SOUHRN LM - 1. KOLO, STŘEDA

15.09.2005, 02:24
Aktuality
Sparta do Ligy mistrů vstoupila jednobodovým ziskem, i když k remíze 1:1 s Ajaxem dokráčela po nepříliš přesvědčivém výkonu. Blýskl se Iaquinta z Udinese hattrickem do sítě Panathinaikosu, Nedvěd přispěl gólem k výhře Juventusu v Brugách, outsider Thun málem vyválčil bod na Arsenalu.


Skupina A

Sevilla FC - AEK Atény   2:0
Branky:  48. Luis Fabiano, 65. Frederic Kanoute

Bavorský velkoklub přikládal vídeňskému souboji s Rapidem velkou důležitost. Jediná branka José Paolo Guerrera znamenala ve velice vyrovnaném zápase splnění úkolu a po skvělém začátku ligy i úspěšný vstup do základní skupiny Ligy mistrů. Napomohl tomu i slovenský reprezentant Valachovič, který v dresu Rapidu neproměnil penaltu.

AEK Atény - Sevilla FC   1:4
Branky:  

Juventus jel do Belgie v roli favorita a nakonec také zvítězil, ale trvalo mu dlouho, než se gólově prosadil. První branku vstřelil po více než hodině hry Pavel Nedvěd, když bezchybně zahrál přímý kop, podruhé se míč v síti ocitl po Trezeguetově obloučku. Až to byla vítězná trefa, před koncem totiž ještě zbývající minuty zdramatizoval snížením 19letý debutant v Lize mistrů Yulu-Matondo.

Tabulka:
1. Juventus Turín11002:13
2. Bayern Mnichov11001:03
3. Club Bruggy10011:20
4. Rapid Vídeň10010:10


Skupina B


Fotbalisté pražské Sparty svou hrou nijak nenadchli a v zápase s Ajaxem předvedli velice špatný výkon, ale i to jim stačilo na remízu. A to dokonce zásluhou Matušoviče od 66. minuty vedli, v nastavení však na spravedlivějších 1:1 vyrovnal nizozemský reprezentant Wesley Sneijder.


Jedno z největších překvapení letošního ročníku Ligy Mistrů, švýcarský Thun, zavítal hned ve svém prvním zápase na hřiště favorita skupiny - Arsenalu. Tomu situaci před koncem první půle zkomplikoval vyloučený Van Persie, ale po přestávce dal vedoucí gól Gilberto. Thun však šokoval celý stadion, když za dvě minuty vyrovnal. Senzace se nakonec nekonala, v nastaveném čase domácím plný bodový zisk zajistil Bergkamp.

Tabulka:
1. Arsenal FC11002:13
2. Sparta Praha10101:11
Ajax Amsterdam10101:11
4. FC Thun10011:20


Skupina C


Díky hattricku Vincenza Iaquinty se domácí radují z jasného vítězství ve svém historicky prvním zápase v Champions league. Na spokojenosti určitě nic neubírá fakt, že Panathinaikos dnes postrádal tři důležité muže - Olisadebeho, Papadopoulose a Conceicaa.


Barcelona si odváží z horké německé půdy plné tři body za výhru 2:0. O branky se rozdělili Deco a Ronaldinho. Domácí se ale za svůj výkon nemusí v žádném případě stydět, v některých fázích utkání Barcu jasně přehrávali, a nebýt mizerné koncovky, mohlo by se utkání vyvíjet úplně jinak.

Tabulka:
1. Udinese Calcio11003:03
2. FC Barcelona11002:03
3. Werder Brémy10010:20
4. Panathinaikos Atény10010:30


Skupina D


Manchester United na hřišti Villarrealu, týmu debutujícího v Lize mistrů, uhrál jen remízu 0:0. To je vzhledem k průběhu výsledek spravedlivý a i když tomu příliš nenapovídá, bylo se na co dívat. V závěru domácí tlačili, k čemuž jim vyloučením pomohl Rooney, ale víc než břevno vytěžit nedokázali.


Až v samotném závěru rozhodla Benfica o tom, že dva týdny stráví na čele skupiny D. V prvním utkání v Lize mistrů po sedmileté absenci byl portugalský tým lepší, ale pevná obrana francouzského soupeře z Lille dlouho odolávala. Jeden z nejlepších hráčů na hřišti, italský útočník Fabrizio Miccoli, se nakonec přece jen mohl radovat, když dobře chytajícího Sylvu překonal hlavou.

Tabulka:
1. Benfica Lisabon11001:03
2. Manchester United10100:01
Villarreal CF10100:01
4. Olympique Lille10010:10


Autor: Eurofotbal.com

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zapamätajme si toto meno!Tento hráč bude raz veľmi, veľmi slávny

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si stěžují na české rozhodčí a vidíte,co se děje v LM. Chelsea gól ze sporného přímáku,Arsenal po jasném faulu, vymyšlená penalta proti Bayernu,Verónova červená atd.Jsou to vždycky jenom omylní lidé.

Jinak si neodpustím malou poznámku ke gólu Chelsea: Viděli jste góly Matyho a Sniijdera? Takhle létá normální balón a né jak ty kurvy,co se s nima hraje v Anglii.Takhle to Lampard trefit ve Španělsku,Itálii nebo kdekoli jinde na kontinentu,tak trefuje 20. řadu v hledišti!

Reagovat
HOST*

Reagovat
PJ

Hmm a já měl za to, že se Liga mistrů hraje po celý Evropě se stejnýma míčema...

Reagovat
smazaný uživatel

To ses trošku zmýlil. Stačí se podívat na sestřihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, PJ, teď jsi šlápl fakt dost vedle. Každej tým má smlouvu s jiným dodavatelem fotbalových potřeb, tedy i míčů

Reagovat
HOST*

Jo no nezálezí tak na míci jak na hráci

Reagovat
HOST*Michal

Nevidím na tom nic špatného. Lampard by dal určitě dobrý přímák i jiným míčem. Chelsea má štěstí, peníze, skvělé hráče, adekvátní výsledky, výborného trenéra a nevidím proto důvod proč by neměla vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi někde jinde než v Anglii podobné branky? Brankář jde přesně po dráze letu míče a on mu uhne na druhou stranu. Jestli je tam nemají na dálkové ovládání.Až uvidím,že Lampard dá stejný gól na kontinentu,tak se omluvím,ale nevěřím tomu. A mimochodem Chelsea proti ustrašenému soupeři nebyla schopná 90 minut nic kloudného vymyslet až na sporný přímák.

Reagovat
HOST*

Ty lamo, tak proc takovy gol nepadl proti Chelsea?

Chelsea nesnasim z celeho srdce, ale to jeste neznamena, ze budu takovy magor jako ty. Nebo si snad myslis, ze ten mic takhle lita, jenom kdyz kope Chelsea? Nebo dokonce jenom Lampard???

Reagovat
smazaný uživatel

Protihráči většinou jaksi na takové míče zvyklí nejsou a mimo to je pravda,že se do podobné situace ani nedostali.

Reagovat
HOST*Michal

Ten Zítka před tím balónem jednoduše uskočil, pouze proto že je z Česka přece nebudeme dělat, že za to nemůže. Co se týče Lampardových střel, tak takové má i třeba Gerrard, Nedvěd aj. Vzpomeň si třeba na gól Šmicra ve finále ligy mistrů, které se pro tvou informaci nehrálo v Anglii. Ty pouze nedokážeš uznat, že Lampard a Chelsea hrají dobře a mají i skvělé výsledky, a proto hledáš různé argumenty (míč ) jak to zvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to myšleno jenom na Lamparda a Chelsea,ale na celou Anglii. Jenom by mě ještě zajímalo kdy měl Nedvěd "vlnitý gól".A srovnávat to s tím Šmicrovým gólem ve finále je směšné!!!

Reagovat
HOST*Michal

Lampard zkrátka umí střílet, to není míčem, ale hráčem.

Reagovat
Xavi

Kvůli odstrašující hře?

Reagovat
HOST*Michal

Hře Chelsea říkáš odstrašující? Uznávám že hraje na brejky, ale aspoň se na hřišti něco skoro pořád děje. Neříkám, že třeba ve Španělsku hrají nezajímavě, to rozhodně ne, ale je to dáno i tím, že jelikož je Chelsea anglický klub, tak obránci rychle přistupují a nechávají pouze malý prostor pro útočníky, kteří ve Španělsku mají více prostoru, a proto se v Anglii, kromě výjímek takto hraje a myslím si, že Chelsea patří mezi divácky dobré zápasy oproti dalším Ang. týmům. Pokud se někomu nelíbí lak hrajou, tak ať se na ni jednoduše nedívají.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych teda nechtěl vidět ty ostatní anglické týmy.Jestli někdo dokáže hrát horší fotbal než Chelsea tak klobouk dolů. Asi sis v úterý nevšiml,jak je Chelsea marná,když má něco tvořit.

Reagovat
HOST*Michal

Kromě konce zápasu ovládala celou dobu hru. Každý má jiný styl hry, ale proto když se mi to nelíbí nebudu tvrdit, že je to špatné. Každému se líbí něco jiného, mě se třeba fotbal, který hraje líbí a určitě nejsem sám.

Reagovat
HOST*yarda

Prý se má v Limě na MS 17 zkoušet nový míč s mikročipem, co "pozná" jestli byl míč celým objemem za čarou. Sakra ten by se v sobotu Realu hodil Nicméně, hlavní slovo bude mít pořád rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude špatné. Kéž by to rozhodčím dávalo pořádnou šlupku,ať se trochu proberou.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Pri predpokladanom technickom pokroku je teda možné, že ak do lopty dáme mikročip, tak určite príde niekto na to, ako ten mikročip ovládať zvonka A taká lopta by sa už Realu naozaj zišla

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne teraz pozerám, že som to napísal nie moc jasne, myslel som samo na to, že mikročipom budeme ovládať loptu..

Reagovat
HOST*Luis

Takže kde začít, Sparta začínám na ní lámat hůl, ikdyž mám Spartu a Hřebíka rád, tak takhle se v LM nehraje. Je to bída a utrpení obrana je trapná, snad jenom Blažek za něco stojí.

Jinak Barca moje milovaná, oblíbená, tak obrana nebude na vítězství v LM stačit. Je to hodně špatný hoří to tam, tak snad daj vždycky víc gólů než dostanou (ikdyž teď to bylo s nulou)

Reagovat
HOST*RM

JANSEN REVEALS REAL INTEREST

Germany international Marcel Jansen has caught Real Madrid's eye.

Co si o tom myslíte?

viz. www.skysports.com

Reagovat
HOST*******

Nedá mi to než-Jen tak dál bílý sračky!!!!!!!!!!!!!!!!!!Forca Barca?

Reagovat
HOST*******

Jo nevíte jak hrál Real a jak Barca?Ptám se fanoušků Realu

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
HOST*

volám se yarda a jsen fanda bílych sraček

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hluboce se omlouvám všem slušně vychovaným i webmasterovi (klidně celý thread pak vymaž), ale nemůžu si pomoct:

TY ZKURVENEJ ZMRDE, JEŠTĚ JEDNOU SI PŮJČÍŠ MŮJ NICK DO SVÝCH ŠPINAVÝCH PRACEK A NEVYMÁCHANÉ HUBY TAK SI NĚCO POSLECHNEŠ

Reagovat
smazaný uživatel

super. nech yardo volny priebeh svojm pocitom a nedus ich v sebe. len tak dalej

Reagovat
HOST*yarda

prominte jeste jednou ale mel pravdu real je zkurvenej klub uz jim nechci fandit, ZKURVENEJ MADRID, BILE HOVNA, BILE SRACKY,

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak pokračování, protože sliby se mají plnit...

Chlapečku, tobě očividně je tak mentálních 12 let a zřejmě ti tento slovní kanál ukájí jisté vášně. Takže ti poradím buď si zaléz někam do kouta a ukájej si je na sobě, anebo zajdi do nejbližšího sexshopu a pořídit si gumovou Anču, podle tvého výraziva by s tebou beztak žádná živá nešla! A JEŠTĚ JEDNOU SE KVŮLI TOBĚ, TY HONIBRKU, BUDU MUSET PŘIHLÁSIT, TAK UVIDÍŠ VIRTUÁLNÍ MASAKR!

Reagovat
smazaný uživatel

PS: někdo tě tady asi nemá rád

Reagovat
HOST*077

Reagovat
HOST*vv

ty vole to je fičák

Reagovat
HOST*******

Ty vole to je fičák!Hoši nic proti ale jestli nepříjde ještě jeden nebo dva obránci a dobří,tak to letos moc dobře nevidím!Ten zápas v Brémách mě stačil!Kurva hoši jedem nebo dostanem na Atleticu 4:1 !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy by tak asi měli přijít? A kteří konkrétně?

Reagovat
HOST*Michal

To on neví, on si pouze myslí, že když zná jenom Eto´a, Ronaldinha a Deca tak ostatní se musí vyměnit. Proto nečekej, že ti na to zareaguje. Mimochodem na můj příspěvek (jestli ho najde) určitě zareaguje a bude mi nadávat, ale aby ti navrh reálného obránce na to nemá.

Reagovat
HOST*******

Jo a omlouvám se za ty nadávky atd!Všem už s tím skončím!Forca Barca!Ahoj mé jméno je ******

Reagovat
HOST*RM

Stejně sis to u mě už posral.

Reagovat
HOST*******

Nevím kdy!Asi v přestupním období vole!A nevím kteří konkrétně ale nějací dobří!Možná se pletu a vybrali si špatnej den ale jestli se to bude opakovat,tak nevím!Byla by to krize!

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupové období je až v zimě...řekni mi kteří, protože mě skoro nikdo nenapadá...

Reagovat
HOST*yarda

A jsem KOKOT

Reagovat
smazaný uživatel

Viz reakce výše...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mame tu noveho yardu a je k.... Tak ta vitam.bud zdrav. stareho a noveho yardu si podla inteligencie urcite nezmilime(tym zaroven zdravim toho inteligentnejsieho yardu). inak si trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak som sa dopocul ze USA je na 7 mieste v rebricku FIFA futbalovych reprezentacii Co tam tie americke sracky delaju???

Reagovat
HOST*Michal

Sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
HOST*Michal

ne

Reagovat
HOST*Ošetřovatel

Omlouvám se všem přispěvatelům do těchto diskusí za svého chovance v našem sanatoriu. Chovanec zde vystupuje pod nickem ****** a poslední dobou si začal vypůjčovat nick jakéhosi yardy, kterému se tímto omlouvám za sebe i za celý náš ústav.

P.S.: Prosím, aby nebylo našemu chovanci nadáváno, protože on za to jak se chová nemůže.

S pozdravem ošetřovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

musim unznat, ze teraz som sa pobavil. bohuzial pre VAS exustuje aj ip adresa a bany, takze

Reagovat
HOST*RM

Jsem psal já (tu omluvu)

Reagovat
HOST*******

Vy volové já jako Yarda nevystupuju,tak mě z ničeho takovýho nenapadejte!!!Nenapadej ty čuráku!

Reagovat
HOST*Michal

Já jsem to nenapsal, ale písemný projev máš stejný jako falešný yarda.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuha. tak uroven diskusie v tomto pripade je este horsia ako v mojom pripade. chlapci. hanba

Reagovat
HOST*Michal

Pokud se podíváš zjistíš, že skoro vůbec nepoužívám sprostá slova, naproti tomu lháři *******, který výše napsal, že se omlouvá za ty nadávky, a že s tím skončí. Na druhou stranu je na tom asi špatně a ani si to jaké výrazy používá neuvědomuje.

Reagovat
HOST*anonym

No konecne sis uvedomil, ze ty tvoje hadky jenom vsechny otravuji! A ze si dovolis jeste napsat hanba na jejich adresu, to zni docela nepatricne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom je moj zlaty maly rozdiel.slovna zasoba u ...... je viac ako vysperkovana, tak smola. tu na diskusii som sa nikdy tak nevyjadroval, takze nabuduce si daj pohov a napis svoj nick.Snad sa nehanbis za svoje nazory.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom je moj zlaty maly rozdiel.slovna zasoba u ...... je viac ako vysperkovana, tak smola. tu na diskusii som sa nikdy tak nevyjadroval, takze nabuduce si daj pohov a napis svoj nick.Snad sa nehanbis za svoje nazory.

Reagovat
HOST*RM

Promažte všechny neadekvátní příspěvky prosím.

Reagovat
HOST*******

No,tak nepiš takový debiloviny!Zatím

Reagovat
Mr.Jindros

Chtělo by to lépe pořešit zablokování nicku pro ostatní (i neregistrované), pokud je nick už registrován. A nebo takovým tupanům bez váhání zablokovat možnost psát příspěvky.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele