základní část, 30. kolo
24.04.2021 18:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta porazila očekávaně Venlo a zajistila si s konečnou platností záchranu v Eredivisie

Sparta dokázala porazit stále se trápící Venlo a podnikla definitivní krok k celkové záchraně v Eredivisie. Soupeř, který nemohl využít svého nejlepšího střelce Georgiose Giakoumakise, jenž byl vykartovaný, nevsítil na Het Kasteelu ani branku, a protože naopak domácí zásluhou Larose Duarteho a Bryana Smeetse ano, protáhl svou šňůru porážek už na jedenáct utkání.

Opravdu jen stěží by mohli ještě De Kasteelheren nejvyšší soutěž opustit, na druhou stranu právě tenhle duel jim nabízel ideální příležitost k tomu, jak otázku udržení nadobro vyřešit. A své šance se chopili tak, jak si představovali. Naopak VVV pořád padá níže a níže, a jestli vážně konečně nezabere, pád do sfér druholigových vod ho zkrátka nemůže nakonec minout.

Domácí byli v první půli aktivnější, ve 36. minutě ještě svou možnost neproměnil Mijnans, jehož vychytal brankář Kirschbaum, o pět minut později již ovšem zacílil Duarte, který svou střelou ze střední vzdálenosti zamířil k tyči. Ve druhém poločase hosté pokračovali v mdlém vystoupení, inkasovali navíc v 67. minutě ještě jednou, jelikož Smeets využil centru Harrouie.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele