Real Madrid potvrdil přestup útočníka Joviće z Frankfurtu

04.06.2019, 14:38
Aktuality
Luka Jović se může těšit na angažmá v Realu Madrid. Srbský útočník podával velmi dobré výkony v dresu Frankfurtu a odměnou mu je transfer do hlavního města Španělska. Bílý balet dnes potvrdil dohodu, fotbalistu čeká zdravotní prohlídka...

"Real Madrid a Eintracht Frankfurt se domluvily na přestupu Luky Joviće, podpisu smlouvy brání zdravotní prohlídka. Hráč bude našemu klubu věrný v následujících šesti sezonách," oznámil Bílý balet v oficiálním prohlášení.

O Joviće se dříve zajímala Barcelona a Real nakonec má zaplatit sumu pohybující se okolo šedesáti milionů eur. Semifinalista letošního ročníku Evropské ligy na tomto obchodu vydělá, 21letého fotbalistu si vypůjčil předloni z Benfiky a nedávno aktivoval opci na přestup za pouhých šest milionů eur.

Jović letos zasáhl do 48 soutěžních zápasů a na své konto si připsal 27 gólů. Čtyřikrát si zahrál za seniorskou reprezentaci Srbska, dalším důkazem jeho povedeného období je fakt, že se dostal do ideálního týmu Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (511)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele