katalánský velkoklub jistě nastoupí bez kapitána Carlese Puyola, v sestavě francouzského mistra pak možná bude chybět Karim Benzema...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele