Ruská Premier liga - souhrn 3. kola

02.04.2011, 14:52, aktualizováno 04.04.2011, 17:59
Komentáře a souhrny
Jan Holenda jediným gólem rozhodl o výhře Anži nad Rubinem. Trefil se i Tomáš Necid, k výhře CSKA to ale nevedlo. Dosud suverénní Zenit si připsal první ztrátu, remizoval v Nalčiku. Dinamo dostalo v sobotu pořádnou facku, Volga ho doma porazila 3:0. Svůj čtvrtý bod za remízu 2:2 získaly Lokomotiv Moskva a Rostov, Krasnodar přestřílel Spartak Moskva. Těrek získal první body díky pondělní výhře nad Tomskem.

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 2:0

04.04.2011 16:00

Góly: 15. Maurício (pen.), 21. Rodrigo Tiuí

Těrek zvítězil poprvé v letošní sezóně, když na svém hřišti dokázal porazit Tom. V zápase dvou outsiderů rozhodly dvě chyby hostů, které plně využili svěřenci Ruuda Gullita.

První šanci měl tomský tým, když Renat Sabitov střílel z dvaceti metrů. Brankář Těreku zahrál nepřesvědčivě, když balón neodrazil rukama. Míč trefil brankařovo koleno a naštěstí pro něj skončil v zámezí. Ale už ve 13. minutě v pokutovém území Tomi byla odpískaná penalta. Po centru do pokutového území si Alexej Jeskov všiml, že někdo z bránicích hráčů zahrál rukou. Jedenáctimetrový kop s přehledem proměnil Maurício.

Hned vzápětí v brankovišti upadl Mguni po souboji se Sergejem Sosnovskym, ovšem druhou penaltu Jeskov neodpískal. Když domácí ucítili slabinu soupeře, nepřestali tlačit. A pět minut nato bylo skóre o gól vyšší. Nemalou měrou se na tom podílel brankář Tomsku Alexej Botvinjev, který hrubě chyboval při pasu Maurícia do pokutového území. Nabídnutou příležitost nepromrhal Rodrigo Tiuí, jenž zvítězil v hlavičkovém souboji nad Sosnovskym a poslal míč do brány.

Těrek evidentně nechtěl polevovat, ale v koncovce už nebyl tak přesný. Tom po střele Sabitova hned ze začátku hry už více Džanajeva neohrožovala, a tak se do šaten šlo za stavu 2:0. Po přestávce se Nepomňaščij snažil oživit hru ve středu hřiště, když do pole poslal namísto Sabitova Pavla Golyševa.

Změnit nešťastně se vyvíjející zápas se ale hostům nepovedlo. Navíc deset minut po začátku druhé půle zůstala Tom v deseti. Sosnovskij při snaze zastavit útok domácích podrazil Maurícia a obdržel druhou žlutou kartu. Nepomňaščij vystřídal a do hry naskočil Kovalčuk, ale nevedlo to ke kýženému výsledku.

Těrek si stejně jako v prvním poločase vytvořil několik příležitostí, ale opět se hráči v koncovce chovali zbrkle a nedařilo se jím dostat míč do brány. Do konce utkání se skóre nezměnilo, a tak mohl Ruud Gullit společně se svými svěřenci slavit první vítězství v Premier Lize.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - FK Krasnodar 1:1

03.04.2011 16:30

Góly: 20. Tomáš Necid - 52. Igor Picuşceac

CSKA nedokázalo udržet nadějný náskok nad nováčkem z Krasnodaru a podobně jako většina favoritů ztratilo. Zápas skončil překvapivě 1:1.

Zápas začali lépe domácí a již v páté minutě pálil Necid, žel bohu pro Armějce nad bránu. I poté měli míč očekávaně na kopačkách častěji Armějci, ale ne a ne se prosadit. Tohoto problému je zbavil ve 20. minutě Tomáš Necid. Doumbia poslal zleva míč před branku na českého útočníka, ten ve spíše řeckořímském souboji přetlačil obránce hostů a v pádu z otočky se trefil k tyči - 1:0.

O sedm minut později pálil Dzagojev, ale nad. Na konci poločasu ještě zazlobil Drinčič, když pálil do levého růžku, ale Akinfejev byl na místě. Poločas tak skončil 1:0.

Druhý poločas načali lépe hosté, chvíli po začátku poločasu pálil Marcio kousek nad. Ale pak přišla bomba. V 53. minutě skóroval Pikušak. Po závaru před brankou Igora Akinfejeva nakonec hlavičkoval Amisulašvili na Pikušaka, který snad ze tří metrů napálil míč nártem pod víko - 1:1.

Domácí málem po deseti minutách odpověděli. Tošič utíkal po křídle a míč se dostal k Doumbiovi, ale ten mířil pouze do rukou připraveného Golodova. Kransodar výborně bránil a pro hráče CSKA bylo hrozně složité se přes úpornou obranu hostí dostat k bráně. To se povedlo až v 80. minutě Doumbiovi, který utekl po křídle, ale jeho pas González nezužitkoval, Golodov ho zase vychytal. A když na konci utkání neuspěl hlavičkou ani Berezuckij, tak zápas skončil překvapivou remízou 1:1. Krasnodar z minima vytěžil maximum.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Rubin Kazaň 1:0

03.04.2011 14:15

Góly: 7. Jan Holenda

Český útočník Jan Holenda rozhodl o překvapivé výhře Machačkaly nad Rubinem Kazaň. Zápas skončil 1:0.

Domácí na nic nečekali a již v sedmé minutě se dostali do vedení. Po nákopu z půlky hřiště dostal balon za obranu český útočník Holenda a z úhlu prostřelil Ryžikova - 1:0 a Machačkala explodovala. O pár minut později se probíjel na druhé straně Ansaldi, ale Revišvili jeho střelu lapil. V 18. minutě mohlo být vyrovnáno. Rjazancev se uvolnil ve vápně a přihrával pod sebe na Ďaďuna, který střílel z první, ale Revišvili ho skvěle vychytal. O deset minut později se ozvali i domácí, Jucilei našel Lachijalova, ten ze čtrnácti metrů mířil k tyči, ale Ryžikov byl na místě. Více toho první poločas již nenabídl. Oba týmy se tlačily dopředu, ale nedokázaly nic kloudného vymyslet, a tak se šlo do šaten za překvapivého stavu 1:0 pro Anži Machačkala.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Nudou mezi šestnáctkami, to však nevadilo fanatickým příznivcům dagestánského týmu, kteří své hochy povzbuzovali po celý zápas. Ale i jim jistě zatrnulo v 65. minutě, kdy po holomajzně před vápnem vyhrál hlavičkový souboj Ďaďun a tvrdě vypálil, balon jen o málo minul Revišviliho svatyni. O čtyři minuty později trefil Lebeděnko z pětadvaceti metrů dokonce břevno. V 77. minutě se Karadeniz probil mezi obránci a vypálil, Revišvili byl naneštěstí pro Tatary na místě. A když pak neuspěl ani na druhé straně Holenda, tak zápas skončil výhrou Machačkaly 1:0.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Zenit Petrohrad 2:2

03.04.2011 12:00

Góly: 60. Adnan Zahirović, 88. Roman Koncedalov - 7. Aleksandr Keržakov, 81. Danko Lazović

Petrohradský Zenit nedokázal udržet vedení nad Spartakem Nalčik. Hosté ještě v 81. minutě vedli 2:1, ale dvě minuty před koncem střelou z přímého kopu srovnal Roman Koncedalov.

Hostující tým vedl už od sedmé minuty. Danny dostal míč v pokutovém území a neohrabaně ho poslal na bránu, míč ovšem proletěl tam, kam měl a dobíhající Keržakov jej poslal tvrdou ránou do brány. Byl to první gól petrohradského útočníka v této sezóně. Po obdržené brance se domácí snažili o vyrovnáni, ale docela rychle bylo jasné, že se k bráně Malafejeva jen tak nedostanou. Ani Zenit moc nepřispíval k útočné aktivitě. Hra byla svižná, ale odehrávala se především ve středu hřiště. V čase, jež zbýval do konce první půle, dokázal Petrohrad vymyslet pouze jednu nebezpečnou akci, kdy střelu Keržakova odvracel v poslední chvíli Džudović. Spartakovci nedokázali vymyslet akci žádnou.

Zpočátku druhé pětačtyřicetiminutovky se zdálo, že Nalčik půjde dopředu, aby vyrovnal, ale aktivita domácích vbrzku vyprchala. Hra probíhala ve stejném duchu, jako v první půli. Nakonec se ale v 60. minutě domácím podařilo vyrovnat. Po rohu se v pokutovém území nejlépe zorientoval Adnan Zahirović a procpal míč do brány.

Prakticky minutu nato se Spartaku mohlo podařit vstřelit další gól. Ovšem to by musel Pilipčuk pokořit Malafejeva. Takový obrat se evidentně nelíbil Zenitu. Svěřenci Luciana Spallettiho převzali iniciativu. V 63. minutě byl Otto Fredrikson opět pokořen, jenže rozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu. V 65. minutě opustil hřiště Jovanović, který obdržel dvě žluté karty. Zajímavostí je to, že druhou žlutou kartu Srb dostal za simulaci v pokutovém území hostů. Zenit mezitím přitlačil na pilu, což následně vedlo ke gólu. Aňukov odcentroval na Danka Lazoviće, který z první poslal balón do brány.

Ale touto brankou se zápas nerozhodl. Několik minut na to Koncedalov perfektní střelou z přímého kopu nedal žádnou šanci Malafejevovi.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Spartak Moskva 3:1

02.04.2011 18:45

Góly: 45. Lacina Traoré (pen.), 58. Vladislav Kulik, 88. Sergej Davydov - 49. Ibson

Moskevský Spartak utrpěl druhou porážku v sezóně, když nedokázal porazit domácí Kubaň. Valerij Karpin vypustil na hřiště experimentální sestavu, ale ta se nedokázala vyrovnat útočné síle Krasnodarců.

Hned ze začátku hnali fanoušci domácích, kterých nebylo moc, svůj tým dopředu. Ovšem postupem času Spartak převzal iniciativu, začal kombinovat a snažil se přiblížit k Alexandru Budakovovi. V sedmnácté minutě se Alexovi vydařila krásná střela, ale Budakov ve skoku dokázal odvrátit míč na roh.

Někdy ke středu poločasu se hra vyrovnala, ovšem koncovka první půle byla opět v režii Kubani. Deset minut před přestávkou Vladislav Kulin dostal vynikající příležitost skórovat, avšak střílel nad. Minutu před koncem poločasu vtrhl do pokutového území hostů opět Kulin a po dotyku ruky Alexandra Šešukova spadl na zem. Jegorov se rozhodl, že se jednalo o penaltový zákrok a nařídil trestný kop. Ten následně s přehledem proměnil Traoré.

O přestávce trenéři obou týmu neprovedli žádné změny. Od 45. minuty začal Spartak tlačit domácí tým a vbrzku vyrovnal. McGeady protáhl balón ze své půle až do pokutového území soupeře. Následoval pas na Dmitrije Kombarova, který vyslal tvrdou ránu na bránu. Budakov vyrazil balón, ovšem první u dorážky byl McGeady. Kdo by čekal od Ira střelu, ten by čekal marně. McGeady nahrál Ibsonovi a až jeho střela po teči obránce skončila v bráně.

Kubaň však nesložila zbraně. Svěřenci Petrescua po obdrženém góle přidali na tempu, převzali iniciativu a velice brzy opět vedli. Traoré, jenž se nacházel v ofsajdu, obdržel pas, s balónem se z levé strany dostal do šestnáctky soupeře a poslal míč Kulikovi. Ten bez zaváhání proměnil.

Nad tím, co se pak dělo s obránci červenobílých, zůstává rozum stát. Dva Kubanci rozehráli kombinaci. K tomu měli maximum prostoru a času. Navíc domácí při pohledné hře dokázali okopávat nohy hostů, za což dostávali každou chvíli žluté karty. Karpin poslal do boje Dzjubu. To však nepomohlo. Nakonec Kubaň vstřelila třetí gól. Skóroval střídající Sergej Davydov, který hlavou poslal míč ke vzdálenější tyči. Spartak tak utrpěl druhou porážku na jihu republiky.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Rostov 1:1

02.04.2011 16:30

Góly: 74. Vladislav Ignatjev - 83. Maksim Grigorjev

Lokomotiv nedokázal udržet nadějné vedení 1:0 a nakonec remizoval s Rostovem 1:1. Oba týmy tak mají 4 body.

Úvod zápasu byl poněkud vlažný, až v 15. minutě nastřelil Jankov tyč, Guilherme by byl bez šance. Poté se zápas ubíral jinam, než by si fanoušek fotbalu přál. Hrálo se hodně ostře až nevybíravě a hlavně obránci Lokomotivu hráli hodně do těla. Až po půl hodině hry vystřelil Syčov, ale pro hosty to nebezpečné nebylo. Ke konci poločasu nejdříve Adamov zachránil včasnou hlavičkou šance Rostova a vzápětí na druhé straně neuspěl hlavičkovým pokusem. A jelikož se neujal ani pokus Torbinského z levého křídla, tak se šlo po nevýrazném prvním poločase za stavu 1:1.

Druhou půli načali lépe domácí, zejména Torbinskyj,Maicon a Syčov Rostovanům zatápěli. V 50. minutě centroval Maicon a Syčov už už slavil gol, ale míč byl v bezprostřední blízkosti brankové čáry odražen na roh. V 69. minutě si domácí poprvé fanoušci Železničářů zakřičeli gól, ale pomezní odmával Ignatěvovi ofsajd. O pět minut později si ale Vladislav Ignatěv zpravil chuť. Po závaru ve vápně se výše zmíněný dostal k míči a tvrdou ranou nedal Radičovi šanci, na tomto gólu měl velký podíl i Syčov, který vybojoval míč. 1:0 pro Loko.

Rostov překvapivě dokázal odpovědět, již za 10 minut vyrovnal Maxim Grigorijev. Adamov vybojoval ve vápně odražený míč a míč se dostal ke Grigorijevovi, který ho nakonec propasíroval do brány - 1:1!

Toto byla také poslední akce tohoto zápasu. Po vyrovnávací brance se spíše již dohrávalo, nikdo se moc nehnal do útoku. Utkání tak skončilo 1:1.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - Dinamo Moskva 3:0

02.04.2011 14:15

Góly: 63. Mihăiţă Pleşan, 65. Goča Chodžava, 75. Mersudin Ahmetović

Moskevské Dinamo potvrzuje vleklé trápení na hřišti soupeřů a v sobotním klání na hřišti Volgy Nižnij Novgorod prohrálo vysoko 3:0. Přitom v prvním poločase bělomodří spálili několik vyložených příležitostí. Na marnotratnost doplatili po změně stran.

V prvních 35 minutách se oba týmy na hřišti příliš neprosazovaly. Územní převahu mělo Dinamo, ale k výraznému ohrožení branky Abajeva se nedostalo. Domácí Volga často hledala vepředu dravého Marcvaladzeho, ale nebezpečného gruzínského útočníka pokryli Fernandez s Granatem. V poslední desetiminutovce se rozjel na polovině Volgy pořádný kolotoč, ale Dinamo opět podvedlo proměňování šancí. V šanci byl Samedov, ale nakonec nevypustil ani přihrávku ani střelu. Nůžkami orazítkoval břevno Kuranyi, následnou dorážku nezvládl Semšov poslat do prázdné branky. Kapitán Dinama měl i další šanci, ale po krásné přihrávce Wilkshirea střílel vedle zadní tyče.

Trenér Volgy Omari Tetradze na špatný výkon svého mužstva zareagoval střídáním nevýrazného Goguy za Ahmetoviće. A Dinamo po změně stran nebylo schopné pokračovat v povedeném závěru prvního poločasu. Volga naopak přidala na agresivitě, začala pressovat. V 63. minutě se ujala vedení. Chodžava perfektní přihrávkou vysunul za obranu Plesana, ten přehodil vybíhajícího Šunina a rozvlnil síť. Dinamo se nestačilo vzpamatovat a prohrávalo 2:0. Střílený přímý kop Chodžavy proklouzl mezi nohami Šunina.

Frustrované Dinamo v 75. minutě dorazil Ahmetović a byl u toho opět Chodžava, který byl opět v roli asistenta. Gruzínský záložník byl dnes králem utkání. Dinamo mělo ve zbytku utkání možnosti snížit nepříznivé skóre, ale Kuranyi v šancích neuspěl. Volga vyhrála 3:0 a připisuje si druhé domácí vítězství.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara 1:1

02.04.2011 12:00

Góly: 23. Zahari Sirakov - 68. Sergej Kuzněcov

Perm nedokázal udržet náskok 1:0 a zápas nakonec skončil smírem. Samara si tak připsala první body v sezoně.

Zápas začali aktivněji podle očekávání domácí a ve 4. minutě pálil mimo Ristič. Ve 22. minutě měli domácí další šanci. Po přečíslení 4 na 3 se dostal k balonu Pejev a tvrdou ranou pod víko přinutil M'Bohliho k vynikajícícmu zákroku. Alžírský brankář vytěsnil balon těsně nad břevno. Co se nepovedlo Pejevovi, to se povedlo o dvě minuty později Sirakovovi. Po centru před brankou přiťukl Volkov míč k hranici vápna, kde nikým nekrytý Sirakov vypálil. Balon ještě jeden z obránců Samary tečoval a M'Bohli byl naprosto bez šance. Míč letěl k tyči - 1:0.

Samara hrála celý první poločas špatně a žádnou větší šanci si nevypracovala. A když ve 41. minutě neuspěl Volkov, tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Amkar.

Druhá půle začala poněkud vlažně, ani jeden tým se dopředu nijak nehnal a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami, až v 56. minutě pálil z 25 metrů Mološ, ale Narubinovu branku netrefil. Samara byla v těchto chvílích o něco lepší, ale velké šance nepřicházely. Paradoxně gól z 68. minuty padl také po takové nemastné neslané střele. Kuzněcov dostal balon před vápnem a vyslal na branku hodně nepovedenou střelu, která se nejvíce podobala lobu. To ale překvapilo Narubina, který zcela nepochopitelně míč nevyrazil ani nechytil a ve vzduchu ho rukou netrefil. Střela letěla přímo na něj - 1:1.

A jelikož o čtvrt hodiny později z velkého úhlu netrefil Pečnik branku, tak zápas skončil remízou 1:1, nutno dodat, že zaslouženou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad32105:27
2.Volga Nižnij Novgorod32015:16
3.Rubin Kazaň32014:16
4.Kubaň Krasnodar32014:36
5.FK Krasnodar31203:15
6.FK Rostov31116:44
7.CSKA Moskva21103:14
8.Lokomotiv Moskva31114:44
9.Spartak Nalčik31113:44
10.Amkar Perm31112:34
11.Anži Machačkala31111:24
12.Těrek Groznyj31022:33
13.Dinamo Moskva31025:73
14.Spartak Moskva31022:73
15.Křídla Sovětů Samara20111:21
16.Tom Tomsk30030:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (58)

Přidat komentář
kubys

Ty vole ten druhý poločas byl celkem utrpení a ten gól Samary. No nic, Amkar měl vyhrát, ale dobře, že Amkar ztratil.

Reagovat
kubys

A jinou fotku z Permu tady nemáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fotka me taky silene iritue, fakt nejhorsi obrazek na celym Eurofotbalu

Reagovat
kubys

Musoři takhle budou hrát každé liché kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Venku jsou naprosto neškodní. Minulý rok vyhráli jen dva zápasy .

Reagovat
smazaný uživatel

Спасиба Амкар !!! za to že hrajem tak ubohou ligu

Reagovat
kubys

Zase tě pustili na internet?

Reagovat
smazaný uživatel

zase ližes prdel kacapam ???

Reagovat
smazaný uživatel

tebe tipuju na frustrovanýho banderovce

Reagovat
$dolar$

Bandera

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

to je jako kdybys oslavoval Stalina

Reagovat
smazaný uživatel

Volga Ta podle mě během sezony ještě všem ukáže, jak se to má pořádně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý definitivně vypadl ze základní sestavy Spartaku Moskva.

Reagovat
smazaný uživatel

se připravuje na Porto, proto má volno

Reagovat
smazaný uživatel

ne se Suchým totiž dostal spartak vždy minimálně 3 nebo 4 goly. A bez Suchýho udrželi čistý konto. Ale dnes dostali trojku tak snad trenér změní plány

Reagovat
kubys

Proboha Typku nemel o něčem, čemu absolutně nerozumíš.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sraptak

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico, to jsou vysledky A musora velmi kvalitne

Reagovat
didosh

To jsem zvědavý kdo bude letos na pohárových příčkách,letos bude Ruská liga ohromě zajímavá...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to muzes soudit po trech kolech?

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda kanonýr k pohledání

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam už konečně Necid šoupne fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

goooool!! Necid fantastický goool!!

Reagovat
Losinho

Necka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Necid!

Reagovat
smazaný uživatel

co to má Doumbia na hlavě?!

Reagovat
goodbay

Golenda

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný kolo pro favority, všichni bez výjimky ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je špatný.. Holenda rozhodl o výhře týmu, kde hraje Roberto Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EmC

taky mě něco takový napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda náhodou není špatný hráč. A Roberto Carlos už je starý pán, to tak nemůžeš brát.

Reagovat
Liquid

debilní CSKA, neporazit doma nováčka

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že Spartak je zatím bez formy. To se nám hodí do EL

Reagovat
kubys

Hmmm, super kolo.

Reagovat
Didier Drogba

Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdé jádro fans CSKA Moskva vyzvalo všechny fanoušky ruské ligy k bojkotu všech zápasů, kde budou hrát severokavkazské kluby. Argumentují mimo jiné tím, že tyto kluby zabírají místo v ruské Premier Lize tradičním ruským klubům, které se potácejí ve finanční tísni (to jsou např. Sokol Saratov, Torpedo Moskva, Černomorec Novorossijsk, Rotor Volgograd, Sibir Novosibirsk..). Hlavním cílem bojkotu je dosáhnout vyloučení týmů ze severokavkazských republik z Ruské Premier Ligy. Bojkot by měl být jak na utkání venku, tak i na utkání s těmito kluby doma. Ruské fanouškovské weby, které se přihlásí k bojkotu poznáte snadno - v ligové tabulce nebudou severokavkazské kluby uvádět.

Reagovat
smazaný uživatel

diskriminace a ta se bude tvrdě trestat.

Reagovat
Arbiter

z toho je mi moc smutno

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina...kdyby se ultras CSKA radeji starali o to aby nekdo chodil na zapasy a udelali neco s tema jejich zalostnejma navstevama. Kavkazsky kluby v lize sice nikdo nechce, ale kazdymu normalne myslicimu cloveku je jasny, ze neco takovyho bude mit nulovej efekt. Nikdo nebude vyhazovat klub z ligy jenom protoze se to par fanouskum nelibi...trapna poza a ztrata casu tahle akce.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, velka vetsina tech klasicky ruskych klubu ani nema dostatecny prostredky na to, aby tu prvni ligu mohly hrat. Diky aspon za tu Volgu...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, v pohodě, já to sem hodil jako zajímavost

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

to bude sezona to bolo kolo ,4 moskvy + pertohrad+ kazan 6 favoritov ziskali s 18 možnych bodov v tomto kole 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Papadopulos ,přispěl golem z penalty k výhře Soči

Reagovat
smazaný uživatel

Torpedo prohralo

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrajte si hru Necid na www.gamesource.cz

Reagovat
Arbiter

Gullit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak Jucilei , Tardelli nebo Carlos , ale Holenda to je jedina hvezda Machackaly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jeno bude Nova Sport nakonec PL vysílat , příště je tam zápas Zenit - CSKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele