Aspas nakonec z Celty do Liverpoolu? Kluby se prý už dohodly

30.05.2013, 13:56
Aktuality
Vedení Liverpoolu před několika desítkami hodin oznámilo příchod obránce Kola Tourého z Manchesteru City, další posilou by se pak mohl stát španělský útočník Iago Aspas. Některá média včera už přinesla informace o tom, že se oba celky dohodly na přestupové sumě devět milionů eur...

25letý fotbalista si letos na své konto připsal dvanáct ligových branek a je jednou z klíčových postav galicijského klubu, který hraje o záchranu v Primera División. Už dříve bylo jeho jméno spojováno například se Swansea. V jeho prospěch hraje vedle kvality rovněž univerzálnost, jelikož může nastoupit i na podhrotu či křídle.

O Aspase se zajímala i Valencia, která se s hráčem i dohodla na podmínkách jeho angažmá na Mestalle. Netopýři ovšem nenašli společnou řeč s Celtou a nehodlali zaplatit výkupní klauzuli deset milionů eur. Tato suma bude za několik dní snížena o tři miliony v případě, že Celta spadne do druhé ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (673)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele