Zářijová Premier League v kostce

10.10.2015, 17:01
Názory a komentáře
Od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole jsme však, stejně jako minulý měsíc, připravili i souhrn za celé září, který se ohlíží za uplynulými koly anglické soutěže trošku analytičtějšíma očima.

Chybět samozřejmě nemůže ideální sestava měsíce, kterou rozeberu ještě o něco podrobněji než po jednotlivých víkendech. Nejvíce zástupců má Tottenham, který vyhrál všechny tři zářijové zápasy. Plný počet bodů získal i Manchester United. Více než jednoho hráče má v elitní skupince i West Ham a ofenzivně úžasný Leicester City. Právě od Foxes také pochází jediný borec, jenž svůj post obhájil ze sestavy měsíce srpna - Riyad Mahrez.

Další kategorie - Piedestal měsíce září - nabídne naopak stručněji než po jednotlivých týdnech pohled do toho úplně nejzajímavějšího. Gól a zákrok měsíce doplní zklamání měsíce a také hráč a manažer měsíce.

Hlavní součástí měsíčních kostek však bude podrobnější náhled do nejprobíranějších problematik, které předchozích jednatřicet dní definovaly. Chybět nesmí analýza přelomové krize Chelsea, své místo dostane i pohled na pozoruhodné výsledky West Hamu a výtečné ofenzivní duo v řadách Watfordu, které právem zastiňuje veškeré nerozumně zakoupené posily. V první řadě se ale společně podíváme na situaci v čele tabulky, kde to vypadá na velikánskou tlačenici.

Man City a jasný favorit? Ale kdeže...

...letošní Premier League totiž žádného favorita nemá. V čele tabulky je nyní opět Manchester City, který v srpnu naprosto kraloval. Jenže září nám zcela jasně ukázalo, že s jejich suverenitou to zas tak horké nebude. Ze tří utkání minulého měsíce získali svěřenci Manuela Pellegriniho pouhé tři body, přičemž největším šokem byla domácí porážka s West Hamem.

Zdá se, že hra Citizens až příliš stojí na dvou (třech) mužích. Tím prvním je bezpochyby David Silva, jenž je mozkem celé ofenzivy a přes nějž chodí většina akcí týmu. Stačí ta nejzákladnější statistika a vše je jasné jako slunce - se Silvou v sestavě vyhrál Manchester 6 ze 7 utkání Premier League a Ligy mistrů. Bez něj se musel obejít třikrát a hned dvakrát odešel bez bodu; včetně potupné porážky 1:4 od Spurs.

Čtyři inkasované góly byly po úžasném startu do soutěže bez jediné defenzivní chybičky obrovským kontrastem. I v tomto případě je na vině absence klíčové postavy. Vincent Kompany je pro Citizens nepostradatelný dlouhodobě - tedy pokud je ve formě. Jeho přítomnost v letošní sezóně znamenala jediný obdržený gól za 524 minut; naopak bez něj inkasovala průměrně každých 46 minut. Celý defenzivní rozpad byl samozřejmě umocněn i tím, že drahá posila Nicolas Otamendi zatím očekávání rozhodně nenaplňuje - spíš naopak.

Potom samozřejmě vyvstává otázka - vrátí se po uzdravení obou opor Manchester City na suverénní vlnu? A bude každá absence Kompanyho, Silvy nebo třeba jediného top útočníka Agüera tak bolestivá (to ostatně po reprezentační přestávce budeme moci zjistit...)? Já jsem i z těchto důvodů tipoval Pellegriniho partu před sezónou až na čtvrté místo, což nicméně při destrukci Chelsea zatím nějak reálně nevychází. Kandidátů na titul je však více.

Vedle Citizens vypadají nejsilněji papíroví favorité Arsenal a Manchester United. Oba nyní ztrácejí na čelo dva body, jsou tedy regulérně na dostřel. Historicky úspěšnější celek z Manchesteru zvládl září naprosto fantasticky, když především zásluhou mladíka Martiala vyhrál všechna tři utkání. Jenže hned první říjnový mač ukázal obrovské rezervy ve hře Red Devils. Arsenal je naprosto hladce přejel 3:0.

Budou tedy největším vyzyvatelem Manchesteru City právě Kanonýři? Wenger probudil k životu ofenzivní trio Walcott - Alexis - Özil, které rozhodně má kapacity na to, aby si Premier League podmanilo dlouhodobě. Pokud Arsenalu bude fungovat zadní řada a geniální režisér Santi Cazorla, můžou bíločervení po dlouhých letech opět pomýšlet na nejvyšší příčku.

Největší favorit na zisk titulu a zároveň jeho obhajobu má totiž momentálně blíže k pádu do druhé ligy, než k zopakování květnových oslav...

Mourinho zažívá nejhorší období v kariéře...

...a obhájce titulu Chelsea si to zatraceně hořce vyžírá s ním. Osm bodů z osmi zápasů je výsledek dobrý přesně tak akorát k tomu, aby celek nesestoupil. Od obhájce titulu je to však bodový zisk naprosto nedůstojný - ještě horší je však skutečnost, že tahle krystalická hrůza se netýká jen výsledků. Výkonnostní stránka fotbalistů je totiž regulérně skandální, což vyvrcholilo v už říjnovém duelu se Southamptonem.

Ani José Mourinho, jenž tuze nerad vystavuje své hráče mediální či jiné pozornosti, už nevydržel a do svých svěřenců se opřel (věc poslední dva roky nevídaná). A nelze mu to mít za zlé. Nejhorší vstup do sezóny od roku 1978, kdy Chelsea sestoupila do druhé divize, je do velké míry vina přesně těch fotbalistů, kteří minulý ročník táhli tým za titulem.

Největší problémy mají Mourinhovi svěřenci jednoznačně v defenzivě, což je ale každému jasné na první pohled. Osm zápasů a 17 obdržených gólů pro tým, jenž loni mimo jiné na poctivé obraně postavil svůj mistrovský úspěch? Šílené číslo. Ostatně vloni se Chelsea na tuto nelichotivou porci dostala až na Nový rok. Má tedy skoro čtvrt roku náskok...

Na tom, že Chelsea dostala nejvíc gólu od sezóny 1967/68, nemá vinu jediný hráč. Přesto však musím jednoho vypíchnout, a to Branislava Ivanoviće. O jeho výkonnostní krizi už se toho napsalo hodně, Srb po skvělé minulé sezóně absolutně ztratil formu a především v defenzivě je zcela úděsný. Přejde přes něj prakticky kdokoli se schopností běžet v rychlosti s míčem na kopačce, což bylo nejmarkantnější při soubojích s portským Brahimim v Lize mistrů.

Bez ohledu na to, jak strašně vypadá Ivanovićova hra na samotném trávníku, jeho statistiky jsou v porovnání s minulými sezónami (ale i s letošní sezónou jeho protějška Azpilicuety) prostě úděsné. Právě Ivanovićův případ nejvíce vadí fanouškům Chelsea, kteří už mu mnohdy ani nemohou přijít na jméno. Mourinho letos několikrát prohlásil, že nikdo z jeho hráčů nemá jistotu základní sestavy, což po slabých výkonech odnáší především John Terry. Jenže pravý zadák odehrál zatím všechny minuty v Premier League a bez přehánění lze říct, že nepochopitelně. Special One své rozhodnutí argumentoval tím, že na trávníku potřebuje tři vysoké obránce a Baba Rahman k nim nepatří. No, přeberte si to sami...

Vedle Ivanoviće a Terryho se navíc bída lepí i na Matiće, Fábregase či (i když už méně) Hazarda - tedy absolutní hvězdy minulého ročníku. Sám Mourinho na tomto neuvěřitelném poklesu formy u tolika opor rozhodně musí mít nějakou část viny. Ať už zanedbáním letní přípravy nebo jakýmikoli jinými - v anglických médiích často propíraným - způsoby. K nim se ovšem zásadně odmítám jakkoli stavět a vyjadřovat, protože jsou do posledního slova konspiracemi a tvrdit o nich něco s jistotou a neochvějností je zhola nemožné.

A to už jen proto, že ihned po odjezdu na reprezentační pauzu se celá řada hráčů o svém manažerovi vyjádřila v superlativech. Po oficiálním vyjádření klubu, který vyslovil Mourinhovi podporu, se přidali i Terry, Fábregas, Zouma nebo Diego Costa, jenž ke všemu shodil veškerou vinu na bedra hráčů. Bude ale tahle pospolitost Chelsea stačit k návratu na výsluní?

Na co posily, když máte osvědčené druholigisty?

Watford na sklonku letního přestupového termínu doslova explodoval a především do útoku přivedl přehršel zvučných i méně zvučnějších posil. Už tehdy to vypadalo jako mimořádně nesympatický a zbytečný krok, což jen potvrdily následující týdny, kdy ony nováčky Quique Sánchez Flores zcela po právu přehlížel. Když totiž máte v týmu Troye Deeneyho s Odionem Ighalem, jsou přehnané nákupy absolutním nesmyslem.

Deadline Day z pohledu Hornets byl skutečně groteskní záležitostí. Deeney, Ighalo a Vydra nasázeli druholigovým soupeřům v minulé sezóně úchvatných 57 gólů; přesto se v závěru přestupového období museli s nepochopením koukat, jak postupně do týmu přichází útočníci Alessandro Diamanti, Victor Ibarbo a Obbi Oularé. Podle úvodu sezóny se však už dá soudit, že příchody těchto fotbalistů nebyly tak úplně přáním manažera Florese. Až do dnešního dne totiž odehráli dohromady 81 minut. A Ighalo s Deeneym? Od začátku září se je jejich šéf dovolil vystřídat před koncem jen v jediném utkání...

A není se vůbec čemu divit, protože tahle spolupráce funguje takřka dokonale. Není to sice ten gólový tandem, jenž terorizoval Championship, ale i tahle improvizovaná defenzivnější spolupráce zatím nese ovoce. V průběhu sezóny se Deeney stáhl na podhrot a Odion Ighalo je tak samotným forvardem. Ten má za úkol výhradně napadání soupeřových obránců( a gólmanů) a zakončování. Zato Deeney, jenž v minulých třech sezónách nastřílel ve druhé lize 65 gólů, se "uklidil" do role výhradního nahrávače. Ighalovi takto nachystal tři z jeho pěti ligových branek.

Na odkazu výše si navíc můžete všimnout, jak enormně oběma hráčům výměna rolí prospěla. V srpnu totiž působil v roli hrotového hráče Deeney, coby kapitán a největší úderná zbraň Watfordu. Jenže Hornets třikrát v řadě nedali gól a Flores se rozhodl jednat. Tým i oba fotbalisté nyní fungují lépe po všech stránkách a tato královská rošáda dvou ofenzivních borců je zatím jedním z nejlepších trenérských tahů aktuální sezóny.

Skvělá spolupráce Deeneyho s Ighalem má však i stinné stránky, Watford je na ni totiž naprosto závislý. Pokud nepředvede prvotřídní výkon gólman Gomes (a mnohdy nestačí ani to), musí se v ofenzivě činit právě tito dva borci. Nikdo jiný je totiž není schopen nahradit. Po odchodu Layúna do Porta mají Hornets na soupisce jediného hráče, který letos skóroval - a tím je Odion Ighalo. No, a když to těmhle dvěma nefunguje - což bylo vidět třeba v utkání s Crystal Palace - jsou Londýňané v útoku absolutně nuloví.

Bilićův West Ham aneb Robin Hood letošní Premier League

Šestá příčka v tabulce a pouze jednobodová vzdálenost od příček zajišťujících účast v Lize mistrů, inu, ve West Hamu si nemají na co stěžovat. Nebo snad mají? Fanoušci Hammers už si musí připadat jako emočně nestabilní jedinci, jelikož se u nich celé dva měsíce pravidelně střídají pocity euforie a blaha s totálním zmarem a zlostí.

Proč? West Ham je totiž dokonalým úkazem jánošíkovské nevyrovnanosti. Jako Robin Hood, jen s kladivem místo luku, Bilićův celek chudým dává a bohatým bere. Jeho triumfy na Anfield Road, Emirates a Etihad Stadium už jsou legendární; o něco méně slavně však dopadly domácí duely s Leicesterem, Bournemouthem, Norwichem nebo na půdě Sunderlandu. Bodový zisk z těchto papírově snazších klání? 2 body! Za září nicméně převládají pocity štěstí, jelikož zisk sedmi z celkových devíti bodů - a především triumf na hřišti City - je excelentní počin.

Nicméně, je dost možné, že u fotbalistů West Hamu zkrátka až příliš silně funguje mentalita. Zatímco na stadionech Arsenalu, Liverpoolu a Manchesteru City se všichni do jednoho soustředí na utkání více než na sto procent; když doma přivítají Bournemouth nebo Norwich, snadno se do hlav hráčů vnukne myšlenka, že "teď už to přece musí jít samo". Jenže v Premier League jsou rozdíly mezi papírově silnými a slabými soupeři poměrně malé.

Dokonalým příkladem nesoustředění byl i zápas se Sunderlandem, jenž už sice do zářijového souhrnu nepatří, ale jako ukázka postačí. První gól dostal West Ham po neubránění základní standardní situace, druhý pak způsobil obrovskou chybou Dimitri Payet - muž s dokonalou technikou pokazil banální přihrávku a Jeremain Lens nájezd nadpozemsky proměnil. Za stavu 0:2 se však svěřenci Slavena Biliće jali k obratu a vykřesali alespoň výsledek 2:2.

Zda na tomto precedentu má zásluhu/vinu manažer Bilić, je otázka, kterou asi nebudeme schopni zodpovědět. Že by ale temperamentní trenér zanedbával motivaci je pro mě nepředstavitelné. Zvládání lehčích zápasů bude každopádně do budoucna pro West Ham naprosto nepostradatelná součást sezóny a zcela jistě rozhodne o tom, jestli budou Kladiváři hrát o pohárovou Evropu, nebo (jako loni) zabřednou do středu tabulky.

Zářijový piedestal

O všech kategoriích se píše v "týdenních" kostkách, popř. výše/níže v tomto článku, zde tedy jen heslovitě.

Hráč měsíce: Jamie Vardy

Manažer měsíce: Slaven Bilić

Gól měsíce: Christian Benteke (Manchester United - Liverpool 3:1; 12. září 2015)

Zákrok měsíce: David De Gea (Southampton - Manchester United 2:3; 20. září 2015)

Zklamání měsíce: Branislav Ivanović

Sestava měsíce

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.


Hugo Lloris: Na tom, že Tottenham v září získal všech devět možných bodů, má největší zásluhu právě francouzský brankář Hugo Lloris. Ofenziva Kohoutů v žádném případě nešlape jako hodinky, proti Sunderlandu i Crystalu Palace to bylo většinu času velké trápení. Jenže když v bráně jakékoli nebezpečí bez problémů vyřeší muž s rukavicemi, nemají se svěřenci Mauricia Pochettina čeho bát. Lloris v září pochytal 13 střel soupeřů, vytáhl několik fantastických zákroků a jediný gól dostal od Kevina De Bruyneho z ofsajdu.

Toby Alderweireld: Stopeři Tottenhamu sice nebyli v září tak dominantní jako třeba Kompany nebo Smalling o měsíc dříve. Přesto mají nezpochybnitelnou zásluhu na tom, že jejich gólman inkasoval během tří zápasů jen jednou jedinkrát. Toby Alderweireld se navíc výrazně podepsal pod klíčové vítězství nad Manchesterem City, když dokázal držet krok se Sergiem Agüerem a navíc vstřelil vítězný gól (jeden z regulérních).

Brede Hangeland: Když se Crystalu Palace zranil kapitán Delaney, fanoušci Eagles viděli budoucnost černě. Jenže jeho norský zástupce Brede Hangeland se příležitosti chopil naprosto dokonale, a byť v září udržel londýnský celek jen jedno čisté konto, Hangeland se bude jen těžko pakovat ze základní sestavy. Proti Watfordu byl mužem zápasu a vynikající výkon předvedl i s Tottenhamem, kdy Palace prohrálo smolně 0:1.

Winston Reid: Září zahájil pohodovým čistým kontem proti Newcastlu, ale výkon s velkým V, který mu zajistil účast v sestavě měsíce září, předvedl Winston Reid až na hřišti Manchesteru City. Na hřišti kraloval, odpravil do bezpečí neuvěřitelných 21 pokusů Citizens o útok a nejvýraznější měrou se podílel na výhře 2:1. Dokonalosti chyběla už jen sladká tečka proti Norwichi, kterou však nevyrovnaný West Ham nepřidal.

Riyad Mahrez: Alžírský fotbalista je absolutním zjevením letošní sezóny. V srpnu nastřílel čtyři góly, v září se převtělil do role režiséra a nahrávače, díky čemuž obhájil účast v sestavě měsíce. Zápasy proti Aston Ville a Stoke City znamenaly pro Leicester čtyři body a jejich zásluha spadá vedle Vardyho výhradně na hlavu Riyada Mahreze. Ve druhém poločase s Villans předvedl výkon sezóny a dvěma asistencemi rozhodl o vítězství. Potters zase gólem a asistencí připravil při remíze 2:2 o dva body.

Eric Dier: Vedle Llorise druhá klíčová postava defenzivy Spurs. Především proti Sunderlandu byl asi nejlepším Kohoutem na hřišti, neúnavně čistil prostor před oběma stopery, navíc zblokoval hned čtyři střely Black Cats. Celkem během září uskutečnil 27 úspěšných přerušení soupeřových útoků (16 tackles, 9 interceptions) a kraluje i ve vzdušných soubojích. V září jich vyhrál celkem 9, tedy o 4 víc než kterýkoli spoluhráč. Jak moc důležitý pro tým je, se ukáže už příští týden proti Kloppově Liverpoolu, Dier jej totiž propásne vinou pěti nasbíraných žlutých karet.

Santi Cazorla: V ofenzivě zůstává trošku v pozadí hvězd Alexise nebo Özila, obranná práce zase přísluší spíše Coquelinovi nebo zadní čtveřici. Santiago Cazorla je však přesně tím pojítkem, které udržuje hru Arsenalu na výborné úrovni ve všech směrech. V září zářil především proti Stoke City, kdy byl na hřišti jednoznačně nejlepší, vytvořil úžasných 7 gólových šancí a neštítil se ani obranné hry. Právě v této disciplíně je Cazorla oproti minulým sezónám někde jinde. Skvělý byl i proti Leicesteru; jedinou slabou chvíli si vybral v hororovém utkání na hřišti Chelsea, kdy byl vyloučen.

Dimitri Payet: Nejlepší hráč měsíce podle serveru WhoScored.com, podle nějž si v průměru za tři utkání vysloužil známku 8.71. Dimitri Payet navázal na svoje výtečné výkony z prvního měsíce v Premier League (ba co víc - překonal je) a nadále patří k nejpříjemnějším zpestřením letošní sezóny. Nejlepší chvíle zažil v utkání West Hamu s Newcastlem, když vstřelil oba góly. Asistencí se přičinil o zrod největšího šoku sezóny, a to když Kladiváři zdolali Man City na jeho půdě. Na gól pak přihrál i při o poznání méně slavné remíze s Norwichem.

Odion Ighalo: Watford měl být jedním z outsiderů Premier League, ale zatím si vede více než důstojně. Jednou z nejdůležitějších postav Hornets je bezpochyby kanonýr Odion Ighalo, který v září zatížil konta svých soupeřů třemi góly - ty mimochodem regulérně zajistily nováčkovi dvě vítězství proti Swansea a v Newcastlu (1:0 a 2:1). Jak píšu výše, Ighalovi parádně vychází spolupráce s Troyem Deeneym, jenž se mezi elitou náhle proměnil v jeho dvorního nahrávače. Až proti Crystal Palace byli oba zcela vygumováni z dění.

Anthony Martial: "Předražené dítě", přesně tak byl Anthony Martial nazýván po, nutno přiznat, šokujícím přestupu do Manchesteru United za 50 milionů liber. Jenže on se tento kontroverzní tah zatím ukazuje jako naprosto geniální, jelikož Red Devils získali bez přehánění "nového Henryho". Martial vytáhl útok Ďáblů z bryndy, je úžasný v zakončení, umí podržet míč a pomoci spoluhráčům v mezihře. Po příchodu z lavičky úžasně sestřelil Liverpool, dvěma góly porazil Southampton a nakonec se (mimo jiné asistencí) výrazně podílel na výhře nad Sunderlandem. A to je mu prosím pěkně stále devatenáct let.

Hráč měsíce Jamie Vardy: Nejlepší střelec Premier League musí mít své místo i v ideální sestavě měsíce září. Vardy během tří utkání nasázel soupeřům čtyři branky, čímž v řadách Leicesteru zastínil i kolegu Riyada Mahreze. Anglický reprezentant se jednou prosadil proti Aston Ville, jednou pokořil i Stoke City, no a proti Arsenalu skóroval dokonce dvakrát (byť v tomto případě jeho góly na body nestačili). Neúnavný bojovník navíc kromě střelecké fazóny udělá velký kus práce svým napadáním i pro defenzivu Leicesteru, která má zatím obrovské problémy s jakýmkoli soupeřem.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (623)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidim, ze nakopy liga tu ma nejaku specialnu rubriku.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápí tě to ?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ta liga je topka, najsledovanejsia, najzaujimavejsia a nieco take si zasluzi

Reagovat
mul

Usty, na akej stranke si robil tie porovnania Ivanovica a Azpiho ?

Reagovat
Miguel19

squawka

Reagovat
Usty

Squawka.

Reagovat
Murtago

Squawka

Reagovat
mul

diky vsetkym

Reagovat
Murtago

Já si to nezasloužím. Jsem podvodník, ani nevím co squawka je.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že ses přiznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně grafika světelné roky od té dřívější předpotopní. Moc pěkně Lukáš

Reagovat
Usty

Ty sis otevřel kostku poprvý od 1. kola, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tuhle rubriku otevírám poprvé tahle liga je jen pro fajnšmekry, takže tu nemám moc co dělat ale chtěl jsem si z ní přečíst nějaký souhrn, tak jsem klik čtení dobrý, grafika taky Tvořil si Lukáš každého hráče sám?

Reagovat
Murtago

Táta pomohl...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, hlupáček je tady.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

ano, je to šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za zmenenu farbu pozadia

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy, take drevo a hrac mesiaca, neskutocnu formu ma ...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje jak naspeedovanej, to je fakt

Reagovat
Miguel19

Defence score -16,02

Reagovat
Usty

nereálnost

Reagovat
smazaný uživatel

Podceňovaný Bilić FTW!!!

Reagovat
Swarley

50 mega liber za Martiala?

Reagovat
Murtago

to není možný, tržní hodnota byla udávána jako 5 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že to bylo nějaký 35 a zbylých 15 by mělo být v případných bonusech, nebo tak nějak ne ?

Reagovat
Usty

no tak 36 až 50 se to s těma bonusama pohybuje, ne? vzhledem k tomu, jak hraje, tak to bude sahat spíš k tý horní hranici

Reagovat
vodka

ty bonusy se tady rozebírali, za co jsou, rozhodně ale ještě zaplacené nejsou, takže pokud napíšeš 50, tak to píšeš asi takovým stylem, jakým tomio okamura točí videa...

Reagovat
Kang & Kodos

Milí přátelé, vážené damy a pánové, vítám vás na svém profilu.

Reagovat
Usty

Reagovat
Posledni Kovboj

*rozebiraly

Reagovat
Svatej

Reagovat
Josifek

Okamura je dobrej komik noo.

Reagovat
Counter

Mělo by to být víc no, Usty vás šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je nějaký hráč Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ve zklamání měsíce máš Ivanoviče, to ti nestačí ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tým měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nehrala tento mesiac dobre kamo :/ mozno nabuduce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Však vím, chtěl jsem si jen trošku zpříjemnit večer

Reagovat
vodka

alderweireld chytá na obrázku holuby

Reagovat
niflheim

Opět bez Maty?

Reagovat
Mastný Chobot

"Zářijová"

bože, to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

eurofutbal.sk

Reagovat
Mastný Chobot

nanešťastie to tak nie je, no

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

ticho tam v Maďarsku

Reagovat
smazaný uživatel

Metroš sa ukazuje, dalsi sovinista

Reagovat
fantomas

Ty někomu řikej metroš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

na českým webu si stěžujte na češtinu

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedat sa da aj inak a preco to mnozne cislo?

Reagovat
Usty

Protože jsi mohl reagovat už na Yunga, jehož příspěvek je stejně nevhodnej jako můj, ale schoval sis to až na mě, na Čehúna... jseš taky šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Yungova reakcia ma nezaujima, to si "osefujte" Vy . Nie som.

Reagovat
Usty

tak jseš pokrytec, no

Reagovat
smazaný uživatel

Metroš, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok, tak teda metroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš pls

Reagovat
Svatej

Tohle je fakt ujetá magie, vždyt jsem se tu nikdy nezmínil o tom, kdo jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Oliver si najde kazdeho

Reagovat
fenixLFC

nenajde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to zkus u mě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co u Teba?

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na ně, když tu sami píší věci jako su neni

Reagovat
Pato44

Tohle me zajima. Hral jsem drive jednu online hru a bylo tam i dost slovaku. Proc slovaci rikaji su neni a maji i niesu? Ptal jsem se par slovaku a ti mi rekli, ze su neni nerikaj, tak ja to nechapu .

Reagovat
Robochelsea

V Bratislave to hovoríme.

Reagovat
Mastný Chobot

a v okolí

Reagovat
Svatej

To je šílený, jen slyšim název toho města a už vidim rudě, to je fakt strašná díra a já tam budu tvrdnout ještě dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

co tam robis?

Reagovat
fff

Olooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Hele studuju tam práva dálkově, jednou za pár týdnů si tam na půl týdne skočim. To je prostě neuvěřitelný, půlka lidí ani neví v jakým svtadíle žijí, nedokážou ani poradit s cestou do centra, nebo dokonce ztrácí schopnost řeči kdykoliv se jich na něco zeptáš. A to, že tam ''električka'' změní v půlce cesty číslo a odveze tě z konečný zastávky v centru někam zas na okraj je fakt jen třešnička na dortu. 10 minutový spoždění všech hromadných doprav už mě pak po tom všem přestalo tankovat, to byla poslední kapka.

O směnárnách na nádru zřjemě taky neslyšeli, no prostě hroznej první dojem.

Reagovat
Mastný Chobot

to s tou električkou wtf

Reagovat
Svatej

Ja mel vzato, ze tomu tam tak rikate, nebo aspon kazdej duchodce tenhle termin pouzival

Reagovat
Mastný Chobot

to áno, ale ako môže v polovici cesty zmeniť číslo, to fakt nechápem.

Reagovat
fenixLFC

ono to robia aj v brne, ale tam to vies uz od nastupu ze od tej a tej zastavky to pokracuje po trase ako napríklad jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze to taky dělá jedna v Holešovicích. Ale tak snad když jedu MHD a neznám to tam, tak sleduju zastávky, ne?

Reagovat
Svatej

Já ani nevěděl, jak se zastávka centra jmenuje, byl jsem tam poprvý a sledoval akorát barevně vyznačenou trasu na mapě.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Svatej

Jo takhle... no hele proste jsem si zjistil, ze osmicka ma posledni zastavku v centru, tak si do ni nasednu, cekam az me to na konecny vykopne a po dvaceti minutach zjistuju, ze sedim v trojce nekde snad na okraji mesta

Reagovat
smazaný uživatel

asi si zabudol vystupit a vodic konecnej zastavke zmenil cislo a siel svojou trasou ...

Reagovat
smazaný uživatel

*na konecnej

Reagovat
Svatej

Hlavně on to nikdo ani neohlásil, protože jsme zpátky jel stejnou linkou a schválně si na to dával pozor, prostě to jelo dál bez jeidnýho slova, jako by se nechumelilo

Reagovat
Mastný Chobot

to som nevedel, že to takto funguje, ale určite si zabudol vystúpiť na konečnej, no a vodič ťa mal zjavne v piči a nechal ťa tam ďalej.

Ja na Bratislave najviac neznášam nedostatok košov. Teda, po Hlavnej stanici samozrejme.

Reagovat
Svatej

Jak píšu nahoře no, on to tam ani nikdo neohlásil, zkrátka to jelo dál na další zastávku alá Mámvpičituristy

+ to, že to tam obecně vypadá jak v NewYorku kolem 90. let . Pár výškovejch budov, ale všude hroznej bordel, prach a staroba. Nevim jak to líp popsat

Reagovat
Mastný Chobot

Staré Mesto je pekné, resp. je tam viac toho dobrého ako zlého, potom Slavín a blízke okolie (tam tá diplomatická štvrť na kopci) a ešte Eurovea a okolie sú pekné, ale inak je to mesto skrz naskrz odporné, špinavé, ogrcané, zadrbané, staré, rozjebané a plné kadejakých asociálnych stok. Keď dokončia most a Šafko niekedy, dúfam, v blízkej budúcnosti, tak to tomu dosť pridá, ale aj tak je to stále hnusné mesto.

Reagovat
Svatej

díky, omrknu to, beztak se tam některý dny asi budu nudit. Já zatím byl jen u nějakýcho obchoďáku u Dunaje, ve škole, v centru na otočku a na nádru, nic tam jinýho neznám.

Jinak souhlasim fakt si nepamatuju, kdy na mě město udělalo tak špatnej dojem, odjížděl jsem uplně vyděšenej

Reagovat
Hokaido

byl jsi někdy v Ostravě?

Reagovat
Svatej

ještě furt ne, ale jednoho dne to risknu

Reagovat
Hokaido

ser na to

Reagovat
Mastný Chobot

tá bola fakt horšia

Reagovat
Svatej

výzva přijata !

Reagovat
Rssa

Ostrava je naprosto v pohodě. Vše přehledné, rychlé, navazující.

Reagovat
smazaný uživatel

co tě vůbec vede k tomu studovat na Slovensku? vždyť i většina Slováků studuje v ČR

Reagovat
SunFells

To se zas nějaký pražák chce vydat na Erasmus do Prahy

Reagovat
Svatej

Po střední jsem si špatně vybral slovenskou školu v Brně, kterou zavřeli a studenty přesunuli dočasně do Bratislavy. Takže se teďkaa ve třeťáku nově seznamuj us novým městem a třídou, pecička.

Reagovat
smazaný uživatel

A preco si si vlastne zvolil svk skolu?

Reagovat
Svatej

Původně jsem chtěl jít na sportovní management kombinovanej s Ekem v Brně, ale podělal jsem to, neodevzdal nějaký potvrzení. Bylo po všech termínech a tahle škola měla odložený druhý kolo. Já si řekl, že jsem si jako malej přál něco takovýho taky zkusit, tak jsem do toho šel a celkem mě to chytlo.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Jardin

Já tě úplně vidím, jak si teď otevřeš ten svůj dokument ve wordu a dopíšeš - Svatej - jméno Leoš, studuje na Slovensku právo z důvodu ... a ke každému máš takhle různé kolonky - jméno, věk, bydliště, stav, významné povahové rysy, významné události atp atp

Reagovat
Mastný Chobot

má to v zošite, nie vo worde

Reagovat
Jardin

aha, stará škola. Mohl by sem dát fotku toho deníčku nebo napsat co ke komu má za info

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

to si bol v Eurovey, no

Reagovat
fenixLFC

strasne mesto

Reagovat
Robochelsea

Čím väčšie mesto, tým menej košov. V takom Londýne narazíš na kôš fakt zriedka, ale to je samozrejme kvôli terorizmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj v BA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jedno se ale musí nechat, ženský máte nádherný. To nejlepší, co tady v Hradci vídám během x měsíců, vidim v BA ve stejný míře už při výstupu z nádraží.

Reagovat
Hokaido

Co blázníš? V Hradci a okolí jsou fajn holky

Reagovat
Svatej

Asi jsem z nich už namlsanej, nebo jsem si je z blízka už doprohlížel až až, ale když přijedu do Brna, nebo Bratislavy, tak jen lituju, že nemám druhej krk, abych se stihul otáčet na obě strany, je to balada

Reagovat
smazaný uživatel

tak balada rikas...

Reagovat
Svatej

Tak buď jseš na tenhle standart zvyklej, nebo je to ve mě, protože tam vidim velkej rozdíl, nebo obojí... Mě příjodu ty holky fakt dobrý, možná mám na ně kliku

Reagovat
afc

Skus piatky a soboty prima a alize. Vtedy iba uvidis, ake bomby su v ba.

Reagovat
fenixLFC

kurvicky a nabuchani frajeri?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa nešťažujem na češtinu, ale ten tvar toho slova je hnus.

Reagovat
Usty

úplně normální, no

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Counter

Zajímavé, že vám (ti) to tak přijde :-) U nás je to fakt normální spisovná forma.

Reagovat
Rišty

krásy češtiny, voe, žádný internacionální september...;)

Reagovat
smazaný uživatel

Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Fandům Spurs se nátlak povedl

Reagovat
smazaný uživatel

na vlastní hráče? to ano

Reagovat
Usty

ježiš, už toho nech, prostě hráli výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

já?

Reagovat
Usty

kdo jinej? pod každým článkem tady trolluješ Tottenham - to sis měl užít v srpnu, po právu, teď v září hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Já netrolím Tottenham ale jeho fandy, protože co tu předváděli kvůli vlastním hráčům v sestavách kol byla věc nevídaná a nepřibližuju se tomu ani z části.

Reagovat
FUnk

*co ty jsi predvadel pod clankem s messim

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem mi pozdější události daly za pravdu, že?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

a ne postěváčku?

Reagovat
Mada

ne blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

*posměváčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Domenico Berardi podává za Sassuolo skvělé výkony, za což by se mu mohlo dostat odměny. Podle posledních zpráv má o italského útočníka zájem nový liverpoolský manažer Jürgen Klopp, jenž údajně chtěl italského mládežnického reprezentanta už do Borussie Dortmund.

Reagovat
SunFells

Co se ti nelíbí?

Reagovat
vladis271

referencie som chcel nanho.

Reagovat
SunFells

Tak to běž k taliánům, ale vím, že ho určitě dost pochválí. Už jeho statistiky v jeho věku musí zaujmout a na letním ME jednadvacítek ukázal, že pokud si někdo trochu zasloužil ten Kaneův hype, tak byl jeden z hlavních kandidátů, fakt výrazná postava ve hře Italů.

Reagovat
Rssa

I kdyby chtěl Klopp Hamšíka, tak by ho měl dostat. Ať se předvede.

Reagovat
I am Mancunian

ten patri juventusu, bez sance vlado

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Patří Sassuolu.

Reagovat
Kowe

kterej má předkupní právo. tohle je bez šance, Juventus by byli kteréni kdyby si ho nechali utíct

Reagovat
REPLIKATOR

Žádný Taliány nebrat

Reagovat
fenixLFC

pls len nie dalsieho taliana my s nimi mame zle skusenosti, klopp ma s nimi zle skusenosti tak rpeco spekuluje

Reagovat
Cobra

1234 pro burčákový pochod

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Byl mi dnes odepřen.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
SunFells

Mám rýmečku. Ale i tak bych tam dnes moh být jen dopoledne a degustovat s mírou, blbý termín.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh já taky. A svářaček a gročíček jak jsem si dneska venku dal.

Reagovat
SunFells

Teď jsem dostal chuť na grog a žádná Božka tady, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Vietnamce blízko nemáte? Taky jsem si byl, když začla zima.

Reagovat
smazaný uživatel

S Mindasom?

Reagovat
Nikikrew

Ehm, kde je ako Sanchez?

Reagovat
Usty

Kde by jako měl bejt?

Reagovat
Miguel19

Za jeden zápas povedenej?

Reagovat
SunFells

Zkus dva.

Reagovat
Miguel19

Zkouším jeden.

Reagovat
SunFells

Tak zkus dva. Taky bych ho tam nedal, protože nebyl za září tak konzistentní jak ostatní, ale ty poslední dva výkonu měly kvalitu, s níž by patrně nikdo s nasazených v jednotlivých zápasech nebyl schopen soupeřit. Možná Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že je ten článek pouze o zápasech, které se hrály v září?

Nebo které zápasy myslíš?

Reagovat
SunFells

Uvědomuju, ovšem neuvědomuju si, že poslední se už v září nehrálo, omluva Migueli

Reagovat
SunFells

poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

V pohodě

Reagovat
Nikikrew

Tiež som si myslel ze United bol v Zariadení a celkovo má zmätok ten mesiac po česky beriem späť. Avsak aj v LM bol perfektny

Reagovat
vrabejka

Žádná zmínka v článku o Kloppovi

Redakce

Reagovat
Usty

Zářijová Premier League v kostce

A máš ho v anketě

Reagovat
vrabejka

největší událost září je určitě vyhazov Rodgerse a angažování Kloppa

Reagovat
Usty

to se ale stalo v říjnu

Reagovat
vrabejka

aha sorry má chyba

Reagovat
Miguel19

A kdo vás "trénoval" o víkendu minulým?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš nežerte mu tak ten trolling

Reagovat
Kang & Kodos

Tys to stejně musel vědět už v srpnu..

Reagovat
vrabejka

ja už věděl od Května že budem mít Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

minulýho navíc

Reagovat
Hokaido

ty jsi fakt troll, vid?

Reagovat
vrabejka

ne jsem člověk

Reagovat
Riviera Kid

Buď ti tam chybi čárka a nebo tam mas navíc mezeru

Reagovat
Hokaido

Tohle je výborný. Perfektní vtípek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejval, ale teď už je. Imho některý píčoviny, co vyplodil (třísla pod kolenem třeba) byly fakt upřímný, ale teď je na něm vidět, že se spoustou věcí jen trolluje.

Reagovat
juveforever

v septembri tam ešte nebol či ?

Reagovat
Hokaido

Nezobrazuje se mi sestava

Reagovat
Kang & Kodos

Od vás tam nikdo neni, neboj.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kucka

Reagovat
kiwwi
Reagovat
minoLFC

to hraje v zálohe či čo?

Reagovat
kiwwi

neviem, ja si tu len tak masturbujem

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi masturboval nad jeho vykonem i v nedeli

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

preco by som to robil ked nehral dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kiciN

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

neskutečnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš

Reagovat
Svatej

Tak to si ale děláš srandu ne ? Jak !?

Reagovat
Usty

neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool identified Gündogan and Karius, as their primary targets for the January window.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

karius??

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář z Mohuče.

Reagovat
smazaný uživatel

was told we've more or less signed Rubén Neves (haven't even got a clue who he is). Will stay out of loan.

A tohle. Ať si věří kdo chce čemu chce. Jenom zajímavý spekulace.

Reagovat
kiwwi

milujem ked niekto napise "I was told" a neuvedie zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

ty idiot to je graeme kelly ktorý prišiel s kloppom skorej než všetky verified media..to su ľudia ktori maju proste blizko alebo nejake konexie v klube...

Reagovat
smazaný uživatel

napr Joseph Musker, znamy ITK ohladom LFC pracoval dlho ako scout v klube. Ti ludia proste maju stale vztahy v klube a vedia sa dostat k informaciam. Nehovoriac O Jayovi Rileym a tiez ako som spomenul Kellym

Reagovat
smazaný uživatel

musker sa tak vypracoval, že ho dokonca di marzio stiahol pre svoju anglickú stránku noviniek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto si, ale podľa nicku tipujem palikeho...zasa si prehral stávky?

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Indykaila prva

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako s tím článkem o Kariusovi a Lenovi?

https://twitter.com/monkey_sponge/status/652023193436319744

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkay...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben Neves z Porta dohodnutý.. Bude hosťovať celú sezónu v porte

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaa jooooooooo, to je velky talent na DM... info odkial Dusko?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Graemeho Kellyho a Muskera na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Doveryhodne info?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejvíc důvěrýhodný, co můžeš na twitteru od LFC najít, ale uvidíme.

Kde si viděl toho Ilkaye od indykaily? Tomu bych nevěřil fakt nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pisal to kwop.

Reagovat
smazaný uživatel

kwop je kokot oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sa pozri na jeho komentáre to je totálny cicimbrus

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak akurát...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt bych mu nevěřil, ale je to každýho věc no.

Další.

https://twitter.com/hitman8976rawk/status/652935712665432064

Reagovat
smazaný uživatel

On by bol super posila, co som videl, podobny talent ako William (aj ked trochu iny hrac samozrejme)...

Reagovat
Infernoqt

potvrdil to Vrabejka?

Reagovat
LGT

Mně dělá problém Kellymu nevěřit, potom co za famózní info teď předvedl s Rodgersem a Kloppem Ale uvidíme, bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

No s Kloppem se předvedli hlavně jiní lidé než Kelly. Ten prvně psal, že to bude Carlo.

Reagovat
LGT

Jojo, ale ještě ten večer se opravil

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mu to napsal Riley, ale chápu tě.

Reagovat
LGT

Heh, to sem netušil. Ale stejně mu věřím

Reagovat
fenixLFC

a ku komu?

Reagovat
SunFells

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

vy potrebujete hraca do zakladu a nie 18r wonderkida

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je tvorivejsi hrac s prehladom, este by mohol Klopp vybavit aj nejake DM typu Bender...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kupa je podla mna podobna ako Markovicova ale Jeho ste kupovali az po 1 vydarenej sezone , Navasa chcete kupit po jednej pravdepodobne vydarenej sezone

Reagovat
SunFells

Tam by sis třeba taky mohl za Markovice a Navase dosadit Canalese a Odegaarda žejo. Nesmysl to nějak srovnávat či případně zavrhovat.

Reagovat
smazaný uživatel

, ani Marković nedostal poriadnu sancu, to by sa potom v Arsenale nepresadilo vela kvalitných futablistov, kt.sa do toho dlhsie dostavali, Nasri, Song, Koscielny atd.

Reagovat
SunFells

Měli docela kliku, že Arsenal neměl moc na výběr ...ale je pravda, že Markovic se vzhledem ke kvalitě šířky kádru taky nemusel prát s nějakou velkou konkurencí a přitom tolik příležitostí nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Však už teď je lepší než většina našich záložníků. Skoro než všichni spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamant Neves (DM)-Can (LCM), Hendo (RCM) vyzera uz dost dobre ...

Reagovat
SunFells

To máš jen triangl

Reagovat
smazaný uživatel

, Erik pls

Reagovat
SunFells

No nedotáhls to

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp hrát diamant nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame na to hracov a nemame kridla a Hendo nie je vyuzitelny 4231, kapitan , tak co s nim?

Reagovat
SunFells

Proč není? A je to Rodgersův kapitán, třeba si Klopp časem najde svého ...i když to moc neočekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze nie je dobry DM (Mascherano, Bender napr.) a ani ako tvorivy DM / CM (Xabi, Pirlo, Ilkay napr.), on je idealny hrac do diamantu ako behavy b2b... Hej mozno budeme mat nového, uvidíme...

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že se na to hodí úplně stejně jako Ilkay teda Ono je taky velmi málo hráčů jako Xabi a Pirlo (i typově), přitom 4231 je snad nejvyužívanější formace.

Já si nemyslím, že se na to nějak moc nehodí, spíš nevěřím v jeho dostatečnou kvalitu pro základ týmu, který chce usilovat o špici.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne rovnako ako Ilkay? Ilkay je asi tak o 3x tvorivejsi, ma lepsie takticke myslenie a prihravky dlhe lopty...

Ostatne uvidíme, kvalitu ma do diamantu urcite, ale do 4231 podla mna nie...

Reagovat
SunFells

Ano, Ilkay je totiž lepší hráč a to směrem dopředu. To není vůbec typ jak Xabi či Pirlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale je vhodnejsi na DLP ako uplne iny hrac Hendo..

Reagovat
stas87

Coze ma Gündogan?Takticke myslenie? Ved on prave kvoli taktickemu mysleniu musel mat vedla seba Kehla ci Bendera

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim co sa tyka tvorby hry

Reagovat
kvasha16

taky biely Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

asi preto Casemirovi viazal kopacky minuly rok Ale ako trolling dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak tupy alebo to iba hras?

Reagovat
smazaný uživatel

precital som nasich a nie vasich

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prepac

Reagovat
smazaný uživatel

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

On je z Porta, nie z Nice ...

Reagovat
Mastný Chobot

dobreeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Yesil ako sa vtiera

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, on bol (je) velky talent, ktovie, ako je na tom po tych vaznych zraneniach kolena...

Reagovat
minoLFC

no ďalšieho útočníka-maroda nám netreba

Reagovat
vladis271

Je v klube s cestou 3 dni a už vybavil DM? Och Kloppinko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Graeme Kelly ‏@GraemeKelly1

The Rubén Neves deal was being set up before Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cloveku, kt.ho chcel - velky palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tragická přestupová komise.

Reagovat
smazaný uživatel

kto pisal ze tragicka? Sakho, Can, Couts a Studge nie su zle nakupy, akurát Balotele ano...

Reagovat
Kowe

tak ten byl taky až štřetí čtvrtá volba. To byla fakt znouzectnost

Reagovat
SunFells

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže ty Portuglace máte..nejdřív Illori, teď tohle.

Reagovat
Counter

Boha všichni nezúčastnění vám to přejou, mufani skřípou zubama, ale s takovouhle se tu brzo všem pořádně znechutíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
Rssa

Pár dní tomu ještě dejte, je to čerstvé a jako pohlazení na duši.

Ale samozřejmě nechceme skončit jako kiwwi s LvG...

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

*ho znechutis

To co si napísal už platí dávno

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

No Vladovi z toho poriadne jebe.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

jebalo by aj nam, keby mame takeho sympataka za trenera, minimalne mne, zajovi, tebe a ivanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tebe a zajovi jebe aj bez toho

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

tak aspon nie si sam

Reagovat
avicii

Reagovat
minoLFC

kiwwimu by jebalo z hocikoho aj keby sa Moyes vráti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

tak jemu jebe už jen ze sebe, natožpak kdyby měli schopnýho manažera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

dobre sa vam ho sikanuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

nick už koukám začal platit, tu bude přechobotováno

Reagovat
Miguel19

To bude těžký pád na držku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Nepísalo, že budú len 2-3 poriadne podpisy-hotový hráči?

Reagovat
fenixLFC

a tam sa ruben nejak rata?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak vypadá krystalická hrůza?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne porazenecky sa tvaria

Reagovat
Counter

Reagovat
Kowe

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rišty

měls někdy špatnej trip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jardin

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vrabejka

Graeme Kelly ‏@GraemeKelly1 3 hod.před 3 hodinami Zobrazit překlad

The Rubén Neves deal was being set up before Klopp. Heard it's as close as it's been. Would likely move in summer window. #LFC

DPC jo. Jurgen si bůh!! Konečně top DM od čias Xabiho! Jasne je mladý, ale ten hráč je kapo Porta a hraje vyborně zápas co zápas a předvadí famozní výkony! Škoda že bude hostovat, titul bude až další sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm Neves je mozna nadějný ale k top ma jeste pometne dost daleko.

Reagovat
Mastný Chobot

deal was being set up before Klopp ... Jurgen si bůh!

Reagovat
fenixLFC

co cakas od vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

dpc, ten jeho trolling je tak premakany, ze mna to stale rozosmeje taketo veci od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/BBd_2f5dNnU

Nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

ti ukopnute centre? oproti Eriksenovi je to nic

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? oba dva posledni mel o dost jistejsi a lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? proč mám být zoufalec? Jeden z těch posledních dvou Eriksenův byl opravdu slabší....

Reagovat
Murtago

Zmiňuješ ty Eriksenovi góly Fabianskému?

Reagovat
smazaný uživatel

a co má být, on je sice Fabianski průměrák, ale hlavně ten druhý by nechytil ani lepší brankář

Reagovat
Svatej

Willian = Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

na tomhle ještě zapracujeme

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to, nebo to kopali hraci driv mnohem lepe, nez v poslednich letech?

Reagovat
vrabejka

Ronaldo už v tom taky není dobrý jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

On v tom nebol dobry nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

taky mám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

míče, létalo to to rovněj, ty míče sou ted moc lehké

Reagovat
smazaný uživatel

Bend it like Beckham <3 . Ale Eriksenovi je pořád 23 let...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě jich ještě může dát Eriksen víc

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Eriksen je lepší v kvantitě a Willian v kvalitě?

Reagovat
smazaný uživatel

Williana sem vůbec nepleť, ten se s těmi nejlepšími srovnávat (zatím?) nemůže.

Reagovat
Hokaido

proto ho srovnáváme s Eriksenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt hovado srovnatelný s Masopustem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Iacob, to stačí jako urážka nejhrubšího kalibru.

Reagovat
Hokaido

to odvolá!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Takžer on ty poslední 2 přímáky pefektně nezatočil pod vingl nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak bavíme se snad o aktivních hráčích ne? Eriksenovi je 23 a ty ho chceš srovnávat s 40 letým hráčem na odpočinku, který má za sebou kolik 15(?) let kariéry, kdy si vydobil nálepku nejlepšího exekutora PVK? C'mon.

Jinak teda nemám takový přehled, abych tvrdil, že je nejlepší na světě, ale ta pravidelnost, s jakou je proměňuje a šířka repertoáru, jak to dokáže zahrát z něj rozhodně dělá o parník nejlepšího, kterého znám.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi exekutor primych kopu je momentalne calhanoglu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A aj Pjanic je šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

SA nieje merítko

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobrý, leč lepší není

Reagovat
SunFells

Hakan je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Pirlo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

,,bavíme sa o aktívnych hráčoch"? WTF the fuck? Kde je to prosím ťa ako podmienka nejakého porovnávania exekútorov priamych kopov napísané? Swarley sem dal Beckhama a nevšimol som si, že by si ho zjebkal tak ako mňa, tak sa láskavo daj pohov

Reagovat
smazaný uživatel

No strášně sem tě zjebal. Tak Beckham, který už deset let dělal víc modela než hrál fotbal a maximálně zesměšňoval amíky, to ani nemá smysl reagovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A ta podmínka jsem si myslel, že je jako zřejmá. Kdybych řekl, že Messi je nejlepší hráč na světě, tak taky budeš vytahovat Puskáse, Pellého nebo Maradonu, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Uff... píšem daj si pohov a Ty budeš stále to svoje

Ak sa bavíme o aktívnych hráčoch, tak Calhanoglu

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ty si nedůtklivka...

Jo Calhanoglu to tam taky skvěle posílá. Co se ligy týče, tak zatím dává Eriksenovi nafrak (nevím jak mu to padá v pohárech). Oba mladí, oba v tomhle skvělí, tady to asi rozsekne až čas.

Reagovat
Fenri

... A nebo nerozsekne.

Reagovat
Counter

Samozřejmě že nerozsekne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jste zapomněli na Junuzoviče.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Usty . Téměř naprostý souhas s výběrem. Jen místo Huga bych dal Butlanda/Gomese. Hugo sice předvedl v každém zápase world class zákrok, ale neměl tolik zákroků jako ti další dva, kteří také chytají výborně. A celkově by si obrana Watfordu možná zasloužila jedno čestné místo v sestavě měsíce, pro mě obrovské překvapení, že jim to tak šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

New Liverpool boss Jurgen Klopp wants to bring his former Borussia Dortmund forward Robert Lewandowski to Anfield. Klopp will move for the 27-year-old if Bayern Munich consider selling.

Toto je aj na S*n trocha mimo.

Reagovat
Darren Fletcher

radsej nech klopp vezme repre po kozakovi a privedie ho k nam

Reagovat
pepinho2

Dokáže si někdo představit souboj Krejčí x Ivanovič, oba v jejich aktuální formě? to by mohla být neskutečná podívaná

Reagovat
fff

Klopp tu nie je ani tyzden, prestupak je strasne daleko a prestupove spekulacie sa uz valia vo velkom

Otazka k tomu Nevesovi, nie je to podobny hrac ako Chirivela?

Reagovat
vladis271

ževraj je to nový Busquets. Teraz nvm, v akom smere je to porovnanie myslené.

DM, proste asi tvorivejšieho typu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou hrát spolu. Navíc u Pedra není zatím jistý jestli se prosadí, že jo. A s tím Nevesem uvidíme.. výkupku má 40 milionů euro.

Reagovat
vladis271

tyvole, tak to som fakt zvedavý. Ak je done deal, čo vypadá, že je, tak je to netypické robiť takýto veľký obchod, takto mimo radar prestupového obdobia. Teda, ak nie ste Barcelona.

Takže by to bol jeden z tých 3 sľubovaných veľkých príchodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha spamataj sa, nadychni sa a vrat sa na zem konecne

Reagovat
fff

Tak iste to je ani u Nevesa.

Mne skor islo o to, ze potrebujeme hotove poriadne DM hned a preto neviem, ci pripadne kupovat 18 rocneho hraca na ten post za takke prachy je idealny postup. Zvlast ked tam je Pedro, ktory uz je tiez vo veku, ze sa oze zacat presadzovat do Acka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jisté to u něj taky není, ale narozdíl od Pedra už hraje portugalskou ligu a LM. Pedro je rád za pár minut v poháru a EL. Ruben je fakt výbornej hráč, ale tak to byl i Lazar a jak pod Rodgersem dopadl. Pokud přijde tak ale budu hodně rád.. jak říkám, může hrát s Pedrem v pohodě.

Reagovat
fff

Tak mozno byt Pedro v Porte hral by tiez a Neves byt v Liverpoole by bol v rovnakej pozicii ako Chirivela.

Mne skor slo o to, ze za take prachy by so cakal hotoveho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dost možný, ale takhle to nemůžeš brát. Tak nevíme kolik by měl stát.. jenom říkám, že výkupka je 40 milionů. Může stát míň.

Reagovat
minoLFC

čože ten neves má stáť 40 mil.? To nech si ho sopliaka nechajú

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevíme kolik by měl stát.. jenom říkám, že výkupka je 40 milionů.

Těžko říct hele.

Reagovat
Kowe

Určitě nestál 40M, teda pokud je to fakt domluvený. On je ale fakt obří talent, jeho čtení hry, poziční hra, diktování tempa, to je na jeho věk skvělý. Určitě větší talent než Pedro, ale ten podle mě zaslouží šanci taky, svoje kvality má. Každopádně do středové dvojky třeba vedle Cana, mi sedí víc než Carvalho.

Reagovat
fff

Takze podla Teba by pripadne (ratajme s tym, ze je to fakt dojednane na leto) rovno hrat v Acku, dajme tomu aj základ?

Kazdopadne by nam uz ostavalo iba CM, brankar, mozno stoper a kridlo a ideme

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by hrál základ určitě. Však jakou by tu měl konkurenci.. skoro žádnou. Navíc Neves není žádný typický DM.. spíš takovej hybrid mezi DM/CM. Carvalho je podle mě daleko víc podobnej fakt DMku.

Reagovat
Kowe

Do Ačka určitě. Základ nevim, vzhledem k tomu, že by neměl konkurenci tak jo. Ale ideálně bych to viděl tak, že bude dostávát hodně šancí v A mužstvu, ale nadruhou stranu to starter nebude.

Reagovat
tomasinho

Takže koupit jeho i další DM jo?

Reagovat
Kowe

Na tohle nedokážu odpovědět, do zákaldu je to na něj brzo, ale zase ho nemůžeme brzdit na lavičce to by musel být někdo starej kdo odehraje max dva roky a zmizí, ale o žádným takovým nevim

Reagovat
tomasinho

Carvalha s Canem bych asi vedle sebe nechtěl vidět no, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jeden vacsia lemra jak druhy

Reagovat
minoLFC

že by som bol z Cana nadšený túto sezónu

Reagovat
Kowe

A z koho jsi žejo? však snad uplně všichni hrají pod svoje možnosti. Možná až na Ingse.

Reagovat
Rssa

Klopp říkal do 4 let, to je dost času, aby se z něj stalo TOP DM

Reagovat
SunFells

Do 22? To je běžné.

Reagovat
Busby babes

jo hosi, uzijte si tyhle prestupove spekulace pro jednou i vy ve velkem.

Reagovat
smazaný uživatel

City dalo za tenhle měsíc s přehledem nejvíc golu a do sestavy měsíce se nedostane ani jeden jejich hráč.

Gratulki za vyváženost <3

Reagovat
kiwwi

City ten mesiac odohrali 3 zapasy so skore 3:6...o com tocis?

Reagovat
Usty

špatnej trolling

Reagovat
kiwwi

ale ten Mata v 3 zapasoch 2+2 a aj tak sa tam nevosiel ....

Reagovat
Usty

Na jeho postu byl lepší Mahrez no. :)

Jako já jsem dlouho přemýšlel, jak ho tam nasoukat, ale takhle mi ta záloha přišla nejlepší. Navíc Mata byl opravdu hvězdnej jen proti Sunderlandu, přece jenom.

Reagovat
Robochelsea

Jak, že na jeho postu? Veď tam máš 3 ofenzívnych záložníkov/krídla a len jedno DM, 3 útočníkov...tá zostava je nereálna. To tam mohol byť Mata kludne miesto Diera.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ovšem musel být v září lepší než Dier.

Reagovat
Usty

Cazorla hraje čistý CM a Payet střídá křídlo s podhrotem. A i on byl samozřejmě lepší než Mata. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hm, když jsem pičoval na sestavu já, tak to aspoň bylo oprávněné

Reagovat
Usty

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Rooney a Carrick zranění

Reagovat
kiwwi
Reagovat
minoLFC

človek by povedal, že máš oficiálny účet na starosti ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou dobu už se spekuluje že by k nám mohl přestoupit samper,mohl by mi někdo rozumnej řict jak moc je to reálné?

Reagovat
SunFells

Kike Marin** @Kike_Marin_

@Arsenal Sergi Samper: everything is a big lie. His father called to offer it and Wenger doesn't want him. #Arsenal

7:17 AM - 24 Jul 2015

Nemyslím, že se od té doby objevila spekulace, která by stála za povšimnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

že by ho wenger nechtěl se mi nezda...

Reagovat
SunFells

Podstatné je, že důvěryhodným žurnalistům se to zdá. Wenger o něj dost stál někdy před čtyřmi lety.

Reagovat
Rssa

Nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

no tak samper zatim vubec nehraje a to bude mit už 21 let...u nás by si zahral mnohem víc..

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
SunFells

Hodně ano. To máš dost dost divný předpoklad.

Reagovat
Rssa

Vzhledem k tomu, že máme v současnosti v záloze daleko více místa než vy, to vidím jako nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

no vzheldem k tomu že arteta a flamini jsou už za zenitem a wenger upřednostnuje mladší tak si to nemyslím...wilshere je neustale zraněny. zaklad je santi a Coquelin a pak už jen připadně muže nastupit ramsey

se divam že v barce tuhle sezonu zatim ani minuta takže šanci by u nás určitě dostal víc

Reagovat
SunFells

EF jen překypuje neaktuálními přesvědčeními a nepřesným škatulkováním, ale alespoň v rámci klubu, jehož ti provinilci podporují, by se tomu snad dalo vyhnout. Wenger rozhodně neupřednostňuje mladší a ta domněnka, že v nahuštěnější konkurenci dostane víc prostoru, je fascinující.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád za tvuj nazor ale snad dovolíš když nebudu souhlasit

Reagovat
SunFells

Neodmlouvej ';..;'

Reagovat
Fenri

Sis sednul na klávesnici, nebo co to má bejt?

Reagovat
Mastný Chobot

škúlavý Dracula asi

Reagovat
SunFells

Pfff, Belzebub.

Reagovat
Counter

To je suníkův trademarkový smajlík

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers před týdnem skončil v Liverpoolu a brzy by se mohl do práce vrátit. Jeho jméno je spojováno v souvislosti s prací v Aston Ville, která se trápí a jistou pozici nemá její kormidelník Tim Sherwood.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase on lepší než Sherwood je, ale to je asi jako se rozhodovat který hovno je řidší.

Reagovat
minoLFC

Rodgers sa už považuje za svetového managera, nejaký AV ho zaujímať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Ti ide Milanko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kimiiiiii

do pičééé

Reagovat
Mastný Chobot

A Bottas tiež, chudáčisko... Jááj, Kimi

Reagovat
Whitemedia

Bez něj by to byla nuda

Reagovat
wild

Kimi

Reagovat
Hokaido

Bottas

Reagovat
Mastný Chobot

síce to nerád píšem, keďže Kimi je láska, ale bola to jedine Kimiho chyba.

Reagovat
Mimalu

Raikkonen

Reagovat
Mastný Chobot

a nakoniec je tretia tá mexická pička ešte k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš se trochu mírnit s těma výrazama?

Reagovat
Mastný Chobot

nereaguj na mňa a už vôbec nie ohľadom toho, čo sem píšem vzhľadom na to, koľko žumpy si sem už ty naťahal.

Reagovat
smazaný uživatel

co, keby si sa radsej venoval nizsie, co pisem, ze sme vyjebali Holandsko, ty kurva?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi přišel k tomu, že mi budeš říkat, co mám dělat?

Reagovat
Mastný Chobot

zmizni pls

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu nepiš jako kanál, jestli je to na Slovensku normální, tady opravdu ne

Reagovat
Jardin

odkud jsi?

Reagovat
Hokaido

Queens, New York, USA

Reagovat
smazaný uživatel

z civilizace

Reagovat
Jardin

jo ták, ty jsi postavička

Reagovat
spider_8

Kimi dobrej kamikaze útok na konci Ale jsem rád, že se z toho neposral a ještě o to podium zabojoval. Takhle sice dostane penalizaci a bůhví kolikátej nakonec bude, ale aspoň ukázal závodního ducha. Chudák Bottas...

Reagovat
wild

ale nemusel do toho ist jak chuj hned v prvej zakrute..este mal cele kolo a bol evidentne rychlejsi. skoda.. mohol byt treti..takto odjebal seba aj Bottasa

Reagovat
spider_8

Ono už by potom nebylo kde, tohle byla asi jediná (i když hodně zoufalá) šance. Kimi nebyl zas o tolik rychlejší aby ho předjel někde v zatáčce, tak to zkusil tady, kde mu to už jednou v průběhu závodu málem vyšlo. Škoda no, ale takovýhle závodění se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

kopáč liga

Reagovat
Hokaido
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

OMFG... to vtedy tak nehorázne smrdelo tým, ako všetci ten titul priali LFC.

https://www.youtube.com/watch?v=JGTAMlmo7io

Nejde ho nemilovať. Ten dresscode v Nedeľu a navyše neoholený

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A víš, že je to fake?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

vladis, si to ty?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa 21tka si holandsku totalne maze na chlebik u nich doma

Reagovat
smazaný uživatel

A jak sme hrali pred dvoma dnami inak?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrali 2:0 s Cyprom

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Škriniar stúpa jak hovado. Ten bude prvý z tohto výberu, čo by mal okúsiť áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude stoperik jak svina, ja som z neho uneseny totalne

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/houston-dynamo-povede-owen-coyle-277321/?nocount=1#forum

Aktuální NFL diskuze. Sport dává prd, ale streamy se najdou víc než solidní a v diskuzi se se vším poradí.

Reagovat
minoLFC

a ty si čo chazy?

Reagovat
I am Mancunian

roger

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Özil has made a key pass every 18.9 mins. More often than any other player to start a PL match this season.

Zo začiatku sezóny sa mi moc nepozdával, ale rozbieha to vo veľkom posledné zápasy. Stále dúfam, že sa naučí byť menej lenivý pri napadaní a tak celkovo, ale s tým, čo robí s loptou, som nadmieru spokojný momentálne.

Reagovat
vrabejka

AS Řím obnovilo zájem o Sakha

Mamadou Sakho za Liverpool pravidelně nenastupuje, což by mohlo vést až k jeho odchodu. Francouzský stoper by pak mohl zamířit do Itálie, kde se o něho zajímá AS Řím. (football-italia.net)

Pod Kloppem žádný důležitý hráč do takeho sranda klubu neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Deluded Antony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
FCSL
Reagovat
Usty

Že není Payet ani v nominaci, je totální fail.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to je Schmeichel.

Reagovat
Hokaido

1+1 za 6 minut, na to se ani Niemi nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner otočí

Reagovat
kiwwi

Martial je produktivny jak hovado

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

spolovice ako Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

On ma fakt silene zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Dopln stvoricu:

Kily Gonzales, Albelda, ----------, Mendieta

Reagovat
smazaný uživatel

Marián Labuda.

Reagovat
Mastný Chobot

Rudo Vaský

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja mama

Reagovat
smazaný uživatel

Baraja !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

@UEFAEURO

Lewandowski equals David Healy's scoring record for a single European Championship qualifying campaign! #EURO2016

Reagovat
mr.Silver

Ve skupine s Giblartarem, ale i tak neskutecny vykon! Snad tam dneska prida jeste jednoho

Reagovat
Hokaido

6 golů proti Gibraltaru no, ale stejně pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mne zajímalo, jestli mu tohle vydrží a bude nějaký úspěch s týmem, jestli bude Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo muselo Polsko vyhrat cele ME

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že by měli o tolik menší šance, jak třeba Portugalsko.

Reagovat
vladis271

že zubná pohotovosť 24 h nonstop, no hovno. Im človek v nádeji zavolá a pošlú ho dopiče, ja nvm čo mám spravit, toto do polosmej nevydržím.

Reagovat
Mastný Chobot

Vlado, toto je presne tá vec, ktorá patrí na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Elbow

Reagovat
Usty

ani tam ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto len valetol.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infernoqt

lolz, já byl na zubním před týdnem v pátek, nechal jsem si vyvrtat provizorní plombu po čistění kanálků, neskutečná bolest

Reagovat
SunFells

Mesut 10 klíčových nahrávek, Giroud dva góly, zařídili branky svých týmů, co chceš víc

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie je, že v interlole sa zranilo asi kvadrilión hráčov a ani jeden Arsenalu. N.E.S.K.U.T.O.Ć.N.É

Reagovat
Mastný Chobot

Teda, snáď bude Alexis ok. *Jürgen, Jürgen na drevo*

Reagovat
SunFells

Taky není dnům interlolu konec, třeba hlavní kandidát Walcott hraje zítra ...a už má akorát tu formu, se kterou chodí na marodku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ah, tak by neměl hrát. Aspoň ne od začátku. Ox s Gibbsem by měli.

Reagovat
Counter

To přijde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele