Ruská Premier Liga - souhrn 20. kola

29.08.2009, 19:07, aktualizováno 31.08.2009, 16:56
Komentáře a souhrny
Rubin vyhrál 3:0 nad Spartakem Moskva a nakročil k obhajobě titulu. Zadařilo se Zenitu Petohrad, který vysoko vyhrál na hřišti Chimek, a Samaře, jenž si poradila s Dinamem, naopak CSKA nechalo všechny body v Rostovu. Moskevské FK jenom remizovalo v Tomsku, bez problémů vyhrály Saturn a Lokomotiv...

Tom Tomsk - FK Moskva 0:0

29.08.2009 12:00

Góly: -

Obecenstvo na stadionu Trud se v utkání mezi Tom Tomskem a FK Moskva nedočkalo branky, v nastaveném čase jí byl nejblíže útočník hostů Martin Jakubko, ale slovenský reprezentant nastřelil tyč.

První minuty byly ve znamení náporu domácích, především útočné duo Tomsku Goran Maznov a Artjom Dzjuba zlobilo zadáky FK Moskva. Makedonský útočník měl také první vážnější možnost zápasu, s jeho střelou si gólman Ževnov poradil. Centimetry k zakončení hlavou pro změnu chyběly Dzjubovi. V prvních třiceti minutách se FK Moskva prakticky v ofenzívě neprosazovalo.

Také druhý poločas byl v režii Tomičů. Obrovskou šanci spálil Maznov, když z vyložené pozice střílel nad svatyni Ževnova. Pro Sibiřany však mohl přijít šok v nastaveném čase, po jednom z ojedinělých útoků FK Moskva skončila hlavička Jakubka na tyči.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Těrek Groznyj 3:0

29.08.2009 14:30

Góly: 9. Vladimir Kuzmičov, 43. Aleksej Ivanov, 66. Dmitrij Kiričenko

Podmoskevský Saturn rozstřílel Těrek Groznyj 3:0. Defenzíva kavkazského týmu opět selhala a kouč Vjačeslav Groznyj má další důvod k přemýšlení.

Těrek Groznyj prohrál poslední dva ligové duely a inkasoval hned šestkrát a naděje na zlepšení v duelu proti Saturnu dostala direkt už v deváté minutě. Po centru Němova unikl ofsajdové pasti Kuzmičev a hlavou otevřel skóre.

V odpovědi mohl vyrovnat Zabavnik, ale v československého mini souboje vyšla lépe jednička Saturnu Antonín Kinský. V prvním poločase měli územní převahu Čečenci, ale v útoku hrozili minimálně. Uprostřed prvního poločasu musel trenér Saturnu Gordějev přistoupit k nucenému střídání, obránce Halilovič si přivodil těžké zranění a místo něj se na hřiště dostala uzdravená opora podmoskevských Alexej Igonin.

Do důležitého dvoubrankového vedení se mimozemšťané dostali dvě minuty před poločasovým hvizdem. Kiričenko skvělou přihrávkou vybídl Ivanova a ten vstřelil svůj první gól v tomto ročníku ruské ligy.

Do druhého poločasu posílil ofenzívu Těreku Rumun Petre, ale hlavní slovo měli opět domácí. Nejprve Loskov završil krásnou kombinaci nastřelenou tyčí a poté zkušený reprezentant krásnou úhlopříčnou přihrávkou vysunul Kiričenka a útočník Saturnu zvýšil na 3:0. Zbývající minuty byly venam šancí na obou stranách a veterána Parfenova, který se vrátil k aktivnímu fotbalu po dvou letech, naposledy působil zkušený levý bek v Arsenalu Kyjev.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Kubaň Krasnodar 4:1

29.08.2009 17:00

Góly: 69. Dmitrij Syčev, 71. Peter Odemwingie, 73. Răzvan Cociş, 86. Wagner - 61. Artur Tlisov

Lokomotiv Moskva sice od 61. minuty prohrával 0:1, ale utkání rychlým obratem dokázal zvrátit jednoznačně na svoji stranu a vyhoupl se v tabulce ruské ligy na páté místo.

Lokomotiv už bez kapitána Dinijara Biljaletdinova, který odešel do anglického Evertonu přivítil Kubaň, mužstvo z jižního Ruska pro změnu opustilo duo Keita a Kasajev, první jmenovaný šel právě do Lokomotivu, ten druhý se upsal Kazani.

První poločas byl ve znamení permanentního tlaku moskevského gigantu. S řadou šancí domácích si však poradil jak gólman Stepanov, tak i jeho náhradník Karjukin. Stepanov si totiž uprostřed prvního dějství přivodil zranění a musel ze hry ven.

Po změně stran, ve 49. minutě, byl blízko trefě probuzený kanonýr Syčev, ale po skvělé přihrávce Gatagova nedal. 18letý Gatagov byl v těchto minutách nejaktivnějším hráčem na hřišti a málem dal gól i on sám, ale dobře mířenou střelu mu vyrazil Karjukin.

Ve výsledku domácí zaplatili za marnotratnost, v 61. minutě po jednom z výjimečných útoků žlutozelených našel Okoduwa hlavu Tlisova a Brazilec Guilherme v brance Lokomotivu se natahoval marně. Inkasovaná branka Lokomotiv přinutila ještě k většímu úsilí, Odemwinige nejprve nastřelil jen tyč, ale pak se s góly Lokotky roztrhl pytel.

Začalo to 69. minutou, přihrávku obránce Janbajeva dopravil do sítě Syčev, o chvíli později se prosadil Odemwingie po centru Wágnera. Skvělý obrat Lokomotivu pokračoval, z dvaceti metrů střílel Kocic a Karjukin se natahoval marně. Lokomotiv rozložil Kubaň během čtyř minut a v 86. minutě ještě završil dílo moskevských Brazilec Wágner, kterému stačilo nastavit nohu po přesně mířeném centru Syčeva.

Více informací k zápasu

FK Chimki - Zenit Petrohrad 0:4

30.08.2009 12:00

Góly: 24. Fatih Tekke, 49. Vladimir Bystrov, 68. Alessandro Rosina, 90. Maksim Zinovijev (vl.)

Zenit si připsal povinné tři body za vítězství 4:0 na půdě podmoskevských Chimek. Po naprosto jednoznačném průběhu utkání domácí svým výkonem opět dokázali, že druhá liga jim bude naprosto vyhovovat.

V dresu Zenitu si odbyl premiéru Vladimir Bystrov, kterého fanoušci na hřišti přivítali pokřiky "Bystrov svině". Naopak jen na lavičce náhradníků nechal Anatolij Davydov útočníka Kornilenka a do Chimek vůbec neodcestoval druhý brankář Kamil Čontofalský, místo nějž se na lavičce objevil Dmitrij Borodin.

První gól zápasu padnul ve 24. minutě, když Fatih Tekke střelou přes dva obránce překvapil brankáře Komarova. Zbytek poločasu pak proběhl plně v režii hostí, domácí Chimki zahrozily jen sporadicky. Fanoušci Zenitu se tak mohli plně věnovat rituálnímu pálení spartakovského dresu Vladimira Bystrova.

Chvíli po poločasové přestávce se však Bystrov představil premiérovým gólem po návratu do Zenitu, když zvýšil na 0:2 z domácího pohledu. Ani to neobměkčilo hostující fanoušci, kteří ho odměnili pískotem. I v dalším průběhu zápasu byla staronová posila vidět na hřišti, když se na Bystrovovi postupně za dvě žluté karty vyfaulovali Gapon a Sansoni. Utkání tak domácí dohrávali o devíti lidech.

Mezitím třetí gól hostí vstřelil Alessandro Rosina zvýšil na 0:3. Pohodlné vítězství Zenitu pak gólově završil vlastní gól Zinovieva.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Rubin Kazaň 0:3

30.08.2009 14:00

Góly: 33. Sergej Semak, 39. Alejandro Domínguez (pen.), 58. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň udělal významný krůček směrem k obhajobě titulu, svěřenci Kurbana Berdyjeva v přímém souboji o průběžné první místo porazili Spartak Moskva 3:0 a deset kolo před koncem mají na čele tabulky čtyřbodový náskok.

Souboj dvou největších kandidátů na ligový titul se uskutečnil v Lužnikách, Spartak Moskva přivítal Rubin Kazaň. Oba celky měly před zápasem skvělou formu a od sebe je dělil jen bod. Zatímco hostující Kazaň nastoupila v nejsilnější sestavě, Spartaku chyběl jeden z tahounů Vladimir Bystrov, který se upsal Zenitu a obvyklí členové základní sestavy Stranzl, Sajenko a Ibson.

Jestliže minulý rok Kazaň přenechávala iniciativu soupeři a hrozila z brejků, letos hraje mistr úplně jiný, mnohem aktivnější fotbal. Přesvědčili se o tom od úvodního hvizdu hráči Spartaku, které Ruby dostalo pod tlak. Mužstvo z hlavního města Tatarstánu hrozilo ze svých tradičně nebezpečných standardních situací, po rohu Ansaldiho hlavičkoval Bucharov, ale na čáre zachránil červenobílé Bojarincev. Těsně vedle pak mířil hlavou po standardce zahrávané Domínguezem urostlý zadák Kazaně Navas.

Spartak hrozil z rychlých protiútoků, ve kterých měli hlavní slovo Alex Raphael Meschini, Pavel Jakovlev a Welliton. Dvakrát po útoku zleva však Rubin zachránil za minutu dvanáct obětavým skluzem Navas, ještě předtím pálil tvůrce hry Spartaku Alex placírkou těsně nad branku.

Ve 33. minutě zaplněné ochozy v Lužnikách oněměly. Marnotratnost Spartaku u předcházejících slibně rozvíjejících akcí Rubin potrestal. Bucharov pronikal do pokutového území Spartaku, jeho následnou přihrávku na Domíngueze vypíchl kapitán Jiránek, ale režisér hry Tatarů Sergej Semak z druhé vlny tvrdou střelou rozvlnil svatyni Spartaku.

O šest minut později už Kazaň vedla o dvě branky. Sólo Domíngueze zastavil faulem v pokutovém území Spartaku Ignas Dědura a nařízený pokutový kop faulovaný střelou do dolního levého roku neomylně proměnil. Pro Argentince to byla dvanáctá branka v tomto ročníku ruské ligy, pátá z pokutového kopu.

Těsně před poločasovým odchodem mohl snížit mladík Pavel Jakovlev, ale střílel z dobré pozice nad. Po změně stran už zůstali v kabině Bojarincev s Cariocou. Na hřiště se dostal Baženov a Žano Ananidze, teprve šestnáctiletý velký talent pocházející z Gruzie.

Kazaň však i ve druhé pětačtyřicetiminutovce zanechala dobrý dojem a Spartaku nepovolila nějaký drtivý tlak. Naopak v 58. minutě zvýšil na rozdíl tří branek Alexandr Bucharov, když potvrdil skvělou hru hlavou.

Tříbrankové vedení Rubin uspokojilo a několik gólových momentů si vypracoval Spartaku. Wellitona vychytal Ryžikov, gólman Kazaně si poradil i s pokusem Jakovleva. V závěru utkání o sobě dal hodně vědět Ananidze, který rozjel několik slibných akcí, v nich ale Spartak zradila špatná finální fáze. Nakonec tříbrankový rozdíl vydržel do konce utkání, Kazaň vyloupila Moskvu a ruskou ligu teď vede s komfortním náskokem čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva 3:1

30.08.2009 16:15

Góly: 67. Roman Adamov, 69. Roman Adamov, 79. Jiří Jarošík - 63. Aleksandr Dimidko

Žolík Roman Adamov byl největší hvězdou utkání Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva. Jeho Samara otočil nepříznivý průběh zápasu hlavně díky jeho dvou brankám, obrat završil uzdravený český fotbalista Jiří Jarošík. Dinamo vážně oslabila diskvalifikace hned čtyř klíčových hráčů, Křídla Sovětů naproti tomu odehrála asi nejlepší zápas v této sezoně.

Bez Keržakova, Wilkshirea, Ropotana a Kirilla Kombarova přicestovalo Dinamo do Samary, která se pomalu vyhrabává z hluboké krize. Na vlastní kůži to pocítilo Dinamo, které bylo od první minuty pod palbou střelců Křídel Sovětů, mezi nejaktivnější střelce patřil Jan Koller, který během svého působení v Rusku už stihl vstřelit tomuto moskevskému celku tři branky. České legendě však nebylo přáno.

Po změně stran pokračovala Samara v aktivitě, ale po jednom z brejků udeřilo Dinamo. Nejprve gólman Lobos vyrazil střelu Smolova směřující na bližší tyč, vzápětí se míče ujal Chochlov, poslal přihrávku na Dimidka a ten dostal Dinamo do vedení.

Z něj se však bělomodří neradovali dlouho. Kouč Sluckij zareagoval v 63. minutě povedeným střídáním, když na hřiště poslal útočníka Romana Adamova. Tah s dvěma urostlými hroty se vyplatil, chvílí nato Adamov zvrátil nepříznivý vývoj utkání dvěma brankami. V té první měl prsty i Jiří Jarošík. Český legionář pak završil gólové představení Samary a špatné utkání pro Dinamo ještě podtrhlo vážné zranění reprezentačního obránce Denise Kolodina a vyloučení Dimidka.

Více informací k zápasu

FK Rostov - CSKA Moskva 1:0

30.08.2009 18:30

Góly: 83. Michail Osinov

CSKA Moskva doplatilo na pasivitu ve druhém poločasu obdrženou branku z kopačky Osinova a protože to byl jediný gól zápasu, prohrála armáda 0:1. Ze čtvrtého místa se teď CSKA dívá na vedoucí Rubin Kazaň s desetibodovým odstupem.

Kouč Zico hrál proti Rostovu bez klasického útočníka, místo Vágnera Lovea, který odešel hostovat do Palmeirasu, se tak na hřiště nedostal Tomáš Necid, jak se mohlo nabízet. CSKA nastoupilo s dvěma playmakery Danielem Carvalhem a Alanem Dzagojevem.

První minuty zápasu přinesly opatrný fotbal, postupem času se oba celky osmělily a blízko gólu byl obránce Rostovu Lengyel, po rohovém kopu posily ze Spartaku Moskva Pavlenka orazítkoval český fotbalista břevno. Ve 26. minutě musel jít ze hřiště Mark González, místo něj se na hřiště dostal útočník Ricardo Jesús. Brazilec o několik minut později spálil obrovskou příležitost, střelu Krasiče z dvaceti metrů vyrazil Gerus jen před sebe a Jesús z dorážky netrefil prázdnou svatyni Rostovu.

Krátce po změně stran gólman CSKA Akinfejev za minutu dvanáct dostihl míč před hladovým běžcem Pavlenkem a pak opět úřadoval smutný hrdina utkání Ricardo Jesús, když dorážku po střele Carvalha nedokázal proměnit v branku. Postupně převzal iniciativu Rostov, ale jeho počínání skončilo u řady neúspěšných standardních situací.

V posledních třiceti minutách zápasu se zápas zintenzivnil. Pavlenkovu střelu zastavili duchapřítomní zadáci CSKA, Akinfejev musel napravovat své zaváhání u vyběhnutí. Také hosté měli šanci, do třetice vyhořel v koncovce Jesús, Dzagojev střílel do tyče.

V 83. minutě přišel rozhodující moment sobotního utkání. Střídající Osinov se dostal k míči po přihrávce Pavlenka a Akinfejev neměl nárok. Tou dobou už byl na hřišti Necida zaměnivší smolaře Jesúse. Ani on a později ani další žolík Maazou už s nepříznivým stavem 0:1 nedokázali nic udělat.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Spartak Nalčik 1:2

31.08.2009 15:00

Góly: 90. Predrag Sikimić - 19. Šamil Asildarov, 49. Šamil Asildarov

Spartak Nalčik porazil Amkar Perm na jeho půdě 2:1 a připsal si druhé ligové vítězství v řadě. Jižané se vítězstvím přiblížili svým konkurentům v boji o udržení Permu a Kubani na rozdíl jediného bodu.

Utkání bylo přeloženo na pondělí vzhledem k účasti Permu v Evropské lize. První gól zápasu padl po hrubé chybě Čerenčikova, který odevzdal míč Asildarovi, ten obehrál Bělorukova a dostal hosty do vedení. Perm inkasovaná branka zaskočila a svěřencům Dimitara Dimitrova trvalo dlouho, než se z ní vzpamatovali. V závěru prvního poločasu už měli domácí souvislý tlak, ve 32. minutě mohl vyrovnat Kušev, ale trefil jen hlavu gólmana Radiče...

Ani vstup do druhého poločasu Permu nevyšel, v 50. minutě vstřelil Asildarov druhou branku v pondělní dohrávce a celkově svou pátou v této sezoně. Kouč Permu reagoval dvojím střídáním, na hřiště se dostali Telkinski se Sikimičem, později i gólman Igor Usminskij, který nahradil zraněného Narubina.

Nalčik se s dvoubrankovým vedením v zádech soustředil pouze na defenzívu, náhradník v brance Permu tak neměl příliš práce. Ani domácí však nedokázali dostat kavkazský Spartak pod souvislejší tlak a jejich hra by se dala charakterizovat jedním slovem - křeč. Až v samotném závěru snížil Sikimič po centru černohorského Beckhama Drinčiče. Na víc už se Perm nezmohl a nespokojení diváci se tak mohli plně soustředit na skandování slova rezignace.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň20134342:1343
2.Spartak Moskva20123537:2139
3.FK Moskva2097424:1434
4.CSKA Moskva20103729:2033
5.Lokomotiv Moskva2088427:2032
6.Zenit Petrohrad2087533:2231
7.Dinamo Moskva2093821:2430
8.FK Saturn2085724:2429
9.Křídla Sovětů Samara2084824:2528
10.FK Rostov2068615:1826
11.Tom Tomsk2066818:2324
12.Těrek Groznyj2066822:3224
13.Amkar Perm20461018:3018
14.Kubaň Krasnodar20461013:3018
15.Spartak Nalčik2038918:2317
16.FK Chimki20241415:4110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Místo Vágnera Lova přichází Guilherme na roční hostování z Dynama Kyjev, armáda po roce může změnit hostování v přestup. Doufám, že potvrdí reference, jaké na něj šly v době, kdy hrál ještě v Brazílii.

Z Betisu by mohl přijít Emana!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to sou dardy... musime vyklepnout Chimki

Reagovat
smazaný uživatel

Léčba Sjominem začíná zabírat, Lokomotiv hraje v posledních týdnech jako výměněný.

Syčev posledních sedm zápasů pět branek. Spící růženka se probudila.

Reagovat
M11

Zenit Rosina

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Lysij lysij lysij!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že svině se uvedla gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chimki proste do ligy nepatri... i Nalčik, kterej je v tabulce jenom o par bodu vejs je o tridu lepsi. Muzstvo maj letos tragicky, jedinej kvalitni hrac je Blatnjak... a jako posilu si privedou naprosto tragickyho Jamajcana, kterej navic minuly kolo na CSKA poprvy v zivote videl umelej travnik ... arenu maj na prd, stejne tam nikdo nechodi, fanousky nemaj.

Povinny vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zitra ma Zenit posilit jeden hvezdnej utocnik.. podle uculovani a odpovedi Sirokova v polocasovym rozhovoru uz hraci vedi o koho jde, ale pro verejnost to ma bejt prekvapeni.

Doufam v Keržakova!!!

Reagovat
božský John

Jaký jsou jiný varianty, o kom se mluví?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeňa

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, ten prej uz dohraje sezonu v Samare a pak nejspis do Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

No, oficialne se mluvilo uz jenom o Pavljucenkovi... coz by po prichodu Bystrova byl uz fakt spatnej vtip..

Reagovat
božský John

To už by fakt byla tragióbrkomédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Má to prý být Pavljučenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to mas?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport-Expressu jsem četl, že Zenit jedná s Tottenhamem o jeho ceně.

Reagovat
Tsigi

já četl něco o Panděvovi,

Reagovat
božský John

Co vim,tak Panděv měl jít do WHU,ale odmítl to ne? O Zenitu nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednani s Pandevem se resi uz skoro cely leto, v to nejak moc neverim... ale udajne se u Gorana Maznova z Tomsku hodne ptal na Petrohrad, na ruskou ligu a tak.

Reagovat
Tsigi

já vycházím z toho, že on odejít musí a včera jsem čet, že Zenit zvýšil nabídku a tipuju, že i ty bys byl radši, kdyby to byl Panděv a ne Pavljučenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodne ....a i tak sem si uz od zacatku Panděva pral. Uz od zacatku prestupovyho obdobi si preju videt utok Keržakov-Panděv

Reagovat
božský John

Jinak Saša by nebyl od věci...výbornej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak melo by to bejt hostovani Mateji Kežmana do konce sezony ...nejak nechapu v cem to pomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz je to oficialni - Mateja Kežman prestoupil na hostovani do Zenitu.

Reagovat
božský John

Mam radost z železnych daróžek. Konečně se chytil Dima

Reagovat
smazaný uživatel

A tatari si mezitim jdou pro titul ....ze ja si na to vitezstvi nevsadil, rikal sem si ze Spartak porazi.

Ale ostuda je, ze nejlepsi muzstvo ligy nema absolutne zadny fanousky. I na Spartaku a takovymhle zapase sou sektory Rubinu v podstate prazdny, stejne jako jejich domaci stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím zájmem o fotbal v Kazani je to bída, ale pomalu se to zlepšuje.

Kazaň hraje fantasticky, Spartak, který v Lužnikách pomalu každého drtí, si takřka vůbec neškrtl...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fc-zenit.ru/info/main.phtml4

Kežman hráčem Zenitu do konce roku 2009. Tak z jeho příchodu moc radost nemám, nikde dlouho nevydrží, nikde, až na PSV se výrazně neprosadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Posila na 10 zapasu, no nevim.... misto toho teatru s Bystrovem se meli radsi stejnym zpusobem pokusit o Kerzakova. Ale tak aspon lepsi nez Pavljucenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam nějaká opce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ananidze na hřišti, tak jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fczenit.blog.cz/0908/fotogalerie-transparenty-pri-zapase-zenit-nacional

...jinak, jak byl Bystrov privitanej v minulym zapase ...dnes bylo pokracovani

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin Kazaň je momentálně o parník nejsilnější ruské mužstvo, jsou perfektně sehraní jak v obraně, tak v útoku. Jestliže minulý rok to byl od nich v hodně zápasech nepohledný fotbal a hodně lidí by to radši dalo CSKA, tak letos nikdo nemůže říct ani ň, protože na jejich zápasy se rozhodně dá koukat, dokonce podle mě hrají na pohled nejlepší fotbal v Rusku.

Spartak dneska přehráli a to dokonce v Lužnikách, což letos nikdo ani zdaleka nedokázal. Nebezpečné duo Alex a Welliton v rámci možností ustráženo, hlavně od Alexe jsem čekal mnohem víc. Potěšil mě Žano Ananidze, 16letý borec tam měl plno skvělých momentů, s ním se prostě musí počítat....

Reagovat
irik

Na tu Kazaň jsem v ChL extrémně zvědavý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co chces videt s jejich nulovejma zkusenostma a proti Barce a Interu? .... budou hrat o postup do Evropsky ligy. S Dinamem Kyjev by si poradit meli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, s evopskými poháry má co dočinění snad jen Sibaya, Semak, Domínguez a Ryžikov. Mají pech, že dostali dva největší kandidáty na vítězství v Lize mistrů. Ale doufám, že ostudu neudělají, podle mě budou kousat a nedají v té skupině nikomu nic zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

RO-SI-NAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek fanouška CSKA k příchodu Guilhermeho.

We can play him at CF with Dzagoev behind him. Necid's still not good enough to be a consistent starter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Necid dnes na lavičce, Zico radši hraje bez klasického útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kežman do Zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kežman do Zenitu. Bohužel.

Reagovat
honziss

Paráda Lokomotiv. Snad začíná doba vzestupu. Sychev se snad konečně zbaví nálepky věčný talent.

Reagovat
božský John

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se spící obr probral. Pod kým jiným než Seminem... Jestli budou v tomto trendu pokračovat, třetí místo vůbec nedivím jako utopii.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina , to bylo nádherný.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA deset kol před koncem deset bodů ztráta. Mají štěstí, že Kazaň čeká Liga mistrů a s ní i větší únava a možná ztráta motivace. Jinak by se už titul definitivně rozplynul.

Ricardo Jesús.

Mark González. A je to tady chilský Robben na marodce.

Se nám ta tabulka před posledními deseti koly pěkně rozdělila.

Reagovat
božský John

Spartak a CSKA do toho ! Ať to vyhraje ruskej mančaft a né Tataři..

Reagovat
honziss

A kde máš Loko?

Reagovat
božský John

Myslim ty co maj reálnou šanci na titul..Loko jde na 3. místo..

Reagovat
honziss

Tak pokud tam zařadíš CSKA, tak musíš i Lokomotiv. Ale stejně ani jeden z nich už na titul nepůjde. Pobijou se o to Spartak a Rubin. Teda doufám. Snad Rubin nepůjde do trháku.

Reagovat
božský John

No,podle toho co předvedli včera se Spartakem to už vidim docela černě(tzn. že zas vyhrajou)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele