základní část, 23. kolo
19.02.2021 20:00 CET
0 : 6
(0:3)

Reportáž

Utrecht zdemoloval Willem nevídaným způsobem a v tabulce se už posunul na sedmé místo

Willem se po úspěchu s Emmenem (2:0) vrátil do hrůzostrašné formy a tentokráte naprosto selhal v domácím prostředí s rozjetým Utrechtem, od kterého utrpěl vysoký debakl v poměru 0:6. V úvodní dvacetiminutovce inkasoval hned třikrát a nabuzený protivník přidal další tři trefy po změně stran. V tabulce se proto nachází na sedmnácté sestupové pozici se třinácti body a ve zbývajícím průběhu ho ještě čeká spousta práce.

Celek z Tilburgu před týdnem neměl šanci ani s Feyenoordem (0:5) a ve dvou ligových střetnutích tak inkasoval hned jedenáctkrát, což si rozhodně za rámeček nedá. Hosté naopak zvítězili popáté z předchozích šesti případů a tabulkou se šplhají vzhůru, momentálně poskočili na sedmou příčku se čtyřiatřiceti body. Do tohoto zápasu vstoupili naprosto fantasticky a již po necelých třech minutách vedli.

Hidde ter Avest předvedl famózní přízemní kombinaci se Sanderem van de Streekem a před poloprázdnou brankou nezaváhal, když z pěti metrů snadno napálil míč k levé konstrukci. Neuběhlo ani dalších osm minut a náskok favorita zvýšil aktivní Sander van de Streek, jelikož si po nahrávce od Mahera seběhl do brankového území a pak s přehledem rozvlnil síť. Stejný hráč skóroval podruhé v 19. minutě a tím dostal protivníka definitivně na kolena.

Na levém křídle odvedl pořádný kus práce Gyrano Kerk a jeho nezištná přihrávka propadla až k sedmadvacetiletému záložníkovi, jenž z otočky parádně zavěsil do bližšího spodního rohu. Hosté byli při chuti i ve zbývajícím průběhu úvodního dějství, ale St. Jago minul pravou tyč o decimetry a vzápětí mířil okolo levé tyče Ter Avest. Po změně stran se obrázek hry vůbec nezměnil a ani ne po dvou odehraných minutách skóroval Bart Ramselaar.

Ten využil skvělé křížné pobídky z pravé strany od Ter Avesta a u vzdálenější tyče snadno usměrnil balón přímo pod břevno - 0:4. V polovině druhého poločasu byl rozdíl ve skóre dokonce pětibrankový, jelikož Kerk přelstil ofsajdovou past po nahrávce Mahiho a zcela odkrytou branku nemohl minout. V 76. minutě orazítkoval levou konstrukci Joris van Overeem a za dalších deset minut uzavřel gólový účet střídající Mark van der Maarel přenádherným dloubáčkem z deseti metrů kolem naprosto bezmocného brankáře Muriče.

Autor: Viktor Sandev / sporttube.com, livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele