Valverde přiznal zájem o Aspase, svou budoucnost zatím neřeší

09.02.2013, 14:46
Aktuality
V uplynulých měsících se spekulovalo a nějakou dobu se ještě spekulovat bude o tom, kam ze Celty Vigo zamíří španělský útočník Iago Aspas. Jedním ze zájemců o jeho služby je i Valencia a některá média v průběhu ledna dokonce informovala o dohodě mezi oběma kluby, k té ovšem nedošlo a v nejbližších dnech ani nedojde...

"Ano, je pravdou, že Iago Aspas je jménem, o němž jsme se v klubu bavili, stejně tak jako o dalších případných posilách. Ale v tuto chvíli nebudujeme tým pro příští sezonu, na otázku, jestli jde o hotovou věc, tak mohu odpovědět ne. Pokud se zeptáte, zda o něho máme zájem, tak o tom nemusíte ani pochybovat," řekl na dnešní tiskové konferenci trenér Ernesto Valderde.

Valverde se kormidla Valencie ujal v průběhu podzimní části sezony, když nahradil Mauricia Pellegrina a s týmem zatím udělal pokroky. Netopýři jsou v tuto chvíli už na šestém místě tabulky s pouhých dvoubodovým mankem na čtvrtou Málagu. Valverde sám zatím ani nemůže přemýšlet o tom, jak poskládat tým pro následující sezonu, smlouva mu totiž běží pouze do letošního června.

"O mé budoucnosti jsme se zatím nebavili. Jsem tady teprve dva měsíce a daří se nám, ale sezona je dlouhá a zima těžká," nevěnuje Valverde pozornost informacím, podle nichž pro něho vedení klubu už chystá nový kontrakt.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
miguel bain

Vcera se slavilo,ze dneska clanky pribyvaj tak pomalu?

Reagovat
Kily

o víkendech poměrně běžná věc

Reagovat
smazaný uživatel

stejne pak lidi nadavaj ze staci expreska.. maj to s nama tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by blbost mu jí nedat, minimálně zase na jednu sezónu, jako se to dělalo s Unaiem. Dneska 3 body a jdeme se připravit na Paříž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

PSG bude koukat !

Reagovat
Kongo

Fuego a Aspas a stačilo by

Reagovat
smazaný uživatel

+ Paco z hostovačky miesto Valdeza :) ... a možno ešte jeden CM/DM (Iborra napriklad o ktoreho mame zaujem )

Reagovat
Kily

s Pacem bych asi ještě počkal, v Getafe to není žádná sláva a Valdez se jako žolík prostě osvědčuje. Navíc pokud by přišel Aspas, tak by si Paco moc nekopl

Reagovat
Kongo

Jak to myslíš,že žádná sláva?Vždycky jsem sledoval ty jejich zápasy a jako by hráči Paca ignorovali.Vůbec mu nenahrávali,když už tak to nebyla žádná kvalitní nahrávka do zakončení.A nakonec ty jeho 3 góly jsou super.Podle mě už by měl jít v létě k nám nebo aspoň do klubu jako je třeba Vallecano nebo Sebastian,který vyznává stejný styl hry jako my.Ta hra Getafe je fakt mizerná a utrápená a aby nakonec sebou do toho (pod)průměru nestáhli ještě Paca.

Reagovat
Kily

kvalitou na tom ještě není tak dobře, aby měl cosi jako jistotu pravidelného nastupování u nás (tím spíše, pokud by opravdu přišel Aspas, zůstal Soldado a pokračovalo se ve hře na jednoho útočníka) a bude lepší další roční hostovačka někde jinde, než nějakých třeba 500 - 700 odehraných minut u nás

Reagovat
KoryVCF

Doufam že Valverde vydrží na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by měla Valencie problém zrovna v útoku, si fakt nemyslím ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele