Lehmann již myslí na titul

Stuttgart včera porazil vedoucí Herthu 2:0 a jeho brankář Jens Lehmann již naznačil, že i přes nepovedený podzim není ztracen ani boj o titul. Bývalý reprezentační brankář upozornil všechny konkurenty, že do konce soutěže ještě zbývá devět kol...

Voronin budoucnost neřeší, soustředí se jen na své výkony

Jméno Andreje Voronina se v posledních týdnech často skloňuje v různých médiích. Ukrajinský útočník má vynikající formu a je jedním z důvodů, proč je Hertha na prvním místě budesligové tabulky. Vedle toho se řeší jeho budoucnost a v tuto chvíli nikdo neví, kde bude Voronin působit v příští sezoně...

Hertha chce Voronina udržet. S Liverpoolem už jedná

Andrej Voronin letos hostuje z Liverpoolu v Hertě a ukrajinského útočníka by v Berlíně rádi udrželi v týmu i dále. Mezi oběma kluby už začala jednání o Voroninově budoucnosti, nejpravděpodobněji nyní vypadá prodloužení hostování.

Hráli jsme srdcem, pochvaloval si hrdina Drobný

Hertha BSC včera především zásluhou ohromující týmovosti, vynikající taktice, dvěma brankám Andreye Voronina a skvělému výkonu brankáře Jaroslava Drobného porazila Bayern 2:1 a dostala se na první místo, s čímž jsou berlíňané pochopitelně navýsost spokojeni...

Voronin se chce usadit. Nejlépe v Berlíně

Ne zcela vyřešenou budoucnost má Andrey Voronin. Ukrajinský reprezentant tráví letošní sezónu v Berlíně, kde hostuje z Liverpoolu, v létě by se ovšem do Anglie vracel nerad. 29letý útočník se chce s rodinou usadit a rád by zůstal v Hertě BSC.

Schalke o Voronina neusiluje, rozešlo se s Lovenkrandsem a jedná se Zé Robertem

Sportovní ředitel bundesligového Schalke Andreas Müller oficiálně popřel spekulace, že by klub z Gelsenkirchenu usiloval o útočníka Andreje Voronina, který hostuje z Liverpoolu v berlínské Hertě. Müller také poskytl informace o bezproblémovém rozchodu klubu s Peterem Lovenkrandsem.

Voronin se vrací do Bundesligy, posílil Herthu

Ukrajinský reprezentant Andrej Voronin se po roce stráveném na ostrovech vrací do německé Bundesligy. 29letý útočník posílil ofenzivu berlínské Herthy, která ho z Liverpoolu získala na roční hostování s opcí na případný přestup...

Drobný vychytal Liverpool, Fenin pomohl k výhře nad Wiganem

Hned dva anglické celky se v úterý večer představily proti týmům německé bundesligy a pokaždé odešly i díky českým hráčům z přípravných zápasů s nepořízenou. Jaroslav Drobný v brance Herty odchytal proti Liverpoolu první poločas a udržel čisté konto, frankfurtský Martin Fenin zase obstaral s pomocí obránce druhý gól do sítě Wiganu.

Benítéz: Pět hráčů za třicet milionů

Rafael Benítéz se sešel s vedením klubu v čele s Tomem Hicksem a nakonec se dohodli, že zůstane u kormidla Liverpoolu. Mimo to také vedení schválilo Benítézovy plány na posílení týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele