základní část, 24. kolo
22.02.2015 14:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - FC Dordrecht 3:0

Zdá se, že o titulu v Eredivisie už je prakticky rozhodnuto. Hráči PSV Eindhoven dnes opět jednoznačně zvítězili, tentokráte před vlastními fanoušky přehráli Dordrecht 3:0. Hosté se prezentovali vcelku sympatickým výkonem a nebýt chyby rozhodčího, mohli i utkání zdramatizovat.

Dlouho to netrvalo a favorizovaní Boeren se radovali z prvního gólu. Zřejmě nejlepší levý obránce právě probíhajícího ročníku Eredivisie Jetro Willems poslal do šestnáctky v 5. minutě vynikající centr, který si do vlastní brány nešťastně srazil obránce Jeffrey Fortes. Tento gól zápasu možná trochu uškodil, neboť další průběh prvního dějství nenabídl prakticky žádnou zajímavou příležitost a diváci se nudili.

Po změně stran mohlo být za svou pasivitu PSV potrestáno, ale Klaiber pálil těsně vedle a Steenvoordenova hlavička orazítkovala pouze brankovou konstrukci. Následující desetiminutovka patřila sudímu Vinkovi, jenž nejprve po evidentní ruce Haddada nařídil pokutový kop, který De Jong ranou do středu branky bezpečně proměnil. Za malý moment pak na druhé straně vypálil nádherně Lieder, míč se od břevna odrazil za brankovou čáru, ovšem hlavní arbitr ani jeho asistenti tento gól neuznali.

To byla definitivní tečka za nadějemi Dordrechtu na nějaký bodový zisk a za chvíli navíc obdrželi třetí branku. Po rohovém kopu a několika odrazech se balón dostal až k obránci Brumovi a ten z blízka prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V závěru mohl Eindhoven ještě navýšit svůj náskok, avšak Kurto svůj tým podržel.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0 Depay

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele