Další články

Griezmann se stal nejlepším střelcem Atlética. Je to něco neuvěřitelného, popisuje

Atlético Madrid se v sezoně 2020/2021 stalo španělským mistrem, od té doby trofej nezískalo a čekání se protáhne ještě minimálně o několik měsíců. Klub z hlavního města v semifinále letošního Superpoháru nestačil na Real Madrid, jeden jeho hráč přesto měl důvod k radosti.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

Griezmann v netradiční roli. Budeme připravení, Messiho uhlídáme, řekl

I když na mistrovství světa v Kataru ještě neskóroval, patří Francouz Antoine Griezmann k nejplatnějším hráčům na turnaji. Jednatřicetiletý útočník Atlética Madrid dokázal pro spoluhráče vytvořit už 21 šancí, což je nejvíce ze všech. Griezmann po semifinálovém vítězství nad Marokem věří, že obhájci titulu zvládnou i nedělní finále proti Argentině.

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Atlético Madrid se dohodlo s Barcelonou a vykoupilo Griezmanna

Francouzský mistr světa Antoine Griezmann přestoupil z Barcelony zpět do Atlética Madrid, kde už od loňského srpna hostoval. S katalánským klubem podepsal jednatřicetiletý útočník smlouvu do roku 2026.

Griezmann už nemusí hrát maximálně 30 minut, Atlético se dohodlo s Barcelonou na přestupu

Atlético Madrid a Barcelona se konečně dohodly na přestupu Antoina Griezmanna (31) na Wanda Metropolitano za 20 milionů eur (asi 490 milionů korun), další čtyři miliony mohou do Katalánska putovat v rámci bonusů. Francouz se stane hráčem Rojiblancos do roku 2026, prozradily zdroje blízké klubu.

Supernáhradník z donucení. Podivuhodný případ žolíka Antoina Griezmanna

Nedělní madridské derby se blíží, a vzhledem k tomu, že oba týmy mají za sebou dobré ligové starty, je jasné, že půjde o napínavé střetnutí. Fanoušci Atlétika budou pravděpodobně doufat, že se proti městskému rivalovi prosadí klubová legenda Antoine Griezmann (31).

Griezmannova opce se má snížit, Atlético je blízko dohodě s Barcelonou

Atlético Madrid se snaží stlačit cenu již dříve dojednaného obchodu ohledně útočníka Antoina Griezmanna. Když v roce 2021 odcházel francouzský útočník do hlavní španělské metropole na hostování, byla v podmínkách povinná opce, za kterou do Katalánska měla putovat částka dosahující 40 miliónů eur. Colchoneros by nicméně rádi poplatek snížili o 15 miliónů dolů.

Nikdy nepřestáváme věřit, radoval se po postupu Atlética hrdina Griezmann

Hráči Atlética Madrid si pochvalovali po vítězství 3:1 na hřišti Porta a postupu do osmifinále Ligy mistrů vnitřní sílu týmu. Španělský mistr nebyl před rozhodujícím zápasem ve skupině B v dobré pozici, přesto se mu podařilo po dramatickém souboji získat klíčovou druhou výhru a zopakuje si po roce účast mezi šestnácti nejlepšími celky prestižní soutěže.

Šok na závěr přestupového okna! Atlético získalo zpět Griezmanna

Antoine Griezmann se vrací z Barcelony do Atlética Madrid. Kluby se dohodly na jeho návratu do červenobíle pruhovaného dresu, jde o hostování s povinnou opcí. Španělský mistr bude hradit celý fotbalistův plat.

Představení účastníků Eura 2020 - Francie

Málokdy je turnajový favorit ještě před výkopem tak zřejmý jako letošní Francie. Úřadující mistři světa za ty tři roky nejenže neoslabili, ale spíše naopak vypadají ještě silnější než v Rusku. S návratem Karima Benzemy, hrajícího v životní formě, působí soupiska Les Bleus takřka neporazitelně...

Griezmann popřel neshody s barcelonským spoluhráčem Messim

Útočník Antoine Griezmann popřel neshody se spoluhráčem z Barcelony Lionelem Messim. Zároveň se ohradil proti výrokům svého strýce a bývalého agenta, kteří se v nedávných rozhovorech nelichotivě vyjádřili o kapitánovi katalánského týmu.

Deschampse neznepokojuje Griezmannova situace, nepochybuje o jeho kvalitách

Antoine Griezmann před rokem přestupoval z Atlética Madrid do Barcelony a první sezona v Katalánsku se mu nepovedla podle představ. Francouzský útočník se nedokázal adaptovat na nový styl a jinou roli v týmu a je často terčem kritiky, tisk pak dokonce spekuluje o jeho možném rychlém odchodu. Jistotu má fotbalista alespoň v národním týmu...

Atléticu hrozí trest za skandování fanoušků na Griezmanna

Atléticu Madrid hrozí trest za nenávistné skandování fanoušků na adresu bývalého hráče klubu Antoinea Griezmanna, jenž se v neděli představil na stadionu Wanda Metropolitano po letním odchodu poprvé v dresu Barcelony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele