Ruská Premier Liga - souhrn 15. kola

30.07.2010, 19:34, aktualizováno 02.08.2010, 15:59
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce uspěl Tomsk. Spartak v samotném závěru přišel o bod v městském derby s CSKA. O výhru se v nastaveném čase postaral Vágner Love. Právě CSKA se dostala na druhé místo před Kazaň, která v sobotu prohrála na půdě Zenitu. Těrek porazil Alaniji, Dinamo remizovalo se Samarou a Lokomotiv podlehl Rostovu. Nalčik si doma poradil s Permem.

Tom Tomsk - Sibir Novosibirsk 3:2

02.08.2010 14:00

Góly: 3. Artjom Dzjuba, 21. Artjom Dzjuba, 90. Dmitrij N. Smirnov - 22. Aleksej Medvěděv, 24. Igor Ševčenko

To byl zápas! První sibirské derby v Premier Lize bylo nesmírně dramatické, Tomsk si nechal v průběhu utkání utéct dvoubrankový náskok, Novosibirsk navíc hrál celý druhý poločas v početní převaze. Přesto hosté odchází poraženi, v samotném závěru vystřelil Tomsku vítězství Smirnov.

2. srpen 2010 se zapíše do dějin jako historicky první sibirské derby v historii Premier Ligy. Tomsk na stadionu Trud hostil Sibir Novosibirsk. Domácímu mužstvu chyběl kvůli čtyřem žlutým kartám běloruský útočník Sergej Kornilenko, Sibiri chyběli především obránce Valentič a záložník Tomáš Čížek, kterému se narodila dcera.

Ve třetí minutě rozjásal fanoušky Tomsku Arťom Dzjuba. Mladý útočník, který nahradil v sestavě Kornilenka, využil chyby Horáka a elegantně přelstil svého bývalého spoluhráče ze Spartaku Moskva, polského brankáře Kowalewského.

Derby mělo náboj a mezi 21. Až 24. minutou se stala neuvěřitelná věc. V tomto rozmezí oba týmy vystřelily třikrát na branku a třikrát končil míč v síti. Nejprve zvýšil na 2:0 po krásné individuální akci svou druhou brankou v zápase Dzjuba. Dvoubrankové manko ale "orly" nezlomilo a bleskově odpověděli brankami Medvěděva a Ševčenka.

Po gólové smršti se hra uklidnila, krátce před poločasovou pauzou Charitonovovi ujely nervy v hádce s Ševčenkem a útočník Novosibirsku se ocitl na zemi. Sudí po konzultaci s asistentem neváhal s vyloučením domácího záložníka.

Ve druhém poločase fotbalisté Sibire chtěli strhnout vítězství na svou stranu, ale Tomsk i v početní nevýhodě nepouštěl nováčka ruské ligy před vlastní branku. Před závěrečným hvizdem trenér Igor Kriušenko výrazně posílil útok Beljajevem a Antipenkem.

30 sekund před koncem utkání přišel šok. Na rohový kop Klimova si vyskočil nikým nehlídaný Smirnov a zajistil Tomi vítězství 3:2. "Co mám na to říct? Prospali jsme začátek a konec. Víc k tomu neřeknu," hlesl po zápas zlomený trenér posledního Sibiru Novosibirsk Igor Kriušenko.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Rostov 0:1

01.08.2010 19:00

Góly: 35. Artur Valikajev

Nejlepší střelec a tahoun Lokomotivu Alexandr Alijev se opět zapsal do statistik, tentokrát ale pouze červenou kartou. Jeho Loko doma překvapivě podlehlo Rostovu 0:1.

Fanoušci Lokomotivu transparenty přivítali ikonu klubu Dmitrije Loskova, který ale dnes nebyl ani na lavičce náhradníků. Zároveň však dali najevo znepokojení nad posilováním kádru. "Soupeři koupili Bucharova, Kuranyiho, Martinse. A my?," bylo k vidění na jednom z bannerů.

Oleg Protasov naordinoval svému týmu hru na brejky, Lokomotiv si tak od prvních minut vytvořil tlak, šance však ne. Pouze jednou Alijev vysunul Maicona, ale Brazilec střílel těsně vedle.

Ve 35. minutě rozesmutnil stadion Lokomotiv Valikajev, který dopravil míč hlavou do sítě po centru Pavlenka z levé strany.

Do druhého poločasu poslal trenér Semin do hry Wagnera a Traoreho a tlak Loko se zvýšil. Obránci Rostova ale chodili obětavě do střel, nebo se vyznamenal jistý Amelčenko, například proti střele Maicona.

Výbornou šanci měl útočník domácích Železničářů Syčev, ale s Amelčenkem přehodil i branku. Rostov nadále zakládal protiútoky především po levé straně, kde nestíhal obránce Smolnikov, Gatskan po jedné takové akci pořádně protáhl bdělého Guilhermeho.

V závěru utkání byla veškerá pozornost upoutána na mladého rozhodčího Michaila Vilkova, který učinil několik sporných verdiktů. V 75. minutě neváhal dát druhou žlutou kartu ukrajinskému záložníkovi Alijevovi. Zatímco vyloučenou hvězdu Loko provázel ze hřiště bouřlivý aplaus, sudího až do konce utkání hlasitý pískot. Část pískotu ale bylo adresováno i samotným hráčům Lokomotivu, kteří nedokázali najít recept na soustředěnou obranu Rostova a ve výsledku dovolili Jižanům odvést si všechny body za vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - CSKA Moskva 1:2

01.08.2010 17:00

Góly: 71. Vasilij Berezuckij (vl.) - 82. Sergej Ignaševič, 90. Vágner Love

CSKA Moskva v infarktovém závěru strhlo vítězství v derby proti Spartaku. Vítěznou branku armádního klubu vsítil v třetí minutě nastaveného času brazilský útočník Vágner Love.

Sestavy obou celků byly před utkáním velkou neznámou. Nakonec se v základní sestavě Spartaku objevilo uzdravené duo Alex - Welliton, na kterých hra červenobílých stojí. Překvapením v sestavě domácích bylo nasazení pravého záložníka Nikity Baženova, který letos pouze paběrkoval.

Hostující trenér CSKA Leonid Sluckij sáhl k rozestavení 4-4-2. Na hrotu útoku se objevily nové tváře CSKA Seydou Doumbia a navrátilec z Flamenga Vágner Love. Nováčkem v sestavě byl i pravý záložník Zoran Tošič.

Zápas v přeplněných Lužnikach začal klidem na tribunách kvůli nedávnému tragickému úmrtí fanouška Spartaku. Útoky obou mužstev se přelévaly ze strany na stranu, ale jejich akce končily nepřesností ve finální fázi. Zraky se upínaly především na výkon Vágnera Lovea, který se do Moskvy vrátil s těžkým srdcem. Brazilec ukázal, že je po návratu z Brazílie ve formě a především jeho strážce Marek Suchý s ním měl řadu problémů. Jednou šikovného Kanárka fauloval těsně před pokutovým územím, podruhé od něj zase inkasoval jesličky.

Derby bylo velmi vyhecované a moskevští rivalové si nenechávali ani centimetr prostoru, nad fotbalovou krásou tak spíše vítězily důrazné osobní souboje.

Aktivitou hýřil útočník CSKA Seydou Doumbia, reprezentant Pobřeží slonoviny měl na kopačce v prvním poločase obrovskou šanci, ale poté, co se uvnitř šestnáctky Spartaku rychlou kličkou odpoutal od protihráče a chtěl zakončit, smolně uklouzl. V závěru prvního poločasu brankáře Spartaku Pesjakova pořádně prověřil Tošič, mladý talent červenobílých míč vyrazil k Doumbiovi, ale ten zakončoval z ofsajdu.

Na začátku druhého poločasu zahrozil i Spartak, střílenou přihrávku Baženova ale nedotáhl útočník Welliton. V této fázi utkání měl Spartak navrch, v 58. minutě vysunul Ananidze Wellitona, Brazilec přiťukl svému krajanovi Alexovi a kapitán Spartaku pořádně prověřil Akinfejeva.

Brankář CSKA střelu Brazilce zlikvidoval, ale během zákroku se zranil. Nakonec se Akinfejev rozhodl pokračovat ve hře.

Právě Akinfejev byl z velké části viníkem úvodní branky zápasu, kterou dal Spartak. V 72. minutě se dlouhý míč za obranu dostal k Baženovovi a jeho centr si nešťastně srazil do vlastní branky Vasilij Berezuckij. Branka by vůbec padnout nemusela, kdyby Akinfejev šel po míči robinzonádou a ne nesmyslně nohou.

Kouč Sluckij se rozhodl pro změnu, nevýrazného Tošiče nahradil Olisehem a nový muž na hřišti byl jedním z těch, kdo dokázal nastartovat do té doby nevýrazné CSKA. V 78. minutě ještě Honda svým typickým způsobem na Pesjakova nevyzrál, ale co se nepovedlo Japonci, to napravil opět z přímého kopu v 84. minutě Ignaševič. Ranař v obraně CSKA zvolil překvapivě technické provedení a Pesjakov se na míč natahoval marně.

Za stavu 1:1 se ukázala velikost Brazilce Vágnera Lovea. Když už utkání směrovalo do remízového konce, naběhl si slavný útočník na přihrávku Mamajeva z hloubi pole a za pomocí teče Stranzla zlomil spartakovská srdce.

Fotbalisté CSKA vyhráli 2:1 a posunuli se na průběžné druhé místo Premier Ligy. Spartak zůstává šestý.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:1

31.07.2010 19:00

Góly: 66. Igor Semšov - 85. Denis Kolodin (vl.)

Dinamo Moskva pokračuje v trápení, v 15. kole jen remizovalo 1:1 s posledními Křídly Sovětů Samara. Bělomodrým nepomohla ani nová věhlasná posila do útoku, Němec Kevin Kuranyi.

Křídla Sovětů vedl poprvé staronový trenér Alexandr Tarchanov, ten nahradil na lavičce rezignujícího Jurije Gazzajeva. Kouč Dinama Miodrag Božovič poprvé nasadil svého útočné eso, německého útočníka Kevina Kuranyiho, další posila Lomić se také objevil v základní sestavě. Nicméně marodku mělo před utkáním Dinamo přeplněnou, z různých zdravotních důvodů chybí Epureanu, Fernandez, K.Kombarov, Česnauskis a Ropotan.

V dresu bělomodrých byl nejaktivnějším mužem Andrej Voronin, přes podhrota Dinama šly prakticky všechny útoku. Hře obou mužstev ale chyběla přesnost, a tak největší šance vznikaly po standardních situacích. Samedov z přímého kopu pořádně prověřil Lobose. V nastaveném čase si na centr Lomiće naběhla nová posila Dinama Kevin Kuranyi, ale jeho hlavička šla do boční sítě.

Samara nebyla výkonem pozadu, nebezpečný byl přímý kop Budylina, jen těsně minul tyč a ještě nebezpečnější byla akce Ivanova, který utekl svému strážci Chochlovovi, bělomodří mohou být rádi, že na jeho střílenou přihrávku nikdo z hráčů Křídel Sovětů nedosáhl.

Po změně stran Dinamo obklíčilo Samaru před vlastní brankou. Pozornost Lobose vyzkoušel Voronin, potom do rukou chilského brankáře střílel z přímého kopu veterán Chochlov a v dalším útoku Dinama po přihrávce Kuranyiho poslal míč jen těsně nad branku všudypřítomný Voronin.

Nakonec obrana Křídel Sovětů kapitulovala, na střelu Semšova z hranice šestnáctky se Lobos marně natahoval. Na 2:0 mohl zvýšit Kuranyi, ale po přihrávce Dmitrije Kombarova ho v šanci podvedl míč. Křídla se k brance Gabulova dostávaly velice složitě, přesto pět minut před koncem svítil na tabuli nečekaný stav 1:1. Smolař v souboji se Savinem hlavou překonal vlastního brankáře Gabulova.

U Chochlova a Kokorina byly v závěru možnosti zvrátit nepříznivý průběh, ale Lobos nebezpečné střely zlikvidoval. Dinamo opět ztratilo body, ale to už letos určitě nikoho nepřekvapuje.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Alanija Vladikavkaz 2:0

31.07.2010 16:45

Góly: 57. Maurício, 83. Rizvan Ucijev

Těrek Groznyj vyhrál utkání s Alanijí Vladikavkaz 2:0. Hosté předvedli tragický výkon korunovaný dvěma vyloučeními. Vítězství Čečenců mohlo být vzhledem k průběhu zápasu i vyšší, Leopardi si naopak nevypracovali ani náznak šance.

Oba trenéři udělali překvapivé změny v sestavě. Lodivod Těreku Anatolij Bajdačnyj nechal na lavičce Hectora Bracamonteho a Šamila Lachijalova, jeho protějšek Vladimir Ševčuk zase nepostavil svého nejlepšího hráče v minulém utkání Alexandra Mareniče.

První poločas byl v režii domácího Těreku, jehož útočné výpady znamenaly permanentní nebezpečí pro branku Keržakova. Domácí útočili především přes levou stranu, kde vládli Jatčenko s Kobenkem. Nicméně samotné utkání bylo ve znamení boje, mnoha faulů a nepřesností, moc zajímavých momentů tak na obou stranách k vidění nebylo.

Ve druhém poločase se průběh hry příliš nezměnil. Fauly, standardní situace, tržné rány...Možná by takový scénář pokračoval až do závěrečného hvizdu, kdyby znenadání Těrek neudeřil. V 57. minutě dal na 1:0 technickou patičkou Brazilec Maurício. Místo toho, aby se hostující Leopardi pokusili o zvrat, hráli v početním oslabení. Faul Gabulova na střelce první branky Maurícia byl oceněn druhou žlutou kartou, záložník Alanije šel pod sprchy.

V 83. minutě bylo rozhodnuto. Ucijev vtrhl do šestnáctky Vladikavkazu a na jeho výbornou střelu neměl gólman Keržakov nárok. Zbytek utkání měl Těrek pod kontrolou, frustrovaní hráči Alanije si za celý zápas nevypracovali dokonce ani pološanci a jejich tragický zápas korunoval ve třetí minutě nastavení střídající Bibilov, který brutálním loktem udeřil Essameho. Kamerunce museli odnést na nosítkách a Bibilov viděl ihned červenou kartu.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Rubin Kazaň 2:0

31.07.2010 14:00

Góly: 45. Aleksandr Keržakov, 65. Aleksandr Keržakov

Souboj Zenitu s Rubinem Kazaň měl hodně napovědět o šancích obou mužstev na titul. Po nepohledné urputné taktické bitvě v prvním poločase dokázal Zenit hosty porazit dvěma góly Aleksandra Keržakova, který tak zařídil Zenitu desetibodový náskok právě na Rubin a v polovině soutěže rázně nakročil k zisku titulu.

V zápase po dohodě obou klubů nemohla nastoupit čerstvá posila Zenitu Aleksandr Bucharov, který přišel v létě právě z Kazaně. Na hrotu útoku domácích se tak opět postavil petrohradský odchovanec Aleksandr Keržakov. Od prvních minut se na hřišti neobjevila ani posila Kazaně Obafemi Martins, před kterým trenér Kurban Berdyjev upřednostnil Turka Karadenize.

Začátek utkání se nesl v duchu tvrdých soubojů a defenzivní taktické bitvy. Tvrdá hra v prvním poločase vyústila hned ve dvě vynucená střídání. S vážným zraněním kotníku byl po necelé minutě odvezen do nemocnice domácí obránce Salukvadze a o několik minut později ho následoval domácí Vladimir Bystrov, který s největší pravděpodobností příjde o odvetu třetího předkola Ligy Mistrů proti Uniree Urziceni.

Pohlednosti zápasu nepřidal ani sudí Karasjov, který hru často kouskoval a hra neměla potřebné tempo. V tomto souboji byl však lepší hostující Rubin a domácího favorita přehrával. O to větší šok přišel v nastaveném čase prvního poločasu, když po křídle unikl Danny, jeho rychlou akci prodloužil Zyrjanov a Keržakov otevřel skóre zápasu. Ještě studenější sprchu mohl hostím uštědřit o pár vteřin později Alessandro Rosina, jeho šanci však Ryžikov bravurně vychytal.

Ve druhé půli se obraz hry zcela obrátil. Domácí Zenit dominoval na hřišti a hosté si nedokázali vypracovávat gólové šance. Nepomohlo ani posílení v podobě Obafemi Martinse, který byl na hřišti prakticky neviditelný. Na hřišti naopak zářil Aleksandr Keržakov, který si vypracoval několik dalších gólových šancí a v 65. minutě jednu z nich proměnil v dvougólový náskok Zenitu.

V závěru zápasu si Zenit vedení bez problémů pohlídal a v 83. minutě stadion Petrovskij odměnil střídání Keržakova potleskem ve stoje. Vítězstvím 2:0 tak Zenit opět zvýšil svůj náskok na čele tabulky a pokračuje ve spanilé jízdě Premier ligou.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Amkar Perm 2:1

30.07.2010 19:00

Góly: 9. Roman Koncedalov, 11. Leandro - 74. Zahari Sirakov

Spartak Nalčik je třetí, a pokud CSKA nezvládne derby se Spartakem, tak Nalčané na tomto místě zůstanou i po patnáctém kole. Svěřenci trenéra Jurije Krasnožana dnes porazili Amkar Perm 2:1, ale o vítězství se v závěru pořádně strachovali.

Spartak Nalčik měl raketový nástup do utkání, už v 9. minutě skončil střílený centr záložníka Koncedalova za zády nešťastného Narubina. O dvě minuty později vedli Nalčané 2:0, ztrátu míče Permu využil Nalčik ke smrtícímu brejku, který přesně zakončil sám před Narubinem Brazilec Leandro.

Stav 2:0 dění na hřišti uklidnil, Nalčik snížil na obrátkách, ale na Perm, který byl v útoku úplně bezradný, to stačilo. Sem tam si domácí vypracovali slibnou příležitost, Siradze například nastřelil tyč. Perm reagoval jen šancí Grišina v závěru poločasu.

V druhém poločase Amkar postupně začal ožívat a vedlo to ke kontaktní brance, v 74. minutě snížil na 1:2 Sirakov. Perm měl dokonce příležitosti vyrovnat, ale nedokázal je proměnit v branku. Zásluhou tohoto vítězství se Spartak Nalčik posunul na třetí místo v tabulce. Perm je čtrnáctý.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Anži Machačkala 1:0

30.07.2010 16:45

Góly: 67. Aleksandr Sapeta

Saturn pokračuje ve vítězné sérii, v 15. kole klub z Ramenskoje porazil Anži Machačkalu 1:0. O desátý bod pro mimozemšťany po letní pauze se postaral talentovaný záložník Sapeta.

Třebaže se v Ramenskoje mírně ochladilo, na tempu fotbalistů to příliš vidět nebylo a na stadionu Saturn se nehrál příliš pohledný fotbal. Na první velkou šanci čekali fanoušci až do 41. minutě, Angbwa školácky odevzdal míč Kvirkvelijovi, ale proti obránci Anži se úžasným zákrokem vyznamenal Rebrov.

Během poločasové pauzy trenér Machačkaly Gadžijev stáhl útočníka Iluridzeho, kterého nahradil záložníkem Mamajevem. Ale ten se také potázal se zlou zpevnit záložní formaci Anži, kde vládli bělomodří. Brzo šel dolů i nervní Gadžibekov a Anži hrálo bez útočníka.

Možná, právě to ovlivnilo další vývoj událostí. Saturn se dostal do výrazného tlaku, který vedl k vedoucí brance. Ivanov našel přihrávkou objev letošní sezóny Sapetu a ten krásnou střelou na vzdálenější tyč překonal Abajeva - 1:0.

Ve zbývajících 25 minutách neměli hosté žádnou šanci na vyrovnání, Saturn navíc mohl skóre navýšit, ale slibné šance neproměnil. I tak se mužstvo Andreje Gordějeva posunulo na jedenácté místo, o čemž ještě nedávno ani nesnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad15123025:639
2.CSKA Moskva1593324:1330
3.Rubin Kazaň1585215:529
4.Spartak Nalčik1584321:1528
5.Lokomotiv Moskva1564520:1522
6.FK Rostov1571716:2222
7.Tom Tomsk1563620:2221
8.Spartak Moskva1555520:1820
9.Těrek Groznyj1555515:1320
10.Dinamo Moskva1547416:1619
11.FK Saturn1545611:1317
12.Anži Machačkala1544716:1716
13.Alanija Vladikavkaz1543815:2415
14.Amkar Perm1533910:1812
15.Křídla Sovětů Samara152499:2310
16.Sibir Novosibirsk15231021:349

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Saturn si muze dekovat, ze konecne vyhodil duchodce Loskova, mladici Sapeta s Mahmudovem z dublu je neskutecne tahnou

Hlavne na Sapetu sem zvedavej co z nej vyroste, ma genialni prihravky a na hristi pohybem pripomina Rosickyho - je rychlej s micem a po prihravce se hned nabizi. A dneska krasnej gol

Reagovat
M0rb1D4S

Včera jsi doufal, že Kerzakov se nejak dnes prosadi aby dostal na lavicku Bucharova, nejlépe hattrick. Tak jak si teda spokojen s jeho výkonem a dvěma góly ?

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER!

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nalčik fakt jede, jen škoda, že až budou za rok v Evropě, třeba v EL, tak už to nebude takovej tým jako teď. Nevěřím, že si udrřej hráče a kvalitu hry tak dlouho. Plus 0 zkušeností v Evropě zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim v nejaky velky odchody, ty hraci nejsou zadny individuality (co se tyce individualnich kvalit, je Nalcik letos jeste slabsi nez loni)... je to hlavne praci Krasnozana. Ale neverim, ze na poharovejch prickach zustanou - konkurenci budou mit az moc velkou.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím nevím, když začínala letošní sezona a Nalčik byl dokonce v tabulce tušim první pár kol, tak všichni říkali, jak časem se propadne do středu tabulky, až bude půlka až konec sezony. Už je pulka sezony a nevypadá to, že by se propadali, spíš to vypadá, že po tomdle kole mohou být na pozici, kdy se dostanou do předkola LM. Ale uvidíme - možná s první pětky/šestky tabulky za pár kol vypadnou, kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že je v jejich silách to udržet. Spartak asi bude jejich nejvážnější konkurent, ale u Dinamu si to nemyslím ani náhodou....

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se propadaj, prvni misto uz nemaj a pujdou niz ...na predkolo LM to urcite nebude. Evropska liga je realnejsi, ale neverim v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ve svy prvni sezone se drzeli na prvnim miste snad jeste dyl nez letos a skoncili tak jak skoncili

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim v nejaky velky odchody, ty hraci nejsou zadny individuality (co se tyce individualnich kvalit, je Nalcik letos jeste slabsi nez loni)... je to hlavne praci Krasnozana. Ale neverim, ze na poharovejch prickach zustanou - konkurenci budou mit az moc velkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Leandro je parádní, ten o zájemce nebude mít nouzi. Dneska opět gól....

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se z analciku libi nejvic Gogua... a Dzudovic vzadu je ohromna opora

Reagovat
smazaný uživatel

Nalčik

Reagovat
smazaný uživatel

Kavkazci dostali dobrou nakladacku od Saturnu i po zapase... pri odjezdu kavkazce napadli domaci a zachranovat situaci musela az policie. Dalsi utoky byly i v dalsich blizkejch podmoskovskejch mestech. I z vlastni zkusenosti musim uznat ze v Ramenskoje se s tim nemazou, aspon za neco si zaslouzi jejich fanousci respekt.

...ikdyz zrovna Kavkazci ted budou dostavat dobrou nakladacku asi na vsech moskevskejch a podmoskevskejch vyjezdech

Reagovat
kubys

Nalčik před CSKA, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

pareja z espanyolu do spartaku... co to znamena pro suchyho? hraje ted? popr. hraje dobre? nebo tenhle prestup pro nej znamena lavicku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pareja bude hrát vedle něj....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám na ten gól Sirakova z nultýho úhlu: Brakář jen zvedá ruku "to je vpohodě" a němej stadion, jsem nejdřív nepochopil, že to je vubec gól, jen z opakovanýho záběru z jinýho úhlu mi to došlo

Reagovat
smazaný uživatel

kde se divas na sestrihy z ruske ligy?diky

Reagovat
smazaný uživatel

Na NTV

Reagovat
smazaný uživatel

RFPL tečka org, tam sekce RFPL-TV

Reagovat
smazaný uživatel

Ted na to koukam v televizi, to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

A Bucharov nebude mit co zrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To foto.

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov

Reagovat
pospech11

lidi jak je to s tím Kuranyiem, hrává nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se na to kazdej pta kazdej vikend.... nehrava, prestupni termin se otevrel v Rusku az ted, takze dneska nastoupil poprvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál poprvé, podal průměrný výkon, musí se dostat do zápasového tempa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladikavkazu by se mohly zápasy venku rovnou kontumovat, na hřištich souperů jsou tragikomičtí.

Reagovat
kubys

Reagovat
Shevchenko

Dnešním nováckým borcem na konec Byl Mološův týden starý gól proti Lokomotivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo, to je kapitovala sama o sobě....Hrozní tragédi, a když už mají tři body na dosah, vyznamená se svým typickým způsobem Kolodin.

Se mi zdá, že ten klub po pádu svazu prokletý, zvlášť, když má peníze. To mají za to.

Reagovat
kubys

Teď se dívám na highlighty a nevím, jestli to je jazdou každopádně to je opravdu komedie, co štuby předvádějí

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle vypadal ze bude snad nejnapinavejsi co se tyce nejvyssich mist... a nakonec to vypada ze to bude pekna nuda. Zenitu letos nikdo nesaha ani po kotniky

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin určitě ano, bohužel měl plno zraněných.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem to čekal mnohem napínavější v boji o titul....Hlavně Dinamo s Lokomotivem jsou strašné zklamání....

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, proto to pisu... Loko zase prohraje, Dinamo uplne v prdeli i s tim supermuzstvem co maj. Spartak je uplne zoufalej, CSKA prvni pulka sezony taky silena.

Reagovat
kubys

Tak Dinamo jsou fízli, takže dobře jim tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sibirské derby parádní! Možná nejlepší zápas kola. Kdo by to čekal?

Chudáci z Novosibirsku, dotáhnou dvoubrankové manko, druhý poločas hrají v početní převaze a stejně dostanou gól v úplném závěru. Snad dají na tento nezdar zapomenout v Evropské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ve čvrtek se zadaří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele