Bayern shání náhradu za Comana, ve hře je dřívější příchod Zaragozy

30.01., 19:46
Aktuality
Bryan Zaragoza (© AFP)

Do Bayernu Mnichov předevčírem přišel obránce Sacha Boey a nemuselo by se jednat o poslední lednovou akvizici bavorského klubu. Už v lednu by kádr mohl posílit křídelník Bryan Zaragoza.

Bayern práva na španělského reprezentanta vlastní, jeho transfer z Granady dojednal už začátkem prosince a vše je platné k 1. červenci, kdy na Pyrenejský poloostrov zamíří suma pohybující se okolo třinácti milionů eur. Zaragoza podepsal kontrakt platný do léta 2029.

Situaci ovšem změnil minulý týden, během něhož si koleno poranil Kingsley Coman. Francouzský reprezentant bude podle tisku absentovat minimálně dva měsíce a německá média dnes přinesla informace o možném dřívějším stěhování Zaragozy, vedení Bayernu následně vše potvrdilo.

"Jednáme o tom, zda by Bryan Zaragoza nemohl dorazit už koncem ledna. Naším hráčem se určitě stane v červenci a teď zjišťujeme, jestli stěhování do Bayernu nebude možné dříve. Každopádně své si ke všemu musí říci všechny tři strany..." řekl sportovní ředitel německého mistra Christoph Freund.

Zaragoza prošel mládežnickou akademií Granady a v létě prodlužoval smlouvu do června 2027, letos dal šest branek a v říjnovém utkání se Skotskem debutoval v reprezentaci. Spokojen rozhodně nemůže být se sportovní situací aktuálního zaměstnavatele, Granada letos uhrála jen jedenáct bodů a vážně jí hrozí sestup z nejvyšší soutěže.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (38)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Vůbec nevím co od takového hráče čekat, slyšel jsem to jméno letos jednou. Nějaké reference od expertu ze španělské sekce?

Reagovat
Messiáš

Maličký hráč s nízkým těžíštěm, pravák, co si rád navádí balon na střed hřiště, hračička a výborný kličkař. Má tuším i skvělou uspěšnost 1vs1, super střela z místa. Hodně rychlý, ve fyzických soubojích pochopitelně strádá. Umí hrát na obou stranách, ale raději je na LW, aby si to vedl na střed, odkud často střílí.

Před dvěma měsíci byl těžko zastivetelnej, teď bych řekl, že se to po tom ohlášeném přestupu do Bayernu i trochu zadrhlo..

Nás (Barcelonu) strašně ničil, to jeho forma kulminovala a zasloužil si i pozvánku do repre. Jsem na něj zvědavej ve fyzičtější lize, za ty peníze je to low risk a potenciálne high reward, může se z něj ještě pořád vyloupnout hodně zajímavý hráč

Reagovat
Rudnevs

Pri pojme “maličký hráč” som pri dnešných pomeroch čakal tak 1,80 m, ale potom som si to pozrel a 1,64 m je fakt celkom šialené To bude mať v profifutbale naozaj neľahké. Hoc teda Veratti či Insigne môžu ísť príkladom.

Reagovat
Kily

tyhle prcky jsem vždycky nesnášel, než jsem se otočil, tak byli pět metrů za mnou

mimochodem perlička k té výšce:

08.01.

Zaragoza bude v Německu nejmenší

Bryan Zaragoza má v kapse přestup z Granady do Bayernu Mnichov, který je platný k 1. červenci tohoto roku. Do Německa tak zamíří až za šest měsíců a pozornost mu bude věnována už díky jeho výšce. Křídelník měří 164 centimetrů a pokud nepřijde někdo ještě nižšího vzrůstu, bude nejmenším hráčem v 1. Bundeslize, letos tento primát drží záložník Werderu Romano Schmid (168).

Reagovat
Rudnevs

Par rokov dozadu hrával za Mainz celkom úspešne Pablo de Blasis (165 cm). Paradoxne, najlepší hlavičkár Mainzu. Niekedy veľkosť nie je všetko, ide o techniku

Reagovat
Salfovic

Před deseti lety hrál v Juve Giovinco, kterej měl dokonce jen 163.

Reagovat
Kily

to byl pořád ještě obr, když koukám na tohle:

https://topsoccerblog.com/shortest-football-players/

154 cm, ti dva musejí mít zákaz chodit na standardky do vápen, aby je někdo nezašlápl

Reagovat
Salfovic

Kdyby ještě hrál, tak se umístí na 7. místě společně s Insignem.

Reagovat
Rudnevs

154, to je fakt extrém a na druhej strane veľký rešpekt, že to dáva zrovna v dnešnej dobe, keď vo futbale čoraz viac vynikajú fyzické atribúty. Na druhú stranu možno to môže mať aj nejake výhody.. ak je rýchly, môže sa preštrikovať s loptou a rozhodcovia mu asi odpísknu všetko, naopak jeho fauly môžu ostať prehliadané - kto by veril že 1.50 m týpek zvalil dvojmetrového chlapa? Títo malí môžu hrať trochu viac ako zmrdi.

Reagovat
Uwe háže buly

Chybí tam Musa Ali z Budějc. Má 160 cm

Reagovat
Remt

Reagovat
Nieuwendyk

Jore Allen hrál na střední škole rugby

Reagovat
Rudnevs

Giovinca si pamätám a vedel som, že neni moc vysoký, ale myslel som si že má 179 alebo tak nejak

Reagovat
Jordi Alba

To asi zkoušel na ženský často.

Reagovat
Rudnevs

170 by mu možno uverili, viac asi nie

Reagovat
monkej

Messi

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky Messi

Reagovat
Jardman

Čas na Irankundu

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Vinci

Klobouk dolu, zraní se ti hráč tak přivedes jako náhradu cely tým

Reagovat
Kryptos_

Reagovat
vladino10

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
db18

Klasický Tuchel...

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

ale ber to pozitivně, když mu něco takového naposledy povolili v Chelsea, tak za týden letěl

Reagovat
Thelvin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Bayern má půlku kádru zraněných čili si to Tuchel musel posichrovat

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Byleth

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele