Zástup za Comana na poslední chvíli, Bayern urychlil přesun Zaragozy z Granady

01.02., 17:07
Aktuality
Bryan Zaragoza (© FC Bayern Munich)

Jen pár dnů zpátky Bayern zasáhla nemilá zpráva, že Kingsley Coman bude kvůli zraněnému kolenu nějakou dobu mimo hru. Klub každopádně zareagoval velmi pružně a dokázal sehnat ještě v závěru zimního přestupového okna záskok. Bryan Zaragoza, který původně měl mířit do Bavorska z Granady až v průběhu léta, byl nakonec povolaný do akce už pro tuto sezónu.

Tenhle transfer se nakonec uskutečnil rychleji, než bylo plánováno. Vedení německého mistra nakonec přesvědčilo protistranu z Andalusie o tom, že by rádo získalo hráče už teď. Diskuze se povedlo dotáhnout do úspěšného konce, Zaragoza následně dorazil do Mnichova, stvrdil smlouvu do roku 2029 a byl oficiálně představený fanouškům. "Ve fotbale musíte být vždy flexibilní, museli jsme najít odpověď na naši situaci,” těšilo Christopha Freunda, sportovního ředitele Die Roten.

Podle informací novináře Patricka Strassera z německého deníku Abendzeitung, který má k prostředí Bayernu blízko, se Zaragoza stěhoval pro jarní část tohoto ročníku do Bundesligy formou hostování za maximální částku ve výši 4,5 miliónů eur, informace televizní stanice Sky Germany hovoří o cifře 4 až 5 miliónů včetně bonusů. Španěl se následně stane kmenovým hráčem Stern des Südens začátkem července, přičemž v tu chvíli na Pyrenejský poloostrov bude doposláno 12 až 14 miliónů eur plus další 2 až 4 milióny ve formě výkonnostních doplatků.

V dresu Granady by letos rodák z Málagy bojoval hlavně o záchranu v LaLize, v Bayernu bude usilovat o bundesligový mistrovský titul či o ten v Lize mistrů. V tomto ohledu si bezpochyby polepší. "Přestupuji sem, abych vyrůstal v jednom z největších klubů na světě,” vzkázal. "Jsem vděčný Granadě za čas, který jsem tam mohl strávit. Nikdy na to nezapomenu. Také teď cítím velkou podporu v Bayernu a už se těším na to, co bude.”

Autor: Patrik Sandev / fcbayern.com, transfermarkt.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
Mass

Zaragoza je v Aragonii a ne v Granadě , vy noobové!

Reagovat
vasil_

Jo ten název článku je matoucí, než si jej človk přečte

Reagovat
milan78

snad nový Ribery

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jardman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Seydou Doumbia

žádné očekavání od něj nemám tudiž žádné zklamání

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Drevar

Toto prestupové okno asi najslabšie v novom tisícročí.. v anglickej lige šumot

Reagovat
Salfovic

A nejvěší přestup zimy si nepřipíše nikdo jiný než krachující Barcelona

Reagovat
Visca el barca

I ty vtipáku.

Reagovat
Drevar

Salfovic asi myslel Barcelonu A"... Suarez sa vrátil hehe

Reagovat
pistacik11

Ferrari

Reagovat
JuventusFC1897

Tak to bez debat ten Hamilton

Reagovat
Rudnevs

OT: Polter nakoniec ide do Darmstadtu. Ak sa mu tam bude dariť, tak ma asi porazí. A Isak Aaroen do Werderu, už v skorom veku riadne potetovaný chlapec z United, zároveň celkom talent, som zvedavý.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě spíš zaujal Soppy z Atalanty do rozpadlého Šalke a Skelly Alvero z Lyonku do Werderu na host s opcí, zajímavé jména

Reagovat
Rudnevs

Čo je zač ten Soppy? Poznáš ho nejak?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdysi velký talent v L1 akademii Rennes, ale nějak se jeho vývoj zadrhl v SA. Každopádně rychlý hráč a univerzál, primárně pravý bek, ale schopný hrát i pravého záložníka, popřípadě oba posty i na levo. Nemám ho moc nasledovaného, ale pořád je to hráč, kterého znám a je z Atalanty a to by v Šalke mohlo udělat nějaký rozdíl.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rich

Jsem na něj zvědavý, podle jeho stylu hry připomíná dost Riberyho. Trochu se ale obávám, že šancí dostane minimálně a Tuchel bude stavět někam pod hrot Choupa. Načež Musiala by byl na křídle a Muller klasicky na lavičce.

Reagovat
bayern987

To zní dost pravděpodobně

Reagovat
Bayern +

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele