Ronaldo je favoritem ankety FIFA o nejlepšího fotbalistu světa

Portugalec Cristiano Ronaldo je jasným favoritem ankety FIFA o nejlepšího fotbalistu světa za rok 2016, jejíž výsledky budou dnes večer vyhlášeny v Curychu. Vedle hvězdy Realu Madrid kandidují na prestižní ocenění Argentinec Lionel Messi z Barcelony a Francouz Antoine Griezmann z Atlética Madrid.

Chtěl bych kariéru uzavřít v MLS, prozradil Griezmann

Antoine Griezmann momentálně patří mezi nejvyhledávanější hráče světa, přesto už francouzský reprezentant přemýšlí o konci aktivní kariéry. Tu by 25letý útočník nejraději uzavřel v Major League Soccer...

Novou cenu FIFA získá Messi, Ronaldo, nebo Griezmann

Novou cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu za rok 2016 získá Lionel Messi z Barcelony, Cristiano Ronaldo z Realu Madrid, nebo Antoine Griezmann z Atlética Madrid. Trojici finalistů dnes oznámila světová fotbalová federace FIFA, která vyhlásí vítěze ankety 9. ledna na tradičním ceremoniálu v Curychu.

Nejlepším hráčem španělské ligy je poprvé útočník Griezmann

Útočník Antoine Griezmann z Atlética Madrid byl zvolen nejlepším fotbalistou španělské ligy za minulou sezonu. Král střelců na letošním mistrovství Evropy je v osmileté historii ankety teprve třetím vítězem po Lionelu Messim a Cristianu Ronaldovi.

Griezmann nejprve dorazil Celtu, pak se omlouval spoluhráčům

Atlético Madrid v posledních letech šlape na paty Realu Madrid a Barceloně a o to více překvapilo, když nezvládlo dva úvodní zápasy nové sezony proti nováčkům španělské nejvyšší soutěže. Reputaci si napravilo až včerejším triumfem 4:0 na půdě Celty Vigo, po němž měl co vysvětlovat Antoine Griezmann...

V nominaci na fotbalistu Evropy jsou Ronaldo, Bale a Griezmann

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu Evropy za sezonu 2015/16 kandidují Gareth Bale, Antoine Griezmann a Cristiano Ronaldo. Do konečné nominace, kterou dnes oznámila UEFA, se tak nevešel obhájce loňského prvenství Lionel Messi. Vítěz bude oznámen 25. srpna.

Griezmann před podpisem nové smlouvy odmítal PSG

Antoine Griezmann před pár dny v Paříži završil evropský šampionát, na němž skončil jako nejlepší střelec, a v hlavním městě Francie taky klidně mohl působit dál. Teď už je sice vázán v Atlétiku Madrid až do roku 2021, útočníkův poradce Eric Olhats ovšem prozradil, že ještě předtím Griezmann jednal s PSG...

Euro v kostce (shrnutí turnaje a All-Stars)

Svátek fotbalu po výživných jednatřiceti dnech skončil, a fotbaloví nadšenci tak mohou konečně trávit čas u bazénů, moří nebo chytáním pokémonů. EuroFotbal se za celým šampionátem ohlíží v klasické kostce, která však bude trošku odlišná od článků, které vás provázely v průběhu turnaje. Co rozhodně nesmí chybět, to je All-Stars sestava nejlepších hráčů na každém postu...

Nejlepším hráčem Eura byl vyhlášen Francouz Griezmann

Nejlepším hráčem mistrovství Evropy ve fotbale byl vyhlášen útočník Antoine Griezmann, který získal s domácí Francií stříbrnou medaili. V ideální sestavě šampionátu figurují čtyři hráči z týmu vítězného Portugalska. V obou kategoriích rozhodovala třináctka expertů UEFA.

Griezmann nezvládl ani druhé finále s Ronaldem

Francouzský útočník Antoine Griezmann prohrál i druhý finálový zápas s Cristianem Ronaldem během krátké doby. Nejprve na konci května neuspěl s Atléticem Madrid v Lize mistrů a v neděli s reprezentací nestačil v Paříži na hráče Portugalska v boji o titul mistra Evropy.

Ohlasy aktérů finále mistrovství Evropy

Portugalsko po svém premiérovém triumfu na evropském šampionátu vysílá do světa svou nabitou energii, zatímco Francie po překvapivém selhání na domácím turnaji smutní. Ač odehrál pouhých pětadvacet minut, jde z výroků vítězů znát, jak moc byl Cristiano Ronaldo důležitý i mimo hrací plochu samotného finále, naopak André-Pierre Gignac nese po své zmařené šanci v závěru řádné doby břímě neúspěchu.

Eurozápisník XXIV. aneb Francouzský superhrdina GriezMan

Mistři světa padli, od Francouzů dostali lekci z produktivity a prohráli v semifinále 2:0. Les Bleus nepředvedli nikterak dominantní výkon, k úspěchu jim vlastně stačil jediný muž ovládající fotbalové superschopnosti. Antoine Griezmann zdecimoval chatrnou obranu Německa dvěma góly, své konto tak navýšil na číslo šest a posunul se na čtvrtou příčku historické střelecké tabulky Eura.

Víc gólů dal na ME jen Platini, Griezmann však srovnání odmítá

Víc gólů na jednom mistrovství Evropy dal pouze Michel Platini, útočník Antoine Griezmann se však se slavným krajanem srovnávat nechce. Těžko se mu však ubrání, protože fanoušci věří, že nejlepší střelec probíhajícího šampionátu dotáhne Francii k vytouženému titulu.

Atlético Madrid si pojistilo Griezmanna

Antoine Griezmann spojil i svoji další budoucnost s Atléticem Madrid. Francouzský reprezentant se s Rojiblancos dohodl na novém kontraktu s platností do roku 2021...

Griezmann jedná s Atlétikem o vylepšeném kontraktu

Mezi nejproduktivnější a nejobletovanější útočníky Evropy se řadí Antoine Griezmann. Opora Atlétika Madrid se ve všech soutěžích trefila už 19krát a její vynikající výkony především v Lize mistrů stojí za údajným zájmem Realu Madrid, Chelsea, Bayernu či PSG. Atlético se však svého klenotu nevzdává a jedná o nové smlouvě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele