základní skupiny - skupina A, 2. kolo
10.06.2011 03:00 CET
0 : 5
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to bude více než jasné. Outsider proti jednomu ze dvou hlavních favoritů turnaje. Mexiko sopupeři nedá vůbec šanci pomyslet na bodový zisk. Tip 0:3 MÉXICO !!!!!!!!

Reagovat
paomara

docela mě mrzí, že Gold Cup redakce EUROFOTBALU.CZ nechává mimo dění... Přitom si myslím, že když skončily spousty evropských soutěží a EURO 21 začíná až o víkendu, tak by turnaj typu Gold cupu měl být na očích!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem stejného názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo MÉXICO !!! Mexiko pokračuje v parádní jízdě turnajem. Opět jednioznačná výhra a již můžou v klidu vzhlížet k play-off. Kuba naopak potvrzjuje roli outsidera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele