Další články

Ljevaković se loučil s kariérou remízou i žlutou kartou, kterou si sám přál

Se žlutou kartou číslo 105 a remízou 2:2 s Příbramí se dnes loučil s kariérou teplický Admir Ljevaković. Zkušený záložník, který nastřádal v dresu Severočechů 304 ligových startů a ve svém posledním zápase odehrál 57 minut, přiznal, že měl při rozlučce slzy na krajíčku. Zároveň byl rád, že jeho spoluhráči zvládli v závěru smazat dvoubrankové manko. Do budoucna si přeje stát se trenérem, od 1. června ho čekají úvodní zkoušky.

Ljevakovič uzavře po sezoně kariéru, chce být trenérem a začne v béčku Teplic

Záložník Teplic Admir Ljevakovič ukončí po této sezoně aktivní kariéru. Šestatřicetiletý bosenský fotbalista, který v nedělním zápase s Mladou Boleslaví vstoupil svým 300. prvoligovým startem do Klubu legend, to uvedl na dnešní on-line tiskové konferenci. Největší oslavou by pro něj bylo, kdyby se severočeský tým, v němž působí od roku 2007 zachránil v nejvyšší soutěži. Do budoucna plánuje dráhu trenéra a již je domluvený na práci v teplické rezervě.

Teplice o rok prodloužily smlouvu s Grigarem a Ljevakovičem

Kapitán Admir Ljevakovič a brankář Tomáš Grigar budou i v příští sezoně hrát za teplické fotbalisty. Severočeský klub s oběma oporami prodloužil smlouvu o další rok. Dvanáctý tým prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

České desetiletí (3): Zahraniční úderka Teplic

Admir Ljevaković je už téměř čtrnáct let stálicí teplického kádru a v poslední době také jedním ze dvou, maximálně tří cizinců, kteří za skláře nastupují k ligovým zápasům. Bývaly ale časy, kdy se po trávníku Na Stínadlech prohánělo mnohem větší množství zahraničních hráčů.

Ljevakovič: Tohle je na 99 procent moje poslední sezona

Po ostudě v play off o Evropu s Mladou Boleslaví kapitán Teplic Admir Ljevakovič nabídl vedení klubu, aby s ním okamžitě ukončilo smlouvu. V týmu nakonec zůstal, ale na dnešním zahájení přípravy na nový ročník v Proboštově prohlásil, že po sezoně na 99 procent ukončí profesionální kariéru.

Klidně ukončím podepsanou smlouvu, řekl Ljevakovič po debaklu

Teplický kapitán Admir Ljevaković vzal po debaklu 0:8 v úvodním semifinále skupiny o Evropu nadstavby první ligy s Mladou Boleslaví zodpovědnost na sebe. Přestože před měsícem prodloužil smlouvu o další sezonu, po dnešní blamáži Severočechů byl čtyřiatřicetiletý bosenský záložník připraven podepsaný kontrakt klidně ukončit.

Ljevakovič, Grigar, Kučera i Hyčka prodloužili v Teplicích

Teplice si dnes pojistily služby hned čtyř klíčových hráčů. Se severočeským celkem prodloužili smlouvy kapitán Admir Ljevakovič, brankář Tomáš Grigar a záložníci Tomáš Kučera s Aloisem Hyčkou. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Bosňan Ljevakovič prodloužil v Teplicích smlouvu do roku 2019

Teplice si po příchodu staronového trenéra Petra Rady pojistily jednu z hlavních opor. Bosenský záložník Admir Ljevakovič prodloužil smlouvu o čtyři roky a v severočeském celku bude vázán až do roku 2019. Původní kontrakt by třicetiletému fotbalistovi vypršel po této sezoně.

Teplice testují Fina Berga

Teplice by mohl posílit finský obránce Jan Berg. S mužstvem bude trénovat jeden až dva týdny a pak se rozhodne o jeho setrvání. Podle trenéra Petra Rady je zatím na hráči znát delší pauza. Vedle toho severočeský tým prodloužil smlouvy s bosenskými oporami Aidinem Mahmutovičem a Admirem Ljevakovičem.

Ljevakovičova svatba? Řekneš ano a končíš

Hektickou dovolenou má za sebou teplický záložník Admir Ljevakovič, jenže po rušné sezoně ho to ani příliš nepřekvapilo. Pětadvacetiletý bosenský záložník, který na jaře přilákal pozornost několika zahraničních klubů, se totiž stihl propracovat do širšího kádru bosenské reprezentace, nabídku odmítnout a místo toho se oženit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele