Ruská Premier Liga - souhrn 17. kola

08.08.2009, 19:48, aktualizováno 09.08.2009, 20:39
Komentáře a souhrny
Zenit doma přenechal body Tomsku, Lokomotiv loupil v Samaře. Těrek překvapivě vyhrál na Dinamu, Rostov si poradil s Chimkami, včera mistrovská Kazaň potvrdila své postavení v čele tabulky, když dokázala vyhrát na půdě třetího FK Moskva. O bod v závěru se drží Spartak, výhru CSKA nad Amkarem Zařídil Tomáš Necid...

FK Moskva - Rubin Kazaň 1:3

08.08.2009 16:45

Góly: 53. Aleksandr Marenič - 25. Gökdeniz Karadeniz, 49. Aleksandr Bucharov, 84. Alejandro Domínguez (pen.)

V zajímavém a bojovném utkání o první místo v tabulce porazil Rubin Kazaň domácí FK Moskva a upevnil si vedoucí pozici v ruské nejvyšší soutěži. Po gólech Karadenize, Bucharova, Domingueze a domácího Mareniče se skóre zápasu zastavilo na konečných 1:3.

Utkání bylo od prvních minut absolutně vyrovnané a obě mužstva se snažila útočit. Jako první přinesla útočná snaha ovoce hostujícímu Rubinu. Bucharov zpracoval míč pro nepokrytého Turka Karadenize a ten se se zakončením nemýlil. V 25. minutě tak šli hosté do jednogólového vedení.

Krátce po úvodním hvizdu druhého poločasu se hosté z Kazaně dostali už do dvougólového vedení, když se po rohu Ansaldiho prosadil výtečný hlavičkář Aleksandr Bucharov. Druhý gól domácí očividně zaskočil a zdálo se, že hosté si vedení pohlídají. O pár minut později však z nenápadné akce vstřelil kontaktní gól domácí Marenič.

Utkání tak dostalo nový náboj a nabídlo spoustu zajímavých momentů, soubojů a šancí na obou stranách. S bojovností to pak v 83. minutě přehnal domácí Grigalava, když fauloval v pokutovém území Semaka a sudí Gvardis odpískal jednoznačnou penaltu. K exekuci se postavil střídající Dominguez a s přehledem pojistil vedení Rubinu.

To vydrželo až do závěrečného hvizdu a Kazaň si tak připsala veledůležité vítězství 1:3.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Spartak Moskva 2:4

08.08.2009 16:45

Góly: 45. Vladimir Kisenkov, 56. Šamil Asildarov - 6. Welliton, 11. Welliton, 75. Vladimir Bystrov, 90. Welliton (pen.)

Spartak Moskva v 17. kole ruské Premier ligy zavítal na půdu předposledního Spartaku Nalčik. V prudkém dešti a na hřišti plném louží nakonec hosté porazili statečné hrající Nalčik v poměru 2:4.

Moskva vstoupila do souboje dvou Spartaků jako blesk a po jedenácti minutách hry vedla už 0:2, když se dvakrát trefil nejlepší ligový střelec, Brazilec Welliton. Psychickou vzpruhou mohla být pro domácí penalta, kterou v 17. minutě nařídil sudí Ivanov. Prízemní střela Da Silvy se však na promáčeném terénu zpomalila natolik, že jí brankář Džanajev bez problému zneškodnil.

Když už se zdálo, že do šaten půjde Spartak Moskva s dvougólovým vedením, přišel nenápadný faul skoro na půlce hřiště a přímý kop pro Nalčik. K tomu se postavil Vladimir Kisenkov a fantastickou ranou překonal překvapeného Džanajeva v brance Moskvy.

Kontaktní gól do šatny domácí ohromě povzbudil a Nalčik ve druhém poločase pomalu přebíral taktovku zápasu. Hned v 55. minutě se dočkal i srovnání z kopačky Šamila Asildarova. Když už se zdálo, že domácí budou bojovat i o vítězství nad slavnějším jmenovcem z Moskvy, přišel v 75. minutě krásný moment v podání Vladimíra Bystrova. Záložník hostí si i na promočném terénu dvěma technickými kličkami posadil v pokutovém území dva obránce Nalčiku a akci zakončil ranou pod břevno.

V závěru utkání už vrhli domácí vše do útoku a snažili se vybojovat alespoň bod. V jednom z mnoha protiútoků však musel obránce Nalčiku v pokutovém území faulovat pronikajícího Pavlenka a brazilec Welliton z penalty dovršil hattrick a uzavřel skóre na konečných 2:4.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Saturn 0:2

08.08.2009 19:00

Góly: 80. Denis Halilović, 84. Dmitrij Loskov (pen.)

Sobotní herní den v RFPL ukončil zápas v Krasnodaru, kde místní Kubaň, vedená Sergejem Ovčinnikovem, hostila podmoskevský Saturn. Už z počátku zápasu zůstali domácí pouze v deseti, což ovšem nepřekáželo ve vytváření nepříjemných situací u branky hostů. Hra se však rozhodla až v posledních minutách, nutno podotknout, velmi překvapivě.

Smutnými hrdiny zápasu byli oba brankaři Kubani. Prvního, Alexeje Botviněva, poslal předčasně do sprch rozhodčí Almir Kajumov už ve čtvrté minutě za hru rukou mimo pokutové území. Druhý, Bogdan Karjukin, chyboval v 79. minutě a jeho chyba stála domácí bod.

Ovšem i v deseti byli hráči Kubani více než vyrovnaným soupeřem. Kasajev, Haminu, Traore i Keita neustále ohrožovali Kinského svatyni, bohužel bezúspěšně. Saturn sázel hlavně na brejky a snažil se vymáčknout maximum ze standardních situací u branky soupeře. Někde uprostřed poločasu začalo tempo hry uvadat a společně s nim i koukatelnost zápasu. Fotbalisté začali zkoušet střely z dálky, ani tato taktika však gól nepřinesla. Ke konci poločasu bylo k vidění na obou stranách několik střel ze standardních situací a střel z pasů, všechny ale šly mimo cíl.

Po změně stran začali domácí hrát s větší aktivitou. Kasajev se dokázal probit až do pokutového území a před jasným gólem zachránila "mimozemšťany" brankařská konstrukce. Odpovědi hostů byla šance Haliloviče, který málem vstřelil gól po centru Nachuševa.

Půl hodiny před koncem zápasu dostali hráči Kubani reálnou možnost otevřít skóre. Zuela se s míčem ocitnul několik metrů od brány, ale jeho střela, která minula všechny obránce Saturnu, šla těsně vedle tyče.

Podmoskevští hráči postupně situaci na hřišti vyrovnali. Zdálo se, že Ramenčané odpovídají útokem na každý výpad Kubani. Nicméně kvalita vytvářených šanci se provedení od provedení lišila. Hosté se pořád snažili vytěžit maximum ze standardních situací. Postupně se na hře domácích začala projevovat hra v deseti. Ramenčanům se dařil pressing a na přístupu k pokutovému území Kubani vznikali mezery, čehož podmoskevští fotbalisté využívali pro střely z dálky.

Nic nepředpovídalo gólovou koncovku, každopádně ne takovou, jaká vznikla. Dmitrij Loskov vyslal dalekonosnou střelu, která se proměnila v rohový kop. Po jeho rozehrání střílel hlavou na bránu Ruslan Nachušev. Gólman Karjukin měl šanci odhadnout let balonu, jeho snaha ho vyrazit ovšem přišla vniveč, míč se ocitl za jeho zády.

Necelé tři minuty na to Boaventura fauloval v pokutovém území Alexeje Ivanova. Hlavní sudí utkání Almir Kajumov bez zaváhání ukázal na značku penalty. Tu bez problému proměnil Dmitrij Loskov. Tak byl během několika minut osud utkání zpečetěn, a ani Harun Babangida, který vystřídal Alana Kasajeva, to nedokázal nijak změnit. Vítězství posunulo Saturn na osmé místo, Kubaň se po tomto zápase nachází na poslední nesestupové příčce.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Těrek Groznyj 0:1

09.08.2009 12:00

Góly: 60. Florentin Petre

Fotbalisté Těreku Groznyj si připsali první hostující vítězství v tomto ročníku, když porazili Dinamo Moskva. Jedinou branku utkání vsítil Rumun Florentin Petre po obrovské chybě Alexandra Denisova.

Srpen je pro bělomodré nesmírně náročný, po vypadnutí z předkola Ligy mistrů s Celticem Glasgow se Dinamo pokusí alespoň dostat do skupinové fáze Evropské ligy. Současně se také musí svěřenci Andreje Kobeleva soustředit na domácí soutěž, v sedmnáctém kole hostili Těrek Groznyj.

V prvním poločase hosté z Grozného nedovolili domácí prakticky nic, jen střely ze střední vzdálenosti, které s jistotou chytil gólman Dikan. V tomto ohledu nejvýrazněji hrozil Dmitrij Kombarov. Ani Těrek se v útoku moc neprosazoval, největší šanci spálil Georgijev, který zblízka nepřekonal Gabulova.

Domácí měli možnost kopat velký počet rohových kopů, ale prakticky z nich nezahrozili. Na začátku druhého poločasu Dinamo začalo nebezpečně prověřovat obranu Těreku, favorit akce vedl především přes nejistého Vlasova, ale do kolen moskevské srazila vlastní individuální chyba. Mladík Alexandr Denisov přihrával ve směru na vlastního brankáře Gabulova, dráhu letu míče vystihl Petre a jedním dotykem dopravil míč do sítě.

Trenér Kobelev se pokusil posílit ofenzívu o Kokorina, ale málem se opět udeřilo na druhé straně. Lachijalova ale vychytal Gabulov. Dinamo bylo aktivnější, mělo míč více na svých kopačkách, ale vážnější šanci si vytvořit nedokázalo. Jen Chochlov po centru Wilkshirea mířil hlavou nad.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 1:3

09.08.2009 14:00

Góly: 90. Roman Adamov - 43. Roman Šiškin (vl.), 69. Dmitrij Syčev, 85. Alan Gatagov

Lokomotiv prohloubil krizi Samary a odváží si ze stadionu Metallurg tři body za přesvědčivé vítězství 3:1. Železničáři se vyhoupli na šesté místo.

Lokomotiv začal sebevědomě a vůbec k ničemu domácí nepouštěl. Zvlášť levého křídla Petra Odemwingieho bylo plné hřiště, Nigerijec spálil minimálně pět šancí, tu největší po skvělé přihrávce Syčeva, kdy nešikovně střílel vedle. Samara si za celý první poločas nevytvořila žádnou šanci.

Úvodní branku očekávaně vsítili hosté, ke konci prvního dějství si dal Šiškin po centru Dujmoviče vlastní branku. Chvíli nato mohl zvýšit na 2:0 Odemwingie, ale výborně proti němu zakročil Lobos.

Po změně stran se Samara probudila, své útoky táhle především přes pravého záložníka Kalačeva. Ofenzivu Křídel ještě zesílil Jan Koller, miláček domácích tribun nastoupil po zranění na posledních bezmála třicet minut. Domácí bojovali a vyrovnání viselo na vlásku, trenér Loko Jurij Sjomin však skvěle zvolil střídání.

Legendární kouč Lokomotivu na hřiště poslal mladíčka Gatagova a ten se mu vzápětí odvděčil přihrávkou na uklidňující gól. 18letý záložník přihrávkou pod sebe našel Syčeva a ruský reprezentant z prvního dotyku dopravil míč do sítě. Ještě předtím u branky Lokomotivu vznikl moment, kdy se domácí správně dožadovali penalty, místo ní ale dostal Adžindžal žlutou kartu za simulování.

Skvělý Gatagov v 85. minutě uzavřel gólové představení hostů a vsítil svou první branku v dresu Loko. Branku útěchy se Samaře podařilo vsítit branku útěchy. Rodolfo zahrál v pokutovém území rukou a penaltu proměnil z Rubinu Kazaň pronajatý Roman Adamov.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Tom Tomsk 0:2

09.08.2009 14:15

Góly: 48. Đorđe Jokić, 68. Aleksandr Charitonov

Zenit Petrohrad prohloubil svoji výsledkovou krizi, když před domácím publikem na stadionu Petrovskij nestačil na Tom Tomsk.

Nejaktivnějším hráčem Zenitu prvních minut byl bývalý hráč Tomsku Sergej Kornilenko, který dvakrát střílel z výhodné pozice. Domácí Petrohrad měl více ze hry, Tomsku nezbývalo nic jiného než se bránit, ale úspěšně se mu to dařilo. Favorit mohl hostům zatápět ještě víc, kdyby se mu dařilo kopat rohové kopy, v této disciplíně však selhal jak Rosina, tak Huszti.

Druhý poločas začal obrovskou příležitostí Zyrjanova, na střelu zkušeného záložníka ale pohotově zareagoval Parejko. Nedáš - nedostaneš, obránce Zenitu Meiru předskočil Jokič a otevřel gólový účet zápasu. Po inkasované brance to měl Zenit ještě mnohem těžší při dobývání zahuštěné obrany Tomsku. A přišel také druhý úder do sítě Zenitu, roh Volkova zakončil hlavou Charitonov a zvýšil na 2:0 pro hosty.

Zenit, který si před startem ligy nedával jiné cíle než titul, ztrácí na vedoucí Rubin Kazaň už deset bodů. Loňský vítěz Poháru UEFA je v tabulce na sedmém místě. Znamená to konec úspěšného trenéra Dicka Advocaata?

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Amkar Perm 1:0

09.08.2009 16:30

Góly: 90. Tomáš Necid

Jen pět minut stačilo českému útočníkovi Tomáši Necidovi, aby rozhodl o vítězství CSKA Moskva proti Amkaru Perm. Střídající Necid rozhodl o vítězství armády v devadesáté minutě, CSKA se díky němu vyhouplo na třetí místo.

Proti dobře organizované defenzívě Permu se útočníci CSKA marně prosazovali a v závěru prvního poločasu jim málem zkomplikovali život dva nebezpečné momenty Permu, slibnou akci zadáci CSKA zažehnali a nakonec nemířil Kušev nebezpečně a maďarského obránce Gaála vychytal nohou Akinfejev.

Po přestávce CSKA zintenzivnilo tlak, ale šancí si pořád vytvářelo poskromnu. Největší šanci spálil Vágner Love, když jeho střelu po vysunutí od Dzagojeva vyrazil z pod břevno Narubin. Když se zdálo, že CSKA ztratí další důležité body, využil přihrávky Krasiče Tomáš Necid a prostřelil bezmocného Narubina.

Více informací k zápasu

FK Rostov - FK Chimki 2:0

09.08.2009 18:45

Góly: 52. Dmitrij Akimov, 90. Mersudin Ahmetović

Rostov dosáhl před zraky domácích fandů dlouho očekávané výhry, když porazil poslední Chimki. Ty nedokázaly proti nováčkovi bodovat ani na druhý pokus.

Iniciativy se ujali hned ze začátku domácí, první velkou možnost měl po samostatném průniku Lebeděnko, jehož zakončení vyrazil Berezovskij. Arménský gólman o několik chvilek později zahrál na nervy fanouškům a spoluhráčům, když špatně vyběhl, naštěstí pro něj Chimki situaci zvládly. Další zahozenou šancí ke skórování byla prudká rána Kulčije, s tou si však hostující gólman poradil.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, s tím rozdílem, že Rostovu se podařilo brzy zlomit gólové prokletí. Míč po ose Osinov - Lebeděnko - Akimov uklidil do sítě posledně jmenovaný. Trenér Chimek reagoval na nepříznivý stav střídáním a na hřiště se dostal Nizamutdinov, nic závratného ale nevymyslel. Naopak výhru domácích zpečetil Ahmetovič, který zužitkoval druhou gólovou nahrávku Lebeděnka v tomto zápase.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň17104332:1334
2.Spartak Moskva17103432:1533
3.CSKA Moskva1793526:1630
4.FK Moskva1786320:1130
5.Dinamo Moskva1783619:1827
6.Lokomotiv Moskva1767420:1725
7.Zenit Petrohrad1766524:1924
8.Těrek Groznyj1766520:2224
9.FK Saturn1765619:2123
10.FK Rostov1757512:1522
11.Křídla Sovětů Samara1763816:2121
12.Tom Tomsk1755717:2020
13.Amkar Perm1746715:2318
14.Kubaň Krasnodar1736811:2515
15.Spartak Nalčik1718813:2111
16.FK Chimki17241113:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (102)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dost nechapem preco bol na spartak tak vysoky kurz, ale urobl som dobre ze som ho dal na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, taky ho mam - a stejne tak Kazan

....ikdyz me ty vysledky vubec netesi

Reagovat
božský John

Docela vám ujíždí vlak...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme vyhrat alespon pohar - tam uz je cesta paradne otevrena

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm já tipoval remízy, klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby dvou Spartaku bylo na to v jakym se to hralo pocasu opravdu vyborny - bylo na co koukat ....a ten prvni gol Nalciku a gol Bystrova byly fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si to stáhnu, report mě navnadil. Jinak Welliton už 13 a to má za sebou teprve sedmnáct kol, fantastické číslo. S takovou může překonat dvacítku Vágnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov: http://www.youtube.com/watch?v=6CoiGGk4jYw

Kisenkov skoro z pulky: http://www.youtube.com/watch?v=nRP8h-SUSjM

....a to na konci zapasu Welliton jeste akci 2 na nikoho podelal tim zpusobem, ze misto aby zakoncil sam, tak prihral spoluhraci dopredu do offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov je úžasný, podobně krásný gól dal i Permu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol bystrova byl fakt nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel

sem dal dneska hezčí.. no akorát,že hraju okresní přebor..

Reagovat
smazaný uživatel

no welintohn

Reagovat
Shevchenko

Ten Zenit. Samara ještě horší... Ale aspoň že je to Lokomotiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi konečná pro Advocaata, to snad není ani možné. Samara tam jde podle očekávání, jestli se udrží v první desítce, tak to pro ně bude úspěch, jsou tragičtí.

Reagovat
Shevchenko

Co se s nima proboha stalo? Od toho zápasu s tím Těrekem. Že by je to tak dostalo?

Reagovat
smazaný uživatel

To jim taky ublížilo, navíc mají asi největší finanční problémy v ruské lize, hráči marně čekají na plat už pěkně dlouho.

Reagovat
Shevchenko

A co Honza? Už je to jisté že odchází?

Reagovat
smazaný uživatel

S Kollerem to sou samy spekulace furt.... ale podle me nekam vypadne urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Samara zadny prekvapeni, ta je miizerna totalne...

Reagovat
M11

Welliton Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli, proti Tomsku naprosto neskodny ....tenhle mesic uz musi bejt pro Advocaata konecna po tom vsem, nebo nevim.

S timhle se do skupiny EL nedostaneme - jeste kdyz si Mitrofanov nepochopitelne vyprosil prehozeni domacich zapasu!!!! V nedeli hrajeme v Permi a pak ve ctvrtek na Madeire - takze mezi dvema zapasama bude 5 hodin casovej posun!!

Reagovat
Slejdy

zenit

Reagovat
Slejdy

uz sem to rikal mockrat,ale dneskem koncim davat na listky jakykoliv zapas z ruske ligy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Btw.. a proc si ten Zenit daval, jeste v tom marnym kurzu co byl?

Reagovat
Slejdy

urcite sem nebyl sam ... jediny match

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyplati se sazet jenom podle jmena a kurzu

Reagovat
Slejdy

Necid

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste se z nej nezblaznili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo beztak dostane důvěru a zase shoří jako papír

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nám neprasknul závistí bublinko ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zahrál dobře byl bych jenom rád, ne z duvodů, že je to Čech atd., ale že by prospěl naší hře

Reagovat
smazaný uživatel

a co se ti nelíbí?? šak on je tvěř tomu,tam od toho aby dával góly a ty pokud hraje dává..no a věř tomu,ža by je dával všude..

Reagovat
Tsigi

Fenin, Necid, Svěrky všichni gol

Do dvou let doufám, že Necka pujde do něčeho na západ, myslím, že z něj bude jeden z našich největších střelců

Reagovat
domingo

( )

Reagovat
domingo

Doprdele, teď to vypadá jako sparťanský barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy se na ty zapasy podivejte, jak vypada vykon Necida v kvalitnejsim muzstvu a soutezi.... ona vas ta euforie z vykonu ve Slavii hodne rychle prejde

Reagovat
Tsigi

ne, že bych to chtěl zpochybňovat, ale momentálně je to nejlepší střelec klubu podle tý tabulky na tomhle webu rozdíl je v tom, že má o několik set minut odehráno míň

těžko to bude komplexní útočník, ale střelcem se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi strelec je Vagner

Reagovat
Tsigi

tak pak je tady ta tabulka špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jestli počítáš UEFU, nebo jenom ligu, či ligu + plus pohár a superpohár

Reagovat
Tsigi

hele já to nestudoval nějak zvlášť, abych nekecal zas tak mě to nezajímá, jen jsem klikl na CSKA statistika a vidím Necida na děleným prvním místě kouknu se a má odehráno nějakejch 670 minut, což se mi 4 goly zdaj docela dobrý, když takovej Vagner má v lize 970 a 3 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

2 Kerzak0v: pořád se Rusové smějou nominaci Necida? (ikdyž, já bych se nedivil)

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost Rusove na nasi niominaci z vysoka serou (a proc hraje v zakladu CSKA dyz je teda tak spatnej a k smichu )

Reagovat
Counter

nevím, jestli jsi to zaregistroval, ale nastoupil v 85. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

tim lip dyz stih dat za takovou chvilku gol .....ale furt mi prijde blbost ze je Rusku k smichu jeho nominace jim je to ukradeny

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pouc me prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kubin1989

ty zase žvaníš

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi neverici? ..tak viz muj prispevek kousek vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V základu hraje otřesně, jako žolík není k zahození, když má den. Rusové se jeho nominaci smějí, protože u nich by hráč, co se střídá v RPL, neměl šanci být nominován (pokud by to nebyla nějaká persona)

Reagovat
smazaný uživatel

Baros byval driv taky nejlepsi spis jako zolik tak proc by nemohl zaujmout jeho "pozici" ted Necid ??

Reagovat
smazaný uživatel

Baros podaval i kvalitni vykony na hristi.... Necid je zatim v CSKA na hristi uplne marnej. Diky pro nej ma ale stesti, ze se od nej ty mice do branky odrazej

Reagovat
smazaný uživatel

no i to nekdy staci

Reagovat
smazaný uživatel

Necid není a nikdy nebude hrot, který by se hodil do způsobu hry CSKA. Tam je třeba dynamický, technicky vybavený útočník, on jím není. Jako náhradník je však dobrý, to se mu ale nebude chtít dělat věčně. Prodat, dokud je o něj zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš byl mnohem komplexnější

Reagovat
smazaný uživatel

..a ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Místo něj nastupuje Jesús, který v základu CSKA nehrál hodně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

V zakladu hraje Vagner Love, minule hral v zakladu Ricardo Jesus..... Necid hral v zakladu akorat parkrat a byl uplne marnej.

Jinak vim co o nem lidi v rusku rikaj, jak ho hodnotej atd. Navic nedavno byl na jednom serveru (podobnej eurofotbalu) clanek o nominaci ceskejch hracu z RPL a byla toho plna diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

jaký server je podobný EF? championat, sports, gazeta (tady to nepřipadá ani v úvahu)?

Reagovat
smazaný uživatel

Championat, ten ctu nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nelez mu až tak mooc do řitě..

Reagovat
smazaný uživatel

na stránkách CSKA se snad píše něco o tom, že jejich rezervní hráč z tribuny byl povolán do áčka ČR ne?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.championat.ru/football/_worldcup2010/news-279065.html

Uryvky z diskuse:

At vezmou radsi me. Necid stejne nic neumi.

Je to dost marny s reprezentaci ceska, kdyz berou takovy drevo....

Oh, Tomasi Tomasi, za co tebe berou? To nechapu...

Jak ceskej fotbal upadnul :(( Pred 6-8 lety patrili k nejlepsim v evrope...

....jestli neveris, hod si to treba do prekladace

Reagovat
smazaný uživatel

Česko nemá žádný útok.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
salami

jsou celkem namyšlený,nebejt toho že tam přišel Hiddink a srovnal je, tak hraje jejich reprezentace pěknou sr...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál R17?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedíval jsem se, ale u fanoušků má na oficiálních stránkách Zenitu nejlepší známku, naopak nejhorší je Šírl a to celkem s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina to ma akorat za sympatie, byl stejne marnej jako ostatni .....Sirl si to zaslouzil, na hristi byl (bohuzel) jasne nejhorsi

Reagovat
Kubin1989

kur*va ten Šírl mi se*re, toho mám rád, teď vypadne ze základu a když nastoupí tak je nejhorší...je to špatný s těma českýma fotbalistama

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to mrzi .... loni patril k nejlepsim bekum v Rusku vubec, mel famozni formu - a letos totalni marnost

Reagovat
smazaný uživatel

V poharu proti Niznymu Novgorodu byl dobrej... dneska to bylo spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že v této sezoně se to rozhodne mezi Rubinem Kazaň a Spartakem Moskva. Ještě do toho může promluvit CSKA, ale tam musi přijít minimálně dva hráči základní sestavy, aby to mohli reálně dokázat. Doufám, že to vyhraje Spartak, hrajou nejkrásnější fotbal v Rusku, hlavně na trio Bystrov, Alex a Welliton je krásný pohled. Ale neříkám, že na Rubin Kazaň se nedá dívat, tento rok to je od nich moc pěkný ofenzivní fotbal, žádný beton z minulé sezony.

Reagovat
domingo

Na Rubin jsem zvědavej v LM..., Rusko nesleduju, ale čekal jsem, že u nich to bude spíš takovej ten sezonní X faktor, rok, kdy se prostě podaří všechno, na co se sáhne, a příští sezonu se svezou zase do nadprůměru, něco jako nedávno Stuttgart...,

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal, že půjdou trochu dolů, ale udrželi své nejlepší hráče a ještě naopak posílili o skvělého Domíngueze s Navasem, takže tuto sezonu na mě působí ještě mnohem kompaktnějším dojmem. V Lize mistrů mají velké šance a mohli by něco uhrát, rozhodně to žádní otloukánci nebudou. Jen je brzdí nasazení ve čtvrtém koši a prakticky žádné zkušenosti s Ligou mistrů až na pár jedinců...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ctvrtyho kose moc velkou diru do sveta neudelaj. Postup by byl zazrak - budou hrat o Evropskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že na postup to nebude, i když kdoví... Příští rok v Lize mistrů (jestli se tam dostanou), budou jejich šance mnohem reálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

co myslíte ve 2 lize, kdo by se mohl vrátit nebo postoupit??

jinak Rusko dobré: AMKAR 1 POLOČAS 02 , ROSTOV 1 a under , Zenit 1 poločas 0 a under , jen sem měl Dinamo - Groznyj oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemáš moc rád Dikana, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Šinnik podle me postoupi zpatky - coz je super.... o druhy misto si to rozda asi Alania, Anži a Sibir (mozna Ural). Tipnul bych si asi Sibir nebo Alanii.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Alanii

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych byl taky radsi... jedni kavkazci pujdou dolu, tak druhy muzou je vymenit Alanie do prvni ligy patri, takze kdyz pujde nahoru Sinnik a Alanie... a dolu Chimki, Nalčik - tak budu asi spokojenej. Hlavne do Jaroslavle jsou super vyjezdy - takze doufam ze se vratej a pristi sezonu vyrazim

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Nalčiku nějak věřím, uvidíme jestli se zvedne Krasnodar. Snad nespadne Amar, sice je nemám rád, ale vždycky nějak potrápí favority a dělají celou soutěž nevypočitálnější

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, ze na to ovcomrdi maj se udrzet.... kdyz ne oni, tak bych rad dolu Tomsk.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak spadne Kubaň, ti na to snad mají patent...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla vážně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ted na souhrn kola na NTV+ a ten Groznyj je opravdu neuveritelnej idiot ....opravdu slizak roku - a opet si neodpustil Legzinku po zapase pred fanouskama

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho nevyhodili a on se nějak zázračně udžel na svém teplém místečku

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Necku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele