základní část, 4. kolo
03.10.2020 16:30 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

Vitesse zvítězilo potřetí v sezóně, doma skolilo Heracles

Vitesse proti Heraclesu potvrdilo roli favorita, brankami Loïse Opendy, Oussamy Darfaloua a Oussamy Tannaneho poměrně pohodlným způsobem dokráčelo ke své třetí výhře v sezóně a upevnilo si své postavení na čelních pozicích. Celek z Almela podal podobně mdlý výkon jako ve svém prvním venkovním klání na půdě Willemu II, a opět tak jenom vysoko padl.

Domácí naposledy nebyli daleko od zisku solidního výsledku na půdě amsterdamského giganta z Ajaxu, každopádně ve 4. minutě mohl bez problémů skórovat jejich soupeř. To by ovšem napadající Vloet nesměl svou tutovku trestuhodně zahodit a nemířit jen mimo bránu. Vitesse naopak bylo ve 34. minutě úspěšnější v koncovce a ujalo se průběžného vedení.

Bero sebral míč ve vzduchu ve středu pole, následně ho prostrčil do šestnáctky na Opendu, jenž balancoval na opravdu hodně tenké hranici ofsajdu, a sám před brankářem Brouwerem si pak věděl rady. A ve 37. minutě hosté inkasovali ještě jednou, jelikož Darfalou z brankového území snadno zužitkoval přihrávku zprava od Opendy, jehož předtím umně uvolnil Tannane.

Heracles i nadále nenacházelo nějakou adekvátní odpověď na dva obdržené góly. Vitesse celkem snadno svůj náskok hlídalo, přičemž tříbodový úspěch definitivně pojišťovalo v 63. minutě. Darfalou hlavou sklepl míč pro volného Tannaneho, ten si za vápnem balón narychlo zpracoval a poslal ho přesně do dolního rohu brány, kam se Brouwer pouze marně natahoval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele