Voronin je v Düsseldorfu terčem kritiky, v zimě by mohl odejít

03.11.2012, 11:57
Aktuality
Fortuna Düsseldorf nepatří mezi mužstva, jejichž útoku se musí soupeři nějak výrazněji obávat a svůj podíl viny na tom nese i Andrej Voronin. Ukrajinský útočník měl být velkou letní posilou, místo toho se na jeho hlavu snáší kritika a je možné, že už v zimě německý klub opustí...

"Zjevně do Fortuny Düsseldorf nezapadám," poznamenal už 33letý fotbalista.

Voronin v minulosti hrával za 1. FC Köln, Leverkusen, Liverpool a Herthu, v Düsseldorfu nyní hostuje z Dinama Moskva a v osmi ligových zápasech nedal ani jeden gól. Fortuna se navíc v útoku hodně trápí a její fanoušci se ze vstřelené branky mohli v devíti duelech radovat jenom sedmkrát, k tomu v posledních týdnech museli skousnout domácí debakly od Bayernu (0:5) a Wolfsburgu (1:4).

"Pokud hráč nepodává odpovídající výkony, musíte sáhnout k podobným opatřením," vysvětlil trenér Norbert Meier důvod toho, proč Voronina nenominoval k pohárovému zápasu s Gladbachem, v němž jeho tým vyhrál po prodloužení 1:0.

Začíná se tak nabízet možnost, podle níž by mohlo být Voroninovo roční hostování zkráceno na polovinu. "Na takové věci nemyslím. Ale pokud zde bude něco, o čem je třeba si promluvit, tak si sedneme a pobavíme se o tom jako muži," říká Voronin.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

mě v Ultimate teamu hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to se Dusseldorfu divím

Reagovat
FC Porto FC

na čem hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

hraju na PSku

Reagovat
smazaný uživatel

ja na Xboxu

Reagovat
Pospovič

ja na PC

Reagovat
smazaný uživatel

Düsseldorf stoprocentně spadne. S takovým týmem bych se něčemu jinému hodně divil.

Reagovat
JozkokozleJ

Ono bolo vobec prekvapenim, ze postupili. Preto nechceli nechat nic na nahode a nakupili dost hracov. Paradoxne, najdolezitejsimi hracmi nadalej ostavaju hraci, ktori 1.BL vybojovali, a od ktorych sa to ani prilis necakalo. V tom zrejme tkvie problem... Urcite by som ich este neodpisoval.

Reagovat
jv

Tak ona zase žádná extra kvalita nepřišla, když vezmeme do úvahy, že Malezas, Voronin a Giefer (asi tři největší posily), zatím odehráli prakticky všechno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele