Jestli Iago odejde, tak do ciziny, míní v Celtě

27.11.2012, 21:35
Aktuality
Iago Aspas je důležitým hráčem Celty Vigo, svými góly se snaží nováčka Primera Divisón co nejvíce vzdálit od sestupových příček. Vedení Celty s napětím čeká, jestli se někdo pokusí pětadvacetiletého útočníka v zimě za deset milionů eur vykoupit.

Podle španělských médií má zájem Atlético Madrid a několik zahraničních klubů. Celta nechce o útočníka přijít, Aspas tak odejde jedině za zmíněných deset milionů, což je výše jeho výkupní klauzule.

"O zájmu Atlétika nic nevím. Dovedu si ale představit, že ho sleduje mnoho klubů. Je to výrazný hráč, který na sebe na hřišti pořád upozorňuje. Když bude pokračovat ve svých výkonech, spekulací bude stále přibývat," říká sportovní ředitel Celty Miguel Torrecilla.

V aktuálně patnáctém týmu španělské nejvyšší soutěže věří, že autora šesti letošních branek v zimě udrží. "Myslím, že pro španělské kluby bude těžké ho získat. Deset milionů, které za něj chceme, zřejmě nebude z naší země. Proto věřím, že Iago neodejde," dodal Torrecilla.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Filip12

Čína Emiráty USA

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně když ti tam nepude EF...

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
santini

Iago nikam nepôjde prvú sezónu pomôže najsympatickejšiemu španielskemu tímu k záchrane, druhú sezónu nám vystrieľa poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavej hráč. Pro Atlety by to mohl být nový Diego.

Reagovat
zelda

To je ten barcelonský Iago?? Nebo to je jiný?

Reagovat
Benesse

iný ten "barcelonský" teraz v Tottenhame má len 22 a je ofenzívny záložník

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa ako náhrada za Choriho/Pitiho

a kto je najlepší brazílsky strelec?? Leo Baptistaoo

Reagovat
smazaný uživatel

ked ho kúpi Atletico tak by ho mohli nechat v Celte do konca sezony na hostovacke ... pomohol by k zachrane navyse by mali za nho kes na pripadne kupenie mozno i viacerych nahrad a cez leto by ten tým dáko spevnili :)

Reagovat
Messiáš

Výbornej hráč, dokonce podle deníku Marca letos hodně těsně za Messim, co se předvedených výkonů týče. V létě o něj usilovala Valencie a i tam by se mi hodně líbil nebo to Atletico, když jsou schopni dát 13 mega za Pizziho, tak 10 za Iaga je zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v těch nejlepších hráčích sezony ale stejně je hrozně zajímavé pořadí. To se Marce zase jednou něco povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, tam se tvoří španělský stát v Anglii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele