Souček v Černé Hoře dvě šance nedal, pak gólem přiblížil výhru

11.09.2019, 10:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
meno

Za 3 roky bude v TOP 20 Slávinka

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
Bucky

S větší pravděpodobností, než že se Plzeň udrží v TOP 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Nevíte, jaký je klíč k případnému postupu přes Ligu národů? Ne že bych nevěřil že to dají ze skupiny, ale jen mě to zajímá.

Reagovat
Acrocephalus

to mě by taky zajímalo, ale co jsem četl, tak ty šance jsou prý docela vysoké

Reagovat
Pablos

to mě překvapuje, já myslel, že to je out úplně

Reagovat
Stannis Baratheon

http://www.coen.wz.cz/euro2020.htm

Tady je to nějak naznačený, ale moc bystrý z toho teda nejsem.

Reagovat
Bucky

Bude se hrát play-off pro každou ligu zvlášť, tzn. je jisté, že se na ME dostane skrz tenhle systém 1 tým z ligy A, 1 tým z ligy B, 1 tým z ligy C a 1 tým z ligy D.

Playoff se bude hrát dvoukolově - semifinále a finále. Z každé ligy tedy hrají 4 týmy. Ty se vyberou tak, že se seřadí podle úspěšnosti v letošní Lize národů a pak se vezmou z tohoto žebříčku 4 týmy, které jsou nejlépe umístěné a zároveň se nekvalifikovali skrz klasickou kvalifikaci. Pak se hraje semifinále a finále a vítěz postupuje ne EURO (tzn. potřeba přejít přes dva zápasy s týmy ze stejné ligy, které se nekvalifikovali na EURO skrze kvalifikaci).

V lize A se možná ani nenajdou 4 týmy, protože se většina kvalifikuje klasicky. Pak by se doplňovalo z nižších lig. Naopak v lize D asi na přímou kvalifikaci může pomýšlet jedině Kosovo, takže tam si to rozdají s největší pravděpodobností o postup Gruzie, Makedonie, Kosovo a Bělorusko.

Zní to složitě, ale je to hodně zajímavý systém, jakmile ho člověk pochopí. Navíc dobrý nástroj jak umožnit postup na ME i těm nejlepším z nejhorších (třeba Kosovo, které výkonnostně nemá v lize D moc co dělat). Snad jsem to trochu objasnil, pokud ne, klidně se ptej, rád dovysvětlím nejasnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se rozhodne o tom, kdo konkrétně doplní např. tu ligu A? (Když skoro všichni z Ligy A postoupí přímo)

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty nejlepší z B předpokládám, takže se to jakoby celé posune. Doufám teda, že jsem to pochopil.

Reagovat
Bucky

Nene, není to tak. Bylo by to totiž dost nefér, kdyby nejlepší z Bčka "za odměnu" musel hrát s týmy z ligy A místo papírově lehčích soupeřů v Bčku.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pravda, to mě nenapadlo.

Reagovat
Bucky

Měl by to být nejlepší z toho zbytku. Neposouvá se to. Nejprve se stanoví 4 týmy z každé skupiny a pokud tam bude někdo chybět, doplní se pak nejlepší z nekvalifikovaných, který není ve své lize v první čtyřce. Bylo by to totiž dost nefér, kdyby nejlepší z Bčka "za odměnu" musel hrát s týmy z ligy A místo papírově lehčích soupeřů v Bčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže by to vypadalo na Bosnu, Wales a Irsko, že?

Reagovat
Bucky

Bosna, Irsko se tváří na postup přímo. Pokud bychom to teď nedali na přímý postup a ostatní skupiny zůstali ve stejném pořadí jako jsou teď, tak by to vypadalo asi takhle:

Bosna vs Česko, Wales vs Rakousko a vítěžové pak o postup. :)

Reagovat
Bucky

Pardon, s Bosnou jsem se na začátku upsal. :)

Reagovat
Stannis Baratheon

Já si zase myslím že to dá přímo Rakousko, a Irové ne. Ale uvidíme, každopádně by to mohlo být hratelné.

Reagovat
Pablos

hratelné ? Jako víc hratelnější než kvalifikace co máme ? to snad né ?

Reagovat
Bucky

Je to o dvou zápasech. Taková intenzivnější baráž, ale kvalitou asi dost podobná. Je to nicméně druhá šance, kdyby to nevyšlo. Cíl je pořád jasný - přímý postup a ten máme rozehraný dobře. ;)

Reagovat
Pablos

Já vím o co jde. Jen mě právě zarazilo to slovo hratelné, když tu kvaldu máme rozehránou dobře.

Reagovat
Bucky

Jojo, souhlas. Kvalifikace vypadá o dost hratelněji, než případná baráž.

Reagovat
Stannis Baratheon

Skvěle, už mi to docvaklo. Díky za vysvětlení.

Reagovat
Uwe háže buly

No nevim s těma top5 klubama z top lig.. Na naší ligu je to hodně nadstandartní hráč, ale venku bude rád za střed tabulky někde v Brémách nebo podobným klubu, kterej teda ale asi těžko dá 15 mega muže být rád za tu smlouvu ve Slávce.

Reagovat
Pablos

šel celkem herně dolů ...otázkou je, jestli ne úplně dobrou formou a nebo tím, že měl loni mimořádnou formu.

Reagovat
Raylan

Podle mě ta jeho loňská sezóna byla extrémně kvalitní, at´ už z hlediska osobních výkonů, tak i z týmového hlediska, kdy Slavia hrála fakt dobře a byla vidět v Evropě. Myslím si, že letos to tak slavný nebude a měl by odejít v zimě, jinak ten zájem bude slabší a slabší, s každým přibývajícím rokem. Přál bych mu Itálii, tam by se hodil, ale tým z první pětky to proste nebude.

Reagovat
wyqinac

Ja si teda nemyslim, ze on nekde rekl, ze chce do top5 klubu z top lig. Jen to, ze by rad do jedne z tech top 5 lig.

Reagovat
ratusek

Luftjarda ho stejně do roka prodá, nebude mu platit takovou raketu. Navíc kdyby už neměli takovou haluz příští rok v předkole LM jako letos. Akorát bude muset hodně slevit z nesmyslné částky, protože ostatní zjistí, že až tak super není. Ale pokud je pravda ta přestupová částka Krále, čemuž taky moc nevěřím, tak Souček musí jít taky za draho

Reagovat
Losinho

Ta částka byla potvrzená. A za Součka tu výkupku někdo dá určitě, spíš jde o to, jestli tam půjde, protože to klidně může bejt zase Rusko nebo něco podobnýho.

Reagovat
KingMaster13

Upřímně těch 15 za něj dají jen Rusové. Na západ půjde kolem těch 10-12 max ale i to by bylo super

Reagovat
Losinho

Za míň než Král snad ne, to bych ho nepustil. Výkupka tu je, tak ať jí zaplatí nebo táhnou.

Reagovat
KingMaster13

Na západ za těch 10-12 jedině to věřím že někdo dá a i to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to rozšířil na top 6 lig, tak může jít do Champu, tam by za něj klub ze špičky těch 15 mega možná dal. Na PL nebo La ligu nemá, v Itálii možná střed tabulky, ale tamní kluby za něj tu pálku nedají, Německo totéž, jedině kdyby mu nějak extrémně vyšly zápasy proti Dormundu, ale stejně by za něj víc než 8 nedali, ve Francii by teoreticky mohl hrát kdekoli mimo PSG nebo Lyon, ale stejně by musel Luftjarda slevit. Pokud ho "nedonutí" odejít do Ruska nebo Turecka a i tak za něj dostane třeba 10 mega, tak uznám, že je Tvrdík nejlepší manažer všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznáš to, jo?

Reagovat
Losinho

Zase mimo

Reagovat
KingMaster13

Hmmmmm to si zapamatuju Samozřejmě že těch 15 za něj nikdo nedá krom východu ale i těch 10-12 by bylo super ne? A to si myslím že nějaká Atlanta/Frankfurt nebo St. Etienne by dát mohli

Reagovat
Uwe háže buly

Za 10-12m se dá pořídit mladší hráč že zkušenostmi z ligue 1.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono potřebuješ i zkušenější hráče nemůžeš to stavět jen na mladících a záleží i na situaci. Někdy je volba staršího hráče se zkušenostma lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele