Další články

V jednáních s Daviesem budu pokračovat, slíbil Eberl. Zvrátí přestup Kanaďana do Realu?

V lednu roku 2019 se Alphonso Davies stěhoval do Bayernu jako neznámý teenager. Možná že někomu přišlo 14 miliónů eur, které za přestup inkasoval Vancouver, jako dost přemrštěná suma. Kanadský reprezentant se však vyšvihl ve stabilní pilíř levého kraje hřiště. Jenže teď hrozí, že klub opustí zadarmo. A to se bude snažit odvrátit nový sportovní ředitel Max Eberl.

Další marod v Bayernu, Davies vynechá zápasy s Leverkusenem i Laziem

Bayern ne a ne opustit problémy se zraněními. Teprve nedávno se musel mnichovský velikán smiřovat s faktem, že bude na delší období postrádat Kingsleyho Comana, teď se na nějakou dobu obejde také bez levého obránce či křídelníka Alphonsa Daviese. Podle zpráv z televizní stanice Sky Germany se jeho absence protáhne až na tři týdny a zmešká nejen duel s Laziem.

Davies se koncentruje na Bayern, k budoucnosti se stále nevyjadřuje

Výhradně na výkony v dresu Bayernu Mnichov se soustředí Alphonso Davies. Kanadský obránce patří do základní sestavy bavorského klubu a už několik měsíců neúspěšně jedná o prodloužení smlouvy platné do června 2025, prostor tak nadále dostávají spekulace o změně dresu.

Chceme ho udržet, reaguje prezident Bayernu na spekulace okolo Daviese

Alphonso Davies už přes čtyři roky patří do základní sestavy Bayernu Mnichov a v dohledné době může očekávat kontakt ze strany vedení bavorského celku. Kanadskému obránci pomalu dobíhá smlouva a začíná se spekulovat o jeho budoucnosti.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Nejlepším fotbalistou Kanady je její první střelec na mistrovství světa Davies

Kanadským fotbalistou roku byl vyhlášen záložník Bayernu Mnichov Alphonso Davies. Dvaadvacetiletý hráč pomohl národnímu týmu k postupu na mistrovství světa po 36 letech a na šampionátu v Kataru vstřelil historicky první gól Kanady na závěrečném turnaji. Díky tomu ovládl domácí fotbalovou anketu počtvrté za posledních pět let.

Představení účastníků MS 2022 - Kanada

Oproti minulým rokům není ve složení účastníků turnaje příliš mnoho změn. Pouze tři týmy se neúčastnily MS v roce 2014 nebo 2018. Jedním z nich je právě Kanada. Bude to teprve podruhé, co se fotbalová reprezentace jinak tradičně hokejové země představí na mistrovství světa. A od poslední účasti uběhlo už předlouhých 36 let...

Davies z Bayernu má jako první Kanaďan cenu pro nejlepšího hráče CONCACAF

Krajní obránce Bayernu Mnichov Alphonso Davies byl vyhlášen nejlepším fotbalistou Střední a Severní Ameriky za rok 2021. Ocenění získal jako první Kanaďan v historii. Teprve jednadvacetiletý zadák je klíčovým hráčem kanadské reprezentace, jež se letos po 36 letech dokázala probojovat na mistrovství světa, s Bayernem vloni získal už třetí bundesligový titul.

Davies se po koronaviru a potížích se srdcem vrátil k tréninku

Kanadský obránce Alphonso Davies, který měl po prodělaném koronaviru zdravotní potíže se srdcem, se vrátil po takřka dvou měsících k tréninku Bayernu Mnichov. Jednadvacetiletý krajní obránce dnes absolvoval běžeckou přípravu a přiblížil se k možnému návratu do soutěžních zápasů.

Davies má po prodělaném koronaviru potíže se srdcem

Alphonso Davies z Bayernu Mnichov má po prodělaném koronaviru potíže se srdcem a bude svému týmu ještě několik týdnů chybět. Kluboví lékaři odhalili po návratu jednadvacetiletého Kanaďana do tréninku příznaky myokarditidy, neboli zánětlivého onemocnění srdečního svalu. Podle trenéra Juliana Nagelsmanna nejde o závažné problémy.

Vítězem ankety Golden Boy za rok 2020 je útočník Håland

Erling Håland dává góly za Borussii Dortmund i norskou reprezentaci a nyní si do své soukromé sbírky může přidat jedno individuální ocenění. Útočník je nejlepším mladým fotbalistou za rok 2020, vyhrál totiž prestižní ocenění Golden Boy, anketu každoročně organizuje italský deník Tuttosport...

Davies má zraněné vazy v kotníku, chybět může až osm týdnů

Bayern Mnichov včera znovu dominoval a po Atléticu Madrid si doma snadno poradil také s Eintrachtem Frankfurt, ne vše ovšem z jeho pohledu bylo dokonalé. Pro bavorský celek začal duel jedním zraněním, mimo hru je Alphonso Davies, který se na trávníky může vrátit až v lednu...

Chci vyhrát co nejvíce trofejí, řekl Davies po podpisu nové smlouvy

Alphonso Davies má jasno o další fázi své kariéry. Kanadskému obránci je stále teprve devatenáct let, i v tomto věku se ovšem dokázal prosadit do základní sestavy Bayernu Mnichov a odměnou mu je nový kontrakt. Dřívější smlouva byla platná do června 2023, nová je lukrativnější a o dva roky delší...

Nejdražším hráčem MLS je sedmnáctiletý Kanaďan Davies

Teprve sedmnáctiletý Alphonso Davies se stal nejdražším fotbalistou zámořské MLS. Bayern Mnichov za kanadského útočníka zaplatí 22 milionů dolarů (480 milionů korun). Davies se k německému mistrovi připojí v lednu a jeho smlouva bude platit do roku 2023.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele