Schürrle: Takový výsledek nikdo nečekal, pro fanoušky to je skvělé

Nečekaně vysoko porazila Chelsea v sobotním šlágru jednatřicátého kola Premier League svého rivala Arsenal. Na výhře 6:0 se gólem podílel také Andre Schürrle, který si pochvaloval i vydařenou předzápasovou přípravu. O mistrovském titulu Schürrle mluvit nechce.

Do Chelsea jsem přišel vyhrávat trofeje, hlásí nová posila Schürrle

André Schürrle je od dnešního dne definitivně hráčem Chelsea, která svou první letní posilu potvrdila na klubovém webu. Bývalý křídelník Bayeru Leverkusen se pak vzápětí rozpovídal o svém novém angažmá a prohlásil, že do Chelsea přišel vyhrávat trofeje. Blues za něj zaplatit 18 milionů liber.

Leverkusen získal Son Hung-mina a pustí Schürrleho do Chelsea

Korejský fotbalista Son Hung-min přestoupil z Hamburku do Leverkusenu. Dvacetiletý útočník, jenž má za sebou vynikající sezonu, se s klubem dohodl na pětileté smlouvě. Uvolnil tím záložníkovi Andrému Schürrlemu cestu k odchodu z Leverkusenu do Chelsea.

André Schürrle je blízko přestupu do Chelsea

Dvaadvacetiletý křídelník Bayeru Leverkusen André Schürrle podle všeho v létě zamíří do týmu vítěze Evropské ligy. Londýnská Chelsea je s německým klubem již domluvená a celý transfer, jehož součástí by mělo být i hostování Kevina de Bruyneho opačným směrem, už spočívá jen na smluvním potvrzení všech stran.

Schürrle je prý s Chelsea domluven, Leverkusen ale stále váhá

André Schürrle stále neví, zda po dvou letech opustí Leverkusen, aby si vyzkoušel své první zahraniční angažmá. Německý reprezentační křídelník je podle ředitele Bayeru Wolfganga Holzhäusera zřejmě již dohodnutý s Chelsea, porýnský klub o jeho prodeji ale stále nerozhodl...

Schürrle do Chelsea? Leverkusen zváží každou nabídku

Andre Schürrle by se v létě mohl stěhovat z Leverkusenu do Chelsea. Londýnský klub měl o německého reprezentanta velký zájem už loni, tehdy ale Bayer nabídku odmítl. Nyní je Chelsea opět aktivní a vedení Leverkusenu dává najevo, že každou nabídku za mladého útočníka pečlivě zváží.

Schürrle je v Bayeru spokojen, zimní odchod nepřipadá v úvahu

Minimálně do konce letošní sezony vydrží v kádru Leverkusenu Andre Schürrle. O německého reprezentačního útočníka se už delší dobu zajímá Chelsea a sledují ho i další kluby, sám hráč ovšem na změnu dresu v dobře rozehrané sezoně nemyslí...

Chelsea chce Schürrleho, Leverkusen ale nabídku odmítl

Po Marku Marinovi Chelsea zatoužila získat do svých řad dalšího křídelníka z německé bundesligy. V centru pozornosti aktuálního vítěze Ligy mistrů uvízl André Schürrle, jehož zaměstnavatel Bayer Leverkusen se ale reprezentačního hráče nechce vzdát...

Mládí vpřed. Löw vyzkouší bundesligové hvězdičky

Trenér Německa Joachim Löw se rozhodl k přátelskému utkání proti Švédsku povolat čtyři nováčky. Ve všech případech se jedná o mladé talentované hráče, kterým vyšel úvod sezóny. Jejich týmy - Dortmund a Mainz - se vyhřívají na čele nejvyšší německé soutěže.

Talentovaný útočník Schürrle přestoupí z Mohuče do Leverkusenu

Německý reprezentant do 21 let André Schürrle po sezoně přestoupí z Mohuče do Leverkusenu. Podle německých médií podepíše devatenáctiletý útočník s Bayerem pětiletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele