Další články

Takové prostředí jsem ještě nezažil. Bylo to neskutečné, řekl Karabec

Adam Karabec, křídelní hráč Sparty, po prohře 2:3 v úvodním utkání 2. kola fotbalové Evropské ligy na hřišti Galatasaraye Istanbul v rozhovoru s novináři přiznal, že podobné bouřlivé prostředí jako to na stadionu Rams Park ještě v kariéře nezažil. Překvapilo ho množství jasných příležitostí, které si jeho tým vypracoval, což se podle něj běžně nestává ani v české lize.

Karabec dostal za vyloučení trest na tři zápasy a přijde i o derby

Adam Karabec dostal za úder loktem a vyloučení ve víkendovém utkání s Karvinou od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) trest na tři soutěžní zápasy. Dvacetiletý ofenzivní univerzál Sparty mimo jiné přijde i o pražské derby na Slavii, které je na programu v devátém kole nejvyšší soutěže. LFA o trestu informovala v komuniké po dnešním zasedání komise.

Karabec na odchodu ze Sparty? Zájem má Bologna, potvrdil Paska

Český reprezentant do 21 let Adam Karabec by mohl zamířit z pražské Sparty do Boloni. Zájem účastníka italské Serie A o dvacetiletého záložníka potvrdil serveru iSport.cz hráčův agent Pavel Paska.

Karabec podepsal se Spartou nový dlouholetý kontrakt

Mládežnický reprezentant Adam Karabec prodloužil smlouvu s pražskou Spartou. Devatenáctiletý ofenzivní záložník podepsal dlouholetý kontrakt, podrobnosti letenský klub neuvedl.

Šance na postup žije, Partizan se dá přehrát, prohlásil Karabec

Přestože Sparta bude příští čtvrtek na hřišti Partizanu Bělehrad dohánět ztrátu 0:1 z úvodního domácího duelu 2. kola Evropské konferenční ligy, záložník Adam Karabec věří, že je v jejich silách nepříznivý vývoj otočit. Pražané podle něj musí v srbské metropoli předvést podobně dobrý začátek jako na Letné.

Karabec věří, že letos bude ještě lepší a zabydlí se v sestavě Sparty

Přestože Adam Karabec vyhrál anketu FAČR o nejlepšího českého staršího dorostence za minulý rok, měl pocit, že na hřišti mohl ukázat ještě víc. Osmnáctiletý ofenzivní záložník věří, že se letos zlepší a rád by se zabydlel v základní sestavě pražské Sparty.

Karabec i po Itálii musí v týmu plnit povinnosti nejmladšího

Český reprezentant do 21 let Adam Karabec ve středečním úvodním zápase mistrovství Evropy s Itálií nečekaně nastoupil v základní sestavě a pomohl k remíze 1:1, poté co si po jeho standardní situaci vstřelil vlastní gól Giulio Maggiore. Přesto musí sedmnáctiletý záložník v týmu "Lvíčat" dál plnit povinnosti nejmladšího hráče, na které je zvyklý i z pražské Sparty.

Karabec podepsal se Spartou smlouvu do roku 2023

Mladý záložník Adam Karabec podepsal novou smlouvu se Spartou Praha. Šestnáctiletý talent by měl podle kontraktu na Letné zůstat minimálně do roku 2023.

Kozák: Z Karabce bude velký hráč, jestli bude takhle pokračovat

Šestnáctiletý záložník Adam Karabec v 29. kole první ligy proti Opavě poprvé nastoupil v základní sestavě Sparty a podílel se na obou trefách svého týmu, který Slezany porazil 2:0. Pokud bude pokračovat v podobných výkonech, bude z něj podle spoluhráče Libora Kozáka velký hráč.

Vysněný nástup, pochvaloval si premiérový gól mladík Karabec

Vysněný nástup na prvoligovou scénu má za sebou sparťanský Adam Karabec. Letenský talent naskočil do duelu 26. kola v Karviné až na začátku nastavení a hned si připsal první gól v nejvyšší soutěži. Předtím odehrál v lize jen zhruba šest minut únorového utkání v Olomouci. Karabec se v 16 letech a necelých 11 měsících stal třetím nejmladším střelcem nejvyšší soutěže.

Virtuální derby Sparty se Slavií vyvrcholí esportovým soubojem

Virtuální derby mezi hráči Sparty a Slavie, které pražští rivalové pořádají na podporu boje proti pandemii nového koronaviru, v neděli vyvrcholí vzájemným soubojem v počítačové hře FIFA 20. Každý z týmů bude mít osm členů - zástupce A-mužstva, bývalé fotbalisty, slavné fanoušky a esportové hráče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele