Na hráče května kandidují Lafata, Barák a Pulkrab

Hned dva mladíci kandidují na cenu pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc květen. Do nominace se dostali Antonín Barák ze Slavie a Matěj Pulkrab z Liberce. Spolu s nimi odborníci vybrali také sparťanského kanonýra Davida Lafatu, který v posledním ligovém kole nastřílel pět branek.

Barák: Životní zápas z pohledu gólů ano, ale z pohledu výkonu ne

Záložník Antonín Barák prožil střelecky nejvydařenější ligový zápas kariéry. Poprvé dal v jednom utkání nejvyšší soutěže dva góly a nasměroval fotbalisty pražské Slavie k vysokému vítězství 5:1 nad Slováckem. Jeho radost byla o to větší, že šlo o jeho první trefy v červenobílém dresu od zimního příchodu z Příbrami.

Slavia získala mládežnické reprezentanty Baráka a Linharta

Slavii po Josefu Hušbauerovi posílí v zimě také reprezentanti do 21 let Antonín Barák z Příbrami a Zdeněk Linhart z Českých Budějovic. Oba přicházejí na přestup a v Edenu dnes podepsali smlouvu do léta 2019. Klub to oznámil na svém webu.

Barák se začíná prosazovat, šťastný je i za otce trenéra

Příbramský fotbal nasazuje dalšího odchovance, který se mezi prvoligovou konkurencí začíná čím dál více prosazovat. Dvacetiletý záložník Antonín Barák se trefil ve třetím soutěžním utkání po sobě a dělá tak radost i svému otci, který v Příbrami trénuje žáky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele