Voronin se do Herthy nevrací, Benítez si ho chce ponechat

24.08.2009, 14:57
Aktuality
Hertha se bude muset zaměřit na jiného útočníka, který by měl posílit její kádr. Berlínský celek chtěl znovu přivést Andrije Voronina z Liverpoolu, který v hlavním městě Německa loni úspěšně hostoval, manažer Rafael Benítez ale nehodlá uvolnit 30letého Ukrajince a ani nikoho jiného...

"Mluvili jsme s Benítezem, ale musíme zůstat realističtí. Momentálně odmítají dát Andrije na další hostování a už ho ani nechtějí prodat. Faktem je, že on se v Liverpoolu do zápasů dostane a vypadá to, že na možnost jeho příchodu můžeme zapomenout," prohlásil manažer Herthy Michael Preetz.

Sám Rafael Benítez navíc pro Sky Sports uvedl, že nehodlá nikoho pouštět. "Nikdo nebude prodát, protože všechny hráče potřebujeme. Nemůžeme si už dovolit někoho pustit. Máme hodně zápasů, bude to dostatečně náročné," prohlásil 49letý Španěl.

Voronin přišel do města Beatles před dvěma roky, v sezóně 2007/08 se ale nedokázal prosadit. Tentokrát však má podle všeho lepší šanci. "S Benítezem jsem mluvil, své si odehraji. Jistě také někdy dostanu šanci v základu," je přesvědčen ukrajisnký reprezentant, jenž loni v Berlíně pomohl jedenácti ligovými brankami k senzační čtvrté příčce.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com, bz-berlin.de

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V nejlepších letech bude sedět

Reagovat
smazaný uživatel

tak on pravidelne nastupuje za torrese

Reagovat
papos182

Spis za Gerrarda, on je z utocniku ten stazenejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice uz ma svuj vek, ale tymu jeste muze trochu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať zůstane, do hry se určitě dostane

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale v zakladu nebude a to takovym zkusenym borcum vadi, takze byt nim bych sel do slabsiho tymu, tam by si zahral

Reagovat
smazaný uživatel

To sice né, ale když nastoupí tak v 55-65 minutě a to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej hráč, věřim mu hlavně v Evropě, Liverpoolu hodně pomůže

Reagovat
Arne

Návrat Voronina jsem nechtěl, ale je pravdou, že sehnat bychom už někoho měli... Po odchodu Chermitiho a zraněních Wichniarka a Raffaela teď máme vpředu jediného útočníka Domovčijského, naštěstí plus univerzálové Piszczek a Kačar.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se Favre nakonec dokope k návratu Panteliće

Reagovat
Arne

To fakt nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda...

Reagovat
Arne

Jo, to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ved keby nechcel,i tak by chermitiho nepustili na hostovanie to je logicke ten by sa do hry aj tak nepodival

Reagovat
Arne

To jsem nějak nepobral.

Reagovat
smazaný uživatel

tak im treba naco pustili panteliča...s takym tymom ako maju budu najlepsie v strede tabulky a neviem ci nebudu bojivat aj o zachranu ..ale nakoniec pride urcite nejaky podpriemerny hrac ktory ho ma akoze nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je na tom pantelic? nejaky angazma v dohledu?

Reagovat
Arne

Favre ho nechtěl, proto... Střed tabulky je dost reálný a není to nic hroznýho - což je jasné, pokud to nesleduješ prvním rokem a nepamatuješ jen loňský čtvrtý flek.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo prave live musi trenovat takyto omyl. myslel som si ked odisiel parry a konečne arbelou vystriedal johnson, stale sa riešilo posilnenie ml. akademie, že pojdeme dopredu. to čo robi rafa nema logiku. nemožem ho inak ohodnotit aj ked za niektore veci velka vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

co nemá logiku?Ze má Live jen jednoho dobrého útočníka?Ještě je tam N gog,ale ten ještě není zralý...A co když se zraní?Voronin nic nestál,je náš a náhrada je to dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

logiku nema zostava a taktika s akou sme hrali 1. polčas v sezone, to sa neda pochopit. naco je nam voronin, ngog, babel, itandje, dossena, zhar to je 20m.l. , za nich by mohlii byt v time hrači z akademie, mame spearing, nemeth... nasa lavicka je zufala, hlavne ofenziva. ani jeden s tych želanych hračov nebol predajny, ale aj tak by sa to dalo zlepšit. možno mohol od realu chciet za alonsa higuain, vaart. neverim, že by spurs v zime za keana nevymenili lennona. uvedomujem si, že to nie je NHL a hlavne musia suhlasiť hrači ale možno by nam k tomu pomohli nakupy realu. možno takto sa dala vyriešit slaba lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vykony Herthy v tejto sezone su ubohé a ani na ich futbal sa neda pozerat

4.miesto z min.sezony bude asi este dlho ich najlepsim umiestenym

Reagovat
Arne

Včera, to jo, ten výkon by se tak nazvat ubohým... Ale v Gladbachu hrála Hertha dobře, s Hannoverem uboze taky nehrála. Jen nevím, zda jsi jí alespoň viděl nebo četl nějaký názory na to.

K té druhé části - je to možný, pro nás je čtvrtý místo tak ceněným a řídkým úspěchem jako třeba pro Bayern postup do semifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

idealni muz na to, aby kryl nasim utocnym tahounum zada

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecny, mohl se vyuzit v obchodu, napriklad vymena za Kacara+nejaky doplatek ze strany Reds (misto Aquilaniho), N'Gog jeho kvality uz brzo bude mit, navic je to talent do budoucna, v utoku navic muzeme vyuzit Babela...

Reagovat
Danny Larkin

taky bych byl rád kdyby Rafa dával Babela do útoku a ne ho furt cpal do zálohy kde mu to vůbec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.Nehodí sa do systému,nepresadil sa a má už svoje roky,v ktorých by každý hráč(jemu podobný) chcel hrať základ.Na druhú stranu ho môžme využiť aj na podhrote aj v útoku....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho, pokud nebude hrat..cemuz moc neverim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele