Všechno je pro mě nové, říká Griezmann k pomalejšímu začátku v Barceloně

Antoine Griezmann se před několika měsíci stal jedním z nejdražších fotbalistů planety a Barceloně zatím po svém příchodu z Atlética Madrid nesplácí 120 milionů eur, které za něho do hlavního města poslala. Francouzský útočník se spíše trápí a jedním z důvodů je fakt, že se ještě neadaptoval na jiný herní systém...

Griezmann se blýskl dvěma góly, napodobil Messiho i LeBrona

Útočník Barcelony Antoine Griezmann prožil povedený domácí debut a ve 2. kole španělské ligy pomohl dvěma brankami k vítězství 5:2 nad Betisem Sevilla. Francouzský fotbalista se střelou před druhým gólem inspiroval u spoluhráče Lionela Messiho a následnou oslavou napodobil další světovou sportovní hvězdu, basketbalistu LeBrona Jamese.

Vedení španělské ligy by mohlo zablokovat Griezmannův přestup

Vedení španělské ligy by mohlo zablokovat přestup francouzského útočníka Antoina Griezmanna z Atlética Madrid do Barcelony. Podle prezidenta La Ligy Javiera Tebase budou představitelé soutěže zkoumat, zda Katalánci neporušili pravidla a nezaplatili klubu z metropole méně, než měli.

Atlético podalo stížnost kvůli přestupu Griezmanna do Barcelony

Atlético Madrid podalo formální stížnost k vedení LaLigy na Barcelonu v souvislosti s přestupem Antoinea Griezmanna. Podle Los Colchoneros by Barcelona měla za přestup zaplatit o 80 milionů eur, protože se dohodla s hráčem dříve, než došlo ke snížení výstupní klauzule.

Griezmann vyměnil Atlético Madrid za Barcelonu

Barcelona potvrdila příchod Antoineho Griezmanna. Francouzský reprezentant do této chvíle nastupoval za Atlético Madrid, které vyinkasovalo 120 milionů evropské měny...

Atlético: Barcelona nabádala Griezmanna k porušení smlouvy

Vedení Atlética Madrid se ohradilo proti chování útočníka Antoineho Griezmanna a Barcelony, která o francouzského útočníka usiluje. Katalánský celek podle něj porušil pravidla, když osmadvacetiletého fotbalistu nabádal, aby záměrně porušil smlouvu.

Griezmann se údajně dohodl s Barcelonou a přestoupí v červenci

Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann se údajně dohodl na podmínkách smlouvy s Barcelonou a na začátku července by měl do katalánského klubu přestoupit. Formálně se čeká na to, až výše jeho výstupní klauzule klesne z 200 milionů eur na 120 milionů.

Griezmann: Nevím, jestli zůstanu ve Španělsku

Dovolenou a následně řešení další budoucnosti před sebou má Antoine Griezmann. Francouzský útočník před čtyřmi týdny ohlásil plánovaný odchod z Atlética Madrid a hlavním favoritem na zisk jeho služeb byla Barcelona, stěhování do Katalánska ovšem jisté není, sám hráč si v tuto chvíli není jistý pokračováním ve španělské lize...

Atlético Madrid po sezoně přijde o kanonýra Griezmanna

Atléticu Madrid se po letošní sezoně ze značné části rozpadne dlouhodobě skvěle fungující obranná linie a jednu velmi citelnou ztrátu zaznamená rovněž v útoku. Na odchodu je nejlepší střelec Antoine Griezmann, francouzský reprezentant potvrdil, že víkendový duel s Levante bude jeho posledním v dresu klubu z hlavního města Španělska...

Griezmann sní o Zlatém míči. Nebojím se o tom mluvit, tvrdí

Antoine Griezmann se v rozhovoru pro stanici ESPN rozpovídal o tom, že sní o zisku Zlatého míše pro nejlepšího fotbalistu Evropy. Vysvětloval také některé okolnosti letní ságy o jeho nakonec neuskutečněného přestupu z Atlética Madrid do Barcelony.

Bylo těžké odmítnout Barcelonu, přiznal Griezmann

Antoine Griezmann byl opakovaně spojován s odchodem z Atlética Madrid, zájem o služby francouzského reprezentanta měla zejména Barcelona. Její nabídku však čerstvý světový šampion během letní přestávky odmítl, načež přiznal, že to nebylo jednoduché...

Bayern chce příští rok vykoupit Griezmanna, píší v Německu

Bayern Mnichov podle německých médií chystá ambiciózní plán jak příští rok získat francouzského útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Ten měl letos v létě nakročeno do Barcelony, ale nakonec se rozhodl zůstat v klubu a podepsal novou smlouvu.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Griezmann zvažoval kopnout penaltu jako Panenka

Francouzský útočník Antoine Griezmann se mohl nesmazatelně zapsat do historie, jelikož plánoval ve finále mistrovství světa kopnou penaltu ve stylu Antonína Panenky. Nakonec si ale dloubáček rozmyslel a vsadil na jistotu. Penaltu proměnil a zařídil Francii vedení 2:1 nad Chorvatskem, které vedlo k výhře 4:2 a zisku titulu.

Griezmann pomohl porazit "svou" Uruguay, gól z respektu neslavil

Útočník Antoine Griezmann ve čtvrtfinále mistrovství světa pomohl Francii gólem a asistencí k výhře 2:0 nad Uruguayí, ke které má vřelý vztah. Fotbalista Atlética Madrid z respektu k milované zemi a kamarádům také neslavil svou branku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele