Jović bude kmenovým hráčem Frankfurtu, ten uplatnil opci na přestup

17.04.2019, 18:09
Aktuality
Luka Jović se po letošní sezoně stane kmenovým hráčem Eintrachtu Frankfurt. Německý celek si srbského útočníka vypůjčil před necelými dvěma lety na hostování z Benfiky a nyní uplatnil opci na trvalý přestup. Otázkou zůstává, zda fotbalista bude v tomto klubu doopravdy pokračovat...

Stále teprve jednadvacetiletý fotbalista dal loni osm bundesligových branek, letos se v německé lize trefil už sedmnáctkrát a dalších osm gólů zaznamenal v Evropské lize. Frankfurt proto neváhal aktivovat opci nastavenou na pouhých šest milionů eur a s Jovićem podepsal čtyřletý kontrakt.

"Jeho vývoj nás velmi těší. Chtěli jsme ho jednoznačně udržet, z našeho pohledu nebylo o čem debatovat. Jedná se o fotbalistu s neuvěřitelnými schopnostmi. Je důležité, že jsme si ho zavázali na delší dobu," raduje se sportovní ředitel německého klubu Fredi Bobic.

Jovićova současná cena se pohybuje okolo padesáti milionů eur a není vyloučeno, že po přestupu do Frankfurtu se bude stěhovat ještě jednou. Zájem o něho měla Barcelona, jeho výkony pak sleduje i Real Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bargain jak kráva, super obchod pro Frankfurtu

Reagovat
celeb

no nekup to

Reagovat
martin.b

"na delší dobu" myšleno do léta

Reagovat
db18

Zatím to vypadá tak, že aspoň do zimy/příštího léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby, tak ho střelí za neskutečnou sumu..

Reagovat
smazaný uživatel

to je šok

Reagovat
Rudnevs

Bobić odvádza super prácu, od príchodu do Frankfurtu sa radí medzi top manažérov ligy a pričom si pamätám, ako tu bola debata, kde sme hovorili, že bude prekvapenie ak po Stuttgarte dostane ešte prácu v Bundeslige... Hosťovania s výkupkou, to sú kroky takmer bez rizika a dá sa na tom super zarobiť. Pri Jovićovi ma stejne prekvapuje, že ide len za 6 Mio. €, myslel som si, že tá výkupka je nastavená na 12 alebo tak niečo, čo by bolo tiež super, ale 6 je úplná paráda. Rebić mal výkupku 2 Mio. €, to už je dnes fakt skoro zadarmo. A ďalší s výkupkou bude Kostić, ktorému sa túto sezónu tiež dosť darí.

Mimochodom, Otto Addo a Michael Skibbe budú pracovať pre mládež BVB.

Reagovat
Kluivert9

Tohle je ještě jinej level "krádeže", než včera Lo Celso

Reagovat
Seydou Doumbia

Lo Celso 22, Ndombélé 8, Jović 6, Rebić 2...a potom tady je takový Lemar, G.Martins, Mangala, Morata, R.Sánches, A.Sánchez a další

Reagovat
ADM

Tipnem si, že si vyberie nakoniec Real, kde bude mať tú cestu do základu o niečo ľahšiu.

Reagovat
Generalní Gladiator

i se hodí víc do jejich hry, jednak brejků a jednak centrované ze stran, to je něco pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já byl zastáncem a jsem toho, že hráč za nás musí chtít hrát, že Barca je styl života a pokud si Jovič není jistý, že chce přijít, tak ať k nám nechodí. Navíc je pravda, že třeba Werner je lepší ve hře bez balonu a to je pro nás důležitý. Osobně si furt myslím, že pro nás by byl nejlepší Lautaro, hrozně ho u nás vidím a třeba se pletu a dávám mu zbytečně moc velké naděje, ale já v něm vidím, že je to útočník pro nás. Pak bychom asi měli vzít Wernera, protože Kladivo do vápna není pro nás. Má někdo ještě nějaký nápad na útočníka ?? Laca už je asi starší co? Chci útočníka na pár let zase.

Reagovat
ADM

Werner je už asi mimo takéhoto prestupu ...

Chcelo by to Luisa ešte z čias Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil i ten Laca, ale 28 let je dost. Chci útočníka na 5 let zase aspoň. Zbývá někdo jiný než jeden z dvojice Lautaro nebo právě Werner?? Protože Icardiho tu nechce nikdo z nás ne? Dolberg na to asi nemá ne?

Reagovat
celeb

hlavne nechcem Rashforda za 120+M libier. Ani za polovicu. Jovic je otazny, ako by sadol do timu po ludskej stranke, ale zatial nevyzera zle, dost aj nahrava, herna inteligencia je zrejma.

Lautaro je velka neznama. Pomer minut a golov nie je zly, ale zda sa, ze len supluje Icardiho. Navyse na hrotaka je pomerne nizky (174cm). Aj ked taky Kun ... . Navyse mame dost juhoamericanov v time. Osobne si myslim, ze hrot este toto leto riesit nebudeme, resp. treba riesit hlavne Ligta a niekoho do zalohy ak odide Ivan/Rafihna... Couts?

Reagovat
Gazdo

Momentalny vyber mladych utocnikov je obrovsky. Staci od nich nemat ocakavania 50 golov v debutovej sezone ale postupne im davat doveru. Mne sa strasne paci Moise Kean z juve. Mlady dravy a technicky, dost golovy a hlavne by nepotreboval hned hrat zaklad. Otazka je ci ho juve pusti. Dalsia alternativa je Gabriel Jesus a to by bolo moje cislo jedna. Techniku nema zlu (ano obcas posobi dost divne), na svoj vek golovy a celkom makac. Opat minusom je ze sa v podstate neda kupit, jedine ze by on sam chcel ist. Rashfor este stale nepodpisal cize by nestal zrejme tolko. Do neho by som isiel aj ked je anglican. Obcas sa spekuluje aj o Leaovi z Lille co je dalsi mladik ktory sa momentalne uvadza v dobrom svetle ale o nom neviem dost aby som pisal. Dalej ako uz bolo spominane Lautaro (v podstate ideal) ale nebude lacny ak bude vobec predajny, Werner - ten je rozhodne predajny ale jemu sa tusim nechce moc odist z nemecka a chce ist do bayernu. Martial je taky vecny talent ale hadam so spravnym trenerom by mohol byt delo lenze valverde by to z neho urcite nedostal (to skor klopp). Potom su tu v spanielsku hrajuci mladi utocnici Tony Sanabria (momentalne na hostovani, ale tusim bol kedysi aj v Barce) alebo Santi Mina (u toho si nie som isty ci to niekedy bude top lvl), Maxi Gomez (do barcy sa nehodi, je to take kladivo). Mne sa paci strasne aj Moussa Dembele z lyonu. Na svoju postavu je dost dynamicky a technicky. Taky tank. Dalej je tu Cutrone z Ac milan ale to je asi zbytocna alternativa pre vsetky strany. Jovic z Frankfurtu je otazny z hladiska toho ci chce vlastne odist toto leto lebo uz vychadzju rozne spekulacie o tom ze tam chce zostat. Ale tym som si nie uplne isty ci by sadol do barcy. Pride mi docela lenivy. Uz sa mi nechce pisat dalej skratka takto kedze Jesus je nerealny ja by som siel do Keana a keby toho nepustili isiel by som skusit Dembeleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Luis ma pred sebou ešte jednu, max dve sezony v zaklade + jednu tak na pol tipujem. Chcelo by to idealne utocnika do 24. Werner Jovic Martial, Dembele etc. su jedna kategoria, mne by sa najviac pacil Martial, potom je tu kategoria supertalentov ako Felix ci Isak, Dolberg etc..

Som zvedavy ako to Barcelona poriesi.

Reagovat
ADM

Neviem či z Martiala ešte niečo veľké bude, uz mu prestávam veriť...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
db18

Paráda. Na něm pak musí Eintracht neskutečně vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se jim neskutečně povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Aby hned příští sezonu nezapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

AS: Salah asks to leave Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč by to jako dělal?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim.

Myslis, ze by sa presadil v time so stylom Barcelony ?

Reagovat
ADM

No to snáď nie

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.besoccer.com/new/as-salah-wants-to-leave-liverpool-618562

Jako, je to mašťák pokud bude chtít odejít. U nás mu to sedí a fanoušci ho zbožňují, v FCB by nebyl největší hvězda, v Realu s Hazardem asi také ne. Navíc nevím jestli by se v LL prosadil, ty nedostatky by byli možná i více vidět.

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně došlo-li k hádce s Kloppem, tak ho možná ani nepostaví dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nasledovaneho moc nemam, ale podla youtube je to hrac, ktory ma niektore tie pozitivne Pedrove vlastnosti, ktore mi v Barcelone trochu chybaju. Myslim hlavne tie neustale nabehy a ponuka pre finalne prihravky.

Aka moze byt asi jeho cena, ak by sme zobrali do uvahy, ze by sam chcel odist ?

Reagovat
ADM

Hrať ho v tíme, kde je Messi, by bolo absolútne na hlavu. A podľa mňa ešte aj hrozný nesympaťák

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě, to je u LFC vcelku přehlíženo, má snad největší fanbase u hráče v Anglii, přestup by byl sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já přes odhady moc nejsem, ale to co popisuješ opravdu má, akorát jeho provedení není mnohdy jaké by chtěl. Asi okolo 80 až 110.

Reagovat
Maresma

Tak 150 minimálně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je v základě

Reagovat
Maresma

Barcelona hlavně nemůže až do 2020 nikoho koupit z Liverpoolu. Takže tohle vůbec nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele myslím, že pokud to je pravda a Salah odejde, tak ho zvládnete nahradit. Je pořád dobrý, ale už ne jako loni, jeho sólovani ho často zabíjí. Podle mě je pro LFC důležitější dvojice Firmino a Mane, když ty dva zůstanou, tak někdo k nim nebude takový problém

Reagovat
Muffi

A nebylo by to už podruhé, co některá média ze Španělska tvrdí, jak se Salah pohádal s Kloppem?

Reagovat
Kixi Syhimour

To zcela upřímně nevím, španělské deníky a tyto spekulace nečtu, od toho jsem na EF

Reagovat
Mateo16

Pane boze to je Spanielsky AS. To maju vycucane z prsta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už někdo psal je to AS, takže brát s rezervou...

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív nebo později odejde. Violu pomohl dojebat právě proto, aby mohl co nejdříve z AS zase výš. S Liverpoolem už má finále LM a můžou udělat titul, ale pokud LM letos nevyhraje, půjde dál. Real bude jediná varianta, protože do FCB se nehodí.

Všude strávil 1-2 roky a šel výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám obchod..

Reagovat
smazaný uživatel

Real by byl dobrou přestupní stanicí, následně do Ajaxu, ten by mu mohl sedět

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Ed_Hazard

Nechceš začať so stand up-om?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Kouzelnickej trik se povedl Benfice už s Jimenezem, po druhý to už nešlo :D

Reagovat
JessePinkman

To Benfica, i přes veškeré skvělé přestupy, totálně projebala.

Reagovat
Benfica

Tak on sa hlavne v Benfice nepresadil, predsa len musel bojovať s lepšou konkurenciou.. tam prišiel a hral u nás nie..

Reagovat
vilp

A teď směr Bernabéu.

Reagovat
smazaný uživatel

K nám půjde Icardi.

Reagovat
stas87

Na co by mal utekat po sezone prec? Sak moze s Frankfurtom hrat CL na jesen, to je samo o sebe dostatocna vyzva. A ani nemam pocit, ze by BL vykonmi prerastol. Ak ma jeho otec ci agent rozum, tak na jesen ostane a v zime moze dohodnut prestup a odide v lete 2020. Aj tak mu Barcelona neutecie, ak ho budu chciet a budu trpezlivi, prestupi ku nim.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud si na Barcelonu nebo Real věří už teď, tak proč by nešel. Oba týmy toho útočníka hledat budou a nikdy nevíš jestli na něj budou chtít rok čekat.

Reagovat
stas87

No, Barcelona moze so Suarezom ako jasnou jednotkou dat este v klude jednu sezonu, u Realu je to horsie. Ten toho utocnika bude nahanat uz teraz v lete. Nic mu podla mna neutecie a navyse by stal urcite cez 50+. To sa ti inak hra, ak prichadzas za take peniaze a este ako nahrada za Benzemu v pozicii toho, kto ho ma nahradit a strielat golov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele