Ruská Premier Liga - preview 15. kola

30.07.2010, 11:15, aktualizováno 02.08.2010, 08:19
Previews
Polovinu ročníku ruské ligy uzavře pondělní sibiřské derby. V lepší pozici do něj vstupuje domácí Tomsk, který je na průběžném desátém místě, jeho soupeř z Novosibirsku celou tabulku s devíti body uzavírá.
Tom Tomsk - Sibir Novosibirsk  (pondělí 14:00)
Patnácté kolo uzavře pondělní souboj Tomsku s Novosibirskem. Domácí nemůžou navázat na formu z úvodu soutěže a propadli se až na desáté místo, Sibir je poslední. Kdo zvládne sibiřské derby?

Tomsk měl v posledních třech kolech lehký los, ale přesto s Amkarem, Anži i Alanijí neuhrál ani bod. Chytí se Tomiči proti Novosibirsku? Fanoušci by byli velmi rádi, vždyť jde o velmi prestižní utkání - historicky první sibirské derby. V jiném aspektu se ale u Tomsku blýská na lepší časy, klub topící se v dluzích dostal první sponzorské peníze od ropného giganta Rosněft.

Na hrotu Tomi se neobjeví devítigólový kanonýr Sergej Kornilenko, který stojí kvůli kartám. Pro domácí to bude velké oslabení, běloruský reprezentant dal více než polovinu gólů týmu.

Také hosté přišli před derby o svou velkou oporu, 31letému záložníkovi Sibire Tomáši Čížkovi se narodila dcera a od klubu dostal volno. Chybět budou i Antipenko, Valentić a Zinovjev.

Novosibirsk je v lize s devíti body poslední, ale v týdnu dal zapomenout na ligové neúspěchy vítězstvím nad Apollonem Limassol v třetím předkole Evropské ligy. Pohárový zápas svěřencům trenéra Kriušenka očividně jdou, vždyť právě v ruském poháru "Orli" letos dokráčeli až do finále, kde podlehli Zenitu.

V pondělním utkání možná na hřiště vyběhne nová posila Sibire, kolumbijský záložník Rogér Canas.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Gultjajev, Džiojev, Smirnov, Ivanov - Klimov, Mičkov, Kim Nam-Ill, S.Kovalčuk, Charitonov - Dzjuba.
Sibir Novosibirsk - pravděpodobná sestava:
Kowalewski - Aravin, Filipenko, Vychodil, Mološ - Astafjev, Makarenko, Nagibin, Šumov - Ševčenko, Medvěděv.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Moskva - CSKA Moskva  (neděle 17:00)
Stadion Lužniki hostí nejslavnější moskevské derby, Spartak v něm přivítá CSKA. Šlágr ruské ligy má každoročně pořádný náboj jak na hřišti, tak i v hledišti.

Celý Spartak Moskva se modlí za včasné uzdravení brazilského dua Welliton a Alex. Klíčoví muži ofenzívy červenobílých trénují individuálně a nad jejich startem visí otazník. V minulé sezoně oba Brazilci zařídili všechny čtyři branky v síti CSKA. Na umělý trávník v Lužnikách v neděli určitě nevyběhne diskvalifikovaný Šešukov, na pozici defenzivního záložníka ho nahradí mladík Zotov.

Spartaku letos dělá velký problém produktivita, minulé kolo proti Křídlům Sovětů Samara bylo charakteristické pro situaci, ve které se nejúspěšnější ruský klub nachází. Svěřenci trenéra Valerije Karpina spálili mnoho šancí, v důsledku čehož jen remizovali 0:0.

Koneckonců Spartaku vstup do soutěže po letní přestávce vůbec nevyšel a "Masa" z dvanácti možných bodů získaly pouze čtyři a jsou šestí. Problémem Spartaku není jen produktivita, ale také křídelní hra nebo především defenzíva - tu vyztužila nová posila Pareja z Espanyolu. Další posily jsou na cestě.

"Tři body jsou důležité, ale derby ještě důležitější. Samozřejmě všichni chápou důležitost nadcházejícího utkání, takové derby nemůže žádného hráče nechat lhostejného. S vítězstvím nad Armějci se nedá nic srovnat, ač se za to šest bodů nedává," řekl Valerij Karpin.

Armádní CSKA je před derby pořádně posilněno. Klub připsal na soupisku nové posily a navrátilce, jmenovitě Zorana Tošiče, Seydou Doumbiu, Vágnera Lovea, Ouwo Maazoua a Luboše Kaloudu.

Na pozici playmakera v neděli nenastoupí kvůli kartám Alan Dzagojev, na této pozici ho nahradí Keisuke Honda. Trenér Leonid Sluckij má momentálně v ofenzívě z čeho vybírat a podle žurnalistů Sport-Expressu, kteří byli přítomni na trénincích CSKA, má o sestavě víceméně jasno.

Z konkurence v útoku vyšel vítězně Seydou Doumbia, který na trénincích zanechává velký dojem. V derby každopádně může být velkým esem. Na pravé straně zálohy bude Sekou Oliseh, který je v lepší formě než Krasić. Nalevo se objeví další posila Zoran Tošič.

V obraně dojde k jedné změně, napravo se místo z formy hrajících Odiaha s Nababkinem objeví Alexej Berezuckij.

Tajným esem CSKA by mohl být Vágner Love. Brazilec se vrátil s těžkým srdcem z Flamenga. Ačkoliv na trénincích nepůsobí zrovna svěžím dojmem, je možné, že se do utkání dostane během hry. Sluckij s ním proti Spartaku počítá. "Pokud tento fotbalista bude chtít, může hrát v každém týmu na světě," vysekl mu poklonu lodivod CSKA.

Zápas o Moskvu startuje v 17:00 SEČ, na starost ho bude mít sudí Alexandr Kolobajev.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pesjakov - Paršivljuk, Stranzl, Suchý, Makejev - Sajenko, Zotov, Ibson, Ananidze, Maidana - Ari.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - A.Berezuckij, V.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Oliseh, Šemberas, Mamajev, Honda, Tošič - Doumbia.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Lokomotiv Moskva - FK Rostov  (neděle 19:00)
S novou prezidentkou Olgou Smorodskajou hostí fotbalisté Lokomotivu FK Rostov. Smorodskaja nahradila na tomto postu Nikolaje Naumova, kterému vypršel ve čtvrtek v Čerkizově kontrakt.

Fanoušci Lokomotivu se proti zvolené Smorodskaje bouří, v letech 2002 až 2006 tato žena vedla rivala Železničářů CSKA Moskva a to je jim proti srsti. Protesty údajně budou k vidění na stadionu Lokomotiv právě v tomto kole proti FK Rostov.

Další významnou novinkou u Lokomotivu je návrat legendy klubu Dmitrije Loskova. 36letému veteránovi vypršel v Saturnu kontrakt a trenér Semin se rozhodl pro jeho návrat do týmu. Neočekává se, že by se Loskov na hřišti pravidelně objevoval, jeho osobnost by ale měla mít výrazně pozitivní vliv na kabinu Loko. Vždyť právě za jeho éry prožil Lokomotiv nejúspěšnější období v historii.

Doma, na rozdíl od hřišť soupeřů se Lokomotivu nadmíru daří. Kdyby nebyl Lokomotiv venku poloviční, mohl by pomýšlet na lepší než momentální páté místo. Zářným důkazem je týden stará remíze z Novosibirskou 2:2. Oba góly Moskvanů dal kdo jiný než Alexandr Alijev. Ukrajinec svými góly pravidelně zachraňuje Lokomotivu body, v lize jich dal už úctyhodných jedenáct a je nejlepším střelcem soutěže. "Žádnou závislost na Alijevovi nemáme, je to jen hráč, který plní svoji úlohu," prohlásil trenér Semin.

Hosté se ještě nedávno vyhřívali na pohárových příčkách, ale v posledních dvou kolech neuhráli ani bod a klesli na sedmé místo. Pokud se navíc Rostovu nepodaří bodovat v neděli v Moskvě, ještě o pár příček si pohorší.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Guilherme - Smolnikov, Asatiani, Rodolfo, Janbajev - Torbinskij, Tarasov, Alijev, Wagner - Maicon, Syčev.
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Amelčenko - Čerkeš, Okoronkwo, Živanovič, Andjelkovič - Blatnjak, Kulčij, Gatskan, Valikajev, Lebeděnko - Adamov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Petrohrad - Rubin Kazaň  (sobota 14:00)
V sobotu se v ruské lize sehraje utkání, které hodně napoví o letošním titulu. Zenit Petrohrad hostí Rubin Kazaň a v případě vítězství se svému soupeři může vzdálit na propastných deset bodů. Mužstvo z hlavního města Tatarstánu ale je po návratu zraněných hráčů ve formě a ještě neztratilo ani bod.

Fotbalisté Zenitu mají v nohách úterní náročný duel na hřišti rumunského vicemistra Unirei Urziceni v rámci třetího předkola Ligy mistrů, remizovali 0:0. V sobotu je čeká ještě náročnější duel, utkají se s mistrovskou Kazaní. "Naši chlapci jsou všichni velcí profesionálové. Všichni pracují velmi soustředěně, chápou, že náš blížící se zápas bude těžkou výzvou, velmi velkou hrou. Hráče není na takový zápas složité namotivovat. Oni dobře vědí a chápou, o co půjde," prohlásil trenér Zenitu Luciano Spalletti.

Italský stratég se postaví proti nejrespektovanějšímu trenérovi v lize, přelstí ho svou taktiku? V posledních dvou letech by na trenéry, kteří to dokázali, stačily prsty na jedné ruce. "Souhlasím s tím, že Rubin je nejsilnější ruské mužstvo v posledních letech. Tento tým umí vše. Jedna z nejdůležitějších schopností Rubinu je defenzivní hra, Berdyjev v tomto směru pracuje výborně," uznal Spalletti.

Tomu bude chybět pouze zraněný Chorvat Ivica Križanac. Na debut je připraven Srb Alexandar Luković, nová posila z Udinese. Vše záleží na tom, zda včas dorazí z Itálie jeho transfer karta.

Hosté přiletěli s většími ztrátami, na marodce má trenér Berdyjev Šaronova, Kalešina, Natcha a Tekkeho. V útoku se představí debutant Obafemi Martins, od posily z Wolfsburgu si v Kazani slibují mnohé. "Hned jsem zjistil, že trenér je skutečný profesionál, člověk, který miluje práci a disciplínu. Jsem velmi rád, že jsem zde a doufám, že v Rubinu ukážu to nejlepší, co umím," řekl Martins.

Do útoku Zenitu Petrohrad se ještě nepostaví Alexandr Bucharov, letní posila přestoupila do Petrohradu právě z Kazaně, ale po vzájemné dohodě nemůže letos proti svému bývalému mužstvu nastoupit.

Zenit drží letošní neporazitelnost už čtrnáct kol, hostující Kazaň už má na kontě jednu porážku, proti CSKA Moskva. Na domácím hřišti má Petrohrad bilanci 4-2-0, stejnou má i Rubin, s tím rozdílem, že ve venkovních zápasech. Obě mužstva mají nejlepší defenzívu v lize, zatímco Zenit inkasoval pouze šestkrát, Rubin Kazaň dokonce třikrát. Obě předchozí vzájemné konfrontace navíc skončily bezbrankovou remízou.

Na obou stranách nastoupí hráči, kteří patří k tomu nejlepšímu v lize, Eurofotbal vybral na každé straně jednoho, který momentálně dělá na hřišti rozdíly.

Zenit Petrohrad - Miguel Danny: Portugalec se vrátil po vážném zranění ve skvělé formě, mozek hry Petrohradu baví diváky chytrými přihrávkami a vytříbenou technikou, Zenitu letos zařídil spoustu branek.

Rubin Kazaň - Alan Kasajev: Minulou sezonu si ještě Kasajev na mistrovskou Kazaň zvykal, letos už naplno předvádí, co je v něm. Styl hry Kasajeva je v Rusku srovnáván s Messim, jeho úžasný gól do sítě Dinama budiž důkazem. Mladý driblér myslí na reprezentaci, předvede před zraky kouče Advocaata, že je jí hoden?

Utkání začíná v 14:00 SEČ na stadionu Petrovskij pod taktovou hlavního sudího Karasjova z Moskvy.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Lombaerts, Meira, Hubočan - Bystrov, Denisov, Širokov, Zyrjanov, Danny - Keržakov.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Orechov, Navas, Salukvadze - Gökdeniz, Noboa, Sibaya, Semak, Kasajev - Martins.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Těrek Groznyj - Alanija Vladikavkaz  (sobota 16:45)
Těrek Groznyj hostí v kavkazském derby Alaniji Vladikavkaz. Leopardi z Vladikavkazu touží protrhnout tragickou bilanci venku, tam uhráli pouhé tři body z patnácti možných. Těrek doma ještě neprohrál.

Těrek je stále bez svého klíčového tvůrce hry Blagoje Georgijeva, bez kterého hra čečenského mužstva vypadá tak trošku chaoticky.

Hostům chybí rovněž jeden hráč - dlouhodobě zraněný Dadou.

Utkání začíná v Grozném od 16:45, řídí jej sudí Vladimir Kazmenko z Rostova-nad-Donem.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Ucijev, Ferreira, Haimovič, Jatčenko - Kacajev, Mauricio, Lachijalov, Kobenko - Bracamonte, Asildarov.
Alanija Vladikavkaz - pravděpodobná sestava:
Keržakov - Rotenberg, Gnanou, Ivanov, da Costa - Stojanov, Florescu, Gabulov, Kirilov, Marenič - Nizamutdinov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara  (sobota 19:00)
Dinamu Moskva se nedaří ani pod trenérem Miodragem Božovičem, poslední Křídla Sovětů jsou pro bělomodré ideálním soupeřem pro chycení formy.

S velkým očekáváním se bude přihlížet na debut Kevina Kuranyiho v útoku Dinama Moskva, velká posila z Schalke04 má vyřešit problémy v ofenzívě. Dalším novým hráčem, který bude most proti Samaře nastoupit, je srbský levý obránce Marko Lomić.

Mužstvo Samary v sobotu povede Alexandr Babanov, ten nahradil na lavičce Jurije Gazzajeva, který na svůj post po bezbrankové remízy proti Spartaku rezignoval. V týmu už nepůsobí ani záložník Igor Strelkov, kterého zlákala Anži Machačkala.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Saturn - Anži Machačkala  (pátek 16:45)
V Ramenskoje startuje 15. kolo ruské ligy, Saturn hostí v pátečním duelu Anži Machačkalu. Obě mužstva mají formu a díky posledním dobrým výsledkům se vzdálily sestupovým vodám.

Saturn získal po letní pauze sedm bodů ve třech zápasech a je třináctý. Přitom ještě nedávno byli svěřenci Andreje Gordějeva poslední a nad Ramenskoje se stahovaly mračna. Daří se i Machačkale, ta vyhrála v Tomsku překvapivě vysoko 4:1 a naposledy doma porazila Těrek 1:0.

Obě mužstva se proti sobě utkaly šestkrát a hned čtyřikrát skončilo utkání remízou, většinou 1:1.

Saturn nemůže pro páteční ligový zápas počítat se službami zraněné trojice Kinský, Kuzmičev a Topič, hosté postrádají hříšníka Bakajeva a zraněného Ivanova.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Rebrov - Angbwa, Igonin, Zelao, Nachušev - A.Ivanov, Mahmudov, Sapeta, Jevsejev, Karjaka - Kiričenko.
Anži Machačkala - pravděpodobná sestava:
Abajev - Šukjurov, Pekovič, Tagirbekov, Kvirkvelija - Agalarov, Kebe, Arziani, Corajev, Žosan - Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Nalčik - Amkar Perm  (pátek 19:00)
Čtvrtý Spartak Nalčik hostí čtrnáctý Amkar Perm. Domácí se posilnili důležitým vítězstvím nad silným CSKA a jsou jasným favoritem tohoto utkání.

Spartak předvedl skvělý organizovaný výkon v Chimkách a po zásluze si odvezl proti CSKA Moskva vítězství 2:1. Nalčané si tímto úspěchem upevnili čtvrté místo v tabulce.

Uralský Perm má odlišné starosti. Svěřenci trenéra Rašida Rachimova trápí především střílení branek, vždyť jejich nejlepší střelec Pejev má na kontě pouhé dvě branky. Po posledních dvou porážkách v řadě navíc uralské mužstvo kleslo na čtrnácté místo a na udržení má pouze tříbodový náskok.

Do pátečního souboje možná zasáhnout dvě nové tváře v dresu Nalčiku, bosenský obránce Bojan Markovič a srbský záložník Jovan Golič. Amkar zatím žádnou posilu nepřivedl, ale klub usilovně hledá na trhu kvalitní útočníky.

Do sestavy Nalčiku se v této sezoně už nedostane obránce Valentin Filatov, který je vážně zraněn. Hosté přicestovali bez Volkova a Fedoriva.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Fredrikson - Chataženkov, Vasin, Džudovič, Kisenkov - Leandro, Koncedalov, Geterijev, Siradze, Gogua - Ďaďun.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Čerenčikov, Bělorukov, Gaál - Žinko, Novaković, Kolomejcev, Grišin - Kušev, Vito.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad14113023:636
2.Rubin Kazaň1485115:329
3.CSKA Moskva1483322:1227
4.Spartak Nalčik1474319:1425
5.Lokomotiv Moskva1464420:1422
6.Spartak Moskva1455419:1620
7.FK Rostov1461715:2219
8.Dinamo Moskva1446415:1518
9.Tom Tomsk1453617:2018
10.Těrek Groznyj1445513:1317
11.Anži Machačkala1444616:1616
12.Alanija Vladikavkaz1443715:2215
13.FK Saturn1435610:1314
14.Amkar Perm143389:1612
15.Sibir Novosibirsk1423919:319
16.Křídla Sovětů Samara142398:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spartak - CSKA

Zenit - Rubin

Reagovat
smazaný uživatel

Na oba zapasy se tesim, snad stihnu oba zkouknout

Reagovat
božský John

Nalčik půjde po tomhle kole před CSKA ...to je bruto

Reagovat
smazaný uživatel

Guilherme.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.pfc-cska.com/files/thumb/1279907209.jpg

Vágner Love je očividně duchem pořád ve Flamengu, vždycky si copánky měnil....

Reagovat
božský John

Zdá se mi to nebo v obličeji nějak ztloustnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mi, z Flamenga prý přicestoval ve výborné formě.

Reagovat
božský John

Těšim se na něj

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Zítra za Rubin rozhodne Rjazancev.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to stihne za těch pár minut? Já doufám v Kasajeva, ať podtrhne, jakou Petrohrad udělal chybu, že se ho zbavil.

Kazani budu přát taky, ať je to v boji o titul napínavější.

Reagovat
kubys

Já na něj právě jako na žolíká spoléhám. Jinak Kasajev A hlavně v minulém kole ten gól to byla lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ten gól pouštím pořád dokola....to je hráč jak víno, snad to Advocaat vidí a nominuje jej....

Reagovat
smazaný uživatel

"Útočník Guilherme se vrací z hostování do Dynama Kyjev, CSKA Moskva se s ukrajinským klubem nedohodl na podmínkách vykoupení."

Tak to som necakal, myslel som si, ze bude v CSKA az do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel no. Puvodne mel zustat, uz byly kluby dohodnuty a Guilherme uz mel nastehovanou celou rodinu v Moskve a pocital s tim ze zustava. Na posledni chvili ale Dinamo Kijev necekane zvedlo pozadovanou sumu a prestup skoncil...

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoda, ale zase na druhu stranu je tam Doumbia, Laska, Necid...Som zvedavy ci sa Guilherme presadi medzi dvojicu Milevsky, Ševa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani pres Vagnera s Doumbiou by to lehky nemel ....ale dvojice Dinama je urcite o neco kvalitnejsi. Ani v CSKA by to nemel jednoduchy, ale takovy muzstva potrebujou i kvalitni nahradniky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Milevskyj beztak půjde do Lokomotivu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ofíko ?

Reagovat
FC Porto FC

Myslíš?

Reagovat
FC Porto FC

Přes Ševu určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Herne je podle me Milevskij jeste lepsi, Seva ma navrh hlavne jmenem a zkusenostma.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak od ty doby co prisel seva do dynama tak je ve vetsine zapasech lepsi nez Milevskyj a hlavne v tyhle sezone a jeste k Guilhermu tak bude mit konkurenci asi vetsi v dynamu protoze prisel jeste jeden mladej brazilskej utocnik Andre a navic se docela chytnul ukrainec Zozulya a jeste k tomu se ma brzy po zraneni vratit Kravets coz je asi nejlepsi mladej utocnik v dynamu takze tu konkurenci bude mit hodne velkou

Reagovat
smazaný uživatel

V zapasech co sem videl, tak se mi mnohem vic libil Milevskij - hral naprosto fantasticky. Ale jestli sledujes Dynamo nejak pravidelne, tak hadat se nebudu .....na Zozulju sem koukal v priprave, ze se mu nejak dari a koukal sem co to je zac.

No, tak tim spis muze Dynamo prodat Milevskyho treba do Lokomotivu - rad tohohle sikulu uvidim v rusku

Reagovat
smazaný uživatel

no popravde receno v prvni polovine minuly sezony tak Milevskyj hral lip ale zbytek sezony uz hral lip seva , a v tyhle sezone tak Milevskyj nekolikrat zacinal na lavicce - ale stejne jen at zustane v dynamu dobrej ukrainec nikdy neuskodi uz ted me mrzi aliev ze odesel nemel moc dobry vztahy s gazzajevem no , a budu se hodne divit jestli pod nim dynamo neco vyhraje ... to jak se pod Seminem ( nebo Sominem ) dynamo zvedlo tak pod Gazajevem od druhy pulky sezony zase spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis ...u Shevy navic pocitam s tim, ze s rokama uz bude jenom slabsi, naopak Milevskij je ted v nejlepsim veku.

On taky Sjomin je mnohem lepsi trener nez ten socialistickej pes Gazzajev ...ten muze trenovat leda tak CSKA)))

Reagovat
smazaný uživatel

jo bohuzel ale doufam ze to nejak zvladne do toho 2012

Milevskyj se snad zvedne a gazajev snad brzy vypadne a prijde nejakej dobrej trener ( i kdyz treba gazajev preci jenom prekvapi - jediny plus co u nej vidim je ze dava sanci mladejm )

Reagovat
smazaný uživatel

Tos řekl ještě mírně....Alijev Gazzajeva přímo nesnášel, jak přestoupil do Loko tak to dal v rozhovoru pěkně najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Milevskij je letos úplně z formy. V Kazani nebo Lokomotivu by se mi líbil. Když má Kyjev v útoku takový přetlak, mohli by ho pustit a ja předpokládám, že i pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak podle vyjadreni prezidenta dynama chteli jak na zacatku tak i ted za nej 10 mil a zadna cena se nezvysovala spis bych rekl ze cska nechtelo mit 4 utocniky kdyz hrajou v podstate na jednoho ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rikal sam Guilherme... Surkis se tomu sice brani a tuhle verzi odmita, ale verim ty hracove verzi. CSKA celou dobu melo velkej zajem o Guilhermeho a dlouho se o nej tahali (ikdyz uz davno vedeli ze prijde Doumbia a Vagner), nemeli duvod aby na posledni chvili Guilhermeho odmitli.

Maximalne ledaze by Vagnerovi neverili ze se opravdu vrati a radsi si nechavali zadni vratka...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je tezky si vybrat .. jeden rika to druhej rika zase neco jinyho

ale ja bych spis veril asi dynamu protoze ani trener s Guilhermem uz nepocital a privedl si jinyho brazilce ale jak rikam je tezky si vybrat komu verit

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zajimavost k vikendovemu derby. Ve spojitosti s tragickou smrti jednoho z fanousku Spartaku Jurije Volkova (byl ubodan u metra Cistye Prudy skupinou kavkazcu po ceste na koncert) chuligani Spartaku poprosili vsechny zucastneny chuliansky skupiny, aby se v den derby zrusily vsechny planovane souboje. V den derby tak tentokrat bude souboj jenom na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich 14 minut derby navic probehne v naprostem tichu, fandit se zacne az po 14. minute a zacne skandovanim "Rusove do toho".

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolás Pareja (O)

přestup

Espanyol (ESP) => Spartak M. (RUS) 10 000 000€

Reagovat
FC Porto FC

rusko umí rozhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá informace k tomu: přichází jako spoluhráč do stoperské dvojice k Markovi Suchému... Tak se nám ten odchovanec pěkně prosadil a hned proti Lotyšům do základní sestavy repre (např. vedle Hubníka) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme ze k Suchymu, kdyz ostatni stoperi Spartaku hrajou otresne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na trénicích prý hraje výborně Doumbia, Sluckij s nim počítá do základu. Pod ním bude hrát záloha Tošič - Honda - Oliseh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mark, Krasic, Alan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsimej si ho, spanhel zase fantaziruje .....ale takovahle sestava vypada fakt silne, akorat myslim ze soucasnymu trapnymu CSKA stejne nepomuze))

Doumbia (Vagner)

Tosic - Dzagojev - Mark Gonzalez

Honda - ???

...posledni misto v zaloze se asi holt bude muset ucpat nejakym Aldoninem nebo Semberasem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne taku zalohu a utok aku si napisal si myslim, ze budu hrat, vedla Hondu bude podla mna Aldonin, a Tosic sa vymeni s Markom...Som zvedavy ako to dopadne s tym Krasicom

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, napsal sem kridla obracene, ale kazdej snad pochopi :D ...s Krasicem to zatim vypada ze by moh zustat no. Taky kdo by ho s tim co ted hraje chtel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus jedine ...no tak aj Mark aj Tosic su lavaci, cize teoreticky by to mohlo byt aj tak ako si to napisal ty, ale Mark je priamociary rychlik, Tosic je "hracicka" preto som ta poopravil podla toho ako si to myslim ja

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja mam hlavne ale pocit, ze Tosic je narozdil od Gonzaleze univerzal a muze hrat na obou kridlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Aldonin teda určitě ne, lepší je Šemberas. A Honda ten post hrát nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, vsadíme se, že do derby vyběhne moje sestava? Navíc Dzagojev stojí kvůli kartám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nebavil o sestave na derby, ale obecne

Reagovat
smazaný uživatel

A já se bavil o sestavě na derby. A ta bude taková, jakou jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Honda je jasnej, co se tyce Oliseha tak je pravda ze ma formu a Sluckij ho zrejme postavi - ale Gonzalez je stejne podle me lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod ruskou a francúzskou ligou sú najrozumnejšie komentáre. Aj keď tieto ligy príliš nesledujem, diskusiu ktorá má hlavu a pätu si vždy rád prečítam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Tomsk-Sibir Novosibirsk

Tomsk dotoho!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už by mohli

Reagovat
božský John

Čížka jsem viděl u nás v nemocnici a porád jsem si říkal, co tady dělal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele