základní část, 13. kolo
20.12.2020 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Heracles utnul sérii bez vítězství, venku skolil Heerenveen

Čtyřikrát z posledních pěti ligových kol fotbalisté Heraclesu prohráli. A protože Heerenveen naopak čtyřikrát v řadě neprohrál, plnil v tomto souboji roli mírného favorita. Jenže tu klub z Fríska prostě jaksi odmítl. Poté, co skórovali Delano Burgzorg a Mats Knoester, se zmohl jen na jednu odpověď od Joeyho Veermana, a navíc pak v závěru dohrával zápas v oslabení.

Vstup do tohoto měření sil určitě daleko lépe vyšel celku z Almela. Quagliata prostrčil míč do středu pole, Burgzorg s ním následně ve vzduchu zadribloval, možná byl i sám překvapený, že objevil až v blízkosti brankáře Muldera, jehož nakonec s asi ještě větším úžasem z těžkého úhlu dokázal překonat. V 19. minutě mohl srovnat H. Veerman, ke své smůle ale trefil jen tyč.

Ani úvodní chvilky druhého poločasu nevyšly domácím určitě tak, jak by si představovali. A jeho soupeř najednou unikl do dvougólového vedení. Hosté udeřili ze standardní situace, van der Water přetáhl centr z rohového čtvrtkruhu až na zadní tyčku, odkud hlavou zacílil Knoester. V 57. minutě se poté skóre měnilo naposledy, tentokráte se již prosadila Srdíčka.

Kongolo se dostal do šestnáctky, chytře balón hodil pod sebe na J. Veermana, který si ho narovnal na svou pravačku a zamířil do dolního rohu brány. Heerenveen se pokoušel ještě jednou o rozvlnění sítě, a to třeba v 74. minutě, Meier však minul bránu. V 88. minutě pak přišla na řadu červená karta, Bochniewicz totiž zmařil zjevnou možnost útočícímu Szökemu.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele