Ruská Premier liga - souhrn 7. kola

30.04.2011, 13:57, aktualizováno 02.05.2011, 16:05
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce uspělo Dinamo Moskva, závěr Nalčiku přišel pozdě. Moskevské derby dopadlo lépe pro Spartak, který uspěl na půdě CSKA. Těrek Groznyj doma zdolal Volgu, Lokomotiv porazil Kubaň a je druhý o bod za Zenitem, který remizoval v Krasnodaru. Tomsk vyhrál v Permu, Anži si poradilo s Rostovem a Kazaň veze remízu ze Samary...

Spartak Nalčik - Dinamo Moskva 2:3

02.05.2011 14:00

Góly: 82. Bogdan Milić, 88. Kantemir Berchamov - 8. Aleksandr Sapeta, 54. Fjodor Smolov, 67. Aleksandr Samedov

Moskevské Dinamo pod vedením Silkina dokázalo porazit Spartak Nalčik a zároveň si poprvé v sezóně vezou z venkovního zápasu plný počet bodů.

První minuty měli na svých kopačkách míč fotbalisté z Dinama. Ovšem brzy spartakovci ukázali, že nemíní zůstávat nečinní a jen se bránit. Pouze dobře načasovaný výběh Šunina z brány zabránil Portňaginovi ve skórování. Pak zaúřadovali bílomodří. Nic nenaznačovalo tomu, že domácí budou mít potíže. Jenže Sapeta zahrál perfektně. Obehrál obránce a z dvaadvaceti metrů poslal přízemní střelu přesně do rohu brány.

Ze spartakovců byl velice aktivní Portňagin. Uprostřed poločasu po obdržení skvělého pasu nesmírně zrychlil, utekl jednomu z dinamovců a druhý, Fernandéz, musel faulovat. Naštěstí pro Moskvany to rozhodčí neposoudil jako faul poslední záchrany a ukázal hráči pouze žlutou kartu.

Soupeři povětšinou využívali pro své útočné aktivity střed pole, křídla byla nevyužitá. Proto k nebezpečným momentům moc nedocházelo. Až ve třiatřicáté minutě dál opět o sobě vědět Sapeta. Po střele záložníka bílomodrých z třiceti metrů se balón odrazil od brankové konstrukce.

Jen co začala druhá půle, domácí promarnili šanci na vyrovnání. Slova chvály si zaslouží moskevský brankář. Leandro střílel z výhodné pozice, ale gólman ránu vykryl. Ten samý Leandro v následujícím útoku po pasu Portňagina z levého křídla střílel hlavou nad bránu. Každopádně bylo evidentní, že Nalčik nabuzen slovy v šatně začal hrát agresivněji. Po příchodu Pilipčuka se domácí ještě víc zlepšili.

Jenže skórovali dinamovci. A to hned dvakrát. Poprvé Voronin z pravého křídla odcentroval na Kuranyiho, Kevin hlavou poslal míč Smolovovi a ten lehce dopravil balón do brány. Podruhé opět Voronin skvěle našel Samedova a ten vystřelil přesně mezi nohy brankaře.

Následně Kuranyi utekl prakticky sám na Fredriksona. Jeho střela byla dobrá, avšak gólman nad útočníkem vyzrál. Nalčik ale boj nevzdal. V jednom z momentu musel Samedov vykopávat míč z brankové čáry. Pak po faulu Granata v pokutovém území nařídil rozhodčí penaltu. Avšak Šunin dokázal Portňagina vychytat. Nakonec však kapituloval. O pár minut později domácí zdramatizovali vývoj, když standardní situaci skvěle zrealizoval Berchamov a snížil na 2:3. Žel ani to nepomohlo Nalčiku k jedinému bodu. Spartak se tak musel sklonit před Dinamem.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 2:2

01.05.2011 17:00

Góly: 8. Oleg Samsonov, 64. Jevgenij Savin - 6. Christian Noboa (pen.), 57. Vladimir Ďaďun

Napínavé volžské derby mezi Křídly Sovětů Samara a Rubinem Kazaň skončilo remízou 2:2.

Barcelonský styl hry zatím Kazani moc nesvědčí, trenéru Berdyjevovi chybí správní hráči pro tento systém. Zlepšit útočnou hru by mohli Eduardo s Kasajevem, ale jsou stále na marodce. A tak se Rubin po šesti odehraných kolech krčí na 9. místě.

Prvních deset minut nabídlo fantastický fotbal. V šesté minutě fauloval Mološ Ďaďuna a nařízenou penaltu proměnil Noboa. Rubin vedl 1:0, ale ne dlouho. O pár minut později Samsonov s přispěním chyby gólmana Ryžikova vyrovnal. Oba týmy pokračovaly v aktivitě. Rubin to zkoušel zdálky, Samara hrála propracovaněji, když se snažila překonat obranu kombinačním fotbalem. K vidění bylo i mnoho zbytečně zkažených přihrávek a špatně vyřešených finálních akcí, ale hráči jako Xavi nebo Iniesta na hřišti nebyli, nebylo se čemu divit.

Ve druhém poločase měl navrch Rubin a to především díky dobré práci středních záložníků Natcha a Noboy. U Izraelce Natcha byla možnost dostat Kazaň opět do vedení, ale nepoštěstilo se mu. Přesto Rubin skóroval, v 56. minutě po centru Karadenize poslal Ďaďun hlavou míč za záda Mboliho. Samara opět odpověděla, uběhlo deset minut a na konečných 2:2 vyrovnal Savin. Vyhrát zápas mohl Rubinu v závěru Lebeděnko, ale z výborné pozice branku minul.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Zenit Petrohrad 0:0

01.05.2011 14:30

Góly: -

Zenit Petrohrad si nevytvořil ani jeden gólový moment v Krasnodaru a může být rád za bezbrankovou remízu s domácím týmem.

Měl to být Krasnodar, kdo bude v souboji s Petrohradem tahat za kratší konec. Opak byl pravdou. Byli to domácí, kdo udával tempo hry. Spallettiho Zenit byl pasivní a zcela ztratil střed hřiště. V prvním poločase měli šance pouze domácí. Vranješova střela z 35 metrů nebrala nečekanou trajektorii, takže gólman Malafejev měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. Polostřelu Joazinha zase mohli uklidit do sítě Gonijev i Tatarčuk, ale oba hráči se nestihli dostat k míči.

Sebejistým dojmem si Krasnodar počínal i po změně stran. Zenit prostě dnes neměl svůj den a nic smysluplného před brankou nováčka nedokázal vymyslet. Krasnodar útočil, hráči vycítili, že dnes je Petrohrad k poražení. Hlavou ze standardní situace vystrašil Malafejeva Martynovič. Šanci měl i Vorobjov, který obelstil Alvese, ale zakončoval těsně vedle přední tyče. Čím se blížil závěr zápasu, tím více Zenitu docházely síly. Závěrečný hvizd a bod za remízu 0:0 bral mistr všemi deseti.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - FK Rostov 1:0

01.05.2011 12:15

Góly: 57. Roberto Carlos (pen.)

Druhý gól Roberta Carlose v Rusku přinesl jeho Anži domácí vítězství nad Rostovem. Sporná penalta a neméně sporné vyloučení Andreje Prošina zničily veškeré snahy hostů o udržení čistého konta.

Během prvních pěti minut dokázali domácí vytvořit u brány Antona Kočenkova několik nebezpečných situací, jenže záskok za Radiće svůj tým podržel. Možná na to i spoléhal Gadžijev, nejspíš chtěl, aby jeho svěřenci hned zpočátku vylekali náhradníka v bráně. Jenže ani Holenda, ani Lachijalov a ani Tagirbekov Kočenkova nepřekonali.

Aktivní zůstala Anži ne nadlouho, uprostřed prvního poločasu se hra stávala nudnou. A to hlavně díky tomu, že Rostov začal mít balón častěji na kopačkách, jenže své útoky rozjížděl pomaleji než soupeř. Ke konci poločasu hra ztratila veškeré tempo, nebyly k vidění žádné pořádné šance. Jediné, co mohli diváci vidět, byly tvrdé souboje. Naštěstí se vše obešlo bez zranění a oba týmy se tak vydaly na pauzu bez vstřeleného gólu.

Kdo ví, co svým svěřencům řekl o přestávce Gadžijev, ale roli lídra na sebe ve druhé půli převzal Roberto Carlos. Brazilec zprvu velice nebezpečně vystřelil ze standardní situace, pak se pořádně opřel o balón na hraně pokutového území a ke konci první desetiminutovky druhého poločasu v brankovišti Rostova spadl Bussafa, což Suchina považoval za penaltový zákrok. Odpískaný pokutový kop byl víc než pochybný. K míči se postavil Carlos a s přehledem proměnil.

Anži po vstřeleném gólu ubrala na tempu a hra začala být opět nudnou. V 80. minutě nakonec přišel druhý velice kontroverzní zásah ze strany rozhodčího. K dlouhému pasu se snažil dostat Holenda, dva metry před ním byl Andrej Prošin. Jakmile se Čech dostal na úroveň soupeře, spadl a Suchina bez jakýchkoliv prodlev ukázal obránci červenou. Dva zásahy arbitra rozhodly o osudu zápasu. Anži zvítězila s minimálním rozdílem a Rostovu nepomohl ani žolík v podobě Grigorjeva.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Tom Tomsk 1:2

01.05.2011 10:00

Góly: 15. Stevica Ristić - 39. Pavel Golyšev, 48. Pavel Golyšev

Tom v zápase sedmého kola ruské Premier Ligy venku zvítězila nad Amkarem. Dvěma góly se vyznamenal bývalý spartakovec Pavel Golyšev, který se k týmu Valerije Nepomňaščeho připojil před začátkem sezóny.

Hosté byli aktivnější. Už v sedmé minutě Maxim Kanunnikov utekl k bráně Chomutovského, jenže srazil ho Kalašnikov na kraji pokutového území. Nebezpečná standardní situace však tomskému klubu nic nepřinesla. Pak na bránu vystřelil Alexandr Charitonov, svou šanci promarnil i Golyšev. Domácí postupně přebírali iniciativu a Ristić, který se ocitl sám před Pesjakovem svou šanci proměnil.

Na vlně úspěchu Amkar provedl ještě pár útočných akcí, dokonce uprostřed poločasu měl skvělou příležitost zvýšit skóre Volkov. Avšak ten, ve snaze stihnout míč dřív než brankář, svůj minisouboj prohrál. Obraz hry rozčílil Nepoňaščeho, který začal na své svěřence pořvávat. Evidentně to zabralo. Ve 40. minutě totiž Golyšev vtrhl do brankoviště soupeře a tvrdou ránou překonal brankaře. Do přestávky už žádný gól nepadl a tak do šaten oba týmy šly za nerozhodného stavu.

Hned po návratu ze šaten Tom vstřelila svou druhou branku, pod kterou se opět podepsal Golyšev. Tomský útočník si dvacet metrů od brány zpracoval balón a tvrdě vystřelil do dolního rohu. Chomutovskij, který se vrhl na opačnou stranu, nestihl změnit směr svého pohybu a tak i zachránit svůj tým.

Když už hosté začali vést, trochu se zklidnili a ubrali na tempu. A Amkar nenašel recept na to, jak by zlomit obranu soupeře. Uprostřed druhého poločasu pak permský klub měl šanci, když opět vyslal do útoku Ristiće, avšak ve stejnou chvíli vystartoval i Pesjakov a ukončil útok domácích. Zápas tak vyhrála Tom 2:1.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Kubaň Krasnodar 2:1

30.04.2011 16:30

Góly: 6. Maicon, 60. Senijad Ibričić - 83. Lacina Traoré

Lokomotiv díky překrásnému gólu Ibričiće porazil Kubaň a dohnal tak lídra Premier Ligy, petrohradský Zenit.

Zatímco se týmy navzájem poznávaly, skóre bylo otevřené. Autorem branky byl pohotový Maicon, který si všiml chyby Armase. Po autovém vhazování moldavský obránce dlouho přemýšlel, co udělá s balónema. Nakonec jej lajdáckým způsobem poslal brankaři, kterého předběhl Brazilec. Inkasovaný gól donutil Kubaň k aktivní hře. Už ve 13. minutě během rychlého protiútoku mohl skórovat Kulik, ale nic z toho nebylo. Domácí následně našli recept na fotbalisty Kubani, když začali nebezpečně útočit z brejků.

Jestli se v první polovině prvního poločasu Lokomotivu nic nedařilo a soupeř moc nechyboval, potom v druhé polovině brankář hostů několikrát zachraňoval svůj tým. Ve 24. minutě Janbajev nahrával Maiconovi a závěrečnou střelu měl na svědomí Ibričić. Budakov však byl bezchybný. Deset minut nato Torbinskij posunul míč přes střed hřiště, zakončoval pak Loskov a Budakov byl opět připraven.

Ovšem i Kubaň měla dvě možnosti. Jenže Traoré trefil tyč a ve 40. minutě Guilherme vytěsnil dalekonosnou střelu Maximova. Dorážku z pěti metrů poslal mimo bránu Kulik. Druhou půli hosté začali aktivněji. Po hodině hry převaha Kubani byla naprosto evidentní. Paradoxně v tu dobu železničáři uskutečnili několik útočných akcí a jedna z nich skončila gólem.

Zpočátku se Maicon nedokázal vyprostit ze spárů Vargi, ale hned za minutu Ibričić z dvaceti metrů poslal balón na bránu. Bosenský hráč netrefil míč ideálně a to dezorientovalo Budakova. Gólu nezabránil. Jenže Kubaň nehodlala složit zbraně. Nakonec z toho bylo pouhé snížení na 2:1 díky Traorého dvacetimetrové střele z voleje.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Volga Nižnij Novgorod 1:0

30.04.2011 14:15

Góly: 75. Musawengosi Mguni

Těrek s minimálním rozdílem porazil Volgu, která vyběhla na hřiště bez dvou hlavních opor v útoku. V 75. minutě dostála gól a nedokázala udělat nic pro to, aby výsledek zvrátila. Mguni vstřelil první branku Těreku po čtyřech zápasech, když využil chyby obrany a brankaře.

Zápas se rozjížděl velice pomalu. Vysunutý Sadajev jednou vystřelil z přímého kopu nad bránu, podruhé se rval do pokutového území, ale narazil na obránce. Volžané hráli lépe, měli větší rychlost, nějaké šance měl Ahmetović, ale netrefil branku. Jednou se pak Tursunov posunul z pravého křídla do středu a poslal tvrdou ránu do horního rohu. Džanajev však svůj tým podržel.

Ve druhé části poločasu fanoušky unavilo koukat se na pomalé tempo hry ze strany Těreku a začali hvízdat na svůj tým. To trochu povzbudilo domácí. Pavlenko střelou ze standardní situace vyzkoušel pohotovost Abajeva, jenže to bylo prozatím vše. Hra se začala rozkouskovávat kvůli faulům a hvizdům Sergeje Karasjeva.

Po přestávce domácí plně převzali iniciativu, jenže impotentnost v útoku byla cítit od každého hráče v zeleném drese. Tak například v 56. minutě skvělé zahrál na pravém křídle Vlasov, poslal pas za obránce na Maurícia a ten střílel mimo. Gullit jej hned vzápětí vystřídal za Gvazavu a pak poslal do hry druhého útočníka Mguniho.

Volga zatím bránila svědomitě a úspěšně, navíc občas přidala i protiútoky. Ale Džanajev se nejspíš v bráně docela nudil. V 74. minutě se do Abajevovy brány málem trefil Georgijev a v následujícím útoku už gól padl. Mguni byl středem hřiště vyslán do útoku, Abajev kdovíproč vyběhl z brány a útočník Těreku jej překopl. Míč pak doputoval do sítě.

Tětradze se rozhodl hrát vabank, když Crasase vystřídal Vatsadzem. Jenže v protiútocích byl Těrek daleko nebezpečnější. Zvýšit skóre mohl Kacajev, do vzdálenějšího rohu se netrefil Gvazava. Volga neudělala nic pro otočení skóre, a proto prohrála 0:1.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Spartak Moskva 0:1

30.04.2011 12:00

Góly: 78. Ari Ferreira

Spartak díky Ariho gólu dokázal porazit CSKA a prodloužil tak svou vítěznou sérii po odchodu trenéra Valerije Karpina z této funkce na tři zápasy. Ve střetnutí bez velkých gólových šancí vše vyřešila střela zpoza brankoviště.

Zápas oba týmy začaly pozvolna, hra byla soustředěna ve středu hřiště, kde zpočátku červeno-bílí svého soupeře přehrávali. Dobře hrál Šešukov, útočné akce rozjížděl Dzjuba. Ale nic konkrétnějšího se u brány Akenfejeva nevytvářelo. To samé platilo i o opačné straně, kde působili Vágner s Doumbiou. Až v 18. minutě Dzjuba obdržel pas v pokutovém území CSKA, jenže byl odmáván ofsajd. Během následujícího útoku se balón dostal až k Arimu a ten se hlavou pokusil překonat Akinfejeva. Jeho střela však byla velice nepřesná.

Armějci se probudili až ve středu poločasu. Předvedl se Mamajev, jenž prošel středem hřiště a nakonec byl faulován Suchým. Český obránce za to obdržel žlutou kartu. Ignaševič z přímého kopu trefil jen zeď. Pak převzali iniciativu domácí. Pět minut na to se totiž Honda z levé strany prorval dopředu, poslal míč na Doumbiu, jenže toho obránci Spartaku nenechali vystřelit.

Po rozehrání standardní situace Doumbia posunul balón na Gonzáleze a ten poslal míč nad bránu. Ke konci poločasu se napětí ve hře zvýšilo, málem dokonce došlo k potyčce mezi Mamajevem a Cariocou, který zezadu kopl do soupeře. Nakonec prakticky ani jednu nebezpečnou situaci v první půli téměř sedmdesát tisíc fanoušků nevidělo.

Po přestávce pokračovaly oba týmy v průměrném tempu a s velkým počtem chyb. Až v 58. minutě se nakonec ukázal Vágner, když z hranice pokutového území vystřelil, jenže balón se od Suchého odrazil na roh. První změnu udělali hosté. V 62. minutě přišel na hřiště Welliton. Zápas dohrál Makejev. Ovšem chvíli na to dohrál i střídající Brazilec, protože se zranil.

Sluckij poslal na hřiště namísto kulhajícího Mamajeva Rahimiće. V 72. minutě utekl Oliseh Kombarovovi, avšak nedokázal překonat Dikaně. Nakonec se diváci dočkali gólu. Zprvu Kombarov vystřelil z přímého kopu, Akinfejev s obtížemi vytěsnil a následně Ari z dvaceti metrů poslal přesnou střelu do vzdálenějšího dolního rohu. Sluckij se ještě pokusil zvrátit výsledek, když do hry pustil Tošiće s Necidem. Ovšem skóre se nakonec neměnilo a tak Spartak v derby porazil CSKA 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad742111:614
2.Lokomotiv Moskva741211:713
3.Kubaň Krasnodar74038:612
4.Anži Machačkala73316:512
5.CSKA Moskva63219:311
6.Dinamo Moskva732211:1111
7.FK Krasnodar72415:510
8.Spartak Moskva73135:910
9.Volga Nižnij Novgorod73048:59
10.Rubin Kazaň72327:69
11.Těrek Groznyj72233:48
12.Tom Tomsk72235:88
13.FK Rostov72148:107
14.Křídla Sovětů Samara61324:76
15.Spartak Nalčik71246:105
16.Amkar Perm71245:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CSKA sviňe. Rozbili mi 1.tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nedobrý zápas, aspoň za zaplňené Lužniky

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát do roka

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, taky zapln vic nez 80 tisicovy Luzniky

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. A ono CSKA či Spartak neplánujou postavit si vlastní stadiony? Třeba s kapacitou kolem 30-40.000 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, uz davno. Na stadionu Spartaku by se melo hrat i MS a CSKA uz taky zacina stavet aby nebyli za socky. Ted kdyz uz bude mit moderni stadion v Rusku skoro kazdej, tak uz by byli uplne k smichu bez stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Spartaku je ve výstavbě, že? No, CSKA jsou takový bezďáci, jednou hrajou tam, podruhé tam a napotřetí zas támhle

Reagovat
smazaný uživatel

To se tu řešilo už vícekrát, stačí si projit starší diskuse, pokud by někdo měl zájem o tyto informace...

Reagovat
smazaný uživatel

vícekrát? Sem si všimnul jen, že minule ste tu řešili "něco" se stadionama

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak i CSKA staví, Kapacita CSKA - 30 000, Spartak - 42 000

Reagovat
didosh

Ono se hrálo v Lužnikách?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze by zrovna dneska na derby byla ta navsteva nejak buhvijak uchvatna se rict neda ...snad ze vsech pohledu (vcetne atmosfery) jedno z nejslabsich derby za posledni dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda...OT: Jak je to s tím Karpinem?

Reagovat
Arbiter

pořád trénuje Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

No však právě, že tam dnes byl, jako by se nic nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zůstává na lavičce dokud se nenajde nový trenér.

Reagovat
Arbiter

tak on je sportovní ředitel, pokud se nemýlím nebo tak něco, ne?

Reagovat
didosh

Tak to jsem nečekal že Spartak vyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tu nezazněla jedna taková otázka, která tu začíná být tradiční. Schválně, kdo bude první

Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

Co na to Filip12 ? :-D

Reagovat
kubys

Ne...

Reagovat
kubys

Jak to teda je s tou ligou, se to pak rozdělí nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

a odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

...sakra, EF mi spadne, ale odpověď se odešle 2x

Reagovat
Pipo123

Ako je na tom Lokomotiv ? zdá sa mi že ten nový tréner tam začal robiť kus dobrej práce, k tomu ešte tie mená ktoré padajú ako posily, páčil by sa mi tam Yildirim, to bude výborný hráč, ale zarazilo ma že Durica hraje základ, ved na to snaď nikdy nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Ligu de Vodka. A stejně ji sázím ... nedám si říct a nedám si ....

Reagovat
Paddy

Jak hrál Suchý? a stihl něco Necid?

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý slušný standard, řekl bych. Necid nestihl nic, akorád bylo na něm vidět velké rozčarování, že nebyl v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sucháč stihl dostat žlutou

Reagovat
Arbiter

ten Ujcev je takový vůl

Reagovat
Arbiter

ha, tak to byl Maurício

Reagovat
kubys

Jak hraje Grigalava?

Reagovat
Arbiter

ty, já si to pustil jen na začátek druhé půle, musím napsat report a píšu navíc bakalářku, tak jsem se na zbytek nedíval, tak nemůžu sloužit, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo mu málem hlavu ukopl

Reagovat
didosh

mazaná foto

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnožan válí i s Lokomotivem.

Reagovat
Robbie

jak hraje R.Carlos ?

Reagovat
smazaný uživatel

dal pencli, ale Suchina selhal, když ten "zákrok" před tim zhodnotil jako penaltovej

Reagovat
Robbie

já myslím jak hraje celkově jestli rychlostě stíhá a atd

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jestli dobře chápu, v tomdle kole odehrál Těrek svůj poslední zápas na stadionu Bilimchanova. Teď má totiž 2 zápasy venku a pak v 10. kole proti Anži již na novém stadionu A. Kadyrova pro 30 000 diváků, co otevřou 11. května.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, zatím to nevypadá, že by to stihli do 11.5. - "http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1100661&page=6"

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct ale ta stavba mi připomíná klasické stadiony za socialismu

Reagovat
kubys

Čím?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak to vysvětlit ale prostě, jak z té PC animace, tak už z té hrubé stavby vyřazuje takový ten stadion z dob SSSR

Reagovat
smazaný uživatel

nj, někdo todle zmínil i na ruskojazyčné větvi o stadionu na skyscrapercity, asi na tom něco bude

Reagovat
didosh

Možná natebe působí to prostředí tak! pro Těrek

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad joke ta obrazovka v ty tribune, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to lešení půjde pryč

Reagovat
kubys

Tak to už nevypadá, že by tam mělo být moc interiérové práce, jen domontovat sedačky apod., navíc Rusko je země neomezených možností.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

možná nestihnou, ale prostě 11.5. se otvírá, maj to na webu Těreku, už je to naplánovaný, s tim už nehnou

Reagovat
smazaný uživatel

otrasny stadion. To je velmi smutne premrhat tolko penazi na nieco take. Ako v ndesnej dobe moyu postavit tie tribuny tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

uboha liga... job tvaju mat

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty? Jsem si myslel, žes dávno pryč v sekci UFPL

Reagovat
Al Capone

rozveď to proč je tato liga ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

pač je to zamindrákovanej ukrajinec, co nedostává peníze za výkopy na českých dálnicích, tak se chodí vybrečet sem

Reagovat
didosh

Jdi už do prd*le kun*o!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já stejně nemůžu uvěřit tomu, že Carlos centruje na Holendu . To je jakoby Trousil nahrával Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozdílem, že Carlos má 150let....

Reagovat
kubys

Tak Roberto je jen o 3 roky starší než Trousil. Skoro na den přesně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele