Ribéry má zájem o setrvání v Bayernu, Rummenigge prodloužení smlouvy nevylučuje

25.12.2018, 11:03
Aktuality
Z Bayernu Mnichov po letošní sezoně odejde Arjen Robben a následující týdny a měsíce přinesou odpověď na otázku, zda se z Bavorska nebude stěhovat rovněž Franck Ribéry. Francouzskému záložníkovi je už 35 let a v probíhající sezoně se mu nedařilo, poslední zápasy ovšem přinesly velké zlepšení...

Ribéry hraje pravidelně a má svůj podíl na zlepšených výkonech a výsledcích německého mistra. V Lize mistrů přispěl gólem k vysoké výhře nad Benficou, v německé nejvyšší soutěži se zase výrazně podepsal pod triumfy nad Norimberkem, RB Lipsko a ve Frankfurtu.

"Ano, samozřejmě. Miluji Bayern a Bayern miluje mě. Společně jsme dokázali spoustu věcí. Snažím se hrát co nejčastěji a vše si užít. Teď před sebou mám dalších pět měsíců, po nich pak nikdy nemůžete vědět, co se v životě stane," prohlásil někdejší francouzský reprezentant.

Ribérymu běží smlouva jen do konce sezony a o jeho služby se už začal zajímat Galatasaray, který hodlá zahájit jednání se samotným fotbalistou. Ta úspěšná být nemusejí, naznačil to předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

"Franck v kabině v žertu řekl, že by chtěl prodloužit smlouvu. Já vždycky říkám, že nejsou staří a mladí hráči, jsou jenom ti dobří a ne tak dobří. A když bude i nadále hrát tak jako nyní..." nevyloučil Rummenigge možné prodloužení spolupráce.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (136)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Příbrami

Reagovat
Spalovač šancí

V ČR muslimy nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za sebe

Reagovat
mayday

Ty chceš v ČR muslimy?

Reagovat
JozkokozleJ

IVCRN?

Reagovat
mayday

Já teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Skonči...

Reagovat
db18

Pokud si předtím sedne s trenérem/Brazzem/Kallem, a vyjasní si, že nebude dělat bordel, když nebude hrát každý zápas, ale bude (klidně prvním) náhradníkem, tak proč ne.

Reagovat
vladino10

Tak nejak neverím, že by to dokázal

Reagovat
Bayern +

Ale ak vyhráme CHL, nech skončí. Bude to pre neho lepšie

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Prospesny na ihrisku by este urcite bol. Ale musel by byt stotozneny s novou rolou. Trebars v Dortmunde to tam prvu polhodinu s Alabom vetral ako v najlepsich rokoch (a prave po polhodine - zrejme kondicne - skoncil).

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Proč náhradník, když hraje dobře? Na jeho pozici v současnosti nemá Bayern lepšího hráče. Coman teď nehraje lépe než on, tak proč by Franck neměl hrát dál?

Reagovat
JozkokozleJ

Lebo na urovni uz neda viac, nez 30 min.

Reagovat
db18

To bylo vidět proti BVB, nedá 90 minut na top úrovni, a rozhodně to nedá 2x do týdne...

Reagovat
Giginek

Hlavně Coman je zase po zranění

Reagovat
vladino10

Lebo sa bavíme o budúcej sezóne?

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních zápasech snad jasně dokázal, že vydrží ve vysokém tempu až do konce.

Reagovat
db18

No to právě nevim... proti Lipsku hodně kazil a povedl se mu jen ten gólový okamžik.

Reagovat
Kornovec

Legenda. Jen skoda horkeho konce v repre a samozrejme, Zlaty mic 2013 mel byt tvuj. Ten pocit, kdyz vidis leots jak to Luka vyhral po finale MS a LM a Franckovi nestacil anit treble

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chce Bayern dál vyhrávat trofeje, tak s tímto hráčem nelze počítat už do základu ...on roli náhradníka nikdy nepřijme...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by s ním nemohli počítat do základu? Jenom kvůli věku? Tyhle dementní názory nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Protože fotbal se nehraje 30 minut..tyhle dementní názory nesnášim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Tě neangažovali do Bayernu místo NK. Evidentně tomu rozumíš líp. Mohl by sis s sebou vzít i spoustu asistentů tady z diskuzního fóra se stejným názorem, jako máš ty. Otázka je, zda by vedení angažovalo někoho s nedokončeným základním vzděláním

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za obohacení diskuse, měj se hezky

Reagovat
fenixLFC

tento bullshit ze preto lebo su vo vedeni sa nemozu mylit

Reagovat
exot12

Ak by som si mal tipnúť, či sa mýli vedenie, ktoré hráča pozná, alebo nejaký “expert” tu na EF, ktorý pri troche šťastia videl nejaký zápas či si prečítal nejaký článok, vsadil by som, že vedenie bude k pravde podstatne bližšie. Samozrejme existuje aj veľmi malá pravdepodobnosť, že tip “experta” bude pravdivý to pripúšťam!

Reagovat
smazaný uživatel

tebe vylustili rodice v krizovce? nebo jak ses na tehle planete vyskytnul??

Reagovat
icka

blbec

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Dementné názory, aha...

Pretože ak máme s hráčmi ako Ribéry alebo Robben počítať do základu, tak na meranie síl s Barcelonou, PSG, Realom, City, Liverpoolom a podobne môžeme len zabudnúť. A tento rok je krásna ukážka toho, že už ani na tú "ľahkú" BL to nestačí.

Reagovat
20fredy20

Nestacime obranou a nie Ribery Robbenom

Reagovat
mesyas

Nechápu proč jste se toho dua RR nezbavili už dávno, už dlouho nemají co bayernu dát

Reagovat
Bastaron

Reagovat
fabec1222

OT: https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/492861-kevin-spacey-se-na-videu-brani-obvineni-ze-sexualniho-utoku.html

Kéž by se přidali i další, a nakopali prdel všem metoo, hyperkorektnosti a dalším nesmyslům

Reagovat
Berbatov9

Presne tak... Viz instagram vcera vecer tech ,,loveforever" prispevku s oranzovou krabickou LV s maslickou

Reagovat
lubik

Ještě ze instagram nepoužívám, lidi tam dávají největší zbytečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kdy si lidi o Spaceym konecne neco zjistej. Ten typek absolutne neni zadna obet, ale prvotridni uchyl. V Hollywoodu to o nem vsichni leta vedeli, bylo to verejny tajemstvi. Nehlede na to, on se nektery ty obvineni ani nesnazil popirat. Konkretne tomu uplne prvnimu cloveku (Anthony Rapp) se jen omluvil a pak se ten medialni ruch snazil prebit tim, ze se priznal, ze je gay. Jo a taky se dobrovolne prihlasil na nejakou kliniku lecici sexualni deviace. Proc by to delal pokud by byl nevinnej?

Jo a to samy, s tim prebitim medialniho ruchu dela samozrejme ted s tim videem. V ten samej den co mu na krku pristane obvineni ze sexualniho utoku, vyda neco takovyho. To samozrejme neni nahoda. A to samotny video je hlavne neskutecne creepy, veci jako "I never played by the rules before, and you loved it". WTF? Takhle se clovek, kterej to ma v hlave v poradku, fakt nechova.

Reagovat
Pride

Aha, takže jsi zaujatej. Celé to me too je nehorázná fraška. Pokud by se stala tak hrozná věc, tak by s tím nějaký obyčejný podprůměrný herec Anthony Rapp nevyšel ven po nějakých dvaceti letech. To já prostě neberu. Pokud Spacey udělal nějaké věci tak s tím ty oběti měly vyjít hned. A i kdyby to byla pravda tak wtf? co je tak hrozného na tom, že si na něj v opilosti lehl? Jsme jenom lidi a každý z nás v životě udělal takovou podobnou věc, na kterou by nebyl hrdý... ale to fakt není důvod na zničení jeho úžasné kariéry a promrhání jeho talentu, který mu může ten zoufalec Rapp jenom závidět.

A co se týče toho videa, na to nemá cenu ani reagovat. On tam je v roli psychopata Franka Underwooda, což je role, za kterou ho miliony lidí milují.. a já jako jeho fanoušek jsem daleko radši, že ho vidím takto, než aby tam někde brečel a sypal si popel na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Faktem je, ze ty jako clovek, ktery (pravdepodobne) nikdy nebyl zneuzivany, mas presne nulovy vhled do psychologie ty obeti a co ji vedlo k tomu 20 let mlcet. Delat tady zavery typu "pokud se to fakt stalo, tak by s tim vysel hned" je neuveritelne debilni a ignorantsky.

2) "Co je tak hroznyho na tom, ze dospelej Spacey si lehl na 14 letyho kluka, pokousel se ho svest a mit s nim sex?" Okej, kamo.

3) Ja samozrejme vim, ze v tom videu hraje Underwooda. Problemem je, ze praveze v roli toho psychopata obhajuje ciny Kevina Spaceyho. Tohle neni fikce, kde ti budou lidi za ty svinarny fandit, protoze ses cool postava. Tohle je realnej svet, kde svym chovani ovlivnujes a poznamenavas ostatni zivy bytosti kolem tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Jaká oběť proboha? Však si na něj Spacey pod vlivem alkoholu lehnul. Pokud by ho znásilnil tak ok, neřeknu ani půl slova, ale tohle? Takovou blbost, kdy mi viditelně nějaké ožralé prase dělalo návrhy jsem zažil taky a nezhroutil jsem se z toho. To je fakt hrozný, dělat z něho nějakou špínu jen na základě tohoto.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaklade toho, ze se pokusil svest a mit sex se 14 letym klukem, z nej predstav si to, klidne tu spinu delat budu. Normalni dospely lidi se nepokousej mit sex s detma.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Navíc lidi v USA mají skvělou mentalitu Spaceyho soudit bez jakýchkoliv důkazů. Věřím tomu, že pokud by se provalilo něco takového u nás tak by se nad tím mávlo rukou a šlo dál. PROTOŽE PROSTĚ NEJSOU DŮKAZY.

Reagovat
Grahf

to je to. Nechápem, ako je možné, že niekto po 20 rokoch obviní človeka bez dôkazov. A ako je možné, že mnohí to berú ako fakt.

Reagovat
Pride

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Americký trend. Z ničoho vytrieskať všetko a viac. Apropo, je mi zle z USA, Ruska a východnej Ázie.

Reagovat
Azazelo RD

Tak hlavně ta poslední věta je mimo. Například, když se tu stíhá politik, tak jsou hned všichni přesvědčení o tom, že trestný čin spáchal a při tom ohromná většina z nich je po x letech zproštěna, ale stigma kriminálníka zůstává.

Jinak u metoo bych odděloval dvě věci. Samozřejmě je špatný znásilnění a jiné formy zneužití. Ale to, že nějací herci či herečky vlezou někomu do postele dobrovolně kvůli roli, bych za zneužití neobtěžoval. Argument tím, že jinak by tu roli nedostali, opravdu neznamená, že to neměli možnost volby. To je jako, kdyby teď všechny kurvy obviňovaly svoje zákazníky. A to nemluvím o metoo, že se někdo usměje na ženskou.

Reagovat
leroy

Reagovat
mesyas

At klidne Kevina odaoudi, pokud mu to dokazou a prineaou jasne dukazy. Bez nich je jeho odosuzeni k smíchu.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
GeneralGoat

Reagovat
C-M@ster

Někteří lidi jsou tak hloupí, že bys je musel znásilnit, aby pochopili, jaký to je.

To je jak diskuze s pětiletejma dětma tady, přeju pevný nervy.

Reagovat
Kornovec

tak to je za moc

Reagovat
C-M@ster

Argument: " Pokud Spacey udělal nějaké věci tak s tím ty oběti měly vyjít hned."

https://www.novinky.cz/domaci/416523-v-cesku-se-rocne-spacha-dvanact-tisic-znasilneni.html

Článek starej dva roky, 5% ze všech znásilnění je nahlášeno na policii... zřejmě nefunguje ono "pokud je to pravda, vyšli by s tím hned"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor tento kokot

Reagovat
Pride

Zase tahle špína bude reagovat.

Reagovat
icka

Reagovat
Grahf

chlapče, ty si buď tak naivný, alebo blbý. O čom si myslíš, že je celý hollywood? Najlepšie, ako si sám potvrdil, že všetci vedeli, aký je. Samozrejme, pretože tam každý každého pozná, každý šukal s každým a preto im to tak skvele funguje. Alebo si myslíš, že po tom, ako sa zbavili spaceyho a toho producenta, tak zrazu sa to tam nejak prečistilo? Minimálne 90% herečiek tam dostalo rolu cez postel a ony nie že by boli ticho a happy, ale ešte s tým vyjdú na verejnosť a začnú sa sťažovať. Ideálne po 20 rokoch. To je neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim co se tim snazis rict. Ja Hollywood zminil jen proto, abych dal vyzdvihnul to, ze Spacey neni zadna nevinna obet nejaky kampane a zvesti o tom, ze je fixovanej na mlady kloucky o nem chodily uz davno pred tim, nez nektery ty lidi realne vysli ven.

Reagovat
Pride

Zvěsti Ty tomu očividně chceš věřit, tady se není o čem bavit, ty jsi prostě zaujatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chci tomu verit, protoze si umim dat jedna a jedna dohromady. Pokud me nekdo NEPRAVEM narkne ze sexualniho utoku, tak moje prvni reakce bude celkem jasny odmitnuti a boj o to, abych se ocistil. Moje reakce nebude - omluva a vymluva na opilost, pokus o odvedeni pozornosti tim, ze reknu ze jsem gay a prihlaseni na kliniku, abych se zacal lecit ze sexualni zavislosti.

Reagovat
Grahf

nevinný možno nie je, ale obeť kampane je určite. Že je na mladých chlapcov predsa nič neznamená, ak tá množina obsahuje zvyšok ľudí z hollywoodu. Každý vie, že je to novodobá sodoma-gomora, ale akonáhle sa na niekoho ukáže prstom, tak sa všetci tvária prekvapene , zdesene a sklamane. Pokrytectvo level 9000.

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

to je retard tak vyse chces dukazy a tady palcujes naprosto nicim (ani naznakem) nepotvrzene tvrzeni, ze cely hollywood je na mlade chlapce. pokrytectvi lvl 11111

Reagovat
Pride

Tak znova žádám, aby špína jako ty nereagovala. S tebou odmítám jakkoliv diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny,jak si to dokazes hned omluvit

Reagovat
leroy

Neskutocne sracky meles. Mal by ta niekto vytrtkat do rit, za zlahcovanie takýchto veci. Som potom inak zvedavý ci to vykricis hrdo celému svetu.

Odsudzovať niekoho než dôkazov je rovnako zle ako zľahčovať takéto veci.

Reagovat
Grahf

kde čo zlahčujem? Tu sa nebavíme o tom, že niekto niekoho znásilnil. Reč je o tom, že niekto niečo tvrdí.

btw: čo tak keby som ťa obvinil, že si ma pred 20 rokmi znásilnil? Len tak by som si to vycucal z palca., ale mnohí by sa rozhodli ťa na mieste zlynčovať. A mohol by sa sa brániť kolko chceš, toho cejchu násilnika by si sa už nikdy nezbavil. A keby si ešte bol nejaká známa osobnosť, tak máš po kariere a možeš si to akurát hodiť.

Reagovat
icka

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

prvotridni uchyl si tu ty

Reagovat
Whitemedia

Kevina zbožňuji, je to můj nejoblíbenější herec.. ale asi mu z toho všeho hráblo

Reagovat
Pride

Frank Underwood nic?

Reagovat
Whitemedia

ten je tuhej no

Reagovat
Switchback

Co to kurva je?

Reagovat
C-M@ster

Asi ti projedu prdel smetákem a pak si breč po metoo...

Reagovat
smazaný uživatel

ty se taky zklidni uz

Reagovat
C-M@ster

Přestaň se projednou chovat jak vymrdanec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si me vazne pobavil a nauc se to aspon napsat spravne, okurko

Reagovat
icka

konecne mate neco spolecneho

Reagovat
Kornovec

Hle, pan je gurman

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
LidoOP

Ty tribuny se nějak zaplnit musí

Reagovat
FC Porto FC

OT : CSKA jedná o nové smlouvě s Čalovem. To počeštování je fakt debilní. Člověk ho zná například z LM a tak ví kdo je to Chalov, ale když vidím Čalov tak abych minutu přemýšlel kdo to sakra je ?

Reagovat
db18

Prý počešťování... Je to správný přepis (pravděpodobně slovanského) jména z azbuky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

i tak. Řekl bych že více lidem řekne něco Chalov jak Čalov. Stejný jako kdyby se dřív psalo Marván Šamach

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne tomu nerozumieš, tak to nechaj tak.. Vygoogli si to alebo nájdi v učebniciach. Táto móda mudrovať bez štipky znalosti o danej problematike je ako rakovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
icka

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Elliasson

Nejdřív si nastuduj, jak se přepisuje azbuka do češtiny a pak kritizuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký mu smysl překládat z azbuky do češtiny, když je 90% lidí zvyklých znát jména hráčů v anglické verzi? Je to úplně stejná úchylnost jako přechylování ženských jmen nebo překlad typu "zlatý chlapec, zlatý pohár" atd. Šílenost v roce 2018

Reagovat
smazaný uživatel

přepis z azbuky do češtiny tu je od pradávna, máme nějaká pravidla pro psaní cizojazyčných jmen proboha... nikdy by mě nenapadlo, že jako Němec budu obhajovat před Čechy jejich vlastní jazyk

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Nihilister

Podívej se na jak se polsky napíše Real Madrid a pak se pohoršuj nad tímhle

Reagovat
Azazelo RD

prawdziwy madryt?

Reagovat
Benfica

Reagovat
Uwe háže buly

Tak mužeš rovnou mluvit anglicky ne? vždyť devadesát procent lidí stejně nepřekládá slova jako hype, swag, sneakers, flexit, tackle atd, jak jsem se tu a i jinde několikrát dozvěděl...

Reagovat
smazaný uživatel

jako mi prijde stejne ubohy odvolavat se v dnesni dobe back up-u, hype-u, wonder hracu na nejakou mluvnici. Vzdyt vsichni vime, co tim dotycnej myslel. Chalov , Čalov nebo Calov...vzdyt je to jedno a vadit to muze jen joudovi.

Jako ale nejvetsi prasarnu sem videl kdesi, kde se nekdo (Slovak samozrejme na ceskych strankach) ptal, ze GDE si to muze stahnout---to je uz vazne pak na pest

Reagovat
Uwe háže buly

Mě nejvíc vadí Ovechkin, Shakhtar, Mkhitaryan atd. když v češtině máme CH a tohle prostě v českým textu vypadá uplně prasácky, jinak si až na to nepotrpim, i když gde je taky vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje zarputila snaha zdrtit PL a 5. nejlepsi ligu se tudiz zaklada konecne na necem Ja kdyz vidim ten prepis Armence na drese, tak je mi na bluti

Reagovat
Uwe háže buly

Náhodou, Lpool a Spurs mi až tak nevadí, klidně se na ně i podivam, to samý i City, i když ty mi principielně vadí žejo.. I na anglickej nároďák se klidně kouknu, i když jsou to nesympatický xichty, tak pokud z nich nikdo nedělá něco co neni..

Reagovat
Benfica

Reagovat
Elliasson

Jakých 90%? Není to tak dávno, co tu byl komunzmus.

Reagovat
Bakary3

Takze z principu nadavas na pocestovani a kdyz zjistis, ze je to spravne, tak bys radsi poanglictoval - genialni logika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprve správný přepis čínštiny do čestiny, z toho by jsi se úplně posral nevzdělanče

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem tady máš udělátko --- http://www.cinsky.cz/index.php?page=transkripce&lang=cs

uč se

Reagovat
n4

Me to zase prekvapilo u prekladu Cygankova.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v cestine "cigánek"?

Reagovat
Uwe háže buly

Cihankov, stejně jako v ukrajinštině.

Reagovat
Uwe háže buly

Nedělej ze sebe idiota.. kolikrát už se to tu probíralo?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Mně osobně vyhovuje počeštování u hráču z bývalého SSSR a Japonska.Doslova alergickej jsem,když počeštují Korejce anebo Číňany,protože fakt netuším kdo je kdo.A Chamakh Šamach je taky blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych to na dotycnym, tohle je tak citlivy tema a evidente kazdy reseni- jak prechylovani, tak obecne jak se Cesi stavi k cizim vyrazum, na jednotlivcich. At to napise tak nebo tak, stejne vlitne do stejny pasti

Reagovat
exot12

Myslím, že tu riešiš pekné blbosti! Neviem či si niekedy v živote letel a robil si check-in online, tak tam píšeš svoje meno bez diakritiky a ako ho čítajú map. aby si sa dostavil k odletu? Si úplne niekto iný!

Reagovat
Jardman

Né, prosím, Frankie, stačilo.

Reagovat
Ferragamo7

Asi nenapíšem nič svetoborné-Franck má najlepšie časy už za sebou.Ale,keď ho porovnávam s Robbenom,tak je na tom neporovnateľne lepšie.Dokáže ešte vyvinúť na svoje roky slušnú rýchlosť,aj obísť 1-2 hráčov.Len problém je,že už viac ako ten polčas nedá,potom ide jeho výkon rapídne dole.Ten prvý polčas v Dortmunde,tam bol suverénne najlepší hráč Bayernu.Veľa bude závisieť od toho,koho dokáže Bayern kúpiť a ako bude vyzerať tá zostava pre budúcu sezónu.Ale riešiť Francka je druhoradé,lemrácka obrana je to, čo treba vyriešiť promptne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele