Deschampse neznepokojuje Griezmannova situace, nepochybuje o jeho kvalitách

13.07.2020, 13:13
Aktuality
Antoine Griezmann před rokem přestupoval z Atlética Madrid do Barcelony a první sezona v Katalánsku se mu nepovedla podle představ. Francouzský útočník se nedokázal adaptovat na nový styl a jinou roli v týmu a je často terčem kritiky, tisk pak dokonce spekuluje o jeho možném rychlém odchodu. Jistotu má fotbalista alespoň v národním týmu...

Barcelona za Griezmanna zaplatila 120 milionů eur a hráč zatím dal jen patnáct branek. Minimálně ve španělské lize si letos už nepolepší, o víkendu si totiž poranil stehenní sval a mimo hru bude zhruba tři týdny, trenér Quique Setién ho tak k dispozici bude mít nejdříve na odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Neapoli.

Griezmann býval zvyklý na gólově plodné sezony a velmi dobrá čísla měl i v národním týmu, s nímž nejprve sahal po triumfu na mistrovství Evropy a následně dokráčel až na samotný vrchol na světovém šampionátu v Rusku. Jeho rozpoložení z Barcelony by se na účinkování v reprezentaci podepsat nemělo, neočekává to alespoň trenér Didier Deschamps.

"Jeho situace mě neznepokojuje, nepochybuji o jeho kvalitách," nechal se slyšet Deschamps.

"Všichni hráči mají během roku období, kdy se jim nedaří a je to pro ně o něco složitější. Je mentálně natolik silný, aby se s tím vyrovnal," nepochybuje kouč úřadujících mistrů světa.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Tonda natočí zase videjko v spolupráci s pikém , do toho mu bude křékat šakira , že nechce přestoupit do USA a za rok tam je, komediant

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele