Bude to mít těžké, říká o Puyolově účasti na MS Grande

22.02.2014, 16:52
Aktuality
Carles Puyol má v posledních letech problémy především s kolenem a je možné, že přijde o druhou velkou reprezentační akci v řadě. Španělé bez něho dost možná pocestují obhajovat titul mistra světa do Brazílie, naznačil to asistent trenéra Toni Grande...

"Ještě jsme ho úplně neodepsali, ale samozřejmě potřebuje hrát mnohem častěji. Jeho nominaci nevylučujeme, jelikož do konce sezony stále chybí tři měsíce, ovšem bude to pro něho hodně složité," prohlásil Toni Grande, asistent trenéra Vicente del Bosqueho.

Již 35letý Puyol byl dlouhé roky základním stavebním kamenem defenzívy španělského národního týmu a ve své sbírce má triumf z evropského šampionátu 2008 i mistrovství světa o dva roky později. Na Ukrajinu a do Polska se předloni vinou zranění podíval jenom jako divák, za Barcelonu pak v probíhajícím ligovém ročníku nastoupil jenom k devíti soutěžním zápasům.

"Po hodně dlouhou dobu byl klíčovým hráčem týmu. A nejenom na hřišti, ale rovněž mimo nej, a to díky svým zkušenostem, přístupu, chování a optimismu," hodnotí Puyolovu reprezentační kariéru Grande.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi uz ne, ale kto miesto neho? inigo?

Reagovat
FC Porto FC

Už ani nikdo jinej není :D pak už jen Domínguez

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Martínez, jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma napadlo potom, ze del bosque ma na to gule zobrat ramosa, piqueho, albiola a doplnovat to martinezom, dokonca sa ho neboji dat ani na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě žije? Jestli ten kulhavej stařec pojede, tak to bude výsměch proto ostatní, co se celej rok snaží a hrají dobře.

Reagovat
asskicker

skor je vysmech to, ze srac ako ty este nema banan

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím maďarsky, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

glupe decko

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Arbeloa a Albiol budou mít více reprezentačních titulů než on?

Reagovat
Atlético de Madrid

Na poslední dva turnaje jel jako třetí stoper Albiol a čtvrtej Martínez. Teď čekám, že místo Albiola vezme Iňiga. Del Bosque začne s nějakou omlazující obměnou týmu a tady se to vyloženě nabízí, když už Puyol dávno není oporou týmu.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, i když možná ne a Del Bosque si vezme prověřenýho Albiola.

Reagovat
smazaný uživatel

ramos,pique,albiol,martinez. Stara dobra klasika na ktoru Vicente z Lesa neda dopustit. Inak Carles bude chybat, moj najoblubenejsi obranca

Reagovat
Lojd

del Bosque znamená "z lesa"? to je krutý

Reagovat
smazaný uživatel

v uplnom preklade "Vincko z Lesa"

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju to, ale Albiol má prý mnohem lepší sezonu než trápící se Iňigo. Tady je to jasný, pojede stejných sedm jako minule.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vycházel jsem ze špatný informace na wiki, kde se píše, že Albiol letos odehrál jen čtyři zápasy. Pak když jsem to ověřil, tak jsem zjistil, že hraje dost. Takže je to jasný.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

arbeloa-ramos-pique-albiol-javi-alba-monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal?

Reagovat
celeb

nenormalne nam chybas, Tarzan!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele