Kariéru v Barceloně plánuje ukončit i Puyol

Barcelona pro velký fotbal vychovala spoustu hráčů a ti se jí nyní odvděčují. Kariéru v katalánském velkoklubu plánují ukončit Xavi, Andres Iniesta a rovněž Carles Puyol. Ten prozradil, že kopačky na hřebík plánuje pověsit za nějakých pět let...

Treble je ještě hodně daleko, říká Puyol

Kapitán Barcelony Carles Puyol mírní dohady novinářů o tom, zda je tým vedený Josepem Guardiolou schopný vyhrát v letošní sezóně všechny soutěže, ve kterých účinkuje. Bájný treble, tedy vítězství v lize, nejcennějším domácím poháru a nejprestižnější evropské soutěži, dokázal vyhrát jako jediný před deseti lety Manchester United.

Nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků ovládli Španělé

Anketu o nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků na internetových stránkách Evropské fotbalové unie (UEFA) ovládli mistři Evropy ze Španělska, kteří obsadili více než polovinu všech míst. Vedením výběru hvězd by fanoušci pověřili Alexe Fergusona z Manchesteru United.

Puyol touží po treblu

Tři trofeje by chtěl na konci sezóny pozvednout nad hlavu kapitán Barcelony Carles Puyol. Ve španělské lize vede Barcelona už o deset bodů. V domácím poháru i Lize mistrů se ale Katalánci musí vypořádat se zákeřnostmi vyřazovacího systému.

Nejlepším fotbalistou podle FIFPro je Cristiano Ronaldo

Pět hráčů z Premiér League a pět z Primera División zvolili profesionálové z celého světa do své ideální jedenáctky za rok 2008. Nadvládu anglické a španělské ligy narušuje pouze záložník Kaká z italského AC Milán. Nejlepším fotbalistou uplynulého roku byl zvolen Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Hráči Barcelony prý provokovali fanoušky k násilnostem

Hráči Barcelony čelí obvinění, že při sobotním derby na stadionu Espaňolu vyprovokovali řádění fanoušků na tribunách, kvůli kterému musel být zápas na několik minut přerušen. Generální ředitel Espaňolu Pedro Tomás dokonce zvažuje, že klub kvůli tomu hráče "Barcy" zažaluje.

Puyol oslaví třicátiny

Třicáté narozeniny oslaví 13. dubna španělský fotbalista Carles Puyol, jeden z pilířů FC Barcelony a už pátou sezonu její kapitán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele