základní část, 33. kolo
15.05.2019 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Breda nepotěšila fanoušky ani na závěr a se Zwolle se rozešla smírně v poměru 0:0

Breda se ani v závěrečném duelu před vlastními fanoušky nedokázala rozloučit s nejvyšší soutěží vítězně a po vyrovnaném průběhu remizovala se Zwolle po bezbrankovém výsledku. Tuto sezónu tak zakončila na poslední osmnácté pozici s třiadvaceti body a za sedmnáctým De Graafschapem zaostala o bodů šest, po dvou letech strávených v Eredivisii se tak vrací o patro níže. Zwolle obsadilo konečné třinácté místo s devětatřiceti body.

Utkání probíhalo od samého začátku v opatrnějším duchu. Domácí sice byli hladovější po třech bodech, nicméně do finální fáze se přes výbornou defenzívu protivníka příliš často dostat nemohli. První větší příležitost byla k vidění až zhruba sedm minut před výměnou stran a vytvořili si ji hosté, nicméně obětavá obrana NAC nebezpečí odvrátila.

Ihned na to se musel na opačné straně blýsknout gólman van der Hart, jenž si brilantně poradil s ranou z deseti metrů. Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhém dějství. Oba celky měly problémy s přechodovou fází a po vyložených možnostech nebylo ani vidu, ani slechu. Diváci se dočkali výraznějšího vzrušení až zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem.

Z pravého křídla odcentroval do předbrankového prostoru Hamer a hlavičkující Clement z velmi nadějné pozice mířil zhruba o metr nad horní tyčku. V 80. minutě si udělal dostatek prostoru ke střele Leemans a vzápětí napřáhl z osmnácti metrů, gólman Van Leer dokázal jeho skákavý pokus zkrotit ve svých rukavicích.

O šest minut později naopak mohl na opačné straně převrhnout misky vah na stranu Bredy Rosheuvel, avšak jeho projektil zaplachtil těsně vedle pravé konstrukce. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo a výsledek se proto nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / vi.nl, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele