Útočník Voltr zamířil ze Slavie na hostování do Jihlavy

15.01.2016, 11:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (149)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koncepce hlavně si nechat Černého s Vošahlíkem

Reagovat
Thelvin

Nepotřebujete koncepci, když máte projekt

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

A nenapadlo tě, že tragédy Černého s Vošahlíkem nikdo nechce?

...

Jinak Vošahlík zatím zůstává, dokud se nevyřeší posily na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jednoho z těch dvou jste mohli poslat do Jihlavy, ne? Nechci si hrát na fabece, ale takovej Vošahlík by si měl radši koupit permici, nebo se pohádat s ozzym, jinak se do Edenu nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mario23

Slavia už nakupovat nebude... Max. Sparta, ale ta o něm neuvažuje... Takže česká liga je téměř vyloučená.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

Bude hrát, to je pro něj nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jihlava udrží Harbu, příjde Kučera a ten Voltr s tím Bazalem nejsou taky na jihlavu špatní.Nemuseloby to být tak zlé.

Reagovat
Miguel19

Harba Ten už se rok a půl kope za uši...

Reagovat
Blasphemer

A to se jeden čas psalo, že o něj má Plzeň zájem.

Reagovat
db18

...horší než Tecl by nebyl.

Reagovat
Blasphemer

TECL JE ALESPOŇ FOTBALISTA

Reagovat
Subre

cože ty fotbalu moc nerozumíš viď. Tecl ani neví co je balon

Reagovat
Blasphemer

TECL JE LEPŠÍ NEŽ DŘEVO LAFATA

Reagovat
Wat

Reagovat
Aldeano

*Lafata

Reagovat
db18

Jak by mohl být horší jak Lafata, když není horší jak Tecl?

Reagovat
Wat

Zrovna Haris to moc nevytrhne, leda by zase našel ztracenej impuls, ale to spíš někam zase odejde.

Reagovat
Paul Anka

Neměl jít do Zlína?

Reagovat
Y.N.W.A

měl, ale ve Slavii vyhodnotili, že Jihlava bude méně škodit, přece nebudou posilovat Zlín, kterej by je ještě mohl prohnat

Reagovat
Paul Anka

No švci to brali jako hotovou věc

Reagovat
PP

svině.. hlavně že si vzali od Zelína Železníka..

Reagovat
vitalislavia

Reagovat
mario23

Podle mě to byla práce Jinocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou sportovní ředitel má na starosti přestupy hráčů, ale to asi u každého klubu

Reagovat
Robbie

stejně tim nic nevyřeší, takový tými nemám rád, rok se udrží a potom ta samá pohádka, koncepce o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je jak Zlín postoupit s kádrem a pak to půl roce rozprodat ne?

Reagovat
Miguel19

Jaká situace v našem kádru Kučeru do Jihlavy nepustila?

Reagovat
fabec1222

Kariéra: Radek Voltr

2015/16 jaro - Jihlava(hostování) 3(10) zápasů - 0 gólů - 2 asistence

2016/17podzim - FC Hradec Králové(hostování) - 12(2) zápasů - 9 gólů - 4 asistence

2016/17jaro - Slavia Praha - 3(5) zápasů - 0 gólů - 0 asistencí

2017/18podzim - MFK Frýdek-Místek(hostování) - 9(1) zápasů - 1 gól - 1 asistence

2017/18jaro - FK Varnsdorf(hostování) - 11 zápasů - 4 góly - 3 asistence

2018/19 - Slavoj Vyšehrad (hostování) - 24 zápasů - 7 gólů - 6 asistencí

2019/20 - Slavoj Vyšehrad - 30 zápasů - 17 gólů - 8 asistencí

2020/21 - VfB Oldenburg - 28 zápasů - 19 gólů - 4 asistence

2021/22 - VfB Oldenburg - 32 zápasů - 20 gólů - 2 asistence

2022/23 - FC Hradec Králové - 15(5) zápasů - 3 góly - 1 asistence

2023/24 - VfB Oldenburg - 19(9) zápasů - 4 góly - 0 asistencí

2024/25 - TSV Steinbach - 30 zápasů - 12 gólů - 1 asistence

2025/26 - TSV Steinbach - 27 zápasů - 9 gólů - 2 asistence

2026/27 - Liptovský Mikuláš - 18(14) zápasů - 6 gólů - 4 asistence

2027/28 - Liptovský Mikuláš 6(14) zápasů - 3 góly - 4 asistence

2028/29 - Liptovský Mikuláš - 9(12) zápasů - 5 gólů - 4 asistence

2029/30 - Liptovský Mikuláš - 5(15) zápasů - 3 góly - 2 asistence

2030/31 - Liptovský Mikuláš - 1(22) zápasů - 4 góly - 4 asistence

2031/32 - Liptovský Mikuláš - 4(12) zápasů - 3 góly - 3 asistence

Reagovat
El-Pistolero-68

Fabec, ty jsi nepochopeny genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přechod z Oldenburgu do Hradce

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Nemáš ten počet gólů nějakej nadhodnocenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se mu bude v Oldenburgu dařit a to nedostane lepší nabídku?

Reagovat
shitcool

Taky se mi to nějak nezdá ... to jsou ofiko statistiky nebo si to někdo vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou oficiální statistiky z budoucnosti. Fabec se v tomhle nemýlí, má dar..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, třeba bude v roce 2022 vlastnit oba kluby Ivan Horník, který je dostane jako dar od Pelty, šéfa českoněmeckého fotbalového svazu. Budoucnost zná jen bůh, fabec1222 a pak ta bláznivá cikánka z televize.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kang & Kodos

Steinach > Oldenburg

Reagovat
Sosi

z rodinných důvodů, předpokládám...

Reagovat
junglist

teda to muselo dát práce, a přitom taková blbost

Reagovat
smazaný uživatel

To se nějak dohodnete, kdo tuhle větu vždy napíše?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nakej duchodce?Nebo co je to zač?

Reagovat
oli9

Když jsem viděl fotku tak jsme si myslel že je to Vácha

Reagovat
Wat

V obličeji mi připomíná Váchu, snad nebude podobně vymetenej a bude jenom přínosem pro tu naší ofenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je zdravější na smažení vajec? Máslo nebo rostlinný tuk? Myslel jsem, že máslo, ale teď jsem porovnával nutriční tabulky na obou kostkách a na másle je na 82g tuku (na 100g) a na rostlinném tuku 74g tuku (na 100g). Ostatní hodnoty jsou přibližně stejné. Rychle, mám hlad.

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli ti jde o nutriční hodnoty, tak nejlepší je nutrie

Reagovat
smazaný uživatel

Udelej si michany a nepotrebujes nic navic..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsem to napsal. Dělám míchaná, ale něco pod to potřebuji, protože mám blbou pánev, na které se všechno chytá.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Rýžový olej

Reagovat
oli9

Reagovat
Paul Anka

francouzská vejce na másle, nic jiného pak chtít nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi podle me olivovej olej, ale chutove samozrejme kvalitni spek/ maslo. Pokud mas vydej, tak to neni zas takova prasarna.

Reagovat
smazaný uživatel

Výdej právě moc nemám, potřebuji omezit tuky a cukry, mám celou svou hmotnost kolem pasu.

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
diskoschlampe

olivovej olej není na smažení

Reagovat
Azazelo RD

Olivovej na vejce?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak olivovej na smažení vůbec...

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, jaké smažení myslíš. Na řízky ne a už rozhodně ne na fritování. Ale na vajíčka, zeleninu, atd. bez problému, tam není potřeba taková teplota

Reagovat
Azazelo RD

Do vajec bych to fakt nedal. To pak musíš mít pocit, že žereš olivy a úplně Ti to přebije chuť vajec, ne? A těžce se to k sobě nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to špatný. Smažim na tom vejce pravidelně a neni to znát. :-D

Reagovat
Azazelo RD

Není znát, co? Že to je smažený na olivovým? Já jsem zažil pár lidí, co na tom dělají i řízky a to se skoro nedalo jíst. Vejce smažit jedině na másle.

Reagovat
Spalovač šancí

Na řízky se to nehodí, protože ty potřebujou vyšší teplotu, při které se z olivového oleje uvolňují zdraví škodlivé látky. Vajíčka a olivový olej naprosto v pohodě. Ale samozřejmě, pokud se ti hnusí olivy, tak není co řešit

Reagovat
Posledni Kovboj

Picovina, olivovej olej odolava prave dyl nez treba slunecnicak nebo repka. Ze na nem vajicka muze delat jenom naprostej krupan je vec druha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi vedle, jak ta jedle kovboji. Oliváč je POUZE do studené kuchyně! Na pánev je nejvhodnější řepkový....a to říkám jako výživový poradce a vyznavač zdravého životního stylu

Reagovat
Posledni Kovboj

jako vyznavaci zdravyho zivotniho stylu a vyzivovymu poradci ti dekuju za nazor a tady mate klicenku

Reagovat
Mada

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PP

už jsou i typy oliváčů na smažení, ale zaprvé jsou drahé, zadruhé je to škoda na obyčejné smažení a zatřetí nic se nevyrovná vepřovému sádlu na tyto české prasárny..

Reagovat
Posledni Kovboj

sadlo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je nesmažit vůbec, ale když už není nazbyt, tak nejlepší oxidační stabilitu má řepkový olej, takže rozhodně smažit na řepkovém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? To zkusím příště, teď už jsem to udělal na rostlinném tuku.

Reagovat
Paul Anka

nebo když chce míchaný vejce, tak francouzské, které se dělají ve vodní lázni

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas moc složité. Nejsem Gordon Ramsay.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase ani Babica ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodil jsem na hotelovku, ale na praxi v kuchyni mě nechali jenom škrábat brambory a krájet okurky. A i tak jsem dělal moc silné plátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v poho, já za půl roku odcházím od rodičů a zatím umím uvařit tak možná polívku ze sáčku..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem na tom dost podobně, i když polívky ze sáčku nejím. Hned jak skončí zkoušky mám v plánu se začít učit vařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já už je taky nejím. Jen když příjdu z hospody, tak si občas dám čínskou.

Reagovat
Blasphemer

Buď v klidu, já znám milion lidí, kterým je kolem dvaceti a strop je pro ně právě polívka z pytlíku nebo volský voči.

Já jsem nějaký tři roky zpátky taky neuměl udělat ani řízky a dneska už umím uvařit skoro cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak lichnovi je 39

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
frankiefcb

Tak jestli je Lichnovi 39, ta to mě docela děsí, jelikož ho znám an a 39 nevypadá.

Reagovat
Azazelo RD

Ještě 21 let a dopadne jak Swarley.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Kiwi-21

Tak mně je 28 a něco málo umím,guláš,čočkovou polévku a ještě něco snad :D

Jinak je to u mně samé smažení a ne vaření no :D

Reagovat
smazaný uživatel

a něco z kiwi bys uklohnil?

Reagovat
Kiwi-21

To né no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne ses nakonec dostal do Slávky.Držim palce at se daří i v novym pusobisti stejne tak jako s Poznarem ve Zlíně.Hodně bodů ste mi nahráli ve fantasy.Pro mě osobně si vetsihrdina než Jágr.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Kluk s řetízkem?

Reagovat
Sosi

tos chodil do Ústí?

Reagovat
Paul Anka

ty vole, dyť to zvládne i malý dítě

Reagovat
Azazelo RD

Sorry, ale to nedá u nás ani průměrnej učeň.

Reagovat
smazaný uživatel

já to smažim ve skořápce to je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za radu Andreji

Reagovat
Posledni Kovboj

ne no, repkovej olej je naopak uplna sracka a smoking point ma strasne nizko, nemluve o tom, jak se vyrabi

Reagovat
smazaný uživatel

Špek

Reagovat
smazaný uživatel

Slanina

Reagovat
oli9

bůček

Reagovat
smazaný uživatel

To tu vymýšlíte přezdívky pro Peltu nebo co?

Reagovat
PavlíčeQ

Si zabil

Reagovat
Rarášek

Jak můžeš říct zdravější na smažení..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Dokud ti to neplave v oleji, tak je to víceméně jedno... hlavně to nedělej na olivovém oleji...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
widlak

Zdravější je přestat žrát a začít se hýbat.

Reagovat
fabec1222

Srníček by mohl povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Palmovej

Reagovat
Kang & Kodos

Toto se líbí všem v Indonésii.

Reagovat
PP

příště rozhodně špek.. stačí trochu, dáš na kostičky i s cibulkou a jakmile cibulka zesklovatí, přidáš vejce a mícháš..

Reagovat
Kang & Kodos

Smažit bys rozhodně neměl (erwina neposlouchej), ale můžeš začít hulit

Reagovat
Rarášek

Konečně rozumná řeč

Reagovat
Blasphemer

Náhodou, pokud chce rychle zhubnout tak je smažení nejlepší volba. Žádný lék na hubnutí ti nepomůže tolik jako pár týdnů na piku.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Zdravejsi je relativni pojem. Co hlidas? Cholesterol? Nasyceny vs. nenasyceny m.k. ? Tech par kalorii navic je uplne fuk.

Reagovat
db18

Reagovat
junglist

nejlepší je palmovej, já to seru uplně do všeho

Reagovat
mario23

Řekl bych, že chtěla Vysočina opci, ale asi se nedomluvili... Tak snad aspoň pomůže ukopat záchranu... Momentálně je to útočník č.1, tak snad se mu bude dařit.

Reagovat
Azazelo RD

Do vajíček lze přidat trochu vysočiny, ideálně na kostičky.

Reagovat
db18

A když budou kostičky trochu větší, tak nakonec můžeš smažit na té vysočině

Reagovat
Sosi

ono je to ale dost praktický... já už několik let salámy nežeru, protože to je totální humus, ale když náhoou někde něco podobnýho dostanu, zužitkuju to alspoň tímto způsobem...

Reagovat
noustres

A když vysočinu tak jedině z Krahulíku

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá trochu jako Lukáš Vácha

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš Vácha vypadá jako Voltr

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá culíček

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, jestli má swag

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla po něm sáhnout Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robbie

málo min. 50 M, jinak at jdou do řitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele