Souhrn kvalifikace o MS 2022 - úterý 16.11.

16.11.2021, 22:42
Komentáře a souhrny
Karim Benzema a Kylian Mbappé (© AFP)
Nizozemsko ustálo tlak, porazilo Norsko a postupuje do Kataru, druhé místo v této skupině nakonec obsadilo Turecko. Ukrajina uspěla v Bosně a předskočila Finsko, Wales uhrál proti Belgii potřebnou remízu 1:1...
Skupina D

Bosna a Hercegovina - Ukrajina 0:2

16.11.2021 20:45

Góly: 59. Oleksandr Zinčenko, 79. Artem Dovbyk

Ukrajina splnila svou část úkolu, uzmula tři body na půdě Bosny a Hercegoviny, a poněvadž Finsko v souběžně hraném střetnutí padlo s Francií, posunula se ve skupině D na druhé místo v tabulce, a zahraje si tak play-off o světový šampionát. Domácí skončili v pořadí až čtvrtí v rámci tohoto uskupení, s pouhou jedinou výhrou v podstatě dost stěží mohli pomýšlet výše.

V úvodní dvacetiminutovce se oba týmy často do nebezpečných možností nepropracovávaly. Jaksi se povedlo Sobolovi poté, co si míč narazil s Cyhankovem, poslat solidní pas zleva do vápna, nicméně sbíhající si Jaremčuk na něj zkrátka nedosáhl. Ve 25. minutě již přece dokázal Jaremčuk zacílit, byl ovšem ve složitějším úhlu, a tak gólmana Vasilje z blízkosti nepřekonal.

Ukrajina svoje úvodní příležitosti neproměnila a lépe si následně nepočínali ani domácí. Ve 27. minutě se zjevil Demirovič před brankářem Buščanem, prostor brány však nakonec minul. O pár chvil později zahrozil na opačné straně opětovně hostující celek, Jarmolenko povedeně napřáhl svou levačkou zpoza pokutového území a jeho střela zamířila jen o kousek do zámezí.

V závěru prvního dějství si Bosna a Hercegovina vytvořila zřejmě svou největší šanci tohoto utkání. Hadžiahmetovič se ujal rohového kopu, nacentroval do šestnáctky, odkud hlavičkoval Hadžikadunič a Buščan musel jeho pokus vyrážet do své tyčky. Ještě se pak málem k dorážce propracoval Demirovič a bránící Zabarnyj následně s vypětím všech sil balón odvrátil pryč.

Až ve druhé půli přišly na řadu klíčové momenty tohoto měření sil. V 57. minutě se na levé straně Cyhankov zbavil kličkou soupeře Stevanoviče, jeho přihrávka doputovala od dvojice soků, jmenovitě hovoříme o Hadžikaduničovi a Jarmolenkovi, k Zinčenkovi, a ten z vyložené pozice snadno skóroval. A v 79. minutě využil rychlý brejk Dovbyk po kolmici od Šaparenka.

Více informací k zápasu

Finsko - Francie 0:2

16.11.2021 20:45

Góly: 66. Karim Benzema, 76. Kylian Mbappé

Finsko v posledním utkání kvalifikačního cyklu ztratilo druhou pozici v tabulce skupiny D, po porážce s Francií spadlo na třetí a přišlo o možnost zahrát si o světový šampionát v dodatečné baráži. Do karet mu totiž nenahrál ani výsledek z Bosny a Hercegoviny, kde Ukrajina uzmula tři body, a posunula se tak právě před skandinávský výběr. Ten nyní doma padl o dvě branky.

V 5. minutě se Francouzi propracovali ke své první šanci. Mbappé, povzbuzený před pár dny o čtyři zaznamenané góly v duelu s Kazachstánem, posunul míč doleva na Digneho, ten svou první přihrávku vyslal jen do míst, kde zasáhl obránce O'Shaughnessy, nicméně napodruhé již našel Diabyho, jeho pokus z blízkosti ovšem zlikvidoval dobře postavený brankář Hradecky.

Ve 22. minutě poprvé zahrozili také Finové, to když měl Kamara před sebou poměrně hodně prostoru, ze střední vzdálenosti vypálil, nicméně jeho zakončení bylo značně nepovedené. Ve 25. minutě se zase ozvali hosté, Mbappého pas zprava vyrazil Hradecky k Duboisovi, ten ještě stačil balón prostrčit ke Griezmannovi, avšak jeho střela nebyla úspěšná a skončila v zámezí.

O pár chvil později hodlal měnit průběžné nerozhodné skóre sám Mbappé, pravačkou napřáhl zpoza šestnáctky, zamířil ale po zemi těsně vedle brány. Po půlhodině hry se naopak osmělili domácí, Pukki vyzkoušel levačku a gólman Lloris musel zasahovat. V závěru první půle se po Nissiläově rohovém kopu chtěl prosadit finský obránce Väisänen, hlavou však cílil nepřesně.

Až v 58. minutě se vlastně Les Bleus dostali opět k ohrožení soupeřovy branky. Griezmann vyslal centr do pokutového území, tam ho Digne zpracoval pro sbíhajícího si Benzemu, avšak ani jemu se v koncovce nedařilo dle vlastních představ. V 66. minutě již každopádně úřadující vítěz Ligy národů přece rozvlnil síť. A o rozhodující přesný zásah se postaral právě Benzema.

Tomu totiž chytře merunu narazil svou patičkou Mbappé a rezultující pokus, ještě tečovaný bránícím Väisänenem, skončil za zády Hradeckeho. Huuhkajat ve zbývajících pasážích klání žádnou odpověď nenašli. Definitivně jejich naděje na zisk zdárného výsledku utnul Mbappé, který v 76. minutě pláchl sprintem přes třetinu hřiště a ukázkově skóroval ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Francie853018:318
2.Ukrajina826011:812
3.Finsko832310:1011
4.Bosna a Hercegovina81439:127
5.Kazachstán80355:203
Skupina E

Česko - Estonsko 2:0

16.11.2021 20:45

Góly: 59. Jakub Brabec, 85. Jan Sýkora

Díky úspěchům v Lize národů už měli Češi před dnešním duelem zajištěnou účast v baráži o mistrovství světa v Kataru, a tak se hrálo o druhého místo ve skupině zajišťující lepší výchozí pozici do zmíněného play off. To zatím držel Wales, který se postavil Belgii. Český nároďák duel s Estonskem zvládl a po trefách Brabce v 59. minutě a Sýkory v 85. minutě zvítězil 2:0. Wales si však proti Belgii připsal remízu a druhé místo tak udržel.

Asi největším překvapením v sestavě bylo nasazení vlasatého středního záložníka Alexe Krále. Ten přitom v posledních reprezentačních utkáních nastupoval jen minimálně a když, tak rozhodně nijak nezářil, což zatím platí i o jeho angažmá ve West Hamu. Podle očekávání naopak od začátku nenastoupil Králův spoluhráč, kapitán Tomáš Souček, nad kterým visela hrozba absence v baráži kvůli příliš vysokému množství žlutých karet. Součkovu roli převzal Sadílek, jenž patřil v posledních utkáních nároďáku mezi nejlepší.

Solidně zaplněný stadion na Letné sledoval opatrný začátek, kdy se oba soupeři spíše oťukávali. Vše mohlo být jinak v 15. minutě, kdyby sudí odpískal penaltu po faulu na Sadílka uvnitř pokutového území. Nestalo se. Nicméně český výběr postupně přebíral iniciativu a začal se více tlačit směrem k hostující brance. V 17. minutě jsme se dočkali také první střely mezi tyče, ovšem Peškův pokus neměl gólové parametry.

Ve 25. minutě se zjevil úplně sám ve vápně Matěj Vydra, ale zakončení se mu vůbec nepodařilo. Krátce na to mohli udeřit z ničeho nic hosté, skvělý obranný zákrok však předvedl Brabec, který nepustil Sappinena k zakončení. K tomu se naopak dostal Sýkora, jenž vystřídal zraněného Peška. Záložník Plzně ale dobré pozice nevyužil.

Bohužel i v následujících minutách výrazně drhla předfinální a finálního fáze českého týmu a ne a ne se dostat do skutečné gólovky. Hlavním problémem byly nevydařené centry a obecně chyběla kvalita... V 41. minutě se situaci snažil vyřešit stoper Brabec, jehož nůžky tečoval další stoper Zima, ale Igonen byl pozorný. Nemohoucnost českých hráčů mohli využít krátce na to Estonci, kteří snadno prošli až k Vaclíkovi. Ten Poomovu střelu zneškodnil. Až těsně před koncem první půle se Češi dostali do stoprocentní příležitosti. Coufalovi se konečně vydařil centr, na který si skvěle naběhl Sýkora. Ve skvělé pozici ale přestřelil.

Do šaten se tak šlo za stavu 0:0 a především domácí mohli žehrat na slabou koncovku a do očí bijící neschopnost vytvořit si více gólových šancí z nadějně vypadajících pozic. Mistr fotbalové techniky a "české" uličky Karel Poborský musel být ve studiu ČT hodně zklamaný...

Druhý poločas začal tak, jako ten první skončil, Češi soupeře mačkali, ale ze skvělých možností nedokázali nic vytěžit, ať už jde o únik Vydry nebo ránu Vladimíra Coufala, jehož volej z vápna mířil někam do 20. řady. Absence hráčů typu Hložka, Schicka nebo Jankta byla znát. V 58. minutě se do míče nádherně položil Sadílek, jehož pumelici Igonen vyrazil na roh. Ten si vzal na starost právě Sadílek a po jeho centru uklidil míč do sítě Jakub Brabec - 1:0.

Na hřiště se následně dostalo slavistické duo Kuchta - Krmenčík, které v útoku doplnilo trápícího se Vydru. Nadále však hrozili také Estonci, jejichž perfektní protiútoky hasili čeští obránci až na poslední chvíli. Hlavní nebezpečí znamenal především nebezpečný Markus Poom. Na druhé straně se dostal k hlavičce Krmenčík, ale jeho slabý pokus z úhlu Igonen v pohodě kryl. Poté následovalo trochu hlušší období. V 82. minutě se musel po delším čase pořádně zapotit také Vaclík, který se vytáhl proti krásné střele Zenjova. Ještě rozhodně nebyl konec.... To si naštěstí uvědomili i čeští hráči a v 85. minutě přidali pojišťující zásah. Chybnou přihrávku Estonců vystihl Kopic, který vysunul do samostatného úniku Sýkoru a drobný záložník prostřelil vyběhnutého Igonena - 2:0.

Více informací k zápasu

Wales - Belgie 1:1

16.11.2021 20:45

Góly: 32. Kieffer Moore - 12. Kevin De Bruyne

Velšané si doma s Belgií rozdělili body a povedlo se jim to i bez hlavní hvězdy týmu, Garetha Balea. Belgie se sice poměrně rychle dostala do vedení, když se z dorážky krásnou ranou prosadil Kevin De Bruyne, ale domácí Velšané se revanšovali vyrovnávací trefou Moorea ještě do konce poločasu.

Domácí Wales sváděl na dálku souboj o druhé místo s Českou republikou a dnes měl proti sobě náročného soupeře. Pravda, Belgičané už dávno ovládli první příčku a mohli snad být trochu bez motivace, ale pořád je to kádr poskládaný z mnoha světových hvězd. Dnes nechyběli Hazard, Witsel, De Bruyne nebo Meunier.

Šanci v základu dostal někdejší velký talent Divock Origi, který se hodně snažil napodobit schopnosti mnohem kvalitnějšího a známějšího kolegy Lukakua. A za prvních dvanáct minut se minimálně dvakrát dostal do šance tak, aby brankář Ward musel zasahovat. Jako první se ale trefil někdo jiný. Hvězdný záložník Kevin De Bruyne, který byl ve správný čas na správném místě dokázal napálit odražený míč přímo za záda brankáře Warda a Belgie slavila.

Belgičané od té doby v pohodě strážili jednogólový náskok, jenže nepočítali s dvaatřicátou minutou. Zejména jejich obrana naprosto propadla, nechala do vápna jednak projít centr ze strany a jednak vůbec nepohlídala Kieffera Moorea. Ten dělovkou napálil míč mimo dosah brankáře Koena Casteelse a srovnal.

Pár minut před koncem první půle Belgičané znovu zahrozili a tentokrát to vypadalo hodně nebezpečně. Thorgan Hazard se nenechal obrat o míč a těsně před vápnem vypálil. Brankář Danny Ward se jen ohlédl, protože zazvonila jedna z jeho tyčí!

Střelec vyrovnávací trefy, Kieffer Moore, vyzkoušel v nastavení pozornost hostující obrany a po své střele shledal, že reflexy brankáře Casteelse jsou ucházející. Belgii v podstatě o nic moc nešlo a na jejím přístupu hlavně směrem do ofenzivy se to hodně podepisovalo.

Střídající Alexis Saelemaekers se dostal ke střele po hodině hry a sledoval, jak jeho projektil míří za bránu. Pak se chvíli nehrálo, protože obránce Dedryck Boyata se srazil s protihráčem tak nešťastně, že musel být dlouho ošetřován. Celý zápas, v němž především po změně stran chyběl jakýkoli impuls, završil mladíček Něco Williams. Ten se sedm minut před koncem protáhl ke střele, jenže jeho ránu na zadní tyč brankář Casteels vytáhl senzačně mimo!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Belgie862025:620
2.Wales843114:915
3.Česko842214:914
4.Estonsko81169:214
5.Bělorusko81077:243
Skupina G

Gibraltar - Lotyšsko 1:3

16.11.2021 20:45

Góly: 7. Liam Walker - 25. Vladislavs Gutkovskis, 55. Roberts Uldrikis, 75. Raimonds Krollis

Gibraltar toužil získat ve své kvalifikační skupině alespoň nějaký bod a v domácím prostředí proti Lotyšsku k tomu neměl až zase tak daleko, ovšem hosté nakonec vývoj otočili a radují se ze své druhé výhry v poměru 3:1. Výběr z východní Evropy obsadil páté místo se ziskem devíti bodů a vzhledem k obrovské konkurenci může být celkem spokojen, naopak domácí skončili beznadějně poslední šestí s hrozivým skóre 4:43.

Jeden z největších trpaslíků evropské části vstoupil do úterního zápasu famózně a v 7. minutě překvapivě vsítil vedoucí gól. Po chybě Lotyšska ve středu hrací plochy se Gibraltar dostal do rychlého brejku tři na tři. De Barr pak uvolnil na pravé straně rozběhnutého Liama Walkera, jenž si zkušeně poradil s několik bránícími hráči a pak ze šesti metrů chladnokrevně překonal naprosto bezmocného brankáře Ozolse.

Favorit tohoto utkání ale nezahálel a po pětadvaceti minutách hry srovnal krok. Centr Savaļniekse ztlumil svou hrudí Roberts Uldrikis a zároveň našel dobře postaveného Vladislavse Gutkovskise, který svým volejem propálil pozdě reagujícího gólmana Coleinga. Krátce po odehrané půlhodině mohl převrhnout misky vah na stranu Lotyšska aktivní Uldrikis, jenomže Coleing po jeho střele zblízka předvedl parádní zákrok nohou.

Hosté se přeci jen dostali do vedení deset minut po přestávce, zasloužené branky se dočkal právě Uldrikis. Třiadvacetiletý útočník nizozemského Cambuuru se po rohovém kopu nejlépe zorientoval v před brankovém prostoru a akrobaticky zamířil k levé tyči. Svěřenci trenéra Dainise Kazakevičse definitivně pojistili svůj náskok zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy Raimonds Krollis obdržel krásný pas od pravé koncové čáry v podání Savaļniekse a chytrou hlavičkou se trefil ke vzdálenější konstrukci.

Více informací k zápasu

Černá Hora - Turecko 1:2

16.11.2021 20:45

Góly: 3. Fatos Bećiraj - 22. Kerem Aktürkoğlu, 60. Orkun Kökçü

Reprezentanti Turecka zvládli svůj závěrečný duel skupiny G a po velkém boji nakonec udolali nevyzpytatelnou Černou Horu po výsledku 2:1. V úterním utkání sice velmi brzy prohrávali, ovšem ještě do přestávky srovnali stav a přesně po hodině hry rozhodli o svém úspěchu. Se ziskem jednadvaceti bodů tak obsadili druhou pozici a proklouzli do březnové baráže. Mezi šestku nenasazených se těsně nevešli a začínat tak budou venku.

Svěřenci německého trenéra Stefana Kuntze zaostali za vítězným Nizozemskem a o dva body a druhé Norsko za sebou nechali o body tři. V redukovaném pořadí dvanácti účastníků baráže obsadili sedmou příčku s patnácti body a to jen vinou horšího skóre. Podstatná výhoda jim proto unikla o malý kousek. Černohorci po minulé překvapivé remíze s Nizozemskem (2:2) nyní nepřekvapili a skončili čtvrtí s dvanácti body.

Přitom tento zápas pro ně začal naprosto fantasticky, když Fatos Bećiraj ani ne po třech odehraných minutách převzal vynikající přihrávku od Saviče a pohotovou střelou z dvanácti metrů zamířil přímo do levého spodního růžku. Hosté mohli okamžitě odpovědět zásluhou Dervişoğlua, ale jeho tvrdou ránu z levé strany tečoval bránící Tomaševič o několik decimetrů nad břevno. Po osmi odehraných minutách naopak mohl být rozdíl ve skóre dvougólový.

Po dalším domácím protiútoku nebezpečně zakončoval Osmajič, jenže protější konstrukci těsně minul. Mírný favorit tohoto utkání srovnal krok přesně v polovině úvodního dějství. Z pravého rohu pokutového území totiž odcentroval Ömür a za defenzívou protivníka našel zapomenutého Kerema Aktürkoğlua, jenž po úvodním obtížném zpracování přeci jen rozvlnil síť akrobatickým zakončením.

Necelých pět minut před přestávkou si aktivní Osmajič při samostatném úniku vylámal zuby na brankáři Çakırovi, v poslední minutě první půle naopak předvedl perfektní zákrok gólman Šarkič proti zkušenému Buraku Yilmazovi. Začátek druhého poločasu opět patřil Černohorcům, nicméně ti po nebezpečné dělovce Vujačiće z hranice šestnáctky ztracený náskok zpět nezískali.

Rozhodující moment se zrodil v 60. minutě. Teprve dvacetiletý záložník nizozemského Feyenoordu Orkun Kökçü převzal balón od Çalhanoğlua a krásnou střelou z pětadvaceti metrů překonal Šarkiče s pomocí vzdálenější tyče. Domácí strážce si sice na míč sáhl, ale v cestě do branky mu zabránit nedokázal. Ve zbývajícím průběhu se ještě jednou vytáhl Šarkič proti razantní hlavičce Söyüncüa, další gólová příležitost však k vidění již nebyla.

Více informací k zápasu

Nizozemsko - Norsko 2:0

16.11.2021 20:45

Góly: 84. Steven Bergwijn, 90+1. Memphis Depay

Norsko smutní. K druhému místu potřeboval severský stát dnes vyhrát nad domácími Nizozemci a ještě navíc potřeboval, aby Turci v souběžně hraném utkání prohráli. Jenže nestalo se ani jedno a v Rotterdamu se Oranjes radovali po dvou gólech v samém závěru.

Norsku vyrostla hodně zajímavá generace, která ale v tu klíčovou chvíli postrádala největší klenot - Erlinga Hålanda. Ještě před zápasem to mohlo být hodně zajímavé, protože Norsku chyběly na první příčku jen dva body! Nizozemskou obranu měl od prvních minut trápit především urostlý Alexander Sørloth a je pravda, že přítomnost pětadvacetiletého střelce domácí hodně cítili.

Jenže jeho pokusy obránci Oranjes vždycky dokázali zablokovat. Memphis Depay na opačné straně hrozil spíš rychlostí, i když ve své první větší šanci se objevil trochu netradičně ve vzduchu. Po sedmi minutách ho centrem do vápna oslovil Denzel Dumfries, jenže Depayovo zakončení lapil brankář Nyland celkem bez potíží. Stejně tak si poradil i s Depayovou parádní patičkou, kterou zakončil rychlý postup z pravé strany.

Se svou troškou do mlýna chtěli přispěchat i hráči jako De Jong nebo Wijnaldum, ale obrana norské reprezentace se na švestkách nachytat nenechala. Oranjes se obecně hodně často spoléhali na osu Dumfires - Depay a zaměstnávali brankáře Nylanda. A když to zrovna nešlo přes hvězdu Barcelony, tak se do hry vložil mladík Arnaut Danjuma.

Šancí ale mnoho nebylo a zvlášť Norsko, které do těchto chvil muselo hrát na maximum, hodně ztrácelo. Neznamenalo pro brankáře Jaspera Cillessena prakticky žádné nebezpečí. Až do konce první půle se hrálo prakticky jen na jednu bránu a Cillessen byl v podstatě neplatícím divákem.

Po změně stran se di hry pokoušel stále více dostávat playmaker norského týmu Martin Ødegaard, jenže Nizozemci si ho dobře hlídali. I proto do hry přišli mladíček Jens Petter Hauger či Kristian Thorstvedt. Ødegaard se pokusil o jednoduchou narážečku do vápna, jenže Alexander Sørloth si s ní neporadil. Postupem času Nizozemci převzali kontrolu nad utkáním a minimálně dvě šance Stevena Bergwijna mohly skončit gólem.

Povedlo se mu to ale až na třetí pokus. V 84. minutě totiž nabral rychlost Danjuma a nahrál na opačnou stranu do vápna Stevenu Bergwijnovi. Před ním byl už jen Nyland a opora Tottenhamu s ním neměla problémy. A Bergwijn korunoval skvělý výkon ještě v 91. minutě. Po rohovém kopu Norska totiž uchopil míč, sprintoval s ním do otevřené a nekompletní obrany Norska a před bránou nahrál volnému Memphisu Depayovi. Nejlepší střelec evropské části kvalifikace už míč dopravil do prázdné brány 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Nizozemsko1072133:823
2.Turecko1063127:1621
3.Norsko1053215:818
4.Černá Hora1033414:1512
5.Lotyšsko1023511:149
6.Gibraltar1000104:430

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Uruguay

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Oranjes

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Benfica

Kamerun sa zahraval ako Portugalsko, ale vyslo im to skoda len ze Kriolu nedali tu Negeriu, nevadi mozno na buduce

Reagovat
Seydou Doumbia

Sloni ale nepostoupí co? Tam druhé místa mají smůlu

Reagovat
Benfica

Nie, len prvy si go rozdaju v prvom kole.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je alespon pořadna kvalifikace, kde hodně favoritu mělo do posledniho kola problémy s postupem a druhé místa jsou sračka a nic neznamenají...a u nás si hrajou play off o ms i nějaké třetí týmy, čili půlka evropy

Reagovat
Benfica

Ale je posledna taka. Na dalsie postupia 9 cize ×/- asi vacsina co by som chcel z Afriky vidiet na turnaji..

Reagovat
smazaný uživatel

Norsko 2 střely za celý zápas, když potřebovali vyhrát, wtf

Reagovat
Petrinho17

Píšeš ako keby Nórsko bolo nejaká futbalová veľmoc a hrali proti San Marínu

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Když byli tak tragičtí, tak mohli aspoň třeba pětkrát vystřelit ze zoufalství z 30 metrů. Tím spíš, že dlouho drželi remízu. Vystřelit dvakrát za zápas je prostě ubohost i u San Marina

Reagovat
Seydou Doumbia

A ještě k tomu proti Holandsku, které neumí bránit

Reagovat
Modroočko

Kanada, Ekvádor, Bolívia, Peru

Reagovat
Benfica

Kanada si ide, ale jaka zima tam

Reagovat
oli9

Norsko.. Od nich se už druhou kvaldu něco očekává.....

Reagovat
fabec1222

Od takové Bosny se jednu doby taky dost čekalo, a povedlo se jim dostat jen na jeden turnaj.

Reagovat
oli9

Já vím že Norsko má pořád mladý tým nebo spíš hvězdy.. Ale to jsou 3 hráči.. Nevím jestli jako ty 5 budou mít na to něco uhrát, jako na euro se dostat asi jo tam je to teď easy

Reagovat
Modroočko

Včera proti Holandsku boli doslova smiešni. Ak toto je vrchol ich futbalu bez Haalanda, potom to žiadna sláva s touto novou generáciou nebude.

Reagovat
Ed_Hazard

Ta chemia na ihrisku medzi Karimom a Kylianom Uz sa na nich tesim v bielom drese

Reagovat
Pablos

Tak si počkej až bude hrát Francie ve venkovním dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by to chcelo aby postúpili na MS

Ekvádor, Peru, Chile, Kanada, Mexico, Japonsko

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsko bych chtel urcite

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele