Další články

Voronin je v Düsseldorfu terčem kritiky, v zimě by mohl odejít

Fortuna Düsseldorf nepatří mezi mužstva, jejichž útoku se musí soupeři nějak výrazněji obávat a svůj podíl viny na tom nese i Andrej Voronin. Ukrajinský útočník měl být velkou letní posilou, místo toho se na jeho hlavu snáší kritika a je možné, že už v zimě německý klub opustí...

Fortuna získala už osmnáct posil. Naposledy Voronina

Fortuna Düsseldorf zbrojí na obnovenou premiéru v nejvyšší soutěži. Bundesligový nováček získal přes léto už osmnáct posil, naposledy obránce Steliose Malezase a útočníka Andreje Voronina, který má s německým fotbalem bohaté zkušenosti.

Deset nemocných Ukrajinců se do startu šampionátu uzdraví

Deset ukrajinských reprezentantů, kteří měli v posledních dnech žaludeční problémy, by mělo být do startu mistrovství Evropy v pořádku. Nemoc výběr trenéra Olega Blochina zasáhla v pondělí a následující den kvůli ní byl málem zrušen přípravný zápas s Tureckem (0:2).

Voronin se na tři roky upsal Dinamu Moskva

Ukrajinský útočník Andrij Voronin přestoupil z Liverpoolu do Dinama Moskva. Ruský celek za třicetiletého fotbalistu zaplatil dva miliony eur (asi 52,6 milionu korun) a podle agentury AP s ním podepsal tříletou smlouvu.

Voronin míří do Dinama Moskva, konečná dohoda je blízko

Liverpool dnes definitivně opustil Andrea Dossena a hodně brzy by ho měl následovat Andrij Voronin. Ukrajinský útočník na Anfield Road příliš často nehraje a namířeno má do Ruska, kde jedná s Dinamem Moskva...

Skibbe: Frankfurt si Voronina nemůže dovolit

Přestup Andreje Voronina z Liverpoolu do Eintrechtu Frankfurt je nepravděpodobný. Alespoň si to myslí trenér Michael Skibbe, který uvedl, že zamýšlený transfer krachne z prostého důvodu. Podle jeho slov německý klub na hráče nebude mít peníze.

Agent: Voronin o návratu do Herthy neuvažuje

Andrej Voronin sice v sestavě Liverpoolu nedostává mnoho příležitostí, přesto dnes odmítl, že by se chystal na návrat do Herthy BSC. O jeho možném comebacku do klubu z německé metropole o víkendu informovala tamní média.

Voronin se do Herthy nevrací, Benítez si ho chce ponechat

Hertha se bude muset zaměřit na jiného útočníka, který by měl posílit její kádr. Berlínský celek chtěl znovu přivést Andrije Voronina z Liverpoolu, který v hlavním městě Německa loni úspěšně hostoval, manažer Rafael Benítez ale nehodlá uvolnit 30letého Ukrajince a ani nikoho jiného...

Hertha chce Voronina zpět

Kouč Herthy Lucien Favre by velice rád přivedl nazpět do Berlína ukrajinského útočníka Andreje Voronina, který se po skončení sezony vrátil do Liverpoolu.

Přicházím dobýt Anglii, prohlásil Voronin

V uplynulé sezóně si Andrey Voronin v dresu Herthy BSC dokázal, že je to hráč kvalit evropského formátu, nyní ho čeká další výzva. Ukrajinský útočník se vrátil do Liverpoolu, kde už jednou neuspěl, jak ale slíbil, bude o místo v sestavě tvrdě bojovat...

Voronin se vrací do Liverpoolu

Andrej Voronin v příští sezoně již nebude hájit barvy berlínské Herthy. Ukrajinský kanonýr letos v Německu hostoval z Liverpoolu a po úvodu jarní části soutěže se hodně mluvilo o jeho možném setrvání, Voronin se ale nakonec vrátí na Anfield Road...

Kanonýr Voronin se zřejmě vrátí z Herthy do Liverpoolu

Ukrajinský útočník Andrej Voronin je připraven na to, že se po skončení ligové sezony vrátí do Liverpoolu. Berlínská Hertha si totiž nejspíš nebude moci dovolit devětadvacetiletého forvarda, kterého má z Anglie od začátku ročníku zapůjčeného na hostování, udržet.

Hertha přišla na tři zápasy o kanonýra Voronina

Fotbalisté Herthy Berlín se budou muset v následujících třech bundesligových zápasech obejít bez svého nejlepšího střelce Andreje Voronina. Produktivní Ukrajinec dostal trest od disciplinární komise za vyloučení v sobotním utkání s Hannoverem.

Voronin zůstane pouze v případě, že Hertha postoupí do Ligy mistrů

Andrey Voronin na jaře táhne svými brankami Herthu BSC, bude se ovšem muset hodně snažit, aby mohl v Berlíně zůstat, jak si sám přeje. Berlínský klub totiž transfer ukrajinského útočníka může zrealizovat pouze v případě, že se "vykope” Liga mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele